![]() |
SİTEYİ ÇOK BEĞENDİM ARKADAŞIM ÖNERDİ MUTLUYUM BURDA OLMAKTAN BYE |
ben bu siteyi ard yoladıgı programdaki reklamla buldum saolsun ard benin bu siteyle tanıştırdı herkeze şimdidem tşk |
merhaba ben yine rifat 44 adıyla sizin siteye kayıtlı idim seyahat nedeniyle uzunca bi süre kulanamadığımdan adım ve şifrem silinmiş olacak sanırım yeniden kayıt yaptım şimdi sizlerleyim mutluyum saygılarımla Rifat 44 |
Bana bir arkadaşım tavsiye etti bu siteyi,,,, İ yi kide etmiş diyorum,,,, Tek kelime ile Süperrrrr:) ;) |
msn ile alakalı google de bir program arattırıyordum çıkan siteler arasında msx labs gözüme çarptı girdim bi baktım nautralizer burdaymış hemen üye oldum kendisini tanımam ama onun konularını başka forumlarda açıp ona teşekkür edilmişti ordan aklımda kalmış nicki. |
Ben Nasıl olduğunu pek hatırlamıyorum aslına araştırmam gereken bir konu vardı ben de onunla ilgili bilgi topluyordum .Birden kendimi bu sitede buldum dizaynı çok güzel benim en sevdiğim renklerden oluşuyo başta.Şimdiden Güzel vakit geçirceğimi umuyorum |
walla korkuya özel bir ilgim war googlede korkunç resimler yazdım sizin siteniz çıktı içeriği fln çok güsel ben de üye olayım dedim we oldum korkmayı sewiyorum |
Merhaba, Adım:İrfan KAHVECİ Rizeliyim sitenizi googlede dolaşırken tesadüfen buldum ve foruma girdimde daha üye olmadan konuları şöle bi gezinim dedim ve paylaşımlarınız harika super ötesi valla...Ama paylaşımdan ziyade paylaşımlara yapılan yorumlar muhabbetler çok dikkatimi çekti yanılmıyosam online forum oyunları bölümünü yarısına kadar okudum ve çok hoşuma gitti o sıcaklık o muhabbet çok ilgimi çekti ve üye olmaya karar verdim..Sizde Bilirsinizki Forumu Forum Yapan Yorumdur..Sitede Emeği Geçen Herkese Sonsuz Saygılar Ve Sevgilerle...Tşkler... |
cabri programını indirmek için girdim ve bu site öıktı karşıma ve cabri programını indiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim..saygılar |
meraba ben aydından erhan siteniz gerçekten harika sizleri çok taktir ediyorum benimde sitem var bende yakından ilgeleniyorum bu tür sitelerle ama sizin siteniz gerçekten hepsinden çok farklı ve harika bu sitede kademeli kişi olarak yer almak isterdim |
| Saat: 18:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık