![]() |
Alıntı:
Alıntı:
|
evet winzip yüklü zaten onunla açıyorum ama dosyanın içindeki exe.lere tıkladığımda notepad çıkıyor ve donuyor bilgisayar |
Alıntı:
Tüm bunlarla uğraşmamak için Essentials - Windows Live adresinden indireceğiniz Windows Live Yükleyicisi ile Messenger vs. kurulumunu gerçekleştirmeniz daha yerindedir. |
çok teşekkürler cevaplarınız için fakat ben microsoft'un sitesinden hiçbirşey yükleyemiyorum.diğer sitelerden yüklüyor fakat bağlantı microsoft olduğu için sayfa görüntülenemiyor yazıyor |
Alıntı:
|
Sagol var ol yalnız ilk cikan programlara pek güvenmedigimden soruyorum bir kaç kez sistem gitti Beta version sayesinde Bu beta version değil değilmi ? Değilse yükliyeceğim Tesekkürler sağolun var olun. |
çok teşekkürler yardımlarınız için |
Alıntı:
|
merhaba, ben bu surumu ayarladim, ama kisi listem bos. yardim edermisiniz lutfen |
Alıntı:
"hamlet20" Adlı Üyeden Alıntı: arkadaşlar kişi listesinin sorununu ben size söyleyeyim açıkca ben yaptım ve oldu kişi listesi boş olan kişiler internete usb ile bağlanıyor işte bu yüzden kişi listeniz gözükmüyor ama ethernet'ten baglandığınız zaman kişi listeniz dolu gözüküyor yani ya modem değişeceksiniz ya da varsa ethernet'le bağlanacaksınız... |
| Saat: 06:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık