![]() |
SİMS2 OYUNUNA ÜYE OLURKEN SİZİN OYUNUNUZUN LİNKİNİ GÖRDÜM VE KAYITOLMAK İSTEDM AMA HENÜZ NASIL OYNANDINI BİLMİORUM *-):$ |
google |
Merhaba ben Emre; Ben bu sıteye Bır bagımlılık yapan bir oyundan nasıl kurtulabılırız konusunu okumak ıcın gırdım.Fakat girdigimde sitenizi cok beyendım.En kısa zamanda uye olmalıyım dedım :) Ve uye oldum bu sıteden ayrılmayı dusunmuyorum ;) |
ilgilere ve açıklamalaradan belli çok profesyonel ve ne yaptığını bilen site site dediğin böyle olmalı kardeşler yoğun çalışan elektirik elektironikçi kardeşinizim teşekkürler kabul buyurduğunuz için |
Bende Güneş. Google amca sayesinde. aslında daha önce biliyordum bu siteyi hatta üyeydim ama. o kadar çok unutkan bir insanım ki.. kullanıcı adım şifrem herşeyi unutuverdim :/ sonra yeni bir kullanıcı alayım dedim hop burdayım . iyiki sizinleyim sıcak bir ortam var bunun farkındayım bunun içinde teşekkür ederim. |
Bir bakıma google sağolsunda diyebiliriz. Parapsikoloji ve felsefe ile ilgiliydim. Foruma girdikten sonra bunlar dikkatimi çekti. Yoksa genel bir forum klasına koyabilirdim. Forumu daha enli boylu incelemedim ama, arkadaşlarımın tavsiyeleri forumun temiz olduğu, bilgi paylaşımının yüksek olduğunu öğrendim. Ben bunlara önem vermiyorum. Benim önem verdiğim, bir forumda aradığım tek şey sağlıklı bir tartışma platformu, insanların seviyesidir. Burda bunu bulabileceğimi hissediyorum ama, hayırlısı :) . |
MEREBA BEN İSABEL.19 YAŞINDAYIM.KENDİM BİLGİSARAY ÜZRE 3 SINIF OKUYORUM.AZERBAYCANDANIM TÜRKİYENİ ÇOK SEVİYORUM.ORDAN ARKADAŞIMIN OLMASINI ÇOK İSTERİM.TÜRKİYE DİZİLERİNİ,SİNEMALARINI ÇOK İZLİYORUM.UMARIM BENİMLE ARKADAŞ OLMAQ İSTEYEN OLUR.ŞİMDİLİK BU KADAR.HEPİNİZE İYİ GÜNLER, |
merhaba ben ozan forumunuzu yeni keşfettim ama harika birseye benziyor bunu zaman gectikçe daha iyi anlayacağım ... forumda emeği gecen herkeze tesekkürler bol paylaşımlar |
rekLam.. |
Merhabalar...Aslında yeni sayılmam.Daha önceki nikim peri75 di ama şifrelerle ilgili yaşadığım sıkıntıdan sonra yeni Nick aldım ve şimdi dua1975 ile sizlerleyim.Bursa'dan katılıyorum ve site yöneticilerini bu kadar içerikli hazırladıkları için tebrik ediyorum.Saygılarımla........ |
İnanılmaz geniş kapsama sahip bu siteyle yıllar önce tanıstım ancak uzun süre pc basında olmadığımdan dolayı yeni üyelik alıp tekrar kayıt oldum :) |
bn buraı her pc problemimde google dan arama yaptıımda ilk sayfa cıkıodu o günden beri qanqa yız ölümüne MsXLabs |
merhaba .ben bu siteyi google aramalarında çok sık görüyordum.sonra gezdim siteyi beğendim.artık bende buralıyım :) |
selam Kira ben. birçok materyalin bulunduğu sitelerin başında geliyor. Dedim neden üye olmayayım. Ol Kira ol diye şeytan dürttü. Ben de oldum. |
bende bi soru sordum google cevabını burda buldum böylece siteyi tanımış oldum |
Selam arkadaşlar..Emre ben..Uşak'tan katılmış bulunmaktayım.. (: portable msn, icq, yahoo messenger ararken, karşıma bu site çıktı arama sonuçlarında, gezdim dolaştım, güzel programlar falan var..Üye bari olayım dedim..Bu tür programları paylaşıp, emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler..İyi akşamlar herkese.. (: |
Merhaba ; Uzun zamandır bildiğim,faydalandığım fakat bugün üye olduğum bir sitedeyim. Umarım forumlarda iyi vakit geçiririm.. |
Berkay die bi vatandaş sayesinde :D :S |
intte bi dosyaya bakarken bulmuştum siteyi çok önceden beri birde tanıdığım bi akrabam önermişti. bi aralarda sitenin adını unutmuştum 3-4 gün onu düşünmüşştüm sadece :D adım anıl çavuşoğlu 16 yaşındayım. genelde bilgisayarla uğraşırım... saygılar... |
Slm Bn Modifiye95 izmitden giriyom (Konyadan Çıkym) Siteye bayaadır giremiyodum Silinmişim yeniden üye oldum |
Merhaba bende yurtdisindan katiliyorum , google den birsey arayacam zaman hep cikiyordu begendim üye oldum iyi forumlar :) |
Kaderimizde varmış buraya uğramak her faninin bir gün uğrayacağı yer MSX+LABS=MSXLABS |
tesadüf |
Gençler ben 52 yaşındayım,,,,, erken gelmişim dünyaya dedim..ama merakımı içimdeki heyecanı yenemedim bi türlü , kıyısından köşesinden sizin peşinizden teknolojiyi takip etmeyi bırakamadım. Gençliğimde resim,resim efektleri gib şeylere müthiş merakım vardı. sitenizi bu konuları araştırırken buldum ve bayıldım. frsat buldukça sizi izliyorum .. bu moruğuda aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler,, hepinizi seviyor kutluyorum... sağlıcakla mutlulukla kalın emi,, |
birisinin yüzüne |
Selam ,aynı bende burdaki çoğu arkadaşlar gibi tesadüf eseri burda bulunmaktayım.. Bu tesadüfü bana yaratan discovery sorununa tşk mü edim ne yapim bilmiyorum ama hala onun sorunu devam etmekte :break:ve ben onun Sitresinden azda olsa kurtulmak için kendimi tanışma sayfasına attım :) Gayette hoş güzel ve kapsamli bi site olarak buldum ,Paylaşımlar için tüm arkadaşlara tşk ederim:rose::rose:Herkese hayırlı forumlar.. :rose::rose: |
Merhaba ben BloodSugar. Bana gelende Şugar derler. Hayatımı Sa-Mp ye adamış bulunmaktayım. Bu foruma müzik indirmek için üye olmuştum. :$ Fakat teması dahi her şey hoşuma gitti. Ve Takılıcak bir forum arıyordum. Yaşasın msxLabs ! |
meRHABALAR bEN cAN leba !) yaşındayım Power Fm de teknik yayın programcısı olarak çalışıyorum aranıza katılmaktan dolayı çok mutluyum hepinize teşekkürler |
Slm ben ilyas Türküler Susmaz için arastirma yaparken bir konu hakkinda ,uzun zaman oldu hatirlayamiyorum konuyu: google üzerinden sitenize ulastim . Çok memnun kaldim Ancak kendi çalismalaraimin yoğunluğu nedeniyle sürekli uğrayamiyorum ancak sürekli yaninizda olduğumu bilmenizii isterim . Bütün çalismalariniz için teşekkür ederim:) |
mrb ben didem.yaa aslında 4 yıl önce bilgisayar müh de okuyan arkadsımın tavsiyesiyle üye olmuştum buraya ve forumlardaki bilgiler cok işime yarıyodu ama sora bilgisayara çok vakit ayıramaz oldm ve kullanıcı adımla şifremi unutmuşum.hangi maili yazdığımı da unutmuşum.şimdi tekrar muhteşem bilgilerden faydalanmak icin tekrar üye oldm.şimdiden teşekkürler:) |
Çok Uzun zaman Önce google Bişiler arıyordum... Her aradığım şeyin bu sitede oldugunu farkettim. daha sonra üye oldum ve artık google girmeden direk burada aramaya başladım. sağolsun çok yardımı dokandı bana :D gerçi ben biraz tüketici bir üye oldum burasıı icin hiç paylaşımım olmadı. Umarım beni hoşgörürsünüz. Tüm paylaşımcılardan özür diliyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum :) |
MsXLabs' ı ben uzun zamandır takip ediyordum. Nereden baksanız, 1, 1.5 sene kadar olabilir (şaka değil gerçek. :) ) Site o kadar olağanüstü ki, görünce açıkçası şaşırdım. Bu kadar çok içerik, bu tema, özellikle ne hoşuma gitti biliyor musunuz? Avatarlar. :) Avatar seçmek için koyduğun Warcraft resimlerini çok sevdim. İçlerinden en sevdiğimide seçtim. Başka bir özellik ise tema. Tema' da Warcraft içerikli. Benim bir Warcraft hayranı olmam bu siteye ilgi duymamı sağladı. Çok zaman sitedeki içerikelri anlamak geçirdim zamanımı. Sonunda kayıt olmaya hazır olduğumu hissettim ve bugün itibari ile (29 Ağustos 2009) MsXLabs Üyesi olmuş bulunmaktayım. Ortam çok sıcak. Arkadaşlık derecesi olsun, yetkililerin davranışları olsun herşey çok uygun derecede. Hepsi birbirini tamamlıyor. Site ile ilk karşılaşmam ödev araştırmam ile oldu. Bilmiyorum hâlâ duruyor mu sitede ama zaten dursada ben ismini unuttum ödevin. :) İşte benim maceram bu arkadaşlar... Bu arada kendimi tanıtmayı unuttum.. Ben Deniz, 17 yaşındayım, Meslek Lisesi Öğrencisiyim. Hobilerim; Tarih-Mitoloji-PC-Müzik... En sevdiğim Müzik türü; Black Metal ağırlıklı olmak üzere, Gothic Metal, Pagan/Viking Metal, az ağırlıklı Death Metal... En sevdiğim tarihi kişilik, Batı Hun İmparatoru Attila' dır. En sevdiğim müzik grubu; Behemoth' tur. En sevdiğim müzikâl anlamdaki kişilik; Simone Simons' tur. (Tuhaf değil mi? :) ).. İşte ben buyum.. :) Tanıştığıma hepinizle şimdiden memnun oldum.. Kişisel konuşacağım: bana böyle site bahşettiğiniz için teşekkürler. Çoğul konuşacağım: bize böyle bir site bahşettiğiniz için teşekkürler. |
Naesse'm sayesınde :P |
Ben araştırmayı ve öğrenmeyi seven biriyim, bu hobime yardımcı bi iste görüncede dayanamadım, ama ilk tanışmamız böle olmadı tabi kuzenim Elçin sayesinde tanıştım, sonra siteye bakınca kuzenim baya zevkliymiş, ben neden o zevki paylaşmayayım dedim ve burdayım işte... :smiley9: Forever MSX-Labs...:bow: |
msn live 8.5 ariyordum indirmek icin google de sizin sitenize girdim indirdim.Siteyi gezincede güzel seylerin paylasildigina inandim vede üye oldum umarim herzaman memlun kaliriz. |
slm MsXLabs sakinleri önce emeğe sagı diyorum elineze sağlık cok güzel hizmet veren bi site MsXLabs deşerkkürler başarınızın devamını diliyorum. bu kanalla desatüf danıştım cokta memnunum başarılarınızın devamını diliyorum saygılarımla:) |
ben tam olarak ne zaman oldu gireli bilmiyorum ama ben o zamanlar programlar ariyordum pc ile yeni tanışmıştım meraklı meraklı forumları geziyordum buraya ilk girdiğimde çko sevdim çko beğendim ve hep kardeşim etavsiye ediyordum ve sonunda kandırdım onu geldi buraya üye oldu kaç zamandır burda hepiniz tanırsınız bende çko sevdim bu forumu gerçekten çok kaliteli ve güzel |
aslında bende gezerken buldum sitenin ana sayfası beni bagladı diyebilirim. o kadar işte |
ÇOK GÜZEL BİR FORUM BAYILDIM YAA NE ARARSAN VAR |
Bu gizem dolu mavi bir karanlık... karanlığın içindekileri görmek için karanlığa girmek gerekir... Girdim ve görünmeyen mükemmeleri gördüm... msxlabs forum aleminde tek!!! |
selamlar bu siteyla tanışmam çok öncelere dayanır ilk defa bu gün üye oldum sürekli googlede ararken birşeyleri hep burada buldum en detaylı ve açıklayıcı ben en sevdiğimyönü ise görselliği ben görsel şeyleri ararım ve burada buldum bayadır biliyorum ama ...... sevgiler saygılar ilği alanım resimler fotolar ve en büyük hayranı olduğum animeler :) |
Aslında sitenin ilk üyelerindenim. Ancak aktif bir üye olmadım. yıllar sonra bir durum hasıl oldu dedim ben üyeyim girip halledeyim birde baktımki 6 aylık süre kısıtlaması gelmiş ! eski nickimi alamasamda sonuna plakayı yazarak sorunu hallettim. dediğim gibi yaklaşık 10 yıllık tanışıklığımız var aslında ama yine yeni yeniden yenişliklerle buradayız. Görüşmek gülüşmek dileğiyle... |
Her şeyi pc me borçluyum:) Sıkca bozuyorum,cevaplar ise burda saklı iyiki bozmuşum:) |
Takılmak için bir forum arıyordum, yazı yazabileceğim vesaire... Ondan dolayı, msxlabs'ı tercih ettim.Tasarımı göze hitap ediyor falan diye. Umarım, umduğum gibi olur. Herkese Selam.(İlk başta yazma geleneğini bozayım dedim) |
Benım kullanmış olduğum virus proğramınn aktivasyon suresi dolmuştu ve bende bulunan tum keyleri daha once kulanmıştım yeni keylere ihtiyacım vardı googleden arama yaptım sizinle karşılaştım umarım yoğunluğumn arasında sizlerede zaman ayırabilirm kı artık planlarımın içerisinde de siz olucaksınızdır..... |
Siteyi seo'daki başarısından dolayı google'dan buldum.Çok güzel bir site elinize emeğinize sağlık aşağıdaki şarkıyı bu siteye gönül veren bütün yönetici ve üye arkadaşlara armağan ediyorum.Umarım beğenirsiniz.. Eylül Akşamı Hiçbir neden yokken, ya da biz bilmezken Tepemiz atmış ve konuşmuşuzdur Onca neden varken ve tam sırası gelmişken Hiçbirşey yapmamış ve susmuşuzdur. Aynı Anda aynı sessiz geceye doğru İçim sıkılıyor demişizdir. Aynı sabaha uyanırken kimbilir, Aynı düşü görmüşüzdür. Olamaz mı? Olabilir. Onca yıl, sen burada Onca yıl, ben burada Yollarımız hiç kesişmemiş Şu eylül akşamı dışında Belki benim kağıt param, Bir şekilde, döne dolaşa Senin cebine girmiştir. Belki aynı posta kutusuna, Değişik zamanlarda da olsa Birkaç mektup atmışızdır. Ayın karpuz dilimi gibi batışını İzlemişizdir deniz kıyısında. Aynı köşeye oturmuşuzdur Köhne'de, Belki de birkaç gün arayla. Olamaz mı? Olabilir. Onca yıl, sen burada Onca yıl, ben burada Yollarımız hiç kesişmemiş Şu eylül akşamı dışında Bostancı dolmuş kuyruğunda, Sen başta ben en sonda öylece beklemişizdir. Sabah 7:30 vapuruna Sen koşa koşa yetişirken, Ben yürüdüğümden kaçırmışımdır. Aynı anda başka insanlara Seni seviyorum demişizdir. Mutlak güven duygusuyla başımızı Başka omuzlara dayamışızdır. Olamaz mı? Olabilir. Onca yıl, sen burada Onca yıl, ben burada Yollarımız hiç kesişmemiş Şu eylül akşamı dışında Bülent Ortaçgil Light Albümünden Herkese Saygılar..(See you around..) :) |
msn discovery i yüklemiştim sorunlar için msxlabs ın adresi wardı bende tıkladım öle adres değişik geldi.sonradan hoşuma gitti bişeyler paylaşamıyorum ama arada böle yorum fln yapıyorum konuları okuyorum. :) |
waLLa arama yaparken hep bura çıkıyor :) |
Slm Ben düzceden aslında netle pek işim olmaz pc teknıkerıyım ama işim güçüm motorlar yarışlar vs :) bu gıbı seylerden hoslanırım ama hosuma gıttı bu form takıldım öle :) |
Merhaba, Amvo virüsü hakkında arama yaptığım sırada sitenizle buluştum. Çok kısa ziyaretimde beğendiğim paylaşım üslubu beni üye olmaya teşvik etti. Fırsat yaratıp ziyaretçi olmak ve değerli bilgi paylaşımınıza katılmak düşüncesindeyim. Sitenizdeki güzel bilgilere katkısı olan herkese teşekkürler. Selamlar. |
| Saat: 01:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık