![]() |
kutsuhimo ( ayakkabı bağı ) |
mo-to= altın,orjinal |
Obi = kuşak |
bikusho-u= acı gülümseme,acıklı gülümseme |
umi : deniz |
mimi=kulak |
mizuumi : göl |
misei ( tamamlanmamış, bitmemiş /ham ) |
iiaratameru : kendince dogruya düzeltmek |
Rujusenburuku= Lüksenburg |
utagawashii ( şühpeli ) |
irodo-ri: makyaj |
ringo=elma |
go-ki= yazım hatası |
kiroguramu = kilogram |
Muki= inorganik |
kita-i= gaz |
iruka = yunusbalığı |
ben türkçe biliorum ama:bebe: |
türkçe bilip bilmemen burda öenmli değil. burda japonca öğrenenler için alıştırma yapılıyor.ka-tsu= kırık |
tsubame = kırlangıç |
aaow imzan çok tatlı. ayy yerim ben ikisinide^^ ruki nin pantolana bak her zamanki gibi yırtık :D meba-na= bayan çiçek |
Sankyuu :kiss: namida = gözyaşı Plastic Tree - Namida Drop geldi aklıma :) |
miyavide thank you derken sankyuu dio çok tatli oluo. da-re= kim? |
Reita = Gazetto'nun bas gitaristi :P |
hiru=öğlen |
reita :D aaowu ruuru: oyun kuralı |
Ruki = Gazetto'nun vokalisti :D Biliyorum kurallara aykırı ama ne yapayım Reita'dan sonra aklıma "ru" ile başlayan kelime olarak Ruki geldi. Gomen... :( |
önemli değil :D kita-ku= eve dönüs |
Uruha'yı çağrıştırmak için "Kuruha" yazasım geldi ama öyle bi kelime var mı bilmiyorum. :D Kurisumasu = Noel "Jinguru bells, jinguru bells..." :D |
:D kuruha yok ama kuruma vardı :D suzuki : sea (bass turkcesini bilmiorum gercekten :( ) |
Alıntı:
|
yazdım ama sea bus değil sea bass. sözlüğe da naktım. diyer anlamı perch demek :D türkçe japonca sözlüğe ihtiyacım var :( |
Alıntı:
bu arada Suzuki Akira kim oluyo biliyosun dimi? :D http://i18.photobucket.com/albums/b146/GazeROCKIsNotDead/81409e0a.jpg kisen = vapur |
tabikide biliyorum :D bilmez olur muyum? hatta ruki de matsumoto takanori ( taka-kun abisi böyle sesleniomuş :D çook tatlı ) rakuga-ki= grafitti |
Alıntı:
ki = ağaç |
haha reita nın soyadı komik ama suzuki soyadı oldugu icin o anlamda değil :) kirei: tatlı,temiz, sevimli |
ok :) i = mide |
i-ki= stil |
kissu = öpücük |
tek s ile kisu seklinde sumi [ 墨 ]: mürekkep |
mikan = mandalina |
naru [ 為る ]: degismek , yetismek |
rubii = yakut |
iikage-n: düzenlemek, yeniden yapmak , hızlandırmak |
Nippon = Japonya |
nekoji-ta= alımasi imkansız olan sıcak yemek |
nasıl bi kelimeymiş bu kendisi bi sıfat tamlaması :D tatami = hasır, döşeme veya yatak mı desem? *-) |
看る - miru : bakmak, arkasından bakmak ,korumak. ama arkasından izlemek gibi degil kardesine baktıda gibi bakmak |
korumak, kollamak gibi, "take care" yani :) ruumumeedo = hizmetçi kız yanlış yazmışta olabilirim :^) |
| Saat: 12:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık