![]() |
merhaba daha öncede üye idim bir ara verdik tekrar üye olduk hepiniz teşekkür ederim |
Merhaba ben pc mi sıkca kurcaladığım için bozuorum) cewapları ararkende burayı keşfettim... süper bir site bende bu zincire dahil olduğum için çok mutluyum:) |
Netbook araştırırken tanıştım.İnceledim beğendim...Ellerinize sağlık |
bende pc programlarini ayarlamak ve daha iyi kullnabilmek icin arastirma yapiordum ve burayi kesfettim artik burdaimXD |
Bende daha önceleri tesadüfen bu siteye rastlamıştım. Bir seferinde Googlede msn ile ilgili bazı aramalar yaparken sitenin dizaynı ve konular dikkatimi çekti üye oldum. Çok güzel bir site arkadaşlarımada tavsiye ettim. Herkeze selamlar.. |
selam adim yavuz, sitenizi internette gezinirken buldum ve iceriginizi inceledigimde ilgilendigim konularin bir hayli yogun oldugunu farkettim, zaten almis oldugum samsung omnia ile wlan baglantisi kuramiyordum ve sitenizde bu konuda yardim alabilecegimi dusunerek konu actim ve ICE-MAN arkadasimiz hemen konuyu cevaplamis ayrica tesekkur ederim, fakat internete bugun girdigim icin ve iki gun once telefonu servise verdigimden dolayi telefonun servisten gelmesini beklemeliyim, yurt disinda yasayan orta yasli evli ülkesini ve ülke cografyasinda yasayan insanlari seven dindar bir insanim,nice uzun birlikteliklere, saygilar :) |
mrb...bende internette gördüm ve üye oldum...umarım iyi anlaşırızz... |
mrb arkdaşlar:cl: bende yeni üyeyim.ne zaman internette bişi arasam genellikle bu siteye raslıyorum özellikle mistik konularda:skull:neyse buraya cabuk alışcam bence zaten aşinayım.ama bugün cok çalıştım we yoruldm şimdilik gitmm lazım,iide bundan size sze ne? bilmiom, banane:Pilerleyen günlerde cok karşılaşıcaz sizinle özellikle reiki ,biokinezi,telekinetik, dini konular pc (bilhassa pascal vb c dillerinde bilgi alışverişine açıım) we birkaç diğer konu daha wardır heralde, görüşmek üzere byeee.... |
ben bulmadım o beni buldu acaip bir pc manyağıyım gerçi eskiyo gibiyim ama uyusluk benim ki işte msn konusunda çok dertli biriyim :) ama üstesinden gelecem biliyorum bir pc teknikeriyim galiba burdan bişiler buldum falan üye oldum bakalım elimin altında pc ler sağlam kaldığı sürece burdayım :) |
Doğum günümle ilgili bir iki kelime arattım buldum sizi zor olmadı . Görsel olarak çok hoş bir siteniz var içeriğini incelemeye başladım bile güzel konu ve konuklar (: sevgililer... |
ben google dan buldum resim arıyordum dikkatimi çekti ve beğendim |
merhaba sizlere bende sizin böyle iyi ev sahipliği ve misafirperverliğiniz karşısında mahçup olduğumu belirtir bana gösterdiğiniz ilgi için sizlere ayrıca gönülden teşekkür ederim . geçenlerde bilgisayara virüs bulanmıştı silmeme rağmen bir kaç bölümü etkisi altına aldı bende format atmadan bunu idare hale nasıl getirebilirim format cd si buluncaya kadar dedim ve nette aramaya başladım tüm siteler sadece boş yazılar vardı ama sizin site ye 3-4 defa o akşam her konuda bana yardımcı oldu sonra format attıktan sonra güncellemeleri attım yine bu sitede aradıklarımı bulunca dedim ki kendi kendime zararın neresinden dönersen kardır . sizlerin aranıza beni kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz umarım sizleri rahatsız etmeden bu sitede güzellikleri hep birlikte paylaşırız saygı ve hürmetlerimle. |
Ne zaman bir sorunla karşılaşsam Google'da arattığımda çıkan sitelerdendi zaten. Bir çok yerde bulamadığım çözülmeri buldum. Son msn güzncellemesinden sonrada yine çözümü bulduğum yer oldu. Teşekkürler gerçekten bu kadar faydalı bilgi için.:bow: |
bilgisayarla ilgili ne zaman bir sorunum olsa çözümü hep bu sitede. bende en son üye olmaya karar verdim...bir şu msn sorunumu çözebilsem çok mutlu olacağım sitede emeği geçen herkese teşekkürler... |
Güzel bir site görünümünde 4-5 ay önce bir arkadaşımın önerisi ile üye oldum. Fakat önce işlerimin yoğunluğu daha sonrada sağlık problemleri dolayısıyla maalesef hiç uğramayadım. Bu gün itibariyle sizlerle birlikde olabilmenin mutluluğunu yaşıyorum. İnanıyorum ki kısa bir zaman zarfında hrşey yerine oturacak ve tüm katılımcılar birbirini daha iyi tanıyacaktır. Bu sitenin bizlere ulaşmasında emeği geçen herkesi kutluyorum... Teşekkürlerimle sevgiler. |
Merhaba arkadaşlar. Bende Googlede aradığım sorulara cevapları genelde burada buluyordum. Şimdi üye oldum. İnşallah tüm arkadaşlar gibi bende memnun kalırım ve uzun süreler birlikte oluruz. |
Benim MsX le tanışmam biri vasıtasıyla olmadı.Nette geziniken tesadüfen oldu ama iyiki de olmuş.Çünkü sevdim bu siteyi.. |
:Pslmlar.. msn de cevrim dısı olanları görü araken buldum .. begendim istemeye geldik allahın emriyle...:)) |
Evet pc de ne sorunum olursa olsun hemen google sordum msxlabs ı gösterdi sağolsun geldim :D her aradığımı buluyorum elinize sağlık:uf: |
merhaba ....bende google de msn icin skinler arkaplanlar falan ararken burayi buldum =) aradigimida fazlalikla buldum ve sitenizde cok hosuma gitti tebrik ederim emegi gecen herkese tsk ederim + iyi forumlar dilerim |
n70 teması |
m s n yeni sürümünü kurmamda yardımcı olduğunuz için teşekkürler |
Aşırı merakımdan dolayı google 'ın bağımlılarından biriyim =) Araştırma yaparken çok sık bu siteyle karşılaştım we bi el atim bakim neler war dedim :D |
slm:)) shakira ben arkadaşlar sitenize yeni üye oldum... tesadüf eseri kendimi burda buldum... herkese şimdiden iyi paylaşımlar ve teşekürlerimi iletiorum:)) |
Bir kaç yardımcı program ve messenger sorunlarına üretilen çözümlerle dikkatimi çekmişti site. Üye olayım dedim. |
merhaba ben burayı tesadufen ogrendım su wlm kurulumunu uc gundur beceremıyordum sımdı kurdum sıtenız sayesınde ancak hala bır sorunum var net baglantım var ccleanerlada temızledım bılgısayarı fakat hala acamıyorum msnı msnde sorun var yenıden dene dıor bana yardımcı olabılecek varmı acaba ? |
tESADÜFEN Keşfettim belkide Laciverti dikkatimi çekti,bir kaç kez bilgi aradım ve doğru,dürüst,kaliteli olduğunu farkettim çünkü diğer siteler beni çok yoruyor ve çoğu gerekli doyurucu bilgiyi vermiyor.Emeğinizi öperek Teşekkür Ediyorum. |
ben ödev araştırırken buldum ödvlerimi hep burdan yapıyodum sonra neden üye olmuyorum dedim ve oldum bayılıyorum bu siteye daha 10 dak oldu üye olalı |
Valla ben zaten cogu siteye üyeyim sanırım google da burc ugur diye aratın :D Neyse konuya doneyım.. MSN 8.5 Ararken bulmustum Google'da bi dahada unutamadım msn ile iligili bisi oldugunda hep buraya giriodum sımdıde her zaman gırıom :D |
Merhaba ben siteye yeni oldum. Siteniz çok güzel aynı zamanda çok kapsamlı bir forum... Bu siteyi Google'da gezinirken gördüm çok beğendim ve üye oldum. :) Herkese keyifli forumlar. :naughty: |
valla kırmızı biber arıyodum kendimi burda buldum |
valla ben kırmızı biber arıyodum..mavi biber oldum:$ |
Öncelikle Selam, internette gezinirken ve özellikle MSN ile ilgili bilgi toplarken karşılaştım site ile, ilgimi çekti ve hemen üye oldum. Site yöneticilerine böyle yararlı bir site hazırladıkları için teşekkür ederim. Teknolojiyi takip eden arkadaşlar ilede tanışmak ve yararlı konular hakkında bilgi alışverişi yapmak içinde iyi bir fırsat oldu. Mesela Nokia e66 cep telefonumun sesini yükseltmek gibi bir bilgisi olan yada önerebileceği bir şeyi bulunan arkadaşlardan mesaj bekliyorum. |
rastgele buldum bu siteyi merak ettim kaydoldum umarım iyi vakit qeciririm.. |
İntte ne ararsam MsX çıkıyordu.Bende girdim baktım,begendim.Anlarsınız ya uzatmayalım:dNeYSe sonra devam ederim:D |
Takıldığım Her Konu İçerisinde Ne Zaman Google'ye Sığınsam Karşıma İlk Linkler Arasında MsxLabs Çıkıyor Bir Merak Esintisi Beni Bu siteye Attı Sanırım Güzelde Oldu :) Merhabalar Diyelim Başlangıç İçin :) |
Sitenizi bir araştırma sonucu buldum. Bilgi paylaşımında sınır tanımadığınızdan ilgi duydum siteye ve üye oldum. Umarım iyi vakit geçiririz. :) |
ben de yunan tanrıçalarını araştırırken buradaki soy ağacını goreblmek için uye oldum ve siteyi begendim... |
Merhaba arkadaşlar, Öncelikle size kendimi tanıtmak isterim ben 20 yaşındayım ve bu siteyler 4yıldır ilgileniyorum ne yazık ki eski üyeliğimin hesabını çalmışlar ve emailimi o nedenle bu gün yeni bir üyelik aldım.Neyse sanırım fazla uzattım size msxlabs ile nasıl tanıştığımı söyliyim, yıl 2005 sıcak bir temmuz ayı bir yaz akşamı rastladım sana oyun oynarken seni bir arkadaşım (daha doğrusu kankam)bana önerdi bende bi girip bakayım dedim, ve o günden beri senden ayrılmadım neyse galba fazla uzattım :) neyse sadete geleyim yani bu siteden asla kopmadım ve bizi sadece ya ölüm yada sitenin katılması ayırır :) :) hepinize teşekkür ederim iyi günler dilerim... |
MsXLaBs'ı bende internette birşeyler araştırırken buldum.Aslında çok rastladım ama hiç içine girip bakmadım,üye olmadım.Daha sonraları karşıma çok çıktığı için girip bakmak istedim.Gerçekten aradığım çoğu şeyde bu site çıkıyordu.Bende gerçekten işe yarar bir site olduğunu anladım ve üye oldum.. |
valla ne yalan söliyim proje ödevi için araştırma yapıodum sonra msxlabs ta buldum kendimi. bu siteyi bulduktan sonra hiiiç başka sitelere girmedim araştırmalarımı burdan yapmıştım yaptım ve hep burda yapacağım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! İYİKİDE BU SİTEYİ BULMUŞUM (YANLIŞLIKLADA OLSA) :D |
bu gun 3d max ogrenmeye basladım.bu vesıle ıle nette doalsırken buraya dustum.şikayetcımıyım? hayır degılım.aksıne ıyı bır yerde olduguma emınımkı uzunca bır suredır buradayım.ılerlıyen zamanlarda cok ıyı seylerın olacagına bırbırımıze ıyı seyler verecegımıze bırcok guzellık paylasacagımıza emınım. |
Bu siteyi her ödev yaptığımda görüyordum ve sonunda üye oldum. :D |
MsXLabs ile tanışmam uzun sürmedi ve çok kolayca gerçekleşti.Soğuk bir Ekim günüydü.Her şeyi buldum bu sitede, dostluk ve arkadaşlıklar da gelecektir elbette.Neyse ben sizi tutmuyum fazla. |
Bu forumu çok önceden beri biliyordum. Fakat bunlardan başka olarak şunu söylemek istiyorum: internette herhangi bir konu hakkında araştırma yapan bir kişi Google arama sonuçlarında MsXLAbs'tan da bir sonuç görmedim diyemez. |
bu sitenin 3 senelik bana yardımı dokundu ve dahada yardımı dokunuyor gerçekten süper bir site yapanın pcsine sağlık :D allah kolaylık versin herkese |
ben bu siteye 2008 yılında ziyaretçi olarak bazı dökümanlar aldım çok benğenmiştim ama sitenin ismini unutmuştum ve daha sonra aniden baş harfleri aklıma geldi ve yazdım siteyi buldum çok beğeniyorum umarım bol bol iyi vakitler geçirim. ve inşallah bir sorun yaşamam Saygılar... |
gotik resim arıyodum,birden kendimi burda buldum...çok iyide oldu:) |
Tamamen tesadüf eseri buldum burayı çok amaçlı bi siteye benziyo teşekkürler inşallah bundan sonra hep burdayım...Ellerinize sağlık arkadaşlar... |
ben yeni kayıt oldum bu siteye ve pek incelediğimi de söyleyemeyeceğim. bir anonim şirkette çalışıyorum muhasebe sorumlusu olarak ve artık denetim kurulu üyesiyim. bununla ilgili bilgilerimi tazelemek istiyordum. bulduğum yazılardan biri de buradaydı. bi bakındım ve işime yarayacak bir çok şeyin burada olduğunu ve de fazlasını da bulabileceğimi düşündüm. umarım haksız çıkmam.:inlove: |
| Saat: 00:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık