![]() |
hdi ya sözDé pLus bu gündüü haLa békLiyoRuzzz |
Teşekkür ederim admin bey ,64bit işletim sistemi kullandıgım için msi uzantılı setupları gerekiyordu siz vermişsiniz çok iyi oldu , sizden bir ricam daha olsa; live mail in son versiyonunun msi uzantılı kurulum paketinide ekleyeblirmiisniz ,çok teşekkür ediyorum kolay gelsin.. |
Alıntı:
|
Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. Bunun çözümünü bilen varmı aranızda? |
anca yRn gLcék gaLiba pLusss :@ |
Alıntı:
"C:\Documents and Settings\bilgisayar adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\msn adresin" dizininin içeriğini silmeyi deneyiniz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor sorun bu |
yinede bir sorum olacak msn 9 u kurduk ve hatalar bunalttı ve 8,5 dönüş yapabillirmiyiz? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar bende herhangi bir sorun yok ama genellikle meşgul gözükmeme rağmen arkadaşlarım msnde çevrimdışı olduğumu söylüyorlar yani haberim olmadan çevrimdışı oluyor bu sürümde nasıl çözebilirim acaba ? |
s.a arkadaşlar benim sorunum sürümle ilgili değil bilen arkadaş vardır belki benim msn em açıkken üzerine internet sayfası vs gibi şeyler açamıyorum msn i simge durumuna getirmem gerekiyor sayfaları görmem için daha önce de böyle problem olmuştu pc ye format atacaktım arada kayboldu ama tekrar aynı problemle karşılaştım şimdi belki ufak bir ayardan kaynaklanıyordur ama bilmediğimizden yapamıyoruz şimdiden teşekkür ederim sizlere. |
Alıntı:
http://img158.imageshack.us/img158/302/eatkj4.jpg |
Alıntı:
|
olur böyle şeyler kardeş bizde bilmiyorduk zamanında sora sora kurcalaya kurcalaya öğrendik rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana:) |
Alıntı:
Sistemi kabul etmiyor. sebebini google dan araştırabilirsin, verdiğiniz link içinde teşekkür ederim fakat istediğim web setup değil windows live mail 2009.msi lazım bana , yeni msn çok kullanışlı ve şık olmuş yeni msn herkese tavsiye ederim. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|
bu gün géLiomu pLuss :S |
Alıntı:
*MSN PLUS LİVE BETA İSTEYENLER BURADAN İNDİRİN: |
aldığım son haberlere göre. plus'ı tasarlıyan arkadaşın hanımı doğum yapacakmış. artık çocuk 1 yaşına gelene kadar plus yok hehhe :rofl: o değilde hala yok ya bi değişiklik final sürümündede. son resmi sitesinde yayınlanan final sürümünde o yukarda dosta gönder felan onlarda simge geldimi acaba ? kaldıurp tekrar mı yüklicez. birde hala arka plan resmi eklemede sorun var. bazen beyazlık oluyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Firefox'taki mail girişi için çözüm bulundumu acaba final sürümüde çıktı yabancı siteye giriyor bilginiz var mı acaba? http://i44.tinypic.com/29ztx7b.jpg |
Alıntı:
|
Messenger silinmiş olmasına rağmen halen pc de var olarak görünüyor ve de bulamıyorum Arkadaşlar dün akşam windows live messenger 2009 u yüklemiştim..Hata raporu verdiği için tekrardan kapattım ve silmeyi denedim.Program ekle kaldır dan windows live ile ilgili herşeyi sildim.Ama bir şekilde msn silinmemiş görünüyor fakat pc de de bulamıyorum şimdi tekrardan msn yüklemeye kalktığımda(8.1) yeni sürümü silmeniz lazım diyor.Başaramadığım için tekrardan 2009 u yükleyim dedim bu kez de yüklemek istediğiniz programları seçin bölümünde messenger sizde zaten var olarak görünüyor.. Kafayı yemek üzereyim dün geceden beri uğraşıyorum nerde hata yaptım diye ama bulamadım.. Eğer yardım edebilirseniz çok sevinicem:$ |
Alıntı:
inceleyiniz: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
arkadaşlar bir şey soracağım bu sürüm tam sürüm mü yoksa hala tam sürüm çıkmadı mı beta mı hala bazıları tam sürüm şubatta falan çıkacak diyorlar.^o) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
4.80 bu ay sonlarına doğru yayınlacağını söledi yapımcı... |
dün sanırım bu windows live 2009 un tam sürümü çıktı yani bana msn den dün e-mail geldi bilemiyorum tam olarak ne zaman çıktı ama bu discovery ve plus'ın eski sürümleri çalışmıyor anladığım kadarıyla 2009 sürümüyle uyumlu olarak. çalışan tam sürüm versiyonu varmı...? teşekkürler... |
Alıntı:
kings1905 evet gerçek sürüm çıktı 9.0,plus'ta beta çıkardı 4.79 plus sayfasında bulabilirsin ama discovery çıkmadı.;) |
kurdum ama acılmıyoo :| |
saol kardes hiç bi yerde bulamadım burda buldum thanks you:D |
ya küçük birşey ama önemli bir görüntü resmi koyuyorum biraz sonra bir tane daha kopyalıyor o resimden onu otomatik seçiyor ve bu kopya öbürüne göre bulanık oluyor sizde de var mı bu sorun.:( |
Alıntı:
*ayrıca seceneklerde 'oturum açtığım her yerde görüntü resmimi ve iletimi kullan' seceneğini kaldırırsan bu kopyalama işlemini yapmaz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar Merak Ettim de Uyumlu Mess patch ve Stuffplug Hakkında Herhangi Bir Gelişme Varmı?Ne Zaman Çıkacak Acaba?Saygı Ve Sevgilerimle..... |
Alıntı:
Windows Live Messenger 14.0.5027.908 için : MessPatch https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/43951-messpatch-light-web-tabanli-messenger-yamasi.html web tabanlı artık... StuffPlug için Project M değişimi olacağı bildirilmişti ama herhangi bir gelişme olmadı ozaman bu yana? https://www.msxlabs.org/forum/neutralizer-says/184975-stuffplug-artik-olmayacak-mi-project-m-nedir.html |
kurdum ama nedenını bılmedıgım bır sebepten çalışmıyor programlar listesinde gözükmüyor ve kaldıramıyorum eski sürümü yuklerken daha güncel sürüm zaten kurulu dıyor yardım beklıorum :D |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs |
vista ultimate işletim sistemi kulanıoyrm orda yazan her şeyi yaptım yok fayda etmiyor :D birde şu sorun var ki "uygulama yanyana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı dyor |
Alıntı:
Alıntı:
|
| Saat: 04:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık