MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

MYDMR 22 Temmuz 2008 19:52

Alıntı:

Hot Working Girl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1128097)
Bu hafta sonunda bitanemle görüştüm tüm günü harcadık diyebilirim..Ya geri kalan günler..:bilmem:
Zaten biraz kırgın ayrıldık bugün:hysteric:(kankalarını kıskandım da:P)..Ne yapayım ben böleyim,gel gitli bi insanım..:hih2:Ben varken başkasıyla ilgilenmesi sinir bozucu oluyor..Bırak başkasını üyenin birisine yaptıgı flashı bile kıskanır oldum onla daha çok ilgileniyor diye:hih!:
Bugün süpersinle de konustum dertlerini anlattı bebiim benim biricik kankam:kiss:..
Günlük ben bebeğime dayanamıyorum ya :^)Açıkçası bissürü sorumluluk aldık şimdiden..Ve inşallah tüm bu yükü kaldıracağız,ele güne karşı hep dimdik duracağız(Y)..Ben onu çok seviyorum:inlove: Tepemizde de bir negatif enerjidir dolaşıyor inşallah bugünler geçecek..Everything will be fine
;)

Olağan kavgamızı ettik yine..Onun da sinirleri bozuldu benimkinin bozulduğu aynı sebepten:bilmem:..Bakalım ne zaman Affedileceğiz(yn)

SeRCaX.TR 22 Temmuz 2008 22:51

Sevgili günlükçüğüm ;

Biraz önce MsX Yemini ettim :) MsXLabs - MaviKaranlik ' u cok seviyorum. Bu arada günlük , beni iyi tanı. Ben : çok küçük şeylerden mutluluk bulabilirim.Hayatı severim. İnsanlara karşı her zaman hoşgörülü , saygı ve sevgi doluyumdur. Silivri / İST ' da oturuyorum. Eskiden Millennium İnternet Cafe ' de takılırdım. Eve net bvağlatınca orayı da unuttum.Artık herşey MsXLabs için oldu.Saçlarım hep aynı şekildedir. Profil resmimdeki gibi.İşeten gelince PC başına otururum.Sadece yazın çalışacağım.Galiba 1 Ağustos 2008 de bırakacağım.Sıkıldım çalışmaktan günlük tatil yapacağım , denize gireceğim kısacası YAZIN KEYFİNİ ÇIKARACAĞIM. Genelde bilgisayarla aram iyidir.Öğrenecek çok şey olsa da :P

Göz rengim :Kahverengi

Yatağa girdiğim saat: 24:00

Saç rengim :Kahverengi-sarı arası

Hangi tür filmleri severim:
  • Korku
  • Gerçek Hikaye
  • Drama
  • Komedi
  • Romantik filmler
  • Bilim Kurgu
  • Gençlik filmleri
  • Gizem
En fazla beğendiğiM bilgisayar oyunu
  • Aksiyon
  • Macera
  • Arcade
  • Simülasyon
  • Yarış
  • Strateji
  • Multiplayer oyunculu Online Role Playing oyunları
  • Silah kullanılan oyunlar
  • Dövüş oyunları
Arıyorum
  • Arkadaş
  • Aşk
En fazla beğendiğiM TV kanalı
  • Kanal D
  • Show Tv
Giyim tarzıM
  • Gündelik
  • Spor
En fazla beğendiğiM araba markası:BMW

Yurtdışında en fazla beğendiğiM şehir
  • Paris
  • Atina
  • Barselona
  • Madrid
  • Berlin
  • Tokyo
Cep telefonu markaM:Nokia

En fazla beğendiğiM radyo kanalı
  • Küpe FM
Otomobil ilgileriM
  • Eski modeller
  • Hızlı arabalar
  • Araç aksesuarı (ses)
  • Araç donanımı
daha da konuruz Sanal Günlüğüm :-#

MYDMR 22 Temmuz 2008 23:55

Alıntı:

Hot Working Girl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1129269)
Olağan kavgamızı ettik yine..Onun da sinirleri bozuldu benimkinin bozulduğu aynı sebepten:bilmem:..Bakalım ne zaman Affedileceğiz(yn)

Gün bitmedi ve ben affedildim:cici:Öyle iyi kalpli bir sevgilim var ki ve öyle benim canyarım ki:inlove:..O'nu karşıma çıkardığı için Allah'a şükrediyorum:)))
O uyudu ben de uyumaya gidiyorum..Görüşürüz Günlüğüm:wave:

MeLL 23 Temmuz 2008 03:14

Sevgili günlük bu aralar biraz rahatsızım.Bir türlü iyileşemedim,her tarafım ağrıyor:S Havalardanmıdır nedir anlayamadım,bir kendime gelemedim yaff...Şimdi gidip biras uyuyayım,sonra görüşürüz;););)

MaRCeLLCaT 24 Temmuz 2008 00:21

geziyorum yemek yapmaya çalışıyorum en son muska böreği denen garip zor zahmetli yiyeceği yapmaya çalıştım ama benim yaptıklarım garip oldu :D papaz yada fisilik :D

RuffRyders 24 Temmuz 2008 00:45

Bugün Bombaxiyle halletmemiz gerekne bazı ufak işler vardı hiçbirini halledemedik :moo:
Bütün gün dolaştık bol bol resim çektik :rofl: Çok eğlendik :msn_party Akşam oldu ayaklarımız isyan etmeye başlayınca eve döndük :D Kısacası bugün sadece dolaştık... :faint:
Onu özledim :inlove:

MMDMR 24 Temmuz 2008 19:13

KARARTMA GÜNLERİNDEYİZ.

BİZİ AYIRMAYA KİMİN GÜCÜ YETER Kİ AYIRMAYA ÇALIŞIYORLAR.
DEMEKKİ SEVİLEN KULUZ Kİ SINAVA TABİ TUTULUYORUZ.

HERŞEYE RAĞMEN HİÇ KİMSENİN ŞÜPHSİ OLMASIN.

SENİ SEVİYORUM.

MeLL 25 Temmuz 2008 00:04

Sevgili günlük;Dün(24 temmuz) benim kuzenin doğum günüydü.İsmi Orhan.Onlara gittik diğer kuzenlerde vardı,eğlenceli bir gün geçirdim.Pek sık bahsetmediğim bir şey biliyorum:):)Uykusuzum fazla kalamayacağım sanırım:S Sonra görüşmek üzere...

MeLL 25 Temmuz 2008 23:53

Sevgili Günlük çok üzgünüm ben,onu çok özledim:(:(:(
Beni kimse anlayamıyor malesef,sana yazayım,sen sadece dinliyorsun,sessizce...
O benim sevgilim değildi sadece çok değer verdiğim,çok sevdiğim dostumdu arkadaşımdı...!
Peki neden böyle oldu...Aslında onca zaman arkadaşlık...Değer verilmeyi gerçekten hakediyordu,iyiydi,merhametli idi,çıkar gözetmez idi,korur kollardı...

Yaff ne diyim ben,içim yanıyor :(:(:( Ağlasan ne çare

Misafir 26 Temmuz 2008 00:26

Bugün çok enteresan bi gün geçirdim:moo:Asansörde mahsur kaldım:moo:Kolum yandı:SKıpkırmızı oldu:Sşimdi iyi de gerçi:DKolumun yandığı yetmedi bide annemden azar işittim:cry:Teyzemler istanbula döndüler bu karmaşa da:DBebeğimin kıyafetlerinden bi tanesini bana bıraktı teyzem istedim dayanamadı verdi:DOnun kokusu var kıyafetinde:tender:Ya daha 6 saat olmadı ama çok ösledim bebişimi:tender:Ağustosun başlarında sıkı bi tempoya giriyorum maraton başlıyor malum:DDersane falan:PSonra düğünümüz var:cl:Bu sene ki tempo çok yorucu olacak:hysteric:Ama hedefime ulaşmama da az kaldı bu kadar yaklaşmışken pes etmem.Allahımdan tek dileğim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın:tender:En hayırlısı neyse o olsun inşallah:tender:

Neyse günlük çenem düştü iyice:moo:
Gitme vakti:D

Görüşürüz günlükcüm:kiss:

:wave:

Saat: 17:00

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık