![]() |
ya ödevin ne |
cevap matematikte kullanılan sembollerin tarihçesi?????? |
sizin sitenizde istediğimiz şeyleri bulamıyoruz matematikte bulunan bütün sembollerin ortaya çıkışını yayınlayın hemde hemennnnnn |
Matematikte kullanılan sembollerin ortaya çıkışı ve bu sembollerin yerine kullanılabilecek alternatif semboller MAT. PROJE ÖDEVİM ACİL!!!!! |
arkadaşlar bu sitede hep aynı şeyler var o bir sembollerin tarihçesi yok benimki de proje 10 tane sembol var onların tarihçesini bulmam gerekiyor bu siteye daha çok bilgi eklemeleri gerekir bencede... |
fdf [QUOTE=winxip bübüş;1384780]Matematikte kullanılan sembollerin ortaya çıkışı ile ilgili ayrıntılı bilgi istiyorum yardım ederseniz sevinirim çünkü haftaya pazartesine götürmem gerekiyor o zamana kadar yazarsanız iyi olur hem bir sürü kişi bu bilgiyi arıyor bildiğim kadarıyla[/QUO |
kim buldu ne zaman buldu bunlar lazım :( |
arkiler denk işaterini bulamıyorum kopyalacım nolur ilgileniverin |
bana acillllllllllll tarafından doğru parçasının sembolünün tarihçesi lazım bunuda biri buldu heralde ama hiç biyerde yoookkkkkkkkkk:((:(:(:((( |
/ bu işaret matamaikte ne işareti / bu işareti matamikte bilen warsa söylesin lütfen yarın sınav var |
| Saat: 17:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık