![]() |
okul örgü modelleri ben 11 yaşında 6.sınıf öğrencisiyim okulda saçlarımızı düzgünce dağınık olmadan örememizi istiyolar aksi tattirde disipilin cezası veriliyor bende disiplinlik olmamak için saçımı örüyorum fakat hoş bir görüntü olmuyor bana güzel ve hocaların kızmadığı bi saç modelinizi gönderirmisiniz ? Lütfen :*( |
bence okul için en uygun saç modeli normal arkadan bağlamakdır. topuz yapmak,balıksırtı veya normal örmekdir. |
Alıntı:
|
ya ben ortab 3 e gidiyorum da biraz havalı saç modelleri lazım ççoookkk acil ne olursunuz yardım edin:) |
süperrrr bn saçlarımı tarak kullanmadan ellerimle tarıyorum ve başımı eğerek saçlarımı güzelce bir araya getiriyorum gelişi güzel bi tokayla özellikle şu yeni moda makarna toklar süper oluyor topuz yapıyorum daüınık arlardan kılçıklar çıkarın perçemlerinizi sağ tarafa doğru kıvırarak toplayın inanamazsınız süper oluyor.. |
ya arkadaşlar bişi sorucam okul eğitim yuvasıdır :D her ana uygun yapın saçınızı çok uğraşmayın çünkü uğraşınca daha beter oluyo |
ya ben 8.sınıfa gidiyorum saçlarım fazlasıyla dalgalı okulda saçı açık bırakmaya kızıyorlar düzleştirme şansım yok hergün at kuyruğu yapmak istemiyorum lütfen acil yardım edinnnnnnnnn |
istediğim şeyi bulamıom saçlarım çok berbat ve 8. sınıfa gidiyorum |
kolay saç modelleri ama en iyisi doğalıyla bırak ve bir toka tak alsana saç modeli zaten kimseye sormanıza gerek yok kolay siz bulun yapın ne gerek var yani.......... |
| Saat: 11:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık