![]() |
Ah günlükçüm AHH. Beni senden başka kimse dinlemiyor.Ama sende konuşamıyorsun.!:moo: Olsun hiç değilse ben sana anlatıyorum. GünlüüK.: 2 gündür sana yazamıyorum,burcumu okuyamıyorumM. Bugün mesai arkdaşlarıma kola ısmarladım :) Hem işverimi arttı.Hem serinledik hemde beni daha da sevdiler :cici: Aybaşı yaklaşıyor,maaş alcam. Bu arada 2008 OKS sınavının 1.yerleştirme sonuçlarında ÇORLU TİCARET BORSASI ANADOLU LİSESİ ' ni kazandım.O okula gitcem. Silivri ' den servisle okula gitcem :( Hemde 4 sene... Olsun. Ben herşeye rağmen iyi düşünüyorum.yeni kızlar ve arkadaş çevrem olacak :D Seni ve MsXLabs üyelerini seviyorum HoşçakaL....! |
sevgili ve değerli günlüğüm bugün sana ilk defa yazıyorum bu nedenle önemli bir gün olduğunu düşünüyorum:P . bugün aslında sıradan bir gündü. fakat biraz önce aklıma msxe üye olduğum gün geldi ve duygularımı senle paylaşma gereği duydum :P :P:P ilk defa lise1deyken üye olmuştumm ooff ooff ne günlerdii msn indirmeye çalışırken karşıma çıkmıştı msx nasıl duygulandım şimdi bakk. üye olmştm ama msn indiremeden hocaya yakalanmıştımm hehe. bu tip vakalardan olsa gerek bilgisayar dersi karneme 4 gelmiştii :D neysee öyle iştee .. hşçkl .. |
hala internetimiz yok :S ama çok az kaldı olacak :D ben bu ev hanımlığını sevdim sanırım hiç çalışasım yok yıllardır neden evlenmemişim ben birde evlenmiycem derdim bekarlık sultanlık diyenler sltanların mesai derdi olmas :D ama akşama ne yemek yapsam die düşünür :D |
sevgili günlük marcell'in yazdıklarını okuyup, onun hakkında endişelenmeye başladım..:moo::moo: :rofl::rofl: |
Bu günde baya sıkıcıydı. Polislik için fotoğraf çekildim. Yine Çok Özledim Özledim Özledim... Artık Nete Girmemeyi Düşünüyorum. Nasıl Olsa Ona Anlam Katan Bişey Yok Artık. Neyse Görüşmek Üzere |
sevgili günlük herkes benim hakkımda endişelenmeye başladı şekil a karayel ... sanki yıllardır içimde sakladığım bir ev hanımı varmış mantılar günler 5 çayları ... birde nünü sultanın sölediği br şey varki endişelenmekteyim aldığım kilolar nünü zayıflarken benim şişiyor olmam enteresan... dalgamı geçiyor bilmem ama akşam owww yanaklara bak sıkasım geldi tombiş tombiş dediğinde ilk önce bir şımarma daha sonrada nasıl yani duygusuna kapıldım ilk işim tartılmak oldu ortalama 3 günde 1 kilo alıyorum böyle gittiğim düşünülürse bir ay sonra 66 kilo 2 ay sonra 76 ............gerisini düşünmek bile istemiyorum ... herneyse günlük çay içiyor yeni yapılan parkımıza bakıyor ve dedikodu yapıyorum :D bu ev hanımlığı güsel bişiiiiii...... |
bumudurrr :D:D:D:D |
Evet bitanem günlüğüm.Bir gün daha sona ermek üzere benim için saat 20:18 . Bugün biricik arkadaşım batu ' yla denize gittik. Bi yüzdük bi yüzdük ki anlatamam. Yeni bı kızla tanıştım batu ' nun sayesinde.! Maxi ' ye gittik t-shirt aldım,Batu ' ya 2 P oyunlar oynadık jeton alıp. Bugun harikaydı oynadığımız oyunlarda. Mesela : Araba yarışı yaptık. direksiyon,vites,el freni,gaz , fren ve debriyaj vardı. Yenildim :S . Maç yatık.Yerde top vardı nasıl vurursan adam da öyle vuruyodu. joistik vardı bide. PES 5 gibiydi. Kısacası bugün süperdi tabii daha sahile gideceğiz lunaparka gidip gondol ' a ve balerin ' e bineceğiz Tolga,Batu ve ben. Bakalım daha ne göreceğiz. |
Merhaba günlük,bugün eski bir arkadaşımla konuştum.Eski günlerimizden kalan fotoğraflardan bir slayt hazırlamış ve arkaplanına da benim zamanında en çok sevdiğim gruptan dinlediğimiz,onun en sevdiği şarkısını koymuş.Biz o zamanlar üç iyi arkadaştık,üçümüzden de birşeyler katmış o slayt'a.Bilmiyorum bir tuhaf oldum yaff:S:S Görüşmek üzere günlük... |
SeVGİLi GünLüK !! N€" s@çMALıK DeĞİLmİ, ŞU HayaT DeDiĞİMiiZ; Sad€cE Minik bir kuşşş... ÖtüYOr.. Ayrı GüzEL. R€NKLerİ ayrı GüZeLLL.. AmA: BaŞka dİyArLarA UçUYoRRRR..; eNgEL: OLunAMIyOR. :( :( :( " AnaLiiZ " |
| Saat: 03:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık