![]() |
kafamı kurcalayan bazı sorular vardı. google a bu soruları yazdım cevaplarını bulabilirmiyim acaba ben diyerekten ve o an işte o an karşıma ulvi bir şekilde sitenizi pardon sitemizi çıkarıverdi. tereddüt etmeden tıkladım ve birde baktımki oldukça kapsamlı ve taktireşayan bir başyapıtın eşiğindeyim. hemmen üye oldum. herkesi saygıyla selamlıyorum. üyeyim öyleyse varım! |
Alıntı:
Siirinizin altina isminiz eklenmistir. Ayrica asagida ki link'te 2. madde'yi incelemenizi rica ediyorum. Site ve Forum Kurallari |
Ben derdim, deli derlerdi içlerinden eminim.:) Öncelikle:foruma katkı olsun diye şiir, eklemeden önce, şiir'in yazarı araştırılmalı. Emeğe saygı diye birşey var. Burda Herkes şair dediğimde Moderatör arkadaşlarım beni banlayacaklardı nerdeyse. işte tepkili bir şair arkadaşımız çıktı ortaya. benim tepkimin kanıtı bu olsa gerek... şimdi üyeleri de, Yönetimin bilgilendirmesi gerek diye düşünüyorum. Kısa bir anlatımla tüm üyeleri mesajla bilgilendirmek zor olmasa gerek... |
dowland program ararken buldum |
Sn. xcherry Sitenize üye olmadan önce her sitede yaptığım gibi ilk önce kurallar kısmını okudum. Her yerde olduğu gibi elbette siteye gönderilen mesajlardan öncelikle sahipleri sorumludur. Fakat bunlar genellikle kendi fikir ve düşünce üretimlerine yönelik bir sorumluluktur. Site içersindeki davranış sorumluluklarının da bilincinde olmaları sitenin yüzünün daha çok gülmesini sağlayacaktır. Okuduğumu söylediğim kurallar içersinde özellikle 10. madde ve sitede gördüğüm uygulamaları en hoşuma giden kısmı idi. Bu arada belirli bir zaman içersinde site içerisinde yaptığım gezintide resimli şiirlerimden de eklenmiş olduğunu gördüm, o beni rahatsız etmedi çünkü hiçbir değişiklik yapılmadan eklenmişti. Bu şekildeki her türlü paylaşımı hoşnutlukla kabul ediyorum. Hatta yapanlara teşekkür edecek kadar. Kuralların 12.nci maddesine biraz aykırı düşse de ilk mesajı buraya yazmamı, aslında bütün üye arkadaşlara yönelik bir hatırlatma olarak görmenizi isterim. Bu bana düşer mi düşmez mi düşünmem bile. Çünkü ben de artık bir üyeyim, art düşüncesiz olarak düşündüklerimi aktarmam üyelik görevlerimden diye düşünürüm. Taa ki kapıyı ardımdan çekip çıkana kadar veya siz kapatana kadar. Saygılarımla Esin Çınar |
ben buraya tesadüf eseri google da buldum .Renkler çok güzel....Biraz karışık geldi..Umarım aradıklarım bulabilirim. |
merhaba ben murat. beni sitenize kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. ben ödev sitesi dendiğinde üyeliğin paralı olduğunu sanmıştım. öyle değilmiş. üstelik paralı sitelerden çok daha iyi site. kısacası biçilmiş kaftan. bana gelince... ben Çengelköy Lisesinde lise 2 öğrencisi olarak buraya üye oldum. bir ödev araştırıyordum ve sizinle karşılaştım. |
dayirman gurubunun müziklerini ararken buldum bu forum sitesini ve çok begendim kayıt oldum istanbuldan bağlanıyorum yaşım 18 tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :) |
Ben sınıf öğretmeniyim.Türkçedeki yeni yazım kurallarını ararken tesadüfen buldum siteyi, çok ilginç bir yer burası.Daha şimdiden keşfedeceğim pek çok şey olduğunu görebiliyorum........iyi çalışmalar |
ben bulmadım burayı abim buldu ben çok seviyom burayı ya selam msx |
| Saat: 13:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık