MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

TALNAG 31 Temmuz 2009 21:15

SİMS2 OYUNUNA ÜYE OLURKEN SİZİN OYUNUNUZUN LİNKİNİ GÖRDÜM VE KAYITOLMAK İSTEDM AMA HENÜZ NASIL OYNANDINI BİLMİORUM *-):$

bly 1 Ağustos 2009 16:40

google

action070 1 Ağustos 2009 20:29

Merhaba ben Emre;
Ben bu sıteye Bır bagımlılık yapan bir oyundan nasıl kurtulabılırız konusunu okumak ıcın gırdım.Fakat girdigimde sitenizi cok beyendım.En kısa zamanda uye olmalıyım dedım :)
Ve uye oldum bu sıteden ayrılmayı dusunmuyorum ;)

electron157 1 Ağustos 2009 22:55

ilgilere ve açıklamalaradan belli çok profesyonel ve ne yaptığını bilen site site dediğin böyle olmalı kardeşler yoğun çalışan elektirik elektironikçi kardeşinizim teşekkürler kabul buyurduğunuz için

The-Mirror 2 Ağustos 2009 13:22

Bende Güneş. Google amca sayesinde. aslında daha önce biliyordum bu siteyi hatta üyeydim ama. o kadar çok unutkan bir insanım ki.. kullanıcı adım şifrem herşeyi unutuverdim :/ sonra yeni bir kullanıcı alayım dedim hop burdayım . iyiki sizinleyim sıcak bir ortam var bunun farkındayım bunun içinde teşekkür ederim.

PlatooN 2 Ağustos 2009 18:43

Bir bakıma google sağolsunda diyebiliriz. Parapsikoloji ve felsefe ile ilgiliydim. Foruma girdikten sonra bunlar dikkatimi çekti. Yoksa genel bir forum klasına koyabilirdim. Forumu daha enli boylu incelemedim ama, arkadaşlarımın tavsiyeleri forumun temiz olduğu, bilgi paylaşımının yüksek olduğunu öğrendim. Ben bunlara önem vermiyorum. Benim önem verdiğim, bir forumda aradığım tek şey sağlıklı bir tartışma platformu, insanların seviyesidir. Burda bunu bulabileceğimi hissediyorum ama, hayırlısı :) .

isabel 3 Ağustos 2009 11:23

MEREBA BEN İSABEL.19 YAŞINDAYIM.KENDİM BİLGİSARAY ÜZRE 3 SINIF OKUYORUM.AZERBAYCANDANIM TÜRKİYENİ ÇOK SEVİYORUM.ORDAN ARKADAŞIMIN OLMASINI ÇOK İSTERİM.TÜRKİYE DİZİLERİNİ,SİNEMALARINI ÇOK İZLİYORUM.UMARIM BENİMLE ARKADAŞ OLMAQ İSTEYEN OLUR.ŞİMDİLİK BU KADAR.HEPİNİZE İYİ GÜNLER,

ozan39 4 Ağustos 2009 17:31

merhaba ben ozan forumunuzu yeni keşfettim ama harika birseye benziyor bunu zaman gectikçe daha iyi anlayacağım ... forumda emeği gecen herkeze tesekkürler bol paylaşımlar

jugle_34 5 Ağustos 2009 00:35

rekLam..

dua1975 6 Ağustos 2009 10:02

Merhabalar...Aslında yeni sayılmam.Daha önceki nikim peri75 di ama şifrelerle ilgili yaşadığım sıkıntıdan sonra yeni Nick aldım ve şimdi dua1975 ile sizlerleyim.Bursa'dan katılıyorum ve site yöneticilerini bu kadar içerikli hazırladıkları için tebrik ediyorum.Saygılarımla........

Spesifik 7 Ağustos 2009 23:45

İnanılmaz geniş kapsama sahip bu siteyle yıllar önce tanıstım ancak uzun süre pc basında olmadığımdan dolayı yeni üyelik alıp tekrar kayıt oldum :)

MyST06 8 Ağustos 2009 21:30

bn buraı her pc problemimde google dan arama yaptıımda ilk sayfa cıkıodu o günden beri qanqa yız ölümüne MsXLabs

perlina 10 Ağustos 2009 16:29

merhaba .ben bu siteyi google aramalarında çok sık görüyordum.sonra gezdim siteyi beğendim.artık bende buralıyım :)

Kira 11 Ağustos 2009 17:15

selam Kira ben. birçok materyalin bulunduğu sitelerin başında geliyor. Dedim neden üye olmayayım. Ol Kira ol diye şeytan dürttü. Ben de oldum.

melis85 11 Ağustos 2009 21:11

bende bi soru sordum google cevabını burda buldum böylece siteyi tanımış oldum

eMrE64 11 Ağustos 2009 23:25

Selam arkadaşlar..Emre ben..Uşak'tan katılmış bulunmaktayım.. (:
portable msn, icq, yahoo messenger ararken, karşıma bu site çıktı arama sonuçlarında, gezdim dolaştım, güzel programlar falan var..Üye bari olayım dedim..Bu tür programları paylaşıp, emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler..İyi akşamlar herkese.. (:

WhisperWind 12 Ağustos 2009 14:51

Merhaba ;
Uzun zamandır bildiğim,faydalandığım fakat bugün üye olduğum bir sitedeyim.
Umarım forumlarda iyi vakit geçiririm..

Ferb369 13 Ağustos 2009 11:05

Berkay die bi vatandaş sayesinde :D :S

dreatmare 14 Ağustos 2009 22:11

intte bi dosyaya bakarken bulmuştum siteyi çok önceden beri birde tanıdığım bi akrabam önermişti. bi aralarda sitenin adını unutmuştum 3-4 gün onu düşünmüşştüm sadece :D
adım anıl çavuşoğlu 16 yaşındayım. genelde bilgisayarla uğraşırım...

saygılar...

modifiye95 14 Ağustos 2009 22:25

Slm Bn Modifiye95 izmitden giriyom (Konyadan Çıkym)
Siteye bayaadır giremiyodum Silinmişim yeniden üye oldum

Kartanesi_ 15 Ağustos 2009 05:00

Merhaba bende yurtdisindan katiliyorum , google den birsey arayacam zaman hep cikiyordu begendim üye oldum iyi forumlar :)

Dehşetaliminyum 15 Ağustos 2009 19:06

Kaderimizde varmış buraya uğramak her faninin bir gün uğrayacağı yer MSX+LABS=MSXLABS

KnocKout 16 Ağustos 2009 15:02

tesadüf

karamino 18 Ağustos 2009 02:05

Gençler ben 52 yaşındayım,,,,,
erken gelmişim dünyaya dedim..ama merakımı içimdeki heyecanı yenemedim bi türlü ,
kıyısından köşesinden sizin peşinizden teknolojiyi takip etmeyi bırakamadım.
Gençliğimde resim,resim efektleri gib şeylere müthiş merakım vardı.
sitenizi bu konuları araştırırken buldum ve bayıldım.
frsat buldukça sizi izliyorum ..
bu moruğuda aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler,,
hepinizi seviyor kutluyorum... sağlıcakla mutlulukla kalın emi,,

Misafir 18 Ağustos 2009 11:51

birisinin yüzüne

YehoSa 18 Ağustos 2009 22:15

Selam ,aynı bende burdaki çoğu arkadaşlar gibi tesadüf eseri burda bulunmaktayım.. Bu tesadüfü bana yaratan discovery sorununa tşk mü edim ne yapim bilmiyorum ama hala onun sorunu devam etmekte :break:ve ben onun Sitresinden azda olsa kurtulmak için kendimi tanışma sayfasına attım :) Gayette hoş güzel ve kapsamli bi site olarak buldum ,Paylaşımlar için tüm arkadaşlara tşk ederim:rose::rose:Herkese hayırlı forumlar.. :rose::rose:

BloodSugar 20 Ağustos 2009 04:06

Merhaba ben BloodSugar.
Bana gelende Şugar derler.
Hayatımı Sa-Mp ye adamış bulunmaktayım.
Bu foruma müzik indirmek için üye olmuştum. :$
Fakat teması dahi her şey hoşuma gitti.
Ve Takılıcak bir forum arıyordum.
Yaşasın msxLabs !

byweba 20 Ağustos 2009 20:54

meRHABALAR bEN cAN leba !) yaşındayım Power Fm de teknik yayın programcısı olarak çalışıyorum aranıza katılmaktan dolayı çok mutluyum hepinize teşekkürler

türküler susmaz 23 Ağustos 2009 17:08

Slm ben ilyas Türküler Susmaz için arastirma yaparken bir konu hakkinda ,uzun zaman oldu hatirlayamiyorum konuyu: google üzerinden sitenize ulastim . Çok memnun kaldim Ancak kendi çalismalaraimin yoğunluğu nedeniyle sürekli uğrayamiyorum ancak sürekli yaninizda olduğumu bilmenizii isterim . Bütün çalismalariniz için teşekkür ederim:)

didosjoe 25 Ağustos 2009 15:13

mrb ben didem.yaa aslında 4 yıl önce bilgisayar müh de okuyan arkadsımın tavsiyesiyle üye olmuştum buraya ve forumlardaki bilgiler cok işime yarıyodu ama sora bilgisayara çok vakit ayıramaz oldm ve kullanıcı adımla şifremi unutmuşum.hangi maili yazdığımı da unutmuşum.şimdi tekrar muhteşem bilgilerden faydalanmak icin tekrar üye oldm.şimdiden teşekkürler:)

Flankes 28 Ağustos 2009 16:25

Çok Uzun zaman Önce google Bişiler arıyordum... Her aradığım şeyin bu sitede oldugunu farkettim. daha sonra üye oldum ve artık google girmeden direk burada aramaya başladım. sağolsun çok yardımı dokandı bana :D

gerçi ben biraz tüketici bir üye oldum burasıı icin hiç paylaşımım olmadı. Umarım beni hoşgörürsünüz. Tüm paylaşımcılardan özür diliyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum :)

Denixius 29 Ağustos 2009 03:35

MsXLabs' ı ben uzun zamandır takip ediyordum. Nereden baksanız, 1, 1.5 sene kadar olabilir (şaka değil gerçek. :) ) Site o kadar olağanüstü ki, görünce açıkçası şaşırdım. Bu kadar çok içerik, bu tema, özellikle ne hoşuma gitti biliyor musunuz? Avatarlar. :) Avatar seçmek için koyduğun Warcraft resimlerini çok sevdim. İçlerinden en sevdiğimide seçtim. Başka bir özellik ise tema. Tema' da Warcraft içerikli. Benim bir Warcraft hayranı olmam bu siteye ilgi duymamı sağladı. Çok zaman sitedeki içerikelri anlamak geçirdim zamanımı. Sonunda kayıt olmaya hazır olduğumu hissettim ve bugün itibari ile (29 Ağustos 2009) MsXLabs Üyesi olmuş bulunmaktayım. Ortam çok sıcak. Arkadaşlık derecesi olsun, yetkililerin davranışları olsun herşey çok uygun derecede. Hepsi birbirini tamamlıyor. Site ile ilk karşılaşmam ödev araştırmam ile oldu. Bilmiyorum hâlâ duruyor mu sitede ama zaten dursada ben ismini unuttum ödevin. :) İşte benim maceram bu arkadaşlar...

Bu arada kendimi tanıtmayı unuttum..

Ben Deniz, 17 yaşındayım, Meslek Lisesi Öğrencisiyim. Hobilerim; Tarih-Mitoloji-PC-Müzik... En sevdiğim Müzik türü; Black Metal ağırlıklı olmak üzere, Gothic Metal, Pagan/Viking Metal, az ağırlıklı Death Metal... En sevdiğim tarihi kişilik, Batı Hun İmparatoru Attila' dır. En sevdiğim müzik grubu; Behemoth' tur. En sevdiğim müzikâl anlamdaki kişilik; Simone Simons' tur. (Tuhaf değil mi? :) ).. İşte ben buyum.. :) Tanıştığıma hepinizle şimdiden memnun oldum.. Kişisel konuşacağım: bana böyle site bahşettiğiniz için teşekkürler. Çoğul konuşacağım: bize böyle bir site bahşettiğiniz için teşekkürler.

DesertEagle 29 Ağustos 2009 04:11

Naesse'm sayesınde :P

Összede 29 Ağustos 2009 05:24

Ben araştırmayı ve öğrenmeyi seven biriyim, bu hobime yardımcı bi iste görüncede dayanamadım, ama ilk tanışmamız böle olmadı tabi kuzenim Elçin sayesinde tanıştım, sonra siteye bakınca kuzenim baya zevkliymiş, ben neden o zevki paylaşmayayım dedim ve burdayım işte... :smiley9:

Forever MSX-Labs...:bow:

Laz_GirL 29 Ağustos 2009 20:29

msn live 8.5 ariyordum indirmek icin google de sizin sitenize girdim
indirdim.Siteyi gezincede güzel seylerin paylasildigina inandim vede üye oldum umarim
herzaman memlun kaliriz.

bobmarley61 30 Ağustos 2009 16:29

slm MsXLabs sakinleri önce emeğe sagı diyorum elineze sağlık cok güzel hizmet veren bi site MsXLabs deşerkkürler başarınızın devamını diliyorum. bu kanalla desatüf danıştım cokta memnunum başarılarınızın devamını diliyorum saygılarımla:)

adoring 31 Ağustos 2009 14:06

ben tam olarak ne zaman oldu gireli bilmiyorum
ama ben o zamanlar programlar ariyordum pc ile yeni tanışmıştım
meraklı meraklı forumları geziyordum
buraya ilk girdiğimde çko sevdim çko beğendim ve hep kardeşim etavsiye ediyordum
ve sonunda kandırdım onu geldi buraya üye oldu
kaç zamandır burda hepiniz tanırsınız
bende çko sevdim bu forumu
gerçekten çok kaliteli ve güzel

basraFB 1 Eylül 2009 14:52

aslında bende gezerken buldum sitenin ana sayfası beni bagladı diyebilirim. o kadar işte

Misafir 2 Eylül 2009 12:58

ÇOK GÜZEL BİR FORUM BAYILDIM YAA NE ARARSAN VAR

tinemis 3 Eylül 2009 00:30

Bu gizem dolu mavi bir karanlık... karanlığın içindekileri görmek için karanlığa girmek gerekir... Girdim ve görünmeyen mükemmeleri gördüm... msxlabs forum aleminde tek!!!

dilek001 5 Eylül 2009 02:30

selamlar bu siteyla tanışmam çok öncelere dayanır ilk defa bu gün üye oldum sürekli googlede ararken birşeyleri hep burada buldum en detaylı ve açıklayıcı ben en sevdiğimyönü ise görselliği ben görsel şeyleri ararım ve burada buldum bayadır biliyorum ama ......

sevgiler saygılar

ilği alanım resimler fotolar ve en büyük hayranı olduğum animeler :)

vortex06 5 Eylül 2009 09:18

Aslında sitenin ilk üyelerindenim. Ancak aktif bir üye olmadım. yıllar sonra bir durum hasıl oldu dedim ben üyeyim girip halledeyim birde baktımki 6 aylık süre kısıtlaması gelmiş ! eski nickimi alamasamda sonuna plakayı yazarak sorunu hallettim. dediğim gibi yaklaşık 10 yıllık tanışıklığımız var aslında ama yine yeni yeniden yenişliklerle buradayız.
Görüşmek gülüşmek dileğiyle...

ISIK 6 Eylül 2009 02:59

Her şeyi pc me borçluyum:) Sıkca bozuyorum,cevaplar ise burda saklı iyiki bozmuşum:)

Ad_Nauseam 6 Eylül 2009 18:59

Takılmak için bir forum arıyordum, yazı yazabileceğim vesaire... Ondan dolayı, msxlabs'ı tercih ettim.Tasarımı göze hitap ediyor falan diye. Umarım, umduğum gibi olur.

Herkese Selam.(İlk başta yazma geleneğini bozayım dedim)

zeliha ylmz 7 Eylül 2009 11:09

Benım kullanmış olduğum virus proğramınn aktivasyon suresi dolmuştu ve bende bulunan tum keyleri daha once kulanmıştım yeni keylere ihtiyacım vardı googleden arama yaptım sizinle karşılaştım umarım yoğunluğumn arasında sizlerede zaman ayırabilirm kı artık planlarımın içerisinde de siz olucaksınızdır.....

lostheaven 7 Eylül 2009 13:19

Siteyi seo'daki başarısından dolayı google'dan buldum.Çok güzel bir site elinize emeğinize sağlık aşağıdaki şarkıyı bu siteye gönül veren bütün yönetici ve üye arkadaşlara armağan ediyorum.Umarım beğenirsiniz..

Eylül Akşamı

Hiçbir neden yokken, ya da biz bilmezken
Tepemiz atmış ve konuşmuşuzdur
Onca neden varken ve tam sırası gelmişken
Hiçbirşey yapmamış ve susmuşuzdur.

Aynı Anda aynı sessiz geceye doğru
İçim sıkılıyor demişizdir.
Aynı sabaha uyanırken kimbilir,
Aynı düşü görmüşüzdür.

Olamaz mı? Olabilir.
Onca yıl, sen burada
Onca yıl, ben burada
Yollarımız hiç kesişmemiş
Şu eylül akşamı dışında

Belki benim kağıt param,
Bir şekilde, döne dolaşa
Senin cebine girmiştir.
Belki aynı posta kutusuna,
Değişik zamanlarda da olsa

Birkaç mektup atmışızdır.
Ayın karpuz dilimi gibi batışını
İzlemişizdir deniz kıyısında.
Aynı köşeye oturmuşuzdur Köhne'de,
Belki de birkaç gün arayla.
Olamaz mı? Olabilir.

Onca yıl, sen burada
Onca yıl, ben burada
Şu eylül akşamı dışında

Bostancı dolmuş kuyruğunda,
Sen başta ben en sonda
öylece beklemişizdir.
Sabah 7:30 vapuruna
Sen koşa koşa yetişirken,
Ben yürüdüğümden kaçırmışımdır.

Aynı anda başka insanlara
Seni seviyorum demişizdir.
Mutlak güven duygusuyla başımızı
Başka omuzlara dayamışızdır.
Olamaz mı? Olabilir.

Onca yıl, sen burada
Onca yıl, ben burada
Şu eylül akşamı dışında

Bülent Ortaçgil Light Albümünden

Herkese Saygılar..(See you around..) :)

___nLn___ 7 Eylül 2009 16:45

msn discovery i yüklemiştim sorunlar için msxlabs ın adresi wardı bende tıkladım öle adres değişik geldi.sonradan hoşuma gitti bişeyler paylaşamıyorum ama arada böle yorum fln yapıyorum konuları okuyorum. :)

LAdy38 8 Eylül 2009 10:02

waLLa arama yaparken hep bura çıkıyor :)

EnTu 8 Eylül 2009 21:57

Slm Ben düzceden aslında netle pek işim olmaz pc teknıkerıyım ama işim güçüm motorlar yarışlar vs :) bu gıbı seylerden hoslanırım ama hosuma gıttı bu form takıldım öle :)

ahmcer 9 Eylül 2009 15:49

Merhaba,
Amvo virüsü hakkında arama yaptığım sırada sitenizle buluştum.
Çok kısa ziyaretimde beğendiğim paylaşım üslubu beni üye olmaya teşvik etti.
Fırsat yaratıp ziyaretçi olmak ve değerli bilgi paylaşımınıza katılmak düşüncesindeyim.
Sitenizdeki güzel bilgilere katkısı olan herkese teşekkürler.
Selamlar.

Saat: 01:50

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık