MsXLabs
Sayfa 9 / 11

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/688-msn-space-msn-spaces-windows-live-space-hakkinda-her-sey-msn-space.html)

yldz35 21 Ağustos 2007 10:33

ya herşey iyi hoş güzel de ben space ime radyo ya da müzik eklemek istiyorum kaç tane url bulduysam çalışmadı acaba bi kaç url de koysanız fena olmaz mı? acaba

Knowing 22 Ağustos 2007 11:53

sana özel url mi koyacaz
moderatörlerle konus bence sana özel yeni bölüm açsın url için

hellboy726 22 Ağustos 2007 14:17

Alıntı:

yldz35 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 639893)
ya herşey iyi hoş güzel de ben space ime radyo ya da müzik eklemek istiyorum kaç tane url bulduysam çalışmadı acaba bi kaç url de koysanız fena olmaz mı? acaba

free bir host alın, şarkıyı içine atın, url yi kullanın. Böylece istediğiniz şarkının direk url sini bulmuş olursunuz =)

kerem2121 25 Ağustos 2007 18:02

selam arkadaşlar ben live spaces sayfamı düzenlemek istiyorum; orda pleyar ziyaretçi defteri v.b. gibi şeyleri yapyaçalışıyorm. acaba bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı aramızda.
teşekkürler. herkese iyi hafta sonları.

Tykhe 27 Ağustos 2007 13:36

slm arkadaşlar adresi silemiyorum bi yardımcı olursanız

HIGHWOLTAGE 28 Ağustos 2007 18:56

ben bir tek şey sorcam kendi space ime sadece video koymak istiyorum.Media player çıkattım ama,oraya http:// ile linki yazcan ama youtube dan aldıgın bi link orda çalısmıyo.başka bi video sitesi yada youtube dan neden olmuyo yapamadim abiler aplalar :) bi yardım eli lütfen

SiYaHFB 29 Ağustos 2007 19:28

Alıntı:

excalibur__ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 293483)
merhabe bende spacesime resim ekleyemiyorum ama active-x feland eğil bnde rety and cancel die bir hata veriyor ve diyorki bu ay resim ekleme limitiniz doldu ve resimlerim eklenmiyor aylık sınırmı var? yardımlarınız için tşkler

aynı sorun bendede var msn spacemi sildim yeniden açtım aynı msjla karşılaşıyorum bunun çözümü nedir acaba?

BirKul 30 Ağustos 2007 23:13

bu alandaki 80 sayfayı okumama ve arama kısmında çeşitli aramalar yapmama karşın sorunumu çözecek bilgi bulamadım.var sa da ben göremedim .benim sorularım şöyle kişi kartında profil bilgilerinin görüntülenmesi nasıl kaldırılıyor ve burda sadece blog bilgileri nasıl yer alır.birde blog umda başlık + yazımın tamamı gözüküyor.bunun görünümünü başlık artı biraz içerik olrak nasıl görüntüleyebiliyoruz.yani konuklar içeriğe tıkladıkları zaman ancak içeriğin tamamına ulaşsalar, böyle seçenek yok mu.şimdiden çok sağolun...

hellboy726 31 Ağustos 2007 01:09

Alıntı:

kerem2121 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 650989)
selam arkadaşlar ben live spaces sayfamı düzenlemek istiyorum; orda pleyar ziyaretçi defteri v.b. gibi şeyleri yapyaçalışıyorm. acaba bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse varmı aramızda.
teşekkürler. herkese iyi hafta sonları.

konunun basındaki anlatım türleri Tamda bu isteğinize göre!

Alıntı:

R_Ü_Z_G_A_R adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 654738)
slm arkadaşlar adresi silemiyorum bi yardımcı olursanız

msn space adresinizi silmekten bahsediyorsanız;
aşağıdaki adımları uygulayın. 1- space’nize girin.
2-”options”a tıklayın.
3-ve aşağıya inin “delete my space” e tıklayın bu kadar.

Alıntı:

HIGHWOLTAGE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 659219)
ben bir tek şey sorcam kendi space ime sadece video koymak istiyorum.Media player çıkattım ama,oraya http:// ile linki yazcan ama youtube dan aldıgın bi link orda çalısmıyo.başka bi video sitesi yada youtube dan neden olmuyo yapamadim abiler aplalar :) bi yardım eli lütfen

direk filim url si bulmalısınız bu genelde mms ile baslar.

BirKul 2 Eylül 2007 03:05

Alıntı:

BirKul adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 665229)
bu alandaki 80 sayfayı okumama ve arama kısmında çeşitli aramalar yapmama karşın sorunumu çözecek bilgi bulamadım.var sa da ben göremedim .benim sorularım şöyle kişi kartında profil bilgilerinin görüntülenmesi nasıl kaldırılıyor ve burda sadece blog bilgileri nasıl yer alır.birde blog umda başlık + yazımın tamamı gözüküyor.bunun görünümünü başlık artı biraz içerik olrak nasıl görüntüleyebiliyoruz.yani konuklar içeriğe tıkladıkları zaman ancak içeriğin tamamına ulaşsalar, böyle seçenek yok mu.şimdiden çok sağolun...

bu konuda hiç kimsenin bir fikri yok mu acep?????

yasinde 5 Eylül 2007 12:12

İyi günler resim yükle diyorum tümünü seç seçenegi oluyor.Acaba ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

nager 6 Eylül 2007 00:06

MSN Space Alan Kullanılamıyor İletisi

Msn space'imde izin ayarlarını yapmaya çalıştığımda sürekli ama sürekli alan geçici olarak kullanılamıyor hata iletisini alıyorum.Sayfadaki yardımdan yararlanıp sorunun media player ayarlarından kaynaklanabileceğine dair bir bilgi buldum,media player ayarlarını tekrar düzenledim ama bir değişiklik olmadı,olmuyor.Ayarlarımı 1 aydır değiştiremiyorum.El yardım!

zuzucadii 7 Eylül 2007 01:40

yha bi sorunum var buraya yasmam ne kadar mantıklı bilemiorum ama ilgilenen arkiler halederler artık..Msn spaceime resim ekliyemiorum.. Live messengerın en son sürümünü kullanıorum.. Msn Spaceimde fotograf ekle diorum resimleri seçiorum fakat şimdi yükle tuşu aktif olmuo...Sizce neden???

DrTreX 10 Eylül 2007 13:44

Slm Bir Sorum Olacaktı Kimlerin Msn Spacesinizi Ziyaret ettiğini öğrenebilir miyiz yada ip numaralarını yani hiç olmadı aklınızdaki bir kişinin msn spacenize girip girmediğini öğrenebilirmiyiz yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden :)

ahmetgns 10 Eylül 2007 15:21

Alıntı:

DrTreX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 688720)
Slm Bir Sorum Olacaktı Kimlerin Msn Spacesinizi Ziyaret ettiğini öğrenebilir miyiz yada ip numaralarını yani hiç olmadı aklınızdaki bir kişinin msn spacenize girip girmediğini öğrenebilirmiyiz yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden :)

Kim olduğunu alenen yazmaz ama, alanınızda Seçenekler>İstatistikler sayfasında, alanınıza hangi adresten gelindiğini gösteriyor. Çok bir ipucu vermez ama elimizde bu var :D IP olarak ise mümkün olabilir ama bilmiyorum.

kuscuomur 16 Eylül 2007 02:58

Msn Space ustalarına bir kaç soru sormak istiyorum.Öncelikle bir kaç hafta öncesine kadar msn 7.5 kullanıyorduk.şimdi Live messengere'a gectik.zamanında anlıyabildiğimce iyi kötü bir msn space sayfası yaptım hatta google'a bile kayıt ettirdim.
Sorularım ;
1-live space ve msn space arasındaki fark nedir.( zamanla msn space kullanılmayacakmı ? )
2-aynı msn adresini kullanarak birde live space yapmamız mümkünmü.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

I3uz_KaLpLi 16 Eylül 2007 13:58

Alıntı:

kuscuomur adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 700986)
Msn Space ustalarına bir kaç soru sormak istiyorum.Öncelikle bir kaç hafta öncesine kadar msn 7.5 kullanıyorduk.şimdi Live messengere'a gectik.zamanında anlıyabildiğimce iyi kötü bir msn space sayfası yaptım hatta google'a bile kayıt ettirdim.
Sorularım ;
1-live space ve msn space arasındaki fark nedir.( zamanla msn space kullanılmayacakmı ? )
2-aynı msn adresini kullanarak birde live space yapmamız mümkünmü.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

live spaces spacesin modernize edilmiş şeklidir. Hiç bir fark yoktur yani aslında güncellenmiş olanıdır.

kuscuomur 16 Eylül 2007 20:52

Peki aynı mail adresini kullanarak yeni bir alan yaratabilirmiyiz. ? Yoksa eskisini iptal etmemiz mi gerekir.

ahmetgns 17 Eylül 2007 00:59

Bir Windows Live ID ile ilişkilendirilmiş iki alan sahibi olunamaz. Bir Windows Live ID=bir alan. İkinci bir tane açmak istiyorsanız, açmayın, mevcut olanı düzenleyin. Şimdi yazacaklarımı denedim, çalışmıyor ama herhalde bir sorun var. Normalde çalışması gerekiyor. Yok adresi değiştirmem iyi olurdu derseniz, alanınızda Seçenekler > Alan ayarları'na girin, orada Alanınızı temizleyin seçeneği ile alanınızı temizleyin, yeni bir adres ile en baştan başlayın. Düzenleme: Bu şekilde alanı temizlemek bende çalışmadı. Açılan sayfada bir türlü "Alanınız temizlendi" yazısı çıkmıyordu. Ben de alanın görüntüleme dilini değiştirdim. Alan adresinin sonuna "/?mkt=en-us" yazıp İngilizce'ye geçtim. Böyle deneyince alanı silebildim. Muhtemelen sen de böyle yapmak zorundasın, başka türlü silinmiyor. Gerçi rapor ettim ama...

Alanınızı temizleyin bağlantısına tıkladığınızda "Bu alanı kaydet" gibi bir düğme daha var. Herşey kaybolmasın derseniz işe yarayabilir, ama bunu denemedim ha, dikkatli olun.Düzenleme: O düğmenin ne olduğunu öğrendim. Alanı kaydetmekle alakası yok. Orijinal İngilizcesi "Save this space" yani doğru Türkçe tercümesi "Bu alanı kurtar" olacak, yani bir nevî İptal tuşu. Alanı silinmekten kurtarmak için o düğmeyi kullanacağız.

gokhanbaday 20 Eylül 2007 10:42

(Yardım) Space Arkadaş Listem Gözükmesin...

Arkadaşlar kolay gelsin hepinize...Bir Sorum olacak size....Msn space ile (Live Space) oluşturduğum alanda arkadaş listemin gözükmesini istemiyorum ayarlar kısmında hiç kimseyi işaretlediğim halde bir arkadaşım space alanıma girince gözüküyor.Başk bir bilgisayrdan başka bir msn adrsinden space ime tıklıyorum ve giriyorum arkadaşımın msninden...diğerleri gözükmüyor ancak sadece 1 tane arkadaşım arkadaşlar kısmında gözüküyor bunu nasıl engelleyebilirim.Sapce alnımda sadece kişisel bilgilerimin fotoğraflrımın falan gözükmesini istiyorum...başka bir şey gözükmesin...YArdımcı olabilirseniz sevinirim...teşekkürler..

mayyakceto 20 Eylül 2007 12:28

bi soruda ben sorıyım ozman :) eskden spacimde müzik çaldırabiliodum filelodge adlı bir sitedn url alarak şimdi ise çalmıyor müzik bunu yapabileceğim baika bir yol biliyormusunuz???

hellboy726 20 Eylül 2007 21:40

Alıntı:

mayyakceto adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 711441)
bi soruda ben sorıyım ozman :) eskden spacimde müzik çaldırabiliodum filelodge adlı bir sitedn url alarak şimdi ise çalmıyor müzik bunu yapabileceğim baika bir yol biliyormusunuz???

linklermi kırık ? yoksa farklı bir probleminizmi var?

eğer sorun link ise free bir host a upload edip 'de kullanabilirsiniz.

loko 21 Eylül 2007 18:18

Hayır aynı sorun bende de var File Lodge sitesi çalışmıyor ve başka bir URL ise Space kabul etmiyor eskiden çok sayıda şarkı yüklemiştim şimdi yok..Yardım edebilirmisiniz?

pikacuu 21 Eylül 2007 18:34

Msn Space'e Resim Eklenmemesi Sorunu

ewet arkadaşlar ne yaptıysam kendi pc den space ime resim ekleyemiyorum başka pclerden ekleye biliyorum ama kendi pc den eklenmiyor daha doğrusu axtive x denetimlerini yüklüyorum resimler penceresini açıp yükleyeceğim resmi seçip yükleye biliyorum ama space sayfasına resim gelmiyor neden olabilir acaba çıldırmak üzereyim işletim sistemim xp media center.

çalışması için yaptıklarım.

resim yükleye bildiğim pc ile benim pc nin explorer ayarlarını aynı hale getirdim olmadı.

format attım olmadı.

explorer 7.0 ı yükledim olmadı.

birtürlü beceremedim yardımlarınızı bekliyorum...

pikacuu 21 Eylül 2007 19:10

Windows Live Spaces resim eklenmiyor

ewet arkadaşlar ne yaptıysam kendi pc den space ime resim ekleyemiyorum başka pclerden ekleye biliyorum ama kendi pc den eklenmiyor daha doğrusu axtive x denetimlerini yüklüyorum resimler penceresini açıp yükleyeceğim resmi seçip yükleye biliyorum ama space sayfasına resim gelmiyor neden olabilir acaba çıldırmak üzereyim işletim sistemim xp media center.

çalışması için yaptıklarım.

resim yükleye bildiğim pc ile benim pc nin explorer ayarlarını aynı hale getirdim olmadı.

format attım olmadı.

explorer 7.0 ı yükledim olmadı.

birtürlü beceremedim yardımlarınızı bekliyorum...

loko 21 Eylül 2007 21:26

Ya bu konuda çok soru sorulmuş farkındayım ancak sanırım Space'de sorun var .. Şöyleki bir kere şarkı upload edeceğimiz linkler çalışmıyor bu zaten bir problem sebebi..Diğeride şarkıya URL versek bile Space bunu kaydetmiyor..

Bu konuda bilgisi iyi olan arkadaşlardan şarkı yükleyeceğimiz başka linkler varsa öğrenmek istiyorum ve film adresleri varsa şayet paylaşırlarsa çok sevinirim..

Teşekkürler...

ahmetgns 22 Eylül 2007 00:21

Alıntı:

gokhanbaday adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 711321)
Arkadaşlar kolay gelsin hepinize...Bir Sorum olacak size....Msn space ile (Live Space) oluşturduğum alanda arkadaş listemin gözükmesini istemiyorum ayarlar kısmında hiç kimseyi işaretlediğim halde bir arkadaşım space alanıma girince gözüküyor.Başk bir bilgisayrdan başka bir msn adrsinden space ime tıklıyorum ve giriyorum arkadaşımın msninden...diğerleri gözükmüyor ancak sadece 1 tane arkadaşım arkadaşlar kısmında gözüküyor bunu nasıl engelleyebilirim.Sapce alnımda sadece kişisel bilgilerimin fotoğraflrımın falan gözükmesini istiyorum...başka bir şey gözükmesin...YArdımcı olabilirseniz sevinirim...teşekkürler..

"Arkadaşlar listesini düzenle"ye tıklayıp (Bu alana ister Windows Live Messenger'dan, ister Windows Live Alanınızdan girin, farketmez) arkadaşlarınızı silebilirsiniz. İsterseniz arkadaşlarınızı silmeden, modülü alanınızın içeriğinden kaldırabilirsiniz. Alanınızda Düzenleme modunda iken, modül ekle veya değiştir gibi bir seçenek var. Oraya girip, Arkadaşlar listesi modülünü kaldırın. Eğer modülü kaldırmayıp sadece arkadaşlarınızı silerseniz, modül orada durmaya devam eder ve modülün içinde "Henüz hiç bir arkadaş eklenmedi." yazısı görüntülenir.

munu 22 Eylül 2007 14:10

merhaba şuan nereye ne yazıyorum bilmiyorum ama lütfen yardım istiyorum ben 2.5 yıldır blogcuyum ordaki şablonlara html kodlara resim eklemeye alıştım my spaceye yeni üye oldum ama bişey yapamıyorum resim ekleyemiyorum yani blog girdi ekle diyor gözat yapıyorum okadar dün denedim gözatta kaldım enter falan yokmu harika anlatılmış bu formda herşey ama gerçekten çok karıştı herşey biizm düzenleyeceğiz şablon yok galiba sadece kod yazıp html ya çeviiryoruz ama saat eklemek istedim kodu aldım anlatıldığı gibi yaptım yine olmadı saat falan çıkmıyor bu spacenin enter veya yayınla tuşu falan yokmu çokmu sordum acaba yardım edermisiniz teşekkür ediyorm gerçekten formu gezdim ama yapamadım bulabileceğim formda nersi var başlık yazarmısınız

ismail_m 23 Eylül 2007 05:50

saol yhaa yapamıodm ;) tsk lerr

wien68 24 Eylül 2007 00:42

ayni sorun bendede oluyor benimkin sebebi norton antivirus 2005 varmis bende o yüzden olmuyo msn yardim istedingde bi kod veriyo ordan buluyosun onu aktivse deaktiv etmen gerekiyor ama benim pc de software de bi sorun oldugu icin silemedim nortonu ve ekleyemiyorum pc den sendede öyle bi sorun var kesin bi dene istersen popup blocke eden seyi deaktiv hale getircen

gullgull 26 Eylül 2007 23:29

Alıntı:

loko adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 715884)
Ya bu konuda çok soru sorulmuş farkındayım ancak sanırım Space'de sorun var .. Şöyleki bir kere şarkı upload edeceğimiz linkler çalışmıyor bu zaten bir problem sebebi..Diğeride şarkıya URL versek bile Space bunu kaydetmiyor..

Bu konuda bilgisi iyi olan arkadaşlardan şarkı yükleyeceğimiz başka linkler varsa öğrenmek istiyorum ve film adresleri varsa şayet paylaşırlarsa çok sevinirim..

Teşekkürler...

aynı sorun bende de var bir türlü şarkı çalmıyor

jes 27 Eylül 2007 23:34

ya msn space ye nasıl şarkı eklıye bılırım aca ba bana yardım cı olursanız sevinirim bılen varmı aca ba:p

ahmed 27 Eylül 2007 23:36

Alıntı:

jes adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 734116)
ya msn space ye nasıl şarkı eklıye bılırım aca ba bana yardım cı olursanız sevinirim bılen varmı aca ba:p

MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space)

yasinde 15 Ekim 2007 00:50

Space resim yükle tümünü seç sorunu

Yardım bekliyorum acil resim yükleye tıklayınca tümünü seç oluyor.Acaba ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.Önceden böyle bir sorunum yoktu deli olcam artık.

[WoL]bL 15 Ekim 2007 15:12

Alıntı:

yasinde adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 765838)
Yardım bekliyorum acil resim yükleye tıklayınca tümünü seç oluyor.Acaba ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.Önceden böyle bir sorunum yoktu deli olcam artık.

Ekliyeceğiniz Resimin Yanında Kutucuk Olucak.Istediginiz Resmi Koymak icin o Kutucukları isaretleyin

bLaCkRaiN 17 Ekim 2007 16:04

Msn Spaceye GünceL HaberLer Listesi Yapma..(Rrs Akişi )

Spacenize En güncel hAberleri Rss akişi şekLinde eklemek ister misiniz.Önce spacenizin sağ üst köşesindEN Özelleştir ve Seçenekler vardır ordan özelleştir Modül tıklayınız daha sonra karşinıza cıkan sayfanın altın Akiş yazar ona tıklayın.Alta kapat dıyerek kaydedin.Spanizin aşaqısına gelen akişişa http://sondakika.haber7.com/sondakika.rss
bu Linki ekleyin.. Kaç tane akiş diye soracaktır ben 5 yaptım en güncel 5 haberi başlık şekılınde geçiyor...kOlay geLsin..
http://dragon-57.spaces.live.com/ Örnek Aki$tır..

maydin 8 Kasım 2007 13:30

slm, arkadaşlar ben var olan space mi kaldırmak istiyorum. bana yardımcı olurmususnuz. nasıl kaldıracam?

ahmetgns 8 Kasım 2007 15:53

Alıntı:

maydin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 804346)
slm, arkadaşlar ben var olan space mi kaldırmak istiyorum. bana yardımcı olurmususnuz. nasıl kaldıracam?

Alanınızın anasayfasını açtıktan sonra,
  1. Seçenekler>Alan ayarları
  2. Alanınızı temizleyin>Alanınızı temizleyin

numanyak 12 Kasım 2007 00:31

yardımm =(

seLam miLLet
deLi oldum 3 gündür ugrasiyorum , en koLay yerinde takıLı kaLdım gaLiba kafayı iyecem
1) Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildiğiniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=musicvideo kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın.
basıyorum ,
3) Bu aşamadan sonra sayfanın sol tarafında bulunan Modüles butonuna tıklayın ve açılacak olan pencereden Power Toy: Windows Media Player yazısının yanında bulunan Add yazısına tıklayın.
burada powertoys iLe iLgiLi hiçbirşey yok !
heLp pLs

ahmetgns 12 Kasım 2007 20:48

Alıntı:

numanyak adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 810098)
seLam miLLet
deLi oldum 3 gündür ugrasiyorum , en koLay yerinde takıLı kaLdım gaLiba kafayı iyecem
1) Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildiğiniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=musicvideo kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın.
basıyorum ,
3) Bu aşamadan sonra sayfanın sol tarafında bulunan Modüles butonuna tıklayın ve açılacak olan pencereden Power Toy: Windows Media Player yazısının yanında bulunan Add yazısına tıklayın.
burada powertoys iLe iLgiLi hiçbirşey yok !
heLp pLs

Yönergelerini okuduğunuz mesaj taa 2005 yılının Kasım ayında yazılmış. Şu anda çoğu şey değişmiş durumda ve en önemlisi Windows Live Spaces (MSN Spaces'in yeni adı) Türkçe arayüzle görüntülenebilir. Şu anda sizinki Türkçe görüntülenmiyorsa, Windows Live Hesabınızdaki Bölge ayarını Türkiye olarak değiştirin ve tarayıcınızı kapatıp tekrar oturum açın. Yine Türkçe olmadıysa (bu tür yöntemleri hiç tavsiye etmek istemediğim halde bunu söylemek zorunda kaldım...) gerçek alan adresinizin (http://xxxxx.spaces.live.com) sonuna "/?mkt=tr-tr" (tırnakların içindeki kısım) yazın ve o adrese tekrar gidin. Şimdi alanınız türkçe açılacak ve Özelleştir! düğmesinden Modül ekle ve düzenle girin ve orada size sunacağı modüllerden Windows Media Player'ı bulun ve Ekle ya da Göster bağlantısına basın. Şimdi Kaydet'e bastığınızda modül alanınıza eklenmiş olur ve onun kendine özel ayarlarından oynatmak istediğiniz şarkının ya da videonun URL'sini yazacaksınız. Kolay gelsin.

seyya076 14 Kasım 2007 17:49

msn spaces dee benı goruntuleyenlerın adını nasıl gorebılırım

slmlarr spaces de bu gunkı goruntulemeler dıye bı bolum var burada sayfanız gun ıcınde kac kere zıyaret edıldıgını goruyorsunuz fakat goruntuleyen kısılerın adreslerı gorulemıyooo bunu gorebılecegımız bır yol yada eklentı varmıdır acaba

ahmetgns 15 Kasım 2007 09:41

Alıntı:

seyya076 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 814399)
slmlarr spaces de bu gunkı goruntulemeler dıye bı bolum var burada sayfanız gun ıcınde kac kere zıyaret edıldıgını goruyorsunuz fakat goruntuleyen kısılerın adreslerı gorulemıyooo bunu gorebılecegımız bır yol yada eklentı varmıdır acaba

https://www.msxlabs.org/forum/688910-mesaj426.html

mustianapolis 4 Aralık 2007 00:58

arkadaşlar ben yeni bir mail adresi aldım. eski mail hesabımda bulunan spaces imi nasıl yeni mail hesabıma aktarabilirim. (en kolay şekilde)

ya da spacesimi eski heabımdan alıp yeni hesabıma aktaracak bir yol var mıdır* cevaplar için şimdiden teşekkürler...

erenbozkurt 12 Aralık 2007 21:53

slm kardeşler ya ben spaces açmayı bilmiyorumda biri bana açık bişekilde yazıp gönderirse çok sevinirim.çünkü ben açmayı bilmiyorum çok denedim amma olmadı.açamadım nasıl açıyoruz?????

ya kardeş ben spaces açma istiyorum ama açamıyorum bilmiyorum
onu ne t nişe kilde açıklarmısın açıklarssan sevinirim

ahmetgns 13 Aralık 2007 20:49

Alıntı:

erenbozkurt adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 860160)
slm kardeşler ya ben spaces açmayı bilmiyorumda biri bana açık bişekilde yazıp gönderirse çok sevinirim.çünkü ben açmayı bilmiyorum çok denedim amma olmadı.açamadım nasıl açıyoruz?????

ya kardeş ben spaces açma istiyorum ama açamıyorum bilmiyorum
onu ne t nişe kilde açıklarmısın açıklarssan sevinirim

İlk mesajdaki Windows Live Spaces adresine gitmiş olsaydınız, hiç zorlanacağınızı zannetmiyorum. Yine de Windows Live Spaces'in anasayfasının Türkçe arayüz ile açması garanti eden aşağıdaki bağlantıya tıklayın ve sayfadaki yönergelerden takip edin. Açıkça anlatmaya gerek yok, zaten oralar bayağı bir açık.

http://home.services.spaces.live.com/?mkt=tr-tr

theenddd 29 Aralık 2007 13:17

benım bı sorum olacak arkadaslar önceden space acarken ıstedıgımız adreste acabılıyoduk sımdı "cıd " le baslayan bı adres verıyo ben ole ısyemıyom kendım adres yazmak ıstıyom onu nasıl yapabılırz bılen varsa yardımcı olabılırmı

ahmetgns 29 Aralık 2007 13:25

Alıntı:

theenddd adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 882428)
benım bı sorum olacak arkadaslar önceden space acarken ıstedıgımız adreste acabılıyoduk sımdı "cıd " le baslayan bı adres verıyo ben ole ısyemıyom kendım adres yazmak ıstıyom onu nasıl yapabılırz bılen varsa yardımcı olabılırmı

Alanınızı açıp, sayfanın sağ üst köşesindeki "Seçenekler"e tıklayın, oradan "Alan ayarları"na tıklayın. Açılan yeni sayfada, "Alanınız için bir adres seçin" gibi bir başlık olması lazım, oradan yapacaksınız. Ben bakıyorum ama ben zaten bir adres tanımlamış olduğum için o kısım bana gösterilmiyor. Siz de bir kez bir adres tanımladığınızda, o seçeneği bir daha göremeyeceksiniz. Bu yüzden dikkatli seçin.

birsenbozdogan 15 Ocak 2008 18:01

siteden görüntülü arka plan eklemek istiyorum. nasıl bakacagım

bekmez 19 Ocak 2008 21:57

spacemi silmek istiyorum ama bulamadım nereden silebilirim

ahmetgns 19 Ocak 2008 23:00

Alıntı:

bekmez adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 903983)
spacemi silmek istiyorum ama bulamadım nereden silebilirim

MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) -

Saat: 00:35
Sayfa 9 / 11

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık