![]() |
Alıntı:
|
Teşekkürler Çoklu otrum açma programı çok işime yaradı emeğinize sağlık. |
arkadaşlar bana çoklu oturum 8.5 msn için varsa mesajlar sanız sevinirim |
messenger 9.0 için çoklu oturum açma yaması varmıdır? varsa forum içindeki linki rica edebirimiyim. Teşekkürler |
Alıntı:
Alıntı:
NOT3: MessPatch Light (Çoklu Oturum - Reklam Kaldırma) |
cidden yaptiklariniz taktiri hakedior. ellerinize saglik |
abi süpersiniz ya valla tbr ediom |
Bu çoklu oturum açmayı daha önceden burdan bilgi alarak işime yaramıştı.kardeşim silmiş tekrar burdan indirdim ve yükledim.çok gzel bir program paylaştığınız için teşekkürler. |
arkadaşlar ben bu çoklu msn programımı indrim aynanda arkdaş ve ben mesn girnince bir benimkinde msn syfasında msn ile bağlantınuız kesildi 50 sn sora yine bağlanıcaksınız ben bağlanıyorum bu sefer arkdaşınki 50 sn ye sora bağlanıcaksınız bunun sebebini öğrene bilirmiyim yardım edin bi |
çoklu türkçe 8.1 windows live messenger |
Alıntı:
Bazı messengerlarda bu yama programcığı sorun yapıyor sizin karşılaştığınız durumda olduğu gibi. Bunun yerine başka program veya programcıklar deneyebilirsiniz. Messenger Plus Live Mess Patch A-Patch Messenger Discovery Live Bunlardan herhangi birisini kullanarak çoklu oturum desteği sağlayabilirsiniz. Alıntı:
Çoklu Oturum Yaması |
tesekkurler gercekten cok guzel ellerine saglik |
abi olmuyo ya :s |
:D Alıntı:
|
ay cok sagolun kaç defa denedim hiçbiyerden bulamamıştım bu yamayı. herkeze ii eglenceler |
Çok İşime Yarayacak Ama Msn Kapalı Oysa Hata Veriyor :S Anlamadım Gitti |
Arkadaslar Windows Live Messenger 8.5 Coklu oturum'u bulamadim ben..Varsa ve yardimci olursaniz cok sevinirim :) |
Alıntı:
İlk mesajda mevcut ve gerekli olan açıklamalarda orada yer almaktadır. Windows Live Messenger 8.5 için Çoklu Oturum |
güzelmiş ya nasıl oluo |
Alıntı:
|
çoklu msn 8.5.1302.1018 i yükledim ama bulmak biraz zor oldu yinede teşekkür ederim |
ÇokLu Oturum(PROGRAMSIZ) Yapmanız gereken C ye girmek ordan program files /msn messenger/ içindeki msnmsgr vede msgsc.dll kopyalayıp adını deiştrip yapıştırın kopyaladınız msnle 2.msnizi açabilirsiniz 3.4. nekar isterseniz çoğaltmak size kalmış |
:D Emeginiz icin cok cok tesekkürler. |
ben çoklu msn programını indirdim ama bitürlü çalıştıramadım nolur hemen cvp verin |
Alıntı:
.zip in içerine girdikten sonra içinde bulunan dosyaya iki kez tıklayın çalıştığında da ilk seçim olana çoklu oturuma izin ver seçeneği işaretleyerek uygula diyin (Bu işlemleri yapacağınız zaman messenger tamamen kapalı olmalıdır. Yani sistem bölümünden; saatin yanından çıkış yapılmış olmalı ve böylece yamayı uygulayabilirsiniz). Ancak başka bir sorun var ise bu sorununuzu biraz daha açık bir şekilde söyleyebilirseniz tam çözümünü söyleyebilirim. |
ya üff sinir oldumm yapamadım sabahdan beri ugraşıyorummm olmuyo:@ |
teşekkürler |
ya selam ben ındermıyom hayırdır : ya selam ben ındermıyom hayırdır : ya selam ben ındermıyom hayırdır : ya selam ben ındermıyom hayırdır : |
Alıntı:
WLMUniversalPatcherPlusPlus101.zip |
arkadaşlar ben çoklu oturum programını indirmek istiyorum nasıl yapacayımı bilmiyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz bekliyorum arkadaşlar |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/ambience/attach/zip.gif WLMUniversalPatcherPlusPlus101.zip (68.1 KB) |
tesekurler emegınıze saglık |
yaa bu yamada coklu oturum oluyorda reklam kapatmada felan hata veriyor ? |
Alıntı:
|
arkadaşlar yamalarla felan uğraşmayı discovery i yükleyin arkadaşlar süper bir paylaşım yapmışlar hepinize teşekkürler emeğinize sağlık |
cok tskler.. |
mrb slm |
teşekkürler :D çok işime yaradı =) |
sağol kardeşimm |
SaOl Dostum |
OLMUYOR ARKADAŞIM HATALI BU PROGRAM:((((( |
9.0da çalışanı varmı? |
teşekkürler NeutralizeR |
çoklu msn açınca hata raporu bu sorunun çözümü nedir cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler. 0x015810b adresindeki yönerge 0x00000 bellek adresine başvurdu.bellek read olamadı. |
Cok tesekkur ederımm dostlarrr:kiss2::kiss2::kiss2: selamm arkadaslarrr nasılsınız:tender::tender::tender: |
çok saol gerçekten indirdim :) |
TŞK LERiyiki vaarsınız.iyiki üyenizim.emeğinize beyninize sağlık |
elinize s<ğlık ustam |
tşk |
wındows live messengerım vardı 8.1 ve 8.5 live messınger ıcın multi coklu oturum acmayı ındırdım ama sımdı bırakın coklu oturum acmayı bır tanesını bıle acınca 2-3 snde bır tekrar kapanıp acılıyor. o kadar bıktırdı kı msnı komple sılmeyı dusundum. artık coklu oturum acmaktan da vaz gectım bır tanesını acsam yeter. cok kısa surede cevap yazarsanız sevınırım cünkü bılgısayar da benım degıl. hepsını sıl sunu yukle dersenız de olur. sımdıden cok tesekkur edıyorum. ( otomatık ac komutu olan hıc maıl adresım yok aynı anda acmaya calısıldıgından aksamıyor) |
| Saat: 19:30 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık