![]() |
Alıntı:
|
Çıldırmak üzereyim > WLM 2010 / 2011 laptopuma dün format attım. WLM 2011 i indirdim denemek için beğenmedim hoşuma gitmedi. Masaüstü bilgisayarımda kullandığım WLM 2010'u kullanmaya devam etmek istedim. Araştırdım fakat bi download linki bulamadım her yerden WLM 2011 çıktı önüme. En sonunda şu 'karşılıklı cam açma sorunu' ile ilgili konudan bir WLM 2010 linki buldum. Indirdim kurdum fakat bu sefer de Hata Kodu: 80040154 hatası almaya başladım. Araştırdım çözümleri için olan yöntemleri uyguladım fakat çözüme ulaşamadım. Bana sorunsuz WLM 2010 indirmem için yardımcı olabilir misiniz? |
ay hiç sevmedim bu versiyonu derhal 14 e geçmek istiyorum kimseyede tavsiye etmem |
Eski sürümlere dönmek ve sıfırdan WLM kurmakla ilgili konulardan bazıları şunlardır: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/326030-windows-vista-ve-seven-icin-sifirdan-windows-live-messenger-kurulumu.html https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/325680-windows-xp-icin-sifirdan-windows-live-messenger-kurulumu.html (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra... Bu arada bir önceki sürüm "Windows Live Messenger 2009" olarak geçmektedir. |
arkadaşlar benim listemde de 500 kişi var ama hepsi offline :) arkadaş arıyor bağlan diye ben bağlıyım ama herkes çevrim dışı. bu nasıl oluyor? |
En iyi sürüm nedir? Farkları neler? |
Winamp Now Playing Özelliği.. Windows Live Messenger 2011 ile ilgili bir diğer problem ise winamp'a eklenti olarak kurulan çalınan şarkıları gösterme özelliği.. Winamp açılır açılmaz çalınan şarkı direk gösteriliyor kapatamıyorum msn üzerinden.. Bunu neden winamp üzerinden ayarlamak zorundayız anlamıyorum.. WLM2009 ve önceki versiyonlarında MSN 7.5'de dahil istediğim zaman açıp istediğim zaman kapatabiliyordum.. Plus veya discovery'e çok iş düşüyor en kısa zamanda bekliyoruz yeni WLM2011 için uyumlu versiyonlarını.. |
Winamp ile tam olarak uyumlu değil messenger gibi görünüyor. |
kamera görüntü kalitesini artırmak için ayarlarınızı kontrol edin veya kabloyla bağlanın, donanım sürücünüzü göncelleyin diyor nasıl bir ayar yapıcaz? bütün driverler güncel , yeni 64 bit pc, 8limitsiz internet paketini kullanıyorum hızda sorunum yok ayrıca kamera göruntusu 16:9 formatında gösteriyor yani alttan üstten kesik önceden aynı uzaklıkta yuzumu alıyordu ama şimdi çenemle alnım arasını gösteriyor, yardımcı olursanız sevinirim |
Msn Sorunum Var Çıldırıcam Lütfen İlgilenirmisiniz... Arkadaşlar Bilgisayarım xp Yeni Format Attıtdım Ve Messenger Yükleyeceğim.wlsetup.exe yi Yüklüyorum xp için olanı herşeyi yüklüyo %100 e Geliyo Snra Bütün Veriler,bilgiler geri alınıyo yükleyemiyorum yardım edermisiniz lütfen :*( |
| Saat: 07:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık