![]() |
beyler lutfen birisi yardım etsim motorola v3i nasıl kuracagım veya bu telefona uyumlumu.yani motorolanın en ust duzey telefonunda nasıl çalışmıyor hala anlıyamadım bir yardım edin lutfen |
arkadaşlar lıve msn kullanıyorum iyi ama adreslerimi siliyor yardım edin lütfen msn adresime cevap gönderirseniz sevinirim ne yapmam gerekiyor |
arkadaşlar bu v3i olayini bir çözüm bir çok arkadaş bu konuda çaresiz durumda lütfen yardım |
ben daha denemed'm deneyece['m n 90 da |
rapıdshare den indiremedim,diğerinden de winzip le açamadım başka yolu varmıdır dünden beri uğraşıyorum.Yardım edermisiniz... |
Alıntı:
WLM Mobile 544 e 50 de calısıyor su anda baglıyım. |
ne yazıkkı ben indiremedim |
MOTOROLA L7 İÇİN MSN ARKADAŞLAR SİZİN BAHSETTİĞİNİZ HİÇ BİR PROGRAMLA BEN MOTOROLA SLVR 'YE MSN YÜKLEYEMEDİM, YÜKLEDİKLERİMLEDE BAĞLANAMADIM, BU TELEFONA UYGUN MSN HANGİSİ, BUNU YÜKLEDİKTEN SONRA BAŞKA NE GİBİ AYAR YAPMAK GEREKİYOR, BU TELEFONLAR SİMBİYAN (DOĞRU YAZILIMINI BİLMİYOM) DESDEKLEMİYOR, JAVA DESTEKLİ SANIRIM, BİLEN ARKADAŞLAR YARDIM EDERSE SEVİNİRİM, |
teşekküerler,emekler için. ancak nokia 6270 de kullanılamıyor. nokia 6270de kullanbileceğim msn porgramı varmı. jar uzantılı olmalı. SIS ayarları bu ve 6280 teleofonu deteklemiyor. bana jar-msn konusunda yardım ederseniz sevinirim. TEŞEKKÜRLER. |
arkadaşlar v3 de hangisini kullanırım |
| Saat: 08:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık