![]() |
Merhaba Merhaba Ben burak Sakarya'nın Hendek ilçesindenim Yaş 19 güzel Vakitler Geçirmek Dilegiyle Site Süper :D |
Sitenizi program ararken gördüm ilgi ve alakanıza teşekkür eder, başarılar dilerim. |
ben buraya bi arkadaşımın tavsiye etmesiyle üye oldum ve gerçektende çok beğendim herşey mükemmel burda ama biraz yabancıyım sanki :S |
Ben siteyi tesadüf eseri buldum iyi gibi görünüyor daha net incelemedim |
merhaba herkeze ben bu siteyi googleden buldum tesadüfen ve şimdi bir üyesiyim :) benim internette fazla zamanım olmuyo onun için siteyi daha bilmiyorum :( teşekürler |
cümleten selamun aleykum bende google da bı arama sonrası buldum bu sıteyı daha gezme imkani bulmadim ama isime yararli seyler bulacgimdan eminim Bishkekten herkese sevgiler............. |
arkadaş tavsiyesi üzerine bu siteye girdim ve üye oldum.farklı bir msn nim olsun istiyordum ve bu siteyi tavsiye ettiler.herkese kolay gelsin |
p3rf3ct ben gimmick yada gim fark yaratmaz ya ben buraya bi abi tavsiye ettiği için geldim ve (resimlerle aram iyidir) resimlere baktım bütün resimlere bıkmadan usanmadan göz lerim yaslanıncaya kadar hemde .ama o kadar güsel seyler varkı günümğzde bütün forumlarda neredeyse herseyın aynı oldugunu görüyoruz ama burası farklı gerek fiziksel gerekse içeriksel olarak ...;) |
tesadüfen ama güzel tesadüfleri severim.. |
selam bende yeni geldiim bu siteyi kendim buldm..galiba ardaığım herşey burda var |
| Saat: 14:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık