![]() |
Uzun süredir adresi biliyordum, siteyle işim olmuyordu. Bi Pit10 sevdası var bende... Sanırım Olympus burada (: bende bu yüzden buradayım... Sitedeki bilgiler ve bollukta dikkatimi çekti... |
Selam,google'dan bı konu hakkın da bılgı ararken burasını buldum ....ılk gordugum de gercekten mest oldum.Sanırım vaktım oldukca sızlerle bırlıkte olacagım.Ben mı kımım ? ben paling bılgısayar egıtımı alan ve unıversıteye gırmeye calışan bırısıyım...neyse zamanla benı daha ıyı tanırsınız...Basarılarınızın ve paylasımlarınızın devamı dılegıyle. paling |
teşekkürler siteyi çok sevdim ben de bişeyler yapacam her şey için teşekkürler ne mutlu türküm diyene:) :) :) şans eseri bişey arıyodum böyle grafikler hoş geldi resimler:) :) |
ben bilg. mühh ogrencisiyim...nasıl bulduğuma gelince yaklaşık 3 ay önce ben bu sitenin üyesi idim...ama sadece üyeliğimi yapıp çıkmıştım...Anlaşılan bizi veritabanından silmişler...Bende üyeliğimi tazeledim...C/C++ ile oyun programlama üzerine çalışıyorum...ayrıca pascal ve delphi dillerini de bilmekteyimmm yardıma ihtiyacı olan arkadaslara yardımcı olmaya calısırım.... |
tamamen tesadüf, adını hiç duymamıştım sitenin ancak ilk izlenimleerim harika.... |
slm |
Selamlar;arkadaşlar. Ben Msxlabs ile google de gezinirken tanıştım. Özelliklede adult içerikli tantanaların sitede makbul görmemesinden dolayı ve girişinde ŞANLI TüRK BAYRAĞININ nişanı olan hilal ve yıldızın site girişinde tercih edilmesi beni bu siteye iltica etmeme neden oldu. Herkese iyigünler ve teşekkürler..... <<<<KUNDAKLI ÇAĞIMDAN ÖLECEĞİM ANA KADAR VARLIGIM TüRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN....>>>>. Y man... |
ben bir arama moturundan proğ. ararken tesadüfen karşılaştım.iyikide karşılaşmışım :)) güzel bi site.elinize sağlık |
Aslında ben çok önceleri...bu sitenin yüzü değişmeden önce üye olmuştum ama nedense zamanla üye adım silindi. bugun tekrar üye olayım dedim. Umarım bir daha silinmesssssss... Offf Off :)) |
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler... :smiley32: (Y) |
slm ben oozak yeniuyeoldum sizden ricamcoklu msnindiremiyorum banayardımcıolurmusunuz acaba |
SLM BEN ONURALPAY KENDİMİ KISACA TANITAYIM.. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ TARİH BÖLÜMÜ 4. SINIF ÖĞRENCİSİYİM..İNTERNETE EVDEN BAĞLANIYORUM.. YANİ SİZİNLE ARTIK HEP BERABERİZ..SİZİ WİNDOWS LİWE MESSENEGER ÇOKLU MSN AÇMA YAMASI ARAKEN BULDUM..PROGRAMI İNDİRDİM.KULLANIYORUM..PROGRAM İÇİN ÇOK TŞK.. NİCE MUYLU ANLARA:) |
tşk ederım ben bu sıteyı nete gezerken buldum ziyaret ettim cok güzel bi site ve üye oldum kendimden kısaca bahsedeyim ben istanbul deniz har***ulu 3. sınıf ögrencisiyim bilgisayarla ve internetle meslek icabı sürekli ugraşmadayım ve insallah bu sitedede benimle sürekli karsılasacaksınız saygılar |
bana bi arkadaş tavsiye etti siteyi kullanıcı adı g_o_z_d_e.. bende çok beğendim sitede emeği geçen herkese teşekkürler |
|
Bana bu siteden kimse bahsetmemişti.Tesadüf eseridir ki msn için farklı birşeyler ararken kendimi bu sitede buldum ve bana biraz karışık gelmesiyle beraber ilgimi çekti.Üye oldum vatana millete hayırlı olsun pişman olmayacağa benzerim..... |
bi arkadasın tavsiyesi uzerıne uye oldum sıtenız gercekten harıka basarılarınızın devamı ve hep bırlıkte olmak umudu ile |
ehuehueh ben üye olmadan once cok once biliodum burdan resımler fln alıodum bı ara bu sıte durduruldu bende gırmedım ıste 3 5 gundur gırmeye basladım we bugun uye oldum arkadaslar =) |
ben de bu sıteye yenı oldum tam olrak kullanamadıgım için fazlabır yorum yapamıyacagım |
Ben bu siteyi tesadüfen buldum.Gerçekten harika bir site emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürler. |
Geçen sene bu aylarda bi forumda dolaşırken mdx in Taklit(imitate) özelliğiyle karşılaştım ve çok hoşuma gitti. Programı yükledim ve taklitten başka ve daha önemli özelliklerini de gördüm , kaptırdım kendimi. Discovery hakkındaki en genel ve sağlam içerikli bilgileri de bu forumda buldum..Bize bu olanakları sunan arkadaşlara saygı ve teşekkürlerimi sunarım... |
merhabalar ben herart =) live messenger icin genis detay ariyordum bi baktim burdayim .. güzel bi site dedim nie üye olmuyorum .. :) |
Ben "msxlabs" la çoklu oturum programı sayesnde tanıştım. :) Google'den çoklu oturum yazınca karşıma çıkan ilk site bu oldu. Hemen üye oldum. Ve çok sevdim.:) Özellikle e-mail adresine gelen maili görünce bu siteye daha da hayran oldum...(L) |
bu site karşıma internette dolaşirken çıktı ama gerçekten dolaştıkça hayranlığım artti emeği geçen tüm admin ve yönetici arkadaşlarımızın yüreğine sağlık çok güzel bir siteyi bize sunduğunuz ve bizleri aranıza kabul ettiğiniz için sağolun:smiley32: |
DÜN AKŞAM MESSENGER DİSCOVERY İ YÜKLEMEK İÇİN GEZİNİRKEN ARAMA ESNASINDA BURAYI FARKETTİM.SİTE HARİKA HERŞEYİ BULABİLDİM.YÜKLEMEYİ DE BAŞARDIM. HENÜZ SİTENİN ACEMİSİYİM AMA YAKINDA HERŞEYİ ÖĞRENİRİM ... GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLAR. |
selam olsun herkeze ben kısaca Think'e teşekkür etmek istiyorum neden mi ben msn discovery ararken googlede orda burada bu site ile tanışma fırsandı buldum ve bana aradığım ve istediğim programı almamı sağladı bana kaydolduğum için teşekkür ettiler ama bende onlara bizleri yani üyelerine gösterdiği ilgiden dolayı onlara teşekkür ederim her sitenin harcı değil bu davranış sağol Think, |
bir bilsem bu askin nasil basladigini belki ilacini zamninda bulal bilirdim ama gerkte yok yani artik bu sevda sardi artik istemde kopamam |
Çocuklar goog da dolaşırken tesadüfen buldular, şimdi ise msxlabs hayatımızın bir parçası oldu.Harika vazzgeçilemez bir site, emeği geçenlere tşkler:smiley32: (F) |
Google'da arama yaparken karşıma çıktı, tıkladığımda açılan sayfanın müthiş dizaynı ve görünüşüne hayran kaldım ve mutlaka üye olmalıyım dedim, diğer forum siteleri çok basit geldi bana, onun için sizi tercih ettim |
Alıntı:
ben akupunktur ve fizik tedavi uzmanı tıp doktoruyum google'da akupunkturla ilgili arama yaparken, tedavi merkezleri baslığı ilgimi cekti.. tıkladım.. ve sizle karsılastım.. umarım birlikteligimiz sürer.. dr begüm öcek |
ben msn live messenger da çoklu oturum açmak için google da arama yapıyordum ordan buldum |
Aslında çok zaman önce 2 yıl olmuştur belki bir arkadaşım söylemişti. Girmiştim. Aradığım her şey de var. Fakat biraz geç açılıyor olmasından pek girmedim. Ama şimdi hem yardım almak istediğim bir konuda danışabilmek hem de artık ihtiyaç duyduğumda her türlü teknik desteği bulabileceğimin farkına vardığımdan üye oldum. Hoş geldim :) |
messenger la sorunlar yaşamaya başladım (son bir haftadır). o zaman henüz live ı da yüklememiştim. sabırsızlık yaptım yükledim. sanırım sorunlar daha da arttı. kaldırdım. çözüldü gibi. sorun olmuştu yine msxlabs ın verdiği iki dosyayı system32 ye koydum. sorun çözüldü. tabi bu çözümden etkilendim. bunlar bu işten anlıyor dedim. Yalnız dün akşamdan beri başka bir sorun başladı hata kodu 80072745 olan. aynı hızla sitenize girdim. üyelik mecburiyeti karşılığında msn fixer diye bi yazılım aldım. net framework v2.0 istiyormuş. onu da yükledim. fixer yaptığını söyledi ama messenger hala çalışmıyor. Aslonda bu siteye niye üye olduğumu anlatıcaktım ama asıl sebebim olan messenger sorunuma burada da değinmeden edemedim. çabalarınız için teşekkürler. gelecek yardımölarınızı bekliyorum. hala güvenmekteyim. kolay gelsin. |
herkes süslü laf etmiş ama nyse mp3 ararkene buldm siteyi ve sansarın full albümlerinn oldunu görnce tmm dedm bu site süper osra mp3leri indrdm ve üye oldm olay bu SAYGILR |
merhabalar dostlar ben merakli siteyi tesadufen buldum çok hoşuma gitti bende site üyesi olarak hepinizi candan kucaklıyorum dostça kalın |
bendee google sayesinde keşfettim burayııı :D |
MSN Çoklu oturum Açma Programını Ararken Google Aracılığı ile Sitenizi Buldum... Özellikle Tema Olsun, İçerik Olsun Çok Hoşuma Giden Bi Site Oldu... Site Yöneticilerine TEşekkür EDiyorum... |
Selamlar ben sitenizi kendim keşfettim.Tabi bu bir keşif sayılrsaDeneyip tanımaya çalşacağım herkese saygılar. |
çoklu oturum yaması ararken google dan bu site çıktı karşıma aradığımı untup gezmeye başladım siteyi o andan sonra zaten maviye tutkunum bi msxlabs kolik oldum çıktım harika bi site ya süpersin admin im ve yardımcılarımı desem amannnn işte tek kelime süpersiniz çok yeşekkürler.............:D |
slm.dostlar henüz sitenizi tam tanıyamadım,umarım bana tavsiye eden arkaşımın tavsiye ettiği kadar vardır...teşekkürler |
bende msn hakında bişeyler ararken googleden arattırdım tesadüfen buldum ve çok hoşuma gitti ve o günden beri vazgeçemedim kısaca süperrrrrrrrrrrrrrrrr |
kışınızın güneşi geldi :) slm arkadaslar bende geldim kışgüneşi:D herkeze keyifli forumlar dilerim ;) |
Bende googlede bı dj programımın kullanım kılawuzunu ararken buldum we bulur bulmaz uye oldum uye oldugum sıtelerı hep unuturdum ama burayı o kadar begendım kı : ) hemen kaydettım bı yere sıte adını gayet guzel sıte yapana emek werene ellerıne saglık demek duser bıze : ) ama hala programımın kullanım kılawuzu hakkında yanıt alamadm ümit kesmek yoq alcam ınsallah we underground rapte yer alcam : ) herkese hos surfler : D |
Arkadaşlar Lütfen bu güzel sitenin suyunu çıkartmadan kullanalım ben şahsım adına bu siteyi kuranlara ve biz net çilere bu imkanı hazırlayan kişilere ayrı ayrı saygı ve hürmetlerimi sunarım sizden rıcam onlar kendilerini bilirler abuk sabuk konular ele avuça gelmeyen şeyleri lütfen yazmayın burasıda hükümete dönmesin |
herkese merhaba.... |
bu site ile tanışmam yine çok sevdiğim İGOR'umun resimlerini ararken oldu. henüz yeniyim ve MsXlabs'ı tanımıyorum. ama içimden bir ses bu siteyi çok seveceğimi ve ayrılamayacagımı fısıldıyor. aranız da olmaktan mutluyum. şimdilik sevgiyşe kalın. |
benim deli ablam olan çirkin ördek yavrusu yine yapmış yapacagını. aşık olduğu İGOR'unun resimlerini araken tesadüfen maxlabs'la tanışmış ve bana anlattı ve ben de her zaman ki takıldım sürüklendim onun peşinden buralara kadar. inşallah dediği gibi bu site benim için vazgeçilmez olur. |
aradığım bir programın sonuçlarında karşıma çıktı. içeriği çok hoşuma gitti. özellikde de ses efektleri ve banner çok hoş tebrik ederim sitenizde yer almakda isterim. |
merhaba:wave: ben tesadüf eseri buldum baska bi siteyi arıyodum bi baktım burdayım ama iyide olmus biraz karısık ama inşallah çözerim :) :) |
bende korkunç bişiler ariodum burda buldum kendimi:) güsel biyer birasdan keşfe çıkıcam. herkese selamlar bu arada |
| Saat: 20:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık