MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

kbR4 10 Ocak 2009 16:54

hdi ya sözDé pLus bu gündüü haLa békLiyoRuzzz

awicenna 10 Ocak 2009 18:21

Teşekkür ederim admin bey ,64bit işletim sistemi kullandıgım için msi uzantılı setupları gerekiyordu
siz vermişsiniz çok iyi oldu , sizden bir ricam daha olsa; live mail in son versiyonunun msi uzantılı kurulum paketinide ekleyeblirmiisniz ,çok teşekkür ediyorum
kolay gelsin..

Ja_SeeN 10 Ocak 2009 18:36

Alıntı:

kbR4 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283549)
hdi ya sözDé pLus bu gündüü haLa békLiyoRuzzz

Evet Hani Nerde? *-)

Torngarsoak 10 Ocak 2009 18:54

Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
Bunun çözümünü bilen varmı aranızda?

kbR4 10 Ocak 2009 19:42

anca yRn gLcék gaLiba pLusss :@

ahmed 10 Ocak 2009 20:00

Alıntı:

Torngarsoak adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283638)
Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.

"C:\Documents and Settings\bilgisayar adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\msn adresin" dizininin içeriğini silmeyi deneyiniz...

ahmed 10 Ocak 2009 20:02

Alıntı:

awicenna adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283607)
Teşekkür ederim admin bey ,64bit işletim sistemi kullandıgım için msi uzantılı setupları gerekiyordu
siz vermişsiniz çok iyi oldu , sizden bir ricam daha olsa; live mail in son versiyonunun msi uzantılı kurulum paketinide ekleyeblirmiisniz ,çok teşekkür ediyorum
kolay gelsin..

Desktop Live Mial

mito1172 10 Ocak 2009 20:14

Alıntı:

C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283427)
Arkadaşlar Microsoft'un Sitesindeki Messenger'in Final Görüntüsü mü?Eğer Öyleyse Konuşma Penceresinde Üstteki Menülerde Yine Simgeler mi Yerleşmiş Yoksa Eski Görüntüsü mü O...Ayrıca Bundan Öncekiyle Arasında Bir Farklılık Var mı?Lütfen Yeni İndiren Arkadaşlar Bilgilendirsin.Saygılarımla.....

evet final kardeşim. bugün bana maillede geldi finali deneyin diye...ama gördüğüm kadarıyla çok sorunlu kurmayı düşünmüyorum mecbur kalmadıkça:) ayrıca admin karddeşime sesleniyorum konun başında yazan yazılarda güncellese iyi olur yani final sürüm olarak:)

ahmetgns 10 Ocak 2009 22:09

Alıntı:

kolay gelsin..

64 bit işletim sistemi olunca ne oluyor? Neden .msi dosyasına ihtiyaç duyuyorsun?

temistokles 10 Ocak 2009 22:36

Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor sorun bu

mito1172 10 Ocak 2009 23:52

yinede bir sorum olacak msn 9 u kurduk ve hatalar bunalttı ve 8,5 dönüş yapabillirmiyiz?

Legend_Warrior 11 Ocak 2009 00:10

Alıntı:

mito1172 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283968)
yinede bir sorum olacak msn 9 u kurduk ve hatalar bunalttı ve 8,5 dönüş yapabillirmiyiz?

ne hataları var öğrenebilir miyim bende hiç olmadı da ama birşey soracağım bu konuşma pencerelerinde renklendirme nasıl yapılıyor bilen var mı ayrıca final sürümde hata olmaması gerekmiyor mu sorunun cevabı ise tamamen kaldırıp baştan 8.5'i yükleyeceksin.;) bir de başlıkta sadece varsayılanı göstermişsiniz ne yapacağız ayrı ayrı yok mu?

mito1172 11 Ocak 2009 00:50

Alıntı:

Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283993)
ne hataları var öğrenebilir miyim bende hiç olmadı da ama birşey soracağım bu konuşma pencerelerinde renklendirme nasıl yapılıyor bilen var mı ayrıca final sürümde hata olmaması gerekmiyor mu sorunun cevabı ise tamamen kaldırıp baştan 8.5'i yükleyeceksin.;) bir de başlıkta sadece varsayılanı göstermişsiniz ne yapacağız ayrı ayrı yok mu?

valla kardeş hataları burda okuyup açıkçası kurmaya çekindim:) tamam 8.5 i geri yükleyelimde snırım tekrar kurulmuyormuş yani yine 9 a yönlendiriyormuş. o yüzden sordum. artı konuşma penceresi renklendirmeyi sanırım ana sayfada bilgisi var bi incele:)

ShadowFlame 11 Ocak 2009 00:57

Arkadaşlar bende herhangi bir sorun yok ama genellikle meşgul gözükmeme rağmen arkadaşlarım msnde çevrimdışı olduğumu söylüyorlar yani haberim olmadan çevrimdışı oluyor bu sürümde nasıl çözebilirim acaba ?

XSeZeRiX 11 Ocak 2009 01:26

s.a arkadaşlar benim sorunum sürümle ilgili değil bilen arkadaş vardır belki benim msn em açıkken üzerine internet sayfası vs gibi şeyler açamıyorum msn i simge durumuna getirmem gerekiyor sayfaları görmem için daha önce de böyle problem olmuştu pc ye format atacaktım arada kayboldu ama tekrar aynı problemle karşılaştım şimdi belki ufak bir ayardan kaynaklanıyordur ama bilmediğimizden yapamıyoruz şimdiden teşekkür ederim sizlere.

mito1172 11 Ocak 2009 01:53

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284020)
s.a arkadaşlar benim sorunum sürümle ilgili değil bilen arkadaş vardır belki benim msn em açıkken üzerine internet sayfası vs gibi şeyler açamıyorum msn i simge durumuna getirmem gerekiyor sayfaları görmem için daha önce de böyle problem olmuştu pc ye format atacaktım arada kayboldu ama tekrar aynı problemle karşılaştım şimdi belki ufak bir ayardan kaynaklanıyordur ama bilmediğimizden yapamıyoruz şimdiden teşekkür ederim sizlere.

sanırım sen msnyii hep üstte ayarllamışsıın:)ayarları tıkla araçlara gelince orda bi seçenek var herzaman üstte diye o işareliyse kaldır olması gerek şayet doğru anladıysam:)alttaki resimde örnek var.
http://img158.imageshack.us/img158/302/eatkj4.jpg

XSeZeRiX 11 Ocak 2009 02:03

Alıntı:

mito1172 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284030)
sanırım sen msnyii hep üstte ayarllamışsıın:)ayarları tıkla araçlara gelince orda bi seçenek var herzaman üstte diye o işareliyse kaldır olması gerek şayet doğru anladıysam:)alttaki resimde örnek var.
http://img158.imageshack.us/img158/302/eatkj4.jpg

Valla Çok Teşekkür Ederim Ya Dediğim Gibi Ufak Bi Detay Ama Bilmediğimizden Kaynaklanıyor Sayende Öğrenmiş Oldum Çok Tşk Çok Çok Saol...

mito1172 11 Ocak 2009 02:23

olur böyle şeyler kardeş bizde bilmiyorduk zamanında sora sora kurcalaya kurcalaya öğrendik rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana:)

awicenna 11 Ocak 2009 04:09

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283858)
64 bit işletim sistemi olunca ne oluyor? Neden .msi dosyasına ihtiyaç duyuyorsun?

hiç 64bit kullanmadığın belli . msi package haricinde exe dosyası ile yüklenmiyor
Sistemi kabul etmiyor.
sebebini google dan araştırabilirsin,
verdiğiniz link içinde teşekkür ederim fakat istediğim web setup değil
windows live mail 2009.msi lazım bana ,
yeni msn çok kullanışlı ve şık olmuş yeni msn herkese tavsiye ederim.

NeutralizeR 11 Ocak 2009 04:45

Alıntı:

Torngarsoak adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283638)

Alıntı:

temistokles adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283883)
Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor sorun bu

Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü

Alıntı:

mito1172 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283968)

Evet, Windows Live Messenger 8.5 sürümüne dönebilirsiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html

Alıntı:

kbR4 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1283688)
anca yRn gLcék gaLiba pLusss :@

Messenger Plus! Live duyurusunda yeni beta sürümün yayımlanma tarihinin Pazar gününe sarkabileceği belirtiliyordu.

Alıntı:

ShadowFlame adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284010)
Arkadaşlar bende herhangi bir sorun yok ama genellikle meşgul gözükmeme rağmen arkadaşlarım msnde çevrimdışı olduğumu söylüyorlar yani haberim olmadan çevrimdışı oluyor bu sürümde nasıl çözebilirim acaba ?

Desteklenmeyen bir eklenti yüklü olabilir. Yeni sürümü kullanacaksınız yüklü olan MessengerDiscovery ve Messenger Plus! sürümlerini kaldırmalısınız.

Alıntı:

kolay gelsin..

Hazır olduklarında ilgili konuların bağlantılarını belirteceğim.

NeutralizeR 11 Ocak 2009 06:46

https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/225675-windows-live-mail-14-0-8050-1202-a.html#post1284075

kbR4 11 Ocak 2009 11:15

bu gün géLiomu pLuss :S

C0mPuTeR 11 Ocak 2009 11:26

Alıntı:

kbR4 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284133)
bu gün géLiomu pLuss :S

Arkadaşlar Bu Konu ahmetgns Kardeşimizin Açtığı Ayrıca Konu Var Orada Belirtilmiş.Ancak Burada da Verelim.Evet Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) Uyumlu Plus Çıktı.Buyrun Aşağıdan İndiriniz...

*MSN PLUS LİVE BETA İSTEYENLER BURADAN İNDİRİN:

EsPriTüeL 11 Ocak 2009 11:29

aldığım son haberlere göre. plus'ı tasarlıyan arkadaşın hanımı doğum yapacakmış. artık çocuk 1 yaşına gelene kadar plus yok hehhe :rofl: o değilde hala yok ya bi değişiklik final sürümündede. son resmi sitesinde yayınlanan final sürümünde o yukarda dosta gönder felan onlarda simge geldimi acaba ? kaldıurp tekrar mı yüklicez. birde hala arka plan resmi eklemede sorun var. bazen beyazlık oluyor.

ahmetgns 11 Ocak 2009 11:30

Alıntı:

EsPriTüel adlı kullanıcıdan alıntı
o değilde hala yok ya bi değişiklik final sürümündede. son resmi sitesinde yayınlanan final sürümünde o yukarda dosta gönder felan onlarda simge geldimi acaba ? kaldıurp tekrar mı yüklicez.

Hayır, final sürüm RC sürümden farklı değil. RC sürümünü yüklediyseniz, bir daha final diye bir şey yüklemeniz gerekmez. Yukarıdaki menülere simge gelmedi. İndirme anasayfasında gördüğünüz resimde simge olmasının sebebi, İngilizce dışındaki dillerin sitesinde eski sürümün ekran görüntüsü kullanılmış olması, yeni görüntüyü koymayı unutmuş olmaları.

kbR4 11 Ocak 2009 12:13

Alıntı:

C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284143)
Arkadaşlar Bu Konu ahmetgns Kardeşimizin Açtığı Ayrıca Konu Var Orada Belirtilmiş.Ancak Burada da Verelim.Evet Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) Uyumlu Plus Çıktı.Buyrun Aşağıdan İndiriniz...

*MSN PLUS LİVE BETA İSTEYENLER BURADAN İNDİRİN:

pLus 4.80 çıkmıcakmıydı ya

ahmed 11 Ocak 2009 12:17

Alıntı:

kbR4 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284180)
pLus 4.80 çıkmıcakmıydı ya

4.80 final sürüm olarak bu ay sonlarına doğru yayınlanacaktır.

kbR4 11 Ocak 2009 12:21

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284182)
4.80 final sürüm olarak bu ay sonlarına doğru yayınlanacaktır.

péki tşkLR :)

EnverYigit 11 Ocak 2009 13:41

Firefox'taki mail girişi için çözüm bulundumu acaba final sürümüde çıktı yabancı siteye giriyor bilginiz var mı acaba?

http://i44.tinypic.com/29ztx7b.jpg

ahmed 11 Ocak 2009 13:52

Alıntı:

EnverYigit adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284278)
Firefox'taki mail girişi için çözüm bulundumu acaba final sürümüde çıktı yabancı siteye giriyor bilginiz var mı acaba?

birden fazla tarayıcı kullanmanız durumnda bu tür sorunla karşılaşırsınız.bilgisayarınızda tek tarayıcı kullanmanız gerekir bu tarayıcıda Internet Explorer olmalı aksi halde farklı sayfalara yönlendirilirisiniz...

Torngarsoak 11 Ocak 2009 14:19

Messenger silinmiş olmasına rağmen halen pc de var olarak görünüyor ve de bulamıyorum

Arkadaşlar dün akşam windows live messenger 2009 u yüklemiştim..Hata raporu verdiği için tekrardan kapattım ve silmeyi denedim.Program ekle kaldır dan windows live ile ilgili herşeyi sildim.Ama bir şekilde msn silinmemiş görünüyor fakat pc de de bulamıyorum şimdi tekrardan msn yüklemeye kalktığımda(8.1) yeni sürümü silmeniz lazım diyor.Başaramadığım için tekrardan 2009 u yükleyim dedim bu kez de yüklemek istediğiniz programları seçin bölümünde messenger sizde zaten var olarak görünüyor..
Kafayı yemek üzereyim dün geceden beri uğraşıyorum nerde hata yaptım diye ama bulamadım..
Eğer yardım edebilirseniz çok sevinicem:$

ahmed 11 Ocak 2009 14:21

Alıntı:

Torngarsoak adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284331)
Arkadaşlar dün akşam windows live messenger 2009 u yüklemiştim..Hata raporu verdiği için tekrardan kapattım ve silmeyi denedim.Program ekle kaldır dan windows live ile ilgili herşeyi sildim.Ama bir şekilde msn silinmemiş görünüyor fakat pc de de bulamıyorum şimdi tekrardan msn yüklemeye kalktığımda(8.1) yeni sürümü silmeniz lazım diyor.Başaramadığım için tekrardan 2009 u yükleyim dedim bu kez de yüklemek istediğiniz programları seçin bölümünde messenger sizde zaten var olarak görünüyor..
Kafayı yemek üzereyim dün geceden beri uğraşıyorum nerde hata yaptım diye ama bulamadım..
Eğer yardım edebilirseniz çok sevinicem:$

inceleyiniz:

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Legend_Warrior 11 Ocak 2009 19:14

arkadaşlar bir şey soracağım bu sürüm tam sürüm mü yoksa hala tam sürüm çıkmadı mı beta mı hala bazıları tam sürüm şubatta falan çıkacak diyorlar.^o)

ahmed 11 Ocak 2009 19:24

Alıntı:

Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284610)
arkadaşlar bir şey soracağım bu sürüm tam sürüm mü yoksa hala tam sürüm çıkmadı mı beta mı hala bazıları tam sürüm şubatta falan çıkacak diyorlar.^o)

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) FİNAL sürümdür.

Legend_Warrior 11 Ocak 2009 19:40

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284628)
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) FİNAL sürümdür.

bir şey daha soracağım bu kişi pencerelerini ayrı ayrı renklendirme özelliğini kaldırdılar mı çünkü ya varsayılan renk yada mavi oluyor bir de plus 4.80 ne zaman çıkacak.final sürümüne göre bayağı hata mı var bende daha çıkmadı da.:(

ahmed 11 Ocak 2009 19:47

Alıntı:

Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284650)
bir şey daha soracağım bu kişi pencerelerini ayrı ayrı renklendirme özelliğini kaldırdılar mı çünkü ya varsayılan renk yada mavi oluyor bir de plus 4.80 ne zaman çıkacak.final sürümüne göre bayağı hata mı var bende daha çıkmadı da.:(

ayrı renklendirme özelliği final sürümde yok zaten karşı kullanıcı eğer yeni finali kullanıyorsa ana ait arayüz sizin konuşma penceresinde çıkıyor...

4.80 bu ay sonlarına doğru yayınlacağını söledi yapımcı...

inhibition 11 Ocak 2009 20:01

dün sanırım bu windows live 2009 un tam sürümü çıktı yani bana msn den dün e-mail geldi bilemiyorum tam olarak ne zaman çıktı ama bu discovery ve plus'ın eski sürümleri çalışmıyor anladığım kadarıyla 2009 sürümüyle uyumlu olarak.
çalışan tam sürüm versiyonu varmı...?
teşekkürler...

Legend_Warrior 11 Ocak 2009 20:02

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284657)
ayrı renklendirme özelliği final sürümde yok zaten karşı kullanıcı eğer yeni finali kullanıyorsa ana ait arayüz sizin konuşma penceresinde çıkıyor...

4.80 bu ay sonlarına doğru yayınlacağını söledi yapımcı...

hımm discovey de ay sonu galiba bekleyeceğiz demekki en çok o ayrı renklendirmenin olmamasına üzüldüm ya zevkli oluyordu.birde discovery biraz uyumlu galiba kodlar ve uyarılar çalışıyor yalnız kendini de kişiler arasında gösteriyor karşı gibi.:)

kings1905 evet gerçek sürüm çıktı 9.0,plus'ta beta çıkardı 4.79 plus sayfasında bulabilirsin ama discovery çıkmadı.;)

whisper_hot 11 Ocak 2009 20:17

kurdum ama acılmıyoo :|

bünyamin 11 Ocak 2009 20:28

saol kardes hiç bi yerde bulamadım burda buldum thanks you:D

Legend_Warrior 11 Ocak 2009 20:52

ya küçük birşey ama önemli bir görüntü resmi koyuyorum biraz sonra bir tane daha kopyalıyor o resimden onu otomatik seçiyor ve bu kopya öbürüne göre bulanık oluyor sizde de var mı bu sorun.:(

ahmed 11 Ocak 2009 20:54

Alıntı:

Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284728)
ya küçük birşey ama önemli bir görüntü resmi koyuyorum biraz sonra bir tane daha kopyalıyor o resimden onu otomatik seçiyor ve bu kopya öbürüne göre bulanık oluyor sizde de var mı bu sorun.:(

bunu siz baska yerde oturum açtığınızda aynı avatarı orada da açamak için yapıyor ^o)

*ayrıca seceneklerde 'oturum açtığım her yerde görüntü resmimi ve iletimi kullan' seceneğini kaldırırsan bu kopyalama işlemini yapmaz...

Legend_Warrior 11 Ocak 2009 20:57

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284730)
bunu siz baska yerde oturum açtığınızda aynı avatarı orada da açamak için yapıyor ^o)

sağol bugün sizi meşgul ettim bayağı ama bu görüntülü arama falan bende yazı halinde simge halinde değil mi bu sürümde yoksa ayarlamanın yolu var mı?:$

ahmed 11 Ocak 2009 21:01

Alıntı:

Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284735)
sağol bugün sizi meşgul ettim bayağı ama bu görüntülü arama falan bende yazı halinde simge halinde değil mi bu sürümde yoksa ayarlamanın yolu var mı?:$

final sürümde simge olarak değilde yazı olarak konulmuş...herhangi bir ayarı yok yani.

C0mPuTeR 11 Ocak 2009 22:25

Arkadaşlar Merak Ettim de Uyumlu Mess patch ve Stuffplug Hakkında Herhangi Bir Gelişme Varmı?Ne Zaman Çıkacak Acaba?Saygı Ve Sevgilerimle.....

ahmed 11 Ocak 2009 22:33

Alıntı:

C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284830)
Arkadaşlar Merak Ettim de Uyumlu Mess patch ve Stuffplug Hakkında Herhangi Bir Gelişme Varmı?Ne Zaman Çıkacak Acaba?Saygı Ve Sevgilerimle.....

Windows Live Messenger 14.0.5027.908 için : MessPatch

https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/43951-messpatch-light-web-tabanli-messenger-yamasi.html

web tabanlı artık...

StuffPlug için Project M değişimi olacağı bildirilmişti ama herhangi bir gelişme olmadı ozaman bu yana?

https://www.msxlabs.org/forum/neutralizer-says/184975-stuffplug-artik-olmayacak-mi-project-m-nedir.html

bakteri_16 12 Ocak 2009 21:51

kurdum ama nedenını bılmedıgım bır sebepten çalışmıyor programlar listesinde gözükmüyor ve kaldıramıyorum eski sürümü yuklerken daha güncel sürüm zaten kurulu dıyor yardım beklıorum :D

ahmed 12 Ocak 2009 22:03

Alıntı:

bakteri_16 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1285856)
kurdum ama nedenını bılmedıgım bır sebepten çalışmıyor programlar listesinde gözükmüyor ve kaldıramıyorum eski sürümü yuklerken daha güncel sürüm zaten kurulu dıyor yardım beklıorum :D

kaldırma işlemi için inceleyiniz:

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs

bakteri_16 12 Ocak 2009 22:15

vista ultimate işletim sistemi kulanıoyrm orda yazan her şeyi yaptım yok fayda etmiyor :D

birde şu sorun var ki "uygulama yanyana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı dyor

ahmed 12 Ocak 2009 22:21

Alıntı:

bakteri_16 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1285909)
vista ultimate işletim sistemi kulanıoyrm orda yazan her şeyi yaptım yok fayda etmiyor :D

birde şu sorun var ki "uygulama yanyana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı dyor

size bir çözüm:

Alıntı:

C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284283)
Arkadaşlar Ben Oturum Açamama Sorunun Çözümünü Buldum Galiba WLM 2009 Düzgün Bir Şekilde Kurduktan Sonra Masaüstündeki Messenger Simgesine Sağ Tıklayıp Uyumluluk'a Gelin Ve Burada:

(Bu Programın Uygulanacağı Uyumluluk Programını Seçin.) Onayını Koyup Aşağıdaki İşlemi Yapınız.

Vista Kullanıcıları : Windows Server 2003 (Service Pack 1) Deyip Uygula De Tamam'a Tıkla.

Xp Kullanıcıları: Sizde Windows 2000 Uyumluluğun'da Çalıştır Deyip Uygula De Tamam'a Tıkla.

Messenger'i Başlattığınızda Hiçbirşeye Dokunmadan Ekrana Çıkmasını Bekleyiniz. Kendini Onarıp Gösterecektir Ve Oturum Açtığınızda Bu Sorunla Karşılaşmazsınız.Vallaha Ben Denedim Oldu.İnşallah Sizde de Olacaktır.Kolay Gelsin.Saygılar....;)

Saat: 04:59

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık