MsXLabs
Sayfa 9 / 18

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/6430-coklu-msn-coklu-oturum-acma-ayni-anda-windows-live-messenger-ve-msn-messenger.html)

ahmed 27 Temmuz 2007 17:49

Alıntı:

nefertiti17 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 597412)
HIC ANLAMADIM VALA

1_ COKLU OTURUM ACMA PROGRAMINI RICA EDEBILIRMIYIM,, AMA ACIK VE NET OLSUN
2-MSN'DE BENI SILENLERI VE EKLEYENLERI NASIL GOREBILRIRIM

Messenger Plus! Live kullanırsanız çoktu oturum açabilir ve kişi listesi yöneticisinden sizi kim silmiş görebiilirsiniz.engelleyenleri asla göremezsiniz.

t_cell 28 Temmuz 2007 21:27

yardım edın lutfeen

coklu ortam acmak ıcın bı program yukledım wlmunıversalpatcherplusplus093 adında bı program yukledım calısıyo ama butun actıgım oturumlar 2 dkkay kalmaz kapanıyo kendı kendıne tekrar acılıyo tekrar kopuyo tekrar baglanıyo tek oturum acsam da aynısı oluyo sıldım programı ama duzelmedı napmalıyım??lutfen yardım edın:*(

ahmed 31 Temmuz 2007 15:08

Alıntı:

t_cell adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 599162)
coklu ortam acmak ıcın bı program yukledım wlmunıversalpatcherplusplus093 adında bı program yukledım calısıyo ama butun actıgım oturumlar 2 dkkay kalmaz kapanıyo kendı kendıne tekrar acılıyo tekrar kopuyo tekrar baglanıyo tek oturum acsam da aynısı oluyo sıldım programı ama duzelmedı napmalıyım??lutfen yardım edın:*(

patc silemeniz için programı açıp düzelt işlemi yapınız.çoklu oturum için plus live kullanabilirsiniz.

torchbearer 31 Temmuz 2007 15:20

Alıntı:

t_cell adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 599162)

msn i çoklu oturumda kullanmak için illa ki plus live kullanmaya gerek yok. bunun için kullanılabilecek patchler var. mesela A-Patch veya Mess Patch gibi. wlm universal patcher da bazı bilgisayarlarda veya bazı MSN lerde sorun çıkartabiliyor. sizinde dediğiniz gibi oturum açtıktan bikaç dakika sonra kapanması gibi. wlm universal patcher ın çoklu oturum desteğini düzeltmenin bi yolu var ancak pek işe yaramayabilir. patch in exe sine tıklayın ve açılan küçük pencerede düzelt butonuna tıklayın. düzelmez ise program ekle/kaldırdan windows live messenger veya msn messenger ı bulup sol tarafında yer alan değiştir düpmesine basınız ve çıkan pencerede onara tıklayınız. kendisi yapacaktır. daha sonra söz ettiğim patch ler yardımıyla çoklu oturum desteği verebilirsiniz. ayrıca Messenger Discovery Live dan da elde edebilisiniz.

mlhfk 7 Ağustos 2007 09:20

böyle bişe olmaz inanmayın

NaZz_ 7 Ağustos 2007 15:37

Saol Ama Sana Bişi Sorcam BenDe 3 Tane Coklu msn Programı Var Ama 2siDe Çalışmıo Ama Aynı ProGramLaR ArkadasDa Çalısıo:S LiVeyi KuLLanıorm.YardımCı OlurSan Sevinirim:)

3de çalışmıo Dicektim Yanlış Yazmışım :P

ugur sonmez 8 Ağustos 2007 11:23

live messenger kullanırken çoklu oturum açma ve oturum açanların kayıt girdilerini tutan bir program daha vardı yardımcı olursanız sevinirim

ahmed 8 Ağustos 2007 11:26

Alıntı:

ugur sonmez adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 614371)
live messenger kullanırken çoklu oturum açma ve oturum açanların kayıt girdilerini tutan bir program daha vardı yardımcı olursanız sevinirim

Messenger Plus! Live ile hem çoklu hemde kayıt girdilerini alabilirsiniz.

https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html

guMUss 14 Ağustos 2007 11:50

yaa ben biliorumda burdan o programı ekleyemedim:^)

€w€ttt €n s0nuNd@ ßuLdum (H):D

torchbearer 15 Ağustos 2007 23:08

Alıntı:

NaZz_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 613412)
Saol Ama Sana Bişi Sorcam BenDe 3 Tane Coklu msn Programı Var Ama 2siDe Çalışmıo Ama Aynı ProGramLaR ArkadasDa Çalısıo:S:)

3de çalışmıo Dicektim Yanlış Yazmışım :P

LiVeyi KuLLanıorm.YardımCı OlurSan Sevinirim

Aslında bunu çok garip bi şekilde yorumlayacağım. Bazı programlar yine bazı bilgisayarlarda ya doğru çalışmıyor yada hiç çalışmıyor. Örneğin; başka bi bilgisayarda msn e arayüz yapınca açılıyor. Kendi PC imde aynı şekilde deneyince açılmıyor. Küçük yamaları denemeyin. Zaten açılsa da bi zaman sonra hata verip diğer açık MSN lerde kapanıyor. En iyisi siz Messenger Plus Live veya Messenger Discovery Live ı indirip deneyin. Bunları kullanmak istemezseniz Mess Patch veya A-Patch var. onları deneyebilirsiniz. Not: Tabiki hepsinden de çoklu yamaları elle yapmanız gerekmektedir

Saat: 23:03
Sayfa 9 / 18

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık