MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

volture 19 Temmuz 2008 02:05

uzun bi aradan sonra yeniden yazıyorum sana günlük...
son zamanlarda çok karışık günler geçiriyorum... açık açık yazmayacağım ama, gerçekten çok karışık günler! bakalım bu akşam ne olacak_?

(bu arada söylemeden de geçmeyeceğim... bu tatilimin son günü... pazar günü izmir e uçuyorum:( tatil bitti ; okul beni bekler ;))

volture 20 Temmuz 2008 03:42

evet günlük ve sevgili msx ... bu sana son mesajım , inş 40 günlük bir aradan sonra yeniden buraya bişiler karalarım...
(herkes kendine iyi baksın ;))

MeLL 20 Temmuz 2008 06:06

Sevgili günlük güne başlarkene sana yazıyorum:D Ama başlıyor sayılmam uyumaya gidiyorum.
Sitede de benden başka kimse yok gibi bişey.

Misafir 20 Temmuz 2008 14:51

Günlüğüm:tender:Son bir kaç gündür evimiz çok kalabalık teyzemler geldi istanbuldan:tender:Bi özlemişim ki hepsini gece saatlerce konuştuk:uf:Hasret giderdik.Onlarla hasret giderirken bir yandan da kusumu çok ösledim:(Bana msj atmış sabah okudum ne kadar mutlu oldum:tender:Güne onun mesajıyla başlamak enerjimi arttırdı:hug:Çok mutluyum her şey olması gerektiği gibi Allahıma binlerce kez şükürler olsun sevdiklerim yanımda olmasa da sağlıklı ve mutlu bunu bilmek yetiyor bana içimi rahatlatmaya..
Bide yeğenim var emirhan:tender:Maaşallah bir bebek o kadar mı tatlı olur:tender:Bütün gün kucağımdan düşmüyor:tender:Mis kokulu yeğenim canım benim..

RuffRyders [kusum birtanem çok ösledi kusun seni:tender:]
(Seni Çok Sevio kusun:tender:)
Hoşçakal günlüğüm

:wave:

MYDMR 20 Temmuz 2008 18:54

Bu hafta sonunda bitanemle görüştüm tüm günü harcadık diyebilirim..Ya geri kalan günler..:bilmem:
Zaten biraz kırgın ayrıldık bugün:hysteric:(kankalarını kıskandım da:P)..Ne yapayım ben böleyim,gel gitli bi insanım..:hih2:Ben varken başkasıyla ilgilenmesi sinir bozucu oluyor..Bırak başkasını üyenin birisine yaptıgı flashı bile kıskanır oldum onla daha çok ilgileniyor diye:hih!:
Bugün süpersinle de konustum dertlerini anlattı bebiim benim biricik kankam:kiss:..
Günlük ben bebeğime dayanamıyorum ya :^)Açıkçası bissürü sorumluluk aldık şimdiden..Ve inşallah tüm bu yükü kaldıracağız,ele güne karşı hep dimdik duracağız(Y)..Ben onu çok seviyorum:inlove: Tepemizde de bir negatif enerjidir dolaşıyor inşallah bugünler geçecek..Everything will be fine;)

SeRCaX.TR 20 Temmuz 2008 19:02

Sevgili günlükk...

Bu sana ilk yazışım.Tanışalım benim adım sercan soyadım tuncel.Oks den 390 aldım günlük tercihleri bile yaptım.Lisede yeni aşklar yeni sınıf ve malesef yeni ÖĞRETMENLER beni bekliyor.Şimdilik aklıma bişi gelmiyor gece yatarken yazarım sana o daha mantılkı olur günlük.Sonra sana daha cok sey anlatırım.

20-07-2008 19:02

fadedliver 21 Temmuz 2008 01:01

:S çok yoruldum ama çok ta mutlu oldum :tender:inş bu durum hep olur:)

MYDMR 21 Temmuz 2008 14:35

Bugün daha az karışık bir gün:uf:..Ben yine de mutluyum:inlove:..
M&M

SeRCaX.TR 21 Temmuz 2008 22:53

yarın işe gideceğim ve uykusuzum.bütün gün araba yıkıyor,satış yapıyorum.Shell benzin istasyonu Silviri /İST

MaRCeLLCaT 22 Temmuz 2008 15:31

hastayız yine özelliklede virtue alışamadık biz yeni evimize sanırım .....

Saat: 03:28

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık