![]() |
Alıntı:
Olağan kavgamızı ettik yine..Onun da sinirleri bozuldu benimkinin bozulduğu aynı sebepten:bilmem:..Bakalım ne zaman Affedileceğiz(yn) |
Sevgili günlükçüğüm ; Biraz önce MsX Yemini ettim :) MsXLabs - MaviKaranlik ' u cok seviyorum. Bu arada günlük , beni iyi tanı. Ben : çok küçük şeylerden mutluluk bulabilirim.Hayatı severim. İnsanlara karşı her zaman hoşgörülü , saygı ve sevgi doluyumdur. Silivri / İST ' da oturuyorum. Eskiden Millennium İnternet Cafe ' de takılırdım. Eve net bvağlatınca orayı da unuttum.Artık herşey MsXLabs için oldu.Saçlarım hep aynı şekildedir. Profil resmimdeki gibi.İşeten gelince PC başına otururum.Sadece yazın çalışacağım.Galiba 1 Ağustos 2008 de bırakacağım.Sıkıldım çalışmaktan günlük tatil yapacağım , denize gireceğim kısacası YAZIN KEYFİNİ ÇIKARACAĞIM. Genelde bilgisayarla aram iyidir.Öğrenecek çok şey olsa da :P Göz rengim :Kahverengi Yatağa girdiğim saat: 24:00 Saç rengim :Kahverengi-sarı arası Hangi tür filmleri severim:
Yurtdışında en fazla beğendiğiM şehir
En fazla beğendiğiM radyo kanalı
|
Alıntı:
Gün bitmedi ve ben affedildim:cici:Öyle iyi kalpli bir sevgilim var ki ve öyle benim canyarım ki:inlove:..O'nu karşıma çıkardığı için Allah'a şükrediyorum:))) O uyudu ben de uyumaya gidiyorum..Görüşürüz Günlüğüm:wave: |
Sevgili günlük bu aralar biraz rahatsızım.Bir türlü iyileşemedim,her tarafım ağrıyor:S Havalardanmıdır nedir anlayamadım,bir kendime gelemedim yaff...Şimdi gidip biras uyuyayım,sonra görüşürüz;););) |
geziyorum yemek yapmaya çalışıyorum en son muska böreği denen garip zor zahmetli yiyeceği yapmaya çalıştım ama benim yaptıklarım garip oldu :D papaz yada fisilik :D |
Bugün Bombaxiyle halletmemiz gerekne bazı ufak işler vardı hiçbirini halledemedik :moo: Bütün gün dolaştık bol bol resim çektik :rofl: Çok eğlendik :msn_party Akşam oldu ayaklarımız isyan etmeye başlayınca eve döndük :D Kısacası bugün sadece dolaştık... :faint: Onu özledim :inlove: |
KARARTMA GÜNLERİNDEYİZ. BİZİ AYIRMAYA KİMİN GÜCÜ YETER Kİ AYIRMAYA ÇALIŞIYORLAR. DEMEKKİ SEVİLEN KULUZ Kİ SINAVA TABİ TUTULUYORUZ. HERŞEYE RAĞMEN HİÇ KİMSENİN ŞÜPHSİ OLMASIN. SENİ SEVİYORUM. |
Sevgili günlük;Dün(24 temmuz) benim kuzenin doğum günüydü.İsmi Orhan.Onlara gittik diğer kuzenlerde vardı,eğlenceli bir gün geçirdim.Pek sık bahsetmediğim bir şey biliyorum:):)Uykusuzum fazla kalamayacağım sanırım:S Sonra görüşmek üzere... |
Sevgili Günlük çok üzgünüm ben,onu çok özledim:(:(:( Beni kimse anlayamıyor malesef,sana yazayım,sen sadece dinliyorsun,sessizce... O benim sevgilim değildi sadece çok değer verdiğim,çok sevdiğim dostumdu arkadaşımdı...! Peki neden böyle oldu...Aslında onca zaman arkadaşlık...Değer verilmeyi gerçekten hakediyordu,iyiydi,merhametli idi,çıkar gözetmez idi,korur kollardı... Yaff ne diyim ben,içim yanıyor :(:(:( Ağlasan ne çare |
Bugün çok enteresan bi gün geçirdim:moo:Asansörde mahsur kaldım:moo:Kolum yandı:SKıpkırmızı oldu:Sşimdi iyi de gerçi:DKolumun yandığı yetmedi bide annemden azar işittim:cry:Teyzemler istanbula döndüler bu karmaşa da:DBebeğimin kıyafetlerinden bi tanesini bana bıraktı teyzem istedim dayanamadı verdi:DOnun kokusu var kıyafetinde:tender:Ya daha 6 saat olmadı ama çok ösledim bebişimi:tender:Ağustosun başlarında sıkı bi tempoya giriyorum maraton başlıyor malum:DDersane falan:PSonra düğünümüz var:cl:Bu sene ki tempo çok yorucu olacak:hysteric:Ama hedefime ulaşmama da az kaldı bu kadar yaklaşmışken pes etmem.Allahımdan tek dileğim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın:tender:En hayırlısı neyse o olsun inşallah:tender: Neyse günlük çenem düştü iyice:moo: Gitme vakti:D Görüşürüz günlükcüm:kiss: :wave: |
| Saat: 17:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık