![]() |
Sınırlarımı beni kızdıranlar belirler :noangel: Yok canım o kadar da kötü değilim :D |
sacimi cektigi icin 4 yasindaki bir cocugu kucagimdan mermer zemine firlattim. yeterince kötümüymüsüm? |
coooooooooooooooooook |
ola bildigim kadar |
damarıma basarlarsa cok kotu olurum |
Gözü karayımdır (Bilmem anlatabildim mi:) |
onu affedebilecek kadar kötüyümm...... |
sevecek kadar |
deliricek kadar |
ben hiç kdr kötü olabilerim varya... allahhh!!! o zmn hiç kimse yanıma bilem yaklaşamaz!!! :P:P:P |
aglayana kadar bidaha susmayana kadar |
karıncayı incitecek kadar :P |
cok sınırlenırsem çok kotu olurum |
sevdigim biri sinirlendirirse tahmin edilmick kdr kötü ola bilirim |
Beddua edecek kadar kötü olabiliyorum ama o kadar kötü oluyorum ki o an,haddimi aşıp başkasına kötülük dilediğim için ben de kötü oluyorum ve yarısı bana dönüyor sanki sonra:D..Hep birlikte belamızı buluyoruz böylece..En iyisi Allah'a bırakmak.. |
tahminimce cinayet işleyecek kadar kötü olabilirim toplu katliam içinse çok tahrik edilmem lasım... |
hiç |
Ne kadar kötü olabileciğimi kimse anlayamaz |
para kadar kötü olabilirim |
hic birdaha konusmamaya dek |
gerektiği kadar.. |
öldürecek kadar |
en kötulerden daha kotu .. |
girtlaklayanakadar |
KÖTÜLÜK Üzerine Güzel Sözler Biri sana kötülük ederse unut, ama sen birine kötülük edersen hiç unutma. HALİL CİBRAN Kötü olaylar, kötü sebeplerden doğar. ARİSTOPHANES Çamur atma; hedefini şaşırır, kirli ellerinle kalıverirsin. JOSEPH PARKER Kötü kazanabilir.ama üstün gelemez. JOSEPH ROUX Kötülüğün içine kolayca girilir, ama güçlükle çıkılır. MME.DE.MAİNTENON. En çok, kendine yapacağın kötülüklerden kork. PESTALLOZİ Kimse bir birinden kötü olamaz. JUVENAL Kötülükle ancak kötülük uyuşabilir. LİVY |
kötü olamams u an ;) |
:P sewdiğim için adam öldürecek kadar :P |
:)çooookkkkk.......tanıyanlar bilir..... |
istemedigim kadar |
Sevdiklerim için herşeyi yapabilecek kadar.Benide tanıyanlar bilir.İş sevdiklerime gelince gözüm karadır. |
yalan sölerim(en büyük kötülük yalan sölemekmiş:)) |
ne sen sor ne ben söylüyeyim |
hiç bişe yapmam..kıyamam kımseye ne demısler sana tas atana sen ekmek at eger sende kotuluk yaparak karsılık werırsen ondan ne farkın kalırr |
aynıyla karşılk kadar |
ne yaptigimi bilmeyene kadar |
sonuna kadar |
sinir kirizimi gösterene kadar |
hiçççççççççççççç |
sewdiim için dünyayı yakacak kadar :P :D YOK ARTIK DAHA NELER :D |
Alıntı:
ölee söz konusu sewdıklerımseee... karsımdakıneede zarar wermedenn bır orta yol bulmaya calısırımm... kotuluge kotulukle karsılık werdınmıı senın karsındakınden bı farkın kalmasss:P |
aşırıııı |
çoookkkk kötü:naughty: |
olmamak istedigim kadar |
Tahmin biLe edeMeSsiniz...!!... |
hiç... |
ölene kadar |
canımı yaktıkları zaman herkez gibi kötü olurum |
ççççççççooooookkkkkkkkkk kötü olabilirim;) |
dünyayı yokedecek kadar |
ne kadar sinirli olduma bağlı yaw delirmeye başladım chat 2 ye giremiyom yardım edin |
| Saat: 22:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık