MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

EcLipse 25 Ekim 2009 14:17

Kuzenim (AsHiLaL) önerdi.Ben de üye oLdum. ;)

Lebbeyk 28 Ekim 2009 16:16

Benimde msxlabs'ı bulmama Lara Fabian vesile oldu diyebiliriz =)). Lara Fabian'ın Immortelle şarkısının sözlerini arıyordum uzun zamandır. Türkçe sitelerden sadece msxlabs'ta çıktı. Bende sözleri aldım, aradığım sözleri bulduğum için bir üye olma isteği hissettim :) Açıkcası sitenin tasarımı da çok hoşuma gitti, hele o arada çıkan seslere bayıldım =))

arda_tolga 28 Ekim 2009 18:09

SİTE OLAĞAN ÜSTÜ GÜZEL HER KONUVE VE HERKESİN MERAK ETTİĞİ VE SORDUĞU VE AYDINLANMAK İSTEDİĞİ HERŞEY VAR ÇOK GENİŞ BİR KONSEPT İÇERİYOR SİTEYİ ÇOK GÜZEL BULDUM..SİZLERLE OLUCAĞIM SÜREKLİİ.. EMEĞİ GEÇEN HRKESE TEŞEKKÜRLERR

ALegRo 30 Ekim 2009 22:15

Pantolonu gösteren ütüsüdür, gerisi ise teferuat.. :D başka diyeceğim yok sevdim bu kediyi yaa :D

onderex 31 Ekim 2009 10:57

ben aslında çok eski bir üyesiyim biraz kendimden bahsetmek istiyorum ankarada yaşıyorum fotoğrafcılık uğraşım var aklıma eseni çekiyorum aynı zamanda bestekarlık adına müzisyen bir ruhum var kendime vakit ayırdıkça yeni besteler üstüne çalışıyorum bu arada dinlemek isteyenlere space adresimi verebilirim www.myspace.com/ersoyy bir internet adresi açtırmak istedim bir arkadaş böyle bir forum sitesinden yardımcı olmak istedi sonrasında ne site açıldı nede bestelerim yayımlandı şu an site kendi adıma ama site içeriğinden anlamıyorum pek eğer site işlerinden anlayıp beni yarı yolda bırakmayan vefalı bir arkadaş varsa çok ihtiyacım var o kişiyede minettar kalacağım kısacası sempatik sevecen cana yakın bir haldeyim bazen kendimi kaybetmeme neden olanlar olsada damarama basılmadığı sürece tanıyacağınız kişi işte o benim Bestelerlimi beğenmek zorunda değilsiniz ama küçümseyen arkadaşlara sadece şunu dedim daha iyisini yapamıyorsan ukalalık yapmaya gerek yok kaldı ki bu pişkinlik bu densizlik kimsenin haddi değildir beni sevmek zorunda değilsiniz ama beni kabul etmek bu sitede benimsemek sizin ne kadar arkadaş canlısı olup ne kadar kaliteli bir kişilikte olduğunuzuda gösterir ama sakın yanlış anlaşılmasın ilgilenmeyen insanlarda kaliteli bir kişilik olabilir ama ben tanımadığım için bu fırsatı bana vermeyen arkadaşlarada kızma gibi bir hakkım yok Şimdiden Herkese Teşekkürler Bu sitede Aktif olmak adına herkesin iletişimde bulunmasını dilerim facebookta ki Grubuma da beklerim Ersoyun Bestesi adlı grubumda bestelerle ilgili gelişmeden haberdar olabilirsiniz gerek facede kiş asandremo kayıtlı profilde eserlerimi dinleyerek yorum bırakabilirsiniz Dikkate Alan herkese şimdiden Teşekkürü bir borç bilirim

mc_mix_05 31 Ekim 2009 11:24

Saygılar sevgiler http://www.1forum.us/images/gulumseme/hi.gifLeydis end centilmen (H) Merhaba MaviKaranlı'ğın Aydınlık yüzlü insanları...

Google amca saolsun çöpçatanlık yaptı, ne arasam tarasam MsXLabs çıkıyordu hem de ilk sıralarda...Bindik bir alamete; Gidiyoz kıyamete ;) Yeni dostluklar GöreBilmek DileğiyLe.

SuQnet 2 Kasım 2009 18:17

Selam herkese, forumla bir araştırma yapma esnasında tanıştım. Yani gördüm ve birçok şeyi buradan bulabileceğimi düşünerek üye oldum. Egoist değilim tabi... Kendi alanımla ilgili tez, not, araştırma ve makaleleri paylaşmaya hazırım. Umarım çok iyi anlaşırız:):)

TUZCUAY 4 Kasım 2009 16:23

Merhaba Arkadaslar,

Siteye yeni üye oldum ve baya hosuma gitti. Umarim güzel paylasimlarimiz ve bilgi alisverislerimiz olur.

Herkese sevgiler saygilar

Alptekin Mert

Hayko26 5 Kasım 2009 09:33

Ben Grafik Animasyon Öğrencisiyim.Ve alan dersi olarak sinema tarihi görüyorum.Bu siteyi daha önceden bilmeme ramen üye olmamıştım fakat sinema tarihi modüllerinin nerelerden kaynak aldığına bakarken MsxLabs/forum'da tazıyordu bu benim ilgimi çekti.Milli eğitimin bile yararlandığı bir siteye üye olmamak büyük eksikliktir.Sitede iyi zaman gecirmemiz dileğiyle herkeze iyi forumlar dilerim

HaLjL 8 Kasım 2009 10:03

slm ben halil 18 yaşındaım ve yaklaşık olarak 6 yıldır bilgisayar kullanıcısıyım bu msn son sürüm die bi saçmalık çıktı ve bendede istedi msn sitesine girdim ve sayfa hata verdi daha sonra aradım ve bulamadım tesadüfen bu sitenin linkini gördüm ve girdim üye oldum daha sonra dedigi yönergeleri uyguladım ve oldu teşekkürler iyiki varsın msxlabs.com :smiley32:(sw)

SeMeLe 8 Kasım 2009 13:30

herkese merhabalar, arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum.kendisine yani JuNe ye tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Her şeyiyle çok güzel bi site...

eLiF_38 9 Kasım 2009 20:28

Slm aranıza yeni geldim:D

Slm arkadaşlar aranızda yeniyim birazda acemiyim :) yardım eder misiniz ?

_KleopatrA_ 9 Kasım 2009 20:36

Alıntı:

eLiF_38 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1560913)
Slm arkadaşlar aranızda yeniyim birazda acemiyim :) yardım eder misiniz ?

Ve Aleykum Selam.Hoşgeldiniz..Tabikide yardım ederiz.

Öncelikle hoşgeldinleri buraya yazmayacaktınız.
yazacağınız yer;

Karşılama Salonu - Yeni üyeler, hoş geldiniz...

^ burasıydı...

Site ve Forum Kuralları
^ yukarıda ki forum Kurallarını da öncelikli olarak okuyunuz:)

Siz ne Konuda yardım istiyorsunuz onu da belirtirseniz daha çok yardım edebiliriz.

İyi Forumlar

warriorprince 10 Kasım 2009 13:26

MEĞERKİ RAST GELEDERLER YA BENİMKİSİDE ÖYLE BİŞİ OLDU.. TAMAMEN RAST GELDİ... BU SİTEYİ KURANLARIN VE İŞLETENLERİNDE İŞİ RAST GELSİN...

Rios 10 Kasım 2009 16:58

SelamunAleyküm

Birgün bilgisayarıma format attım ve Driver yüklemem gerekiyordu,bunu internetten araştırdım ve gereken driver burada msxlabs'ta buldum.Driver indirdikten sonra forum içeriği dikkatimi çekti belli bir zaman ziyaretçi olarak gedim siteyi ve sonrasında üye oldum ve şimdi bende bu ailenin bir ferdiyim ve bundan da mutluluk duyuyorum.

Saygılar Msxlabs Ailesi
:)

alman_54 10 Kasım 2009 22:14

slm arkadaslar bordunuza katildigim icin ..tsk kendi kullandigim bordta bir arkadas tavsiye etti insallah güzel vakit geciririz paylasmak bence en güzel seydir saygilar

iLLeGaL 11 Kasım 2009 21:06

google da AZTECLERİ arattım ve ilk sırada msx geldi hoşuma gitti üye oldum saygılar....

blackg 12 Kasım 2009 12:45

Merhaba , doğru paylaşımlar bulabileceğim yer olması dileğiyle ...

TUZCUAY 12 Kasım 2009 18:32

Alıntı:

blackg adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1563975)
Merhaba , doğru paylaşımlar bulabileceğim yer olması dileğiyle ...

blackg aramıza hoş geldiniz, bizimle olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirmenizi temenni ederiz... ~ MsXLabs® - Mavi Karanlık®

Azadîî 15 Kasım 2009 15:05

googleden bulddumm msn ile ne aradimsa burasi çıktı

çoğu soruma cevap buldu tesekkürller

TUZCUAY 15 Kasım 2009 17:43

Merhaba bende Mcann siteyi beğendim ve üye oldum aradığım herşeyi buldum bu sitede umarım sitede güzel paylaşımlara imza atarım, güzel dostluklar kurarım.

yÜkSeK tOpUkLaR 15 Kasım 2009 18:21

msxlabs nereye gitsem karşıma çıkıyordu artık dayanamadım ve msxlabsla tanışmaya karar verdim ve şimdi burdayım

KuPa 16 Kasım 2009 10:13

Tesadüf eseri oldu googlede foto ararken buldun ilgimi çekti ve üye oldum umarım güzel vakit geçiririm :)

dumbay 16 Kasım 2009 11:58

herkese merhaba
bu sitede emeği geçen herkese teşekkürler^
Msxlabs.com'la tanışmam yeni değil eski üyeydim rahatsızlığımdan dolayı uzun bir süre giriş yapamadım
inşallah bundan sonra beraberiz.
saygılarımla.

_NuR_ 16 Kasım 2009 16:53

merhaba arkadaşlar ben nur:)

msxlabs ile ilginç bi tesadüf üzeri mevlana sayesinde karşılaştım final ödevi olarak mevlana hakkında bi site yapıcam mevlana hakkında neye tıklasam bu site çıkıyodu bende dayanamadım olmuşken bide buraya üye oluuyum burdandan mahrum kalmayım dedim :) sitede emeği geçen herkese tşkll çok güzel bi yer:)

seboo 16 Kasım 2009 19:57

uzun lafın kısası sürekli internette bişiler aramak yada bişilere bakmak için açtığımda gözüme takıldı.mavi benim favori rengim olduğu için dikkatimi çekti ve bende üye olmak istedim ve iyide olmuş:D sevgilerimle seboo

by_berdus26 17 Kasım 2009 22:31

hi..!! aslında benimkide herkesin yasadığı su msn muhabbeti msxlabs la bu sayede tanıstım.. kendimi anlatmayım arkadaslar bos verin ( yan etkilerim karın ağrısı,gülme krizi..) :):) bi zmanlar bi forumda adminlik yapıyordum fakat forumun sahibi hayatını kaybedince adminlarle forumu kapatma kararı aldık.. umarım burada da o forumumuzdaki kardeşlik,dostluk duygularını tadarım..hoş bi ortama benziyor..!! teşekkür herkese ;)

dizayn 17 Kasım 2009 22:48

MsXLabs'ı kendi kendime buldum :) msn 'le ile ilgili o kadar problemler yaşıyordum ki..problemlerle ilgili konuları araştırıken buldum diyebilirim.ve son olarak ta msn'in son sürümünü yüklediğimde kişi listemdeki bazı kişiler kayıptı!! onlar beni online görebiliyor fakat ben onları göremiyordum..siteye ilk girdiğimde bu sorunla ilgili çözüm önerilerinizi uyguladım ve şu an sorunum çözüldü :) çooook teşekkürler

_yaren_ 20 Kasım 2009 12:41

MsXLabs beni buldu (: en büyük hayalim olan polislik için bugün yaptığım araştırmalarda buldum mod.u olduğum çok büyük ve güzel bir site kapandığından beri hiçbir şey yapmıyordum nette ama bakalım çoook güzel bir siteye benziyor belki zamanla burada da bi görev edinirim :wiggle::D

WOLFGRİL 26 Kasım 2009 12:12

selam ben wolfgril eskıden hep zıyaretcı olarak gırıyordum camdan soyle bir bakıyordum ıncelıyordım okuyordum ..faydalanıyordum sıkıldım camdan bakmaktan kapıyıı tıklayımm dedımm... tık tıkk tıkkk ordamısınız ben geldimmmmmm

TUZCUAY 26 Kasım 2009 16:59

Alıntı:

WOLFGRİL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1579877)
selam ben wolfgril eskıden hep zıyaretcı olarak gırıyordum camdan soyle bir bakıyordum ıncelıyordım okuyordum ..faydalanıyordum sıkıldım camdan bakmaktan kapıyıı tıklayımm dedımm... tık tıkk tıkkk ordamısınız ben geldimmmmmm

WOLFGRİL aramıza hoş geldiniz, bizimle olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirmenizi temenni ederiz...Camdan bakmak güzeldir güzel bende yapıyordum ama üye olayım dedim oldum, iyiki de olmuşum.

Fixation 28 Kasım 2009 15:03

İnternete gördm (:

syuksel 30 Kasım 2009 07:06

merhaba.
ben syuksel.bir konuda yardıma ihtiyacım vardı ve nette bulacağımı düşünmüştüm.çıkan linkleri dolaşırken aradığımı burada buldum.ve buraya uğramanın yararlı olduğuna karar verdim.
teşekkürler,emek verenlere...

Misafir 2 Aralık 2009 15:59

Merhaba think;
Ben Lakuza. Bende bu siteyi isteyerek bulmadim. Her zaman odev arastirirken hep bu site karsima cikti. Artik dedimki ben bu siteye uye olucam. Uye olduktan sonra bu siteyi cok begendim. Lutfen bana soracak bir seyin olursa cekinme sor. Bende bu site hakkinda birkac sey sormama izin verirsen sevinirim. Hoscakal :-))))

isabel 2 Aralık 2009 18:00

Selam nasılsınız? Siteniz çok güzel hoşuma gidiyor.Sıkıldığımda burda kendime arkadaş buldum.Bura benim dostum oldu yani site.Beni yalnız kalmakdan kurtardız.TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZE.Çok saolun.:)

şeref haktanır 5 Aralık 2009 01:27

Hoş bulduk.
İlginize candan teşekkür ederim.

mavimsi 7 Aralık 2009 13:31

Kuranı kerim öğrenmek için siteleri gezdim bu siteyi çok beğendim nasıl kullanacağımı tam bilmiyorum zamanla öğrenirim teşekkürler

yeşil yıldız 7 Aralık 2009 16:24

arkadaşlar benim adım yaren soyadım altıner ben 6. sınıftayım ama amasyanın suluova ilçesinde toki çelebi mehmet ilköğretim okulundayım bukadar yeter ama....:D:):D:):D:):):D:):D:):D:):D:):D

KaRa Ok 8 Aralık 2009 20:21

Daha yeni üye oldum.Birde benden görüşler...
Bu forum bir harika bence.Ödevlerimi vs gibi şeyleri kolaylıkla buradan buluyorum.
Ayrıca sitenin düzenini ve adminin samimi davranışlarını da çok beğendim...
Ben de ne duruyorum üye olsana dedim.:D
Bu güzel site ve böyle modlar bir harika.
Siteyi tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum...
Ay çok ciddi oldu :D :D
Tavrım bana garip geldi... :D

ThinkerBeLL 10 Aralık 2009 02:24

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1586865)
Merhaba think;
Ben Lakuza. Bende bu siteyi isteyerek bulmadim. Her zaman odev arastirirken hep bu site karsima cikti. Artik dedimki ben bu siteye uye olucam. Uye olduktan sonra bu siteyi cok begendim. Lutfen bana soracak bir seyin olursa cekinme sor. Bende bu site hakkinda birkac sey sormama izin verirsen sevinirim. Hoscakal :-))))

Her zaman, teşekkür ederim :)
Ancak ufak bir detayı halletmek gerekiyor bunun için, önce üye olmanız gerekiyor :uf:

Rios 10 Aralık 2009 08:25

Alıntı:

ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1598981)
Her zaman, teşekkür ederim :)
Ancak ufak bir detayı halletmek gerekiyor bunun için, önce üye olmanız gerekiyor :uf:

kendisi üye idi üyeliği silinmiş sanırım thinkerbell

TUZCUAY 10 Aralık 2009 15:24

aslen 2005 den beri görüyodum siteyi ama o zamanlar hevesim yoktu ama şimdi diyorumda iyiki üye olmuşum ;-)

mirza 13 Aralık 2009 13:16

slm ben bursadan ferhat sitenizi tesadüfen buldum ama iyiki bulmuşumm çalışmalaırnız için çok tşkler inşallah bende paylaşaımlarda bulunabilirim becerebilirsemm tabii:))

great_kid 15 Aralık 2009 19:32

ben internette bir konuda araştırma yapıyordum bu siteden birçok cevap çıkıyordu bu şekilde bu siteyle tanıştım ve üye oldum

ahed4477 16 Aralık 2009 09:07

be kızımın performans ödevelrini için araştırma yaparken goglden hep bu siteden aldıgım bilgiler güzeldi bende üye olmak istedim bundan sonra hep burdayım:)

sanat 16 Aralık 2009 12:58

resim ararken bu siteye rastladım...sanat ve tasarım bölümünü okudugum için ilgimi çekti ve üye oldum.

gktg90 17 Aralık 2009 01:58

googleda bişeler aratırken denk gelmiştim

KARoLiN 17 Aralık 2009 13:55

ben bu siteyi üniversite böLümLerine bakarken buLdum ve iyi ki buLdum çok güzeL bi site daha da gELiştirmek diLeğiyLe herkese seLammm :D

mare55 18 Aralık 2009 19:27

herkeze slmlar ben mesut pi program ararken dıkkatımı cektı bu sıte ve uye oldum daha yenıyım ama guzel arkadaslıkların yanı sıra bu sıtede edıncegım cok bılgı var sanırım

türküler susmaz 19 Aralık 2009 12:40

selam ben googleden bir bilgi ariyordum o sirada msxlabs çikti karsima
payasimi karsiliksiz birakmak istemedim üye oldum:)
iyiki olmusum:)

Saat: 01:51

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık