MsXLabs
Sayfa 9 / 13

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessengerDiscovery Live (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/22784-messengerdiscovery-live.html)

ahmed 30 Eylül 2007 13:00

Alıntı:

nazofever adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 737518)
slmm arkadaslar discoveryyi yüklemedim fakat beni silenleri liste halinde görmek istiyorum.daha önceki sürümde rahatlıkla bulabilmiştim bu özelliği şimdi aradım taradım bulamadım.gerekli ayarlarıda yaptım.nerden nası ulaşılıo bu menüye bilgilendirebilicek varsa tşk şimdiden.bi de sayfa açtı kapattı ayarlarınıda bulamadım bunuda açıklıyabilirse arkadaslarım müteşekkir olucam.

şuanki son sürümde (1.3.x) bu özellik kaldırıldı.mdl 1.1.x sürümlerinde bu özellik mevcuttur.

Alıntı:

afr adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 738595)
bnmkı xp ama arkadaslar dıscovry ı yukledım sımgesı yok ortalıkta yane ustune tıklayıp da msn adresımı sıfremı yazacaım yere gelmıyor naslı yapcam neren acılıyor bu anlamadım yadımcı olursanız sewnrm

Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.

drasfiti 3 Ekim 2007 18:44

messenger live a discovery i ekledim ama cikan sonuclar sanirim yanlis,cunku cevrim disi dediginde dedigi kisi nete giriyor sadece beni silen kismi tutuyor,bu konuda yardimlarinizi bekliyorum emeginize saglik simdiden .En onemlisi emek degilmi?:)

ahmed 3 Ekim 2007 19:36

Alıntı:

drasfiti adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 744501)
messenger live a discovery i ekledim ama cikan sonuclar sanirim yanlis,cunku cevrim disi dediginde dedigi kisi nete giriyor sadece beni silen kismi tutuyor,bu konuda yardimlarinizi bekliyorum emeginize saglik simdiden .En onemlisi emek degilmi?:)

Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)
veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın

* WLM yi kapatın
Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun.

MDL yi Kaldırmak

* Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın.
* Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın.
* Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın

MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek

* "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

* Başlat > Çalıştır > regedit yazın
* Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com
HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live
HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood

FaNTaSTiCs 4 Ekim 2007 23:58

ya ben bu discovery live ı yükledim fakat 1.kişilerin nicklerinin başında hala [c=4] [b] gibi kodlar duruyor 2.soldaki menüyü kaldırmasını ayarladm fakat hala duruyor 3. giren çıkanı göstermiyor 4.açılıştaki msn today & discovery today i kaldırmasını ayarladım fakat onlarda değişmedi........... acaba bendemi sorun war yoksa discovery de mi?

ahmed 5 Ekim 2007 05:18

Alıntı:

FaNTaSTiCs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 747327)
ya ben bu discovery live ı yükledim fakat 1.kişilerin nicklerinin başında hala [c=4] [b] gibi kodlar duruyor 2.soldaki menüyü kaldırmasını ayarladm fakat hala duruyor 3. giren çıkanı göstermiyor 4.açılıştaki msn today & discovery today i kaldırmasını ayarladım fakat onlarda değişmedi........... acaba bendemi sorun war yoksa discovery de mi?

c=4 şeklideki ifadeler sizle deil kullanıcıların hatalı yazımından kaynaklanır.
eğer doğru ayarları yaptıysanız sonuç alamadıysanız:

Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)

* WLM yi kapatın

MDL yi Kaldırmak

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

BreaK55 5 Ekim 2007 15:50

Ya ben vistada messanger discovery yi bi türlü çalıştıramadım neden acaba?

ahmetgns 5 Ekim 2007 16:09

Alıntı:

FaNTaSTiCs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 747327)
1- Kişilerin nicklerinin başında hala [c=4] [b] gibi kodlar duruyor

Bu kodlar Messenger Plus!'ın biçimlendirme kodlarıdır ve MessengerDiscovery ile kaldıramazsın. Messenger Plus! Live yüklemen gerekiyor.

commanderofthedark 5 Ekim 2007 19:45

arkadaşlar benim discovery ile ilgili bi sorunum var

discoveryi kaldırdım fakat ondan sonra msn açılmaz oldu her msn i açmak istedigimde

c:programfiles/messenger discovery loader.exe bulunamadı hatası veriodu ve msn i açamıodm msn i tkrr yükledim yine aynı sonuç olarak discoveryi tkrr yüklemek zorunda kaldım

ama kullanmak istemiyorum bana bu konuda yardımcı olabilicek biri varmı

[WoL]bL 5 Ekim 2007 20:43

Alıntı:

commanderofthedark adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 749283)
arkadaşlar benim discovery ile ilgili bi sorunum var

discoveryi kaldırdım fakat ondan sonra msn açılmaz oldu her msn i açmak istedigimde

c:programfiles/messenger discovery loader.exe bulunamadı hatası veriodu ve msn i açamıodm msn i tkrr yükledim yine aynı sonuç olarak discoveryi tkrr yüklemek zorunda kaldım

ama kullanmak istemiyorum bana bu konuda yardımcı olabilicek biri varmı

Discovery i Tamamen Bilgisayarınızdan Kaldırırsanız Bu Sorun Hallolur.Msn Discovery'nin Yarısını Silmissiniz.Eger silemiyorsanız Windows Görev Yöneticisinden İşlemleri Gelin ve MessengerDiscovery'i sonlandırın.

FaNTaSTiCs 6 Ekim 2007 00:15

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 748880)
Bu kodlar Messenger Plus!'ın biçimlendirme kodlarıdır ve MessengerDiscovery ile kaldıramazsın. Messenger Plus! Live yüklemen gerekiyor.

peki bu nicki renklendirmenin bir yolu felan yok mu discoveryde?

ahmed 6 Ekim 2007 05:17

Alıntı:

FaNTaSTiCs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 749761)
peki bu nicki renklendirmenin bir yolu felan yok mu discoveryde?

mdl de renk yönetimi yoktur bunu sadece plus ile yapabilirsiniz.

psychopat 10 Ekim 2007 11:14

ya ben dıscovery kurdum kullanıyorum ama onceden eskısı yukluydu sımdı bunu yukledım ve ılk acıldıgında bı uyarı verdı ıngılızce olarak galıba kısı lıstesı eklentısı yuklemelısın tarzı bişiler yazıodu tam okuyamadım bılen varsa yardımcı olabılırmı????

ahmed 10 Ekim 2007 11:46

Alıntı:

psychopat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 757644)
ya ben dıscovery kurdum kullanıyorum ama onceden eskısı yukluydu sımdı bunu yukledım ve ılk acıldıgında bı uyarı verdı ıngılızce olarak galıba kısı lıstesı eklentısı yuklemelısın tarzı bişiler yazıodu tam okuyamadım bılen varsa yardımcı olabılırmı????

Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.

psychopat 10 Ekim 2007 13:09

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 757686)

oncelıkle yardımcı oldugun ıcın teş. ederım ama neden oldu bu hata yada herneyse ben bunun nedenını de merak edıyorum

psychopat 10 Ekim 2007 19:30

sorun cozuldu ahmed saol ben yanlıs okumusum bıde arkadaslar bu dıscovery live x2 ne işe yarar? bende 1.3.0322 surumu yuklu bundan farklı bi ozellıgı warmı_

ahmed 10 Ekim 2007 19:36

Alıntı:

psychopat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 758441)
sorun cozuldu ahmed saol ben yanlıs okumusum bıde arkadaslar bu dıscovery live x2 ne işe yarar? bende 1.3.0322 surumu yuklu bundan farklı bi ozellıgı warmı_

MessengerDiscovery x 2 TR eski versiyondur.msn 7.5 sürümünde kullanılmatadır mevcut mdl sürümene göre artı ve eksileri vardır...

miharbi10 13 Ekim 2007 11:23

ya bende bişey soracağım bende makinaya format çekmeden önce discoverynin bi sürümü vardı hangi sürümü olduğunu bilmiyorum fakat konuşma penceresinde yada başka bi yerde tam hatırlamıyorum fakat konuştuğum kişinin ip numarasını gösteriyodu ama o zamanlar benim ip numaralarıyla işim olmadığı için önemsememiştim şimdi ise çok lazım o hangi sürümdü ve dawnload linki varmı yardımcı olursanız sevinirim

crazy_mrt 13 Ekim 2007 20:53

indirdim ama içinden virüs çıktı o yüzden yukleyemedim

psychopat 14 Ekim 2007 23:30

Alıntı:

crazy_mrt adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 763638)
indirdim ama içinden virüs çıktı o yüzden yukleyemedim

ındırmeden once vırus programından cıkmanız lazım yanı programı kapatmalısınız daa sora yukleyebılırsınız

l.l.u.v.i.a 17 Ekim 2007 19:39

Kayıtları elle silmek:

vista home premium kullanıyorum... ve bu calıstırı bitrlü bulup silemedim... dll hatası veriyoo ne yapabilirm yardımcıo olursanıss....sevinirimm....

kan105 17 Ekim 2007 23:03

Evet ben de kullanıyorum ve bu yazılımın gerçekten neler yapabileceğini tahmin edebimek zor hem kullanışlı hem de istenilene cevap veriyor

Küçük Prenses 18 Ekim 2007 10:17

saol ama nasıl indircez onu da gösterirmisin?:Dyoksa ben mi göremedim?^o)

KisukE UraharA 18 Ekim 2007 10:34

Alıntı:

Küçük Prenses adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 771831)
saol ama nasıl indircez onu da gösterirmisin?:Dyoksa ben mi göremedim?^o)

TıklayınıZ

nikaea 18 Ekim 2007 13:43

discovery messenger 8.5 le uyumlu mu?

asla_asla_deme 18 Ekim 2007 14:13

Alıntı:

nikaea adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 772074)
discovery messenger 8.5 le uyumlu mu?

Windows Live Messenger 8.1, 8.5 ve Windows Vista ile tamamen uyumlu

fthm_83 18 Ekim 2007 14:42

arkadaşlar siteye yeni üye oldum çok başarılı olmuş.bi sorum olucak net bi cvp alabilirsem çok sevinicem 8,1 live kurdum arkasına 1,3 discovery yükledim herşey çok güzel ve sorunsuz işliyor ancak çevrimdışı olupta online olanları görebilmenin bi yolu varmıdır yoksa yokmudur.net bi cvp alabilirsem çok sevinirim..

ahmed 18 Ekim 2007 15:22

Alıntı:

fthm_83 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 772184)
arkadaşlar siteye yeni üye oldum çok başarılı olmuş.bi sorum olucak net bi cvp alabilirsem çok sevinicem 8,1 live kurdum arkasına 1,3 discovery yükledim herşey çok güzel ve sorunsuz işliyor ancak çevrimdışı olupta online olanları görebilmenin bi yolu varmıdır yoksa yokmudur.net bi cvp alabilirsem çok sevinirim..

görebilme şansımız var ama %100 etkin değildir.kim bana pencere açtı özelliği ile gizli kullanıcıları göre bilirsiniz pop uyarısı ile...

https://www.msxlabs.org/forum/

nicksiz123 19 Ekim 2007 18:10

oturum açmış değilsiniz....

1 aydır msn discovery live 1.3 ü sorunsuz kullanıyordum. ancak 2 gündür "oturum açmış değilsiniz. bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmalısınız" diye uyarı veriyor. bilgisayarımda güncelleştirmeler kapalı ve windows xp kullanıyorum..
msn sürümüm 8.1.
msn discovery i kaldırıp tekrar kurdum ama sorun yine çözülmedi. şu an hiç bir fonksiyonu çalışmıyor.

uk26 20 Ekim 2007 19:05

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 772215)
görebilme şansımız var ama %100 etkin değildir.kim bana pencere açtı özelliği ile gizli kullanıcıları göre bilirsiniz pop uyarısı ile...

kim bana pencere actı nerde bulamadım yardımcı olursan sevınırım.....

[WoL]bL 20 Ekim 2007 20:19

Alıntı:

uk26 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 775517)
kim bana pencere actı nerde bulamadım yardımcı olursan sevınırım.....

Msn Discoverye Sağ Tıklayın>>Ayarlar>>Uyarılar>>Asagidakilar Oldugunda Beni Uyar Menüsünden Yapabilirsiniz.

thoth 21 Ekim 2007 02:35

AVG anti-virus programım update yaptıktan sonra discovery'yi virus olarak tanıdı versiyonu 1.3.0322 ve trojen var diyor bu konu hakkında bir bilginiz varmı ve 1.3.0300 versiyonu uyum saglaması için 8.5'e ne yapmam gerekiyor...

ahmed 21 Ekim 2007 10:52

Alıntı:

thoth adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 776220)
AVG anti-virus programım update yaptıktan sonra discovery'yi virus olarak tanıdı versiyonu 1.3.0322 ve trojen var diyor bu konu hakkında bir bilginiz varmı ve 1.3.0300 versiyonu uyum saglaması için 8.5'e ne yapmam gerekiyor...

avg ayarlarında mdl yi güveli yazılım olarak göstermelisiniz.

uyumlu yapmak için öncelikle 8.1 yüklemlisiniz daha sonra mdl yi ve en son olrakta 8.5 yükleyip mevcut eski mdl dosyalarını windows live dosyası içine koplayalamlısınız...

mustafa_8917 21 Ekim 2007 11:24

MSN 8.5 BETA DA DÜZGÜN ÇALIŞIYO MU YA
ACİL
,CEVAP
3 4 TANE SÜRÜM İNDİRDİM TAM KURAMADIM

ahmed 21 Ekim 2007 13:11

Alıntı:

mustafa_8917 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 776429)
MSN 8.5 BETA DA DÜZGÜN ÇALIŞIYO MU YA
ACİL
,CEVAP
3 4 TANE SÜRÜM İNDİRDİM TAM KURAMADIM

1.3.0322 sürümü 8.5 ile uyumludur...eğer sorun yaşıyorsanız:
öncelikle 8.1 yüklemelisiniz daha sonra mdl yi ve en son olrakta 8.5 yükleyip mevcut msn messenger dosyası içindeki mdl dosyalarını windows live dosyası içine koplayalamalısınız...

ahmed 22 Ekim 2007 23:01

Alıntı:

Eddy_KuSuRsUz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 778779)
bu discovery'i indirmeme kim yardımcı olacak

Eddy_KuSuRsUz 22 Ekim 2007 23:09

BU DİSCOVERİY'İ NASIL İNDİRECEĞİM YAAA

ahmed 23 Ekim 2007 21:40

Alıntı:

Eddy_KuSuRsUz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 778792)

BU DİSCOVERİY'İ NASIL İNDİRECEĞİM YAAA

maverick06 27 Ekim 2007 20:22

ya benim bi sorum olacaktı mesenger discovery live ı burdan yukledim bi rtürlü çalıştıramadım ..burda yzanların aynısını yaptım oturum açmış durumda deilsiniz diyo .bunu nasıl halledebilirim. iki gündür bunla uğrasıyom daha hiç bişey yapamadım..mesenger live yuklu niyeyse çalışıtıramadım.şmdiden tşk ler

refractoryg 1 Kasım 2007 18:26

:( ya ben yüklerken her defasında aynı sorunu yaşıyorum code:% dosyası silindi gibi bir msj veriyor programı yüklerken be nedenle bazı özelliklerden yararlanamıyorum msn beta 8.5 kullanmamla bir ilgisi olabilir mi

ahmed 2 Kasım 2007 20:00

Alıntı:

maverick06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 786189)
ya benim bi sorum olacaktı mesenger discovery live ı burdan yukledim bi rtürlü çalıştıramadım ..burda yzanların aynısını yaptım oturum açmış durumda deilsiniz diyo .bunu nasıl halledebilirim. iki gündür bunla uğrasıyom daha hiç bişey yapamadım..mesenger live yuklu niyeyse çalışıtıramadım.şmdiden tşk ler

* WLM yi kapatın

MDL yi Kaldırmak

Kayıtları elle silmek:

Alıntı:

refractoryg adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 794882)
:( ya ben yüklerken her defasında aynı sorunu yaşıyorum code:% dosyası silindi gibi bir msj veriyor programı yüklerken be nedenle bazı özelliklerden yararlanamıyorum msn beta 8.5 kullanmamla bir ilgisi olabilir mi

beta ile uyum sorunu yaşanıyor mdl 2.0 sürümünü bekleyiniz...

ceIIo 3 Kasım 2007 02:08

ya kardeşler bende bi hata oluo Error -2147024770 die bişey çıkıo durmadan :S:S nasıl halletcem yaa

ahmed 3 Kasım 2007 19:41

Alıntı:

ceIIo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 797287)
ya kardeşler bende bi hata oluo Error -2147024770 die bişey çıkıo durmadan :S:S nasıl halletcem yaa

hata çözümleri için mdl yi tekrar silip kurunuz.

MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Alıntı:

Cennet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 797898)
yaa ben nasıl öğrenecem birisi çewrim dışı açtığını bir programı warsa lütfen bana mail atarmısınız

gizli açanları %100 tesbit edemezsiniz ama kim size pencere açtı özelliği ile tesbiti kısmen mümkündür...mdl ayarlarında bu özelliği seciniz eğer gizli kişi size pencere _açarsa_ yada kişisel avatarı size ulaşınca pop uyarısı verir ve bu şekilde gizli olduğunu tesbit edebilirsiniz...

Cennet 4 Kasım 2007 12:17

yaa ben msn 7.5 kullanıyorum msn plus indirdim sonra msn discovry yükledim ama gözükmedi.discovery bilgisayardan kaldırdım ama her bilgisayar açılışında

messengerdiscovery 2 loader alt bölümde de
messengerdiscovery 2 only supports Windows xp later diyor herşeyi denedim bunu kalıramadım yardımcı olursanız sevinirim

NeutralizeR 4 Kasım 2007 22:59

Alıntı:

Cennet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 798655)
yaa ben msn 7.5 kullanıyorum msn plus indirdim sonra msn discovry yükledim ama gözükmedi.discovery bilgisayardan kaldırdım ama her bilgisayar açılışında

messengerdiscovery 2 loader alt bölümde de
messengerdiscovery 2 only supports Windows xp later diyor herşeyi denedim bunu kalıramadım yardımcı olursanız sevinirim

MessengerDiscovery'i birkaç kez kurup kaldırırsanız bu sorundan kurtulabilirsiniz.

muzoo_002 4 Kasım 2007 23:22

msn discovery neden ındıremıyorum

ahmed 4 Kasım 2007 23:57

Alıntı:

muzoo_002 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 799502)
msn discovery neden ındıremıyorum

MDL_1.3.0322.zip

tugbaa 8 Kasım 2007 13:27

ya arkadaslar beni yeni üyeyim discovery indiremiorum yhaaa ltf yardım edin ama türkce versiyonunu ltfff:(:(:(:(

yha yardım edin indiemiorum ayrıca indirsemde kuramıorumm offss:(:(

kompetankedi 8 Kasım 2007 14:02

Alıntı:

tugbaa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 804340)
ya arkadaslar beni yeni üyeyim discovery indiremiorum yhaaa ltf yardım edin ama türkce versiyonunu ltfff:(:(:(:(

yha yardım edin indiemiorum ayrıca indirsemde kuramıorumm offss:(:(

Tuğba aşağıdaki linkte gerekli bilgiler mevcut dikkatlice inceleyin ve kullandığınız msn versiyonu vs. bilgileride vermeyi unutmayın.

aLeXdeMuRaT 10 Kasım 2007 19:58

pc ye reboot atip hesabimi girdikten sonra msn acilmadan once normaLde msn discovery cikar sonra msn geLir .. simdi 8.5 msn yukLedim yeni msn pLus yukLedim we yeni discovery yukLedim reboot atinca msn aciLmadan once messenger discovery 2 die bi kutu cikio .. please re-instaLL feLan dio .. we siLio disvoceryi 3 kere yukledim reboot attim gitti napmam Lazim yardimci oLun pLs ??

DrEaMy 10 Kasım 2007 20:55

Messenger Live 8.1 yüklü. Bugüne kadar sorunsuz çalışıyordu. Bugün kendiliğinden silindi ve yukardaki üyeyle aynı sorunu yaşıyorum. yüklenmiyoooor. Antivirüs programı devreye geçiyor ... Lütfen acilen bir yardımmmm !!!! :(

Saat: 20:45
Sayfa 9 / 13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık