![]() |
Kal benimle... Gel desem gelir misin bana? Gelince, Gitmemecesine kalır mısın benimle? Kalbini aralayıp alır mısın beni içeriye? Sever misin beni de? Aramızda ki yollar yıpratamaz Bende ki sevgiyi, Aşılması güç sorunlar çıksa da karşıma. Sevmedi kalbim daha önce kimseyi, Ürkek bir kuş gibi kalmıştım tenhada. Bana geleceksen; İçimde ki; Seni öldürmek için kiraladığım, Azılı bir katilin ayak izlerini takip et. Ve sevginin soğuk kanlı katilidir “O”! Acele et! Ağına düşme sevmeyenin, Yalancı sevginin. Bir çocuk saflığıyla gülüp, Kıymet bilmeyenin. İmkansızı sorun olarak görme kendine, İmkansız diye bir şey yok. Sen imkansız olarak görüleni de dene, Olgunlaştırır bunlar seni; Sen fark etmesen de! Yılanın uykuda ki halini merak etme, O, Hiçbir zaman uyumayan bir düşmandır. Sen bir kez de beni sevmeyi dene, Çünkü; o “ben” Hiçbir zaman uyumayan Düşmanın düşmanıdır.... Özlem Bayram |
Günden güne yitikleşiyor hayatımı üstüne kurduğum yollarım... Her bir dönemeçte hızım kesiliyor yavaşça... Yitikleşen umutlarımda kayboluyorum sonra... Hayallerimi yok ediyorum kaybolmuşluğumda... Geçmişimin kayıplığına,geleceğimin yitikleşen yollarına Müebbeden hapsediyorum umutlarımı... Döke saça... |
Hoşçakal siyah beyaz tuşlarında piyanomun seni çalıyorum şimdi çaldıkça çoğalıyorsun odada sen arttıkça ben kayboluyorum seni doğuruyorum geceye adını koyuyorum aya bakarak |
GİT HADİ GİT Son bir kez yanıma gel Nasıl gideceksin insafa gel Gözümde yaşlar var Silmeye kıyamadım Akan yaşlar senden kaldı canim Herşeyimsin derdin şimdi ne oldum Demek başkasını yerime koydun Söyle onla gülüm mutlumusun Hadi git sana lanet olsun Git hadi git istemiyorsan Git hadi git hiç sevmiyorsan Yaralı gönlüme perişan halime Umutsuz kederler her günüm işkence Bana sen uzaksın bana sen azarsın Bir başkasıyla yaşarsın Bu kalp nasıl dayansın Sen çoktan kararlısın Gideceksen durma şimdi git Git hadi git istemiyorsan Git hadi git hiç sevmiyorsan Yaralı gönlüme perişan halime Umutsuz kederler her günüm işkence Bilmiyordum bilmiyordum Beni birgün terk edeceğini Bilmiyordum bu yüreğime Çekilmez acılar vereceğini Peki giderken azıcıkta olsa Hiç düşündün mü Bu bensiz ne yapar Bu bensiz nasıl yaşar Ama yok acımadan vurdun sen Var mı be Beni bir anda terk edip gitmek Var mı be Bana böyle acılar vermek Var mı be Seven bu canı ezip geçmek Söyle var mı Peki bu kalp nasıl dayansın Bu can sensiz nasıl yaşasın Yaşamak mı gülmek mi Sanma yaşarım sanma gülerim Yıkılmışım zaten Git hadi git istemiyorsan Git hadi git hic sevmiyorsan Yarali gönlüme perisan halime Umutsuz kederler her günüm işkence Git hadi git istemiyorsan Git hadi git hiç sevmiyorsan Yaralı gönlüme perişan halime Umutsuz kederler her günüm işkence |
Aklımda çekip gitmeler var şu günlerde... Tüm yolları tıkadığımı zannederken bir film afişinde gördüm gitmelerimi... Onları da yok edemem ki... Her şeyi silsem, yok saysam neye yarar? Çekip gitsem buralardan... Çekip gitsem her şey geride mi kalacak? Tüm yükümle gideceğim aslında farkındayım... Kendimle... Kişiye kendinden daha büyük yük yoktur sanırım... Kendimi bırakıp gitsem... Mümkünse gitsem... Kendimi cumbadaki masada, kahvemle ve Ahmet Altan'la bırakıp gidebilseydim, yanıma da sadece sigaramı ve özbenliğimi alabilseydim... İşte o zaman çekip gitmelerim ne güzel olurdu... Durağan bir otel odasında, hareket halinde bir sigaranın dumanıyla... İşte ilk nefes... Çok acı çekiyorum ben... Ardından ikinci nefes... Evetttt, çokkk acıyor içim... Üçüncü nefes... Ağlamak istiyorum... Dördüncü nefes... Ağlıyorum işte... Beşinci nefes... Gözlerimden acımla birlikte akıyor yaşlar... Altıncı nefes... Artık susmak istemiyorum... Yedinci nefes... Konuşmaya başladım bile... Sekizinci nefes... Git lütfen... Giderken sessiz ol ama... Dokuzuncu nefes... Yalnız kalmalıyım... Onuncu nefes... Problemler çözümü içinde taşır, hadi onu bulalım şimdi... On birinci nefes... Ama önce asıl problemi bulalım... On ikinci nefes... Hadi bul şu problemi... On üçüncü nefes... Buldum galiba... On dördüncü nefes... Hadi beni öldürsene... On beşinci nefes... Biraz daha yanayım... On altıncı nefes... Zerrem kalmamalı yanmayan.. Ve son nefes... Aman Allahım bu küller ben miyim? İşte böyle bitmeli o sigara... Ve ben yanıp küle dönmek istiyorum işte böyle... Hikayedeki gibi olmalı... Küllerimden yeniden doğmalı... Aklımda çekip gitmeler var şu günlerde... Tüm yolları tıkadığımı zannederken bir film afişinde gördüm gitmelerimi... Film gibi gerçek hayatlarda, masalsı küllerden yeniden doğmak isteğimi gördüm... Gitmelerim... Çekip gitmelerim... Yanmalarım... Tek zerrem kalmayana dek yanmalarım... Doğmalarım... Küllerimden masalsı doğmalarım... Gitmelerim... Ve güllerin içinden, ve küllerin içinden dönüp gelmelerim |
http://img246.imageshack.us/img246/3501/sedatakkayauntitled8cw5fk0.jpg Ağlamak istiyorum hıçkırıklarla Yokluğuna sitemler yağdırmak geliyor içimden Ve sesim kısılasıya kadar bağırmak Seni deliler gibi sevdiğimi haykırmak istiyorum Bir kurşun olmak istiyorum kimi zaman Yalnızlığın beynine çakılmak için Kimi zaman da hain bir bıcak Kaderin göğsüne saplanmak için Bozguna uğradı hasretinden Gönlümün tüm sahilleri Umutlarım can çekişiyor Gelmeni istiyorum Kara bulutlar çökmeden Ağıtlar yakılmadan gençlik günlerime İsyan etmek istiyorum bu sonsuz eziyete Bazen acımasız kasırgalar esiyor içimde Her gün batışında semaya uzanan ellerimi Duvarlara taslara vurup kırmak Karşı koyamadığım bu sonsuz eziyete Bazen de bir şiir olmak istiyorum Hasretine yazılmış Yokluğunun acı zulüm ve ölüm olduğunu anlatıp Ve sensizliğin matemine gömülmek istiyorum Bir dünya istiyorum Acıdan kederden yıkımdan uzak Seninle paylaşmalıyım tüm güzellikleri Yalnızlığın olmadığı |
GİTTİN Gittin Arkana bile bakmadan Bir el sallamadan Gittin sevdiğim Öylece bakakaldım Sonra Döndüm arkama Hızlı hızlı kaçtım Uzaklaştım Biliyordumki Sen dönsen Ben dönsem Gidemezdik Öner Özer |
DUR DEMELERİM FAYDA ETMEYECEK GİDECEKSİN Dur demelerim fayda etmeyecek bu kez bu kez dinlemeyeceksin gideceksin senden tek istediğim hani olur da aklına gelirsem eğer gülümsemen yüzünde gülümseme olarak kalmak istiyorum gitme demeler yetmeyecek biliyorum desem de gideceksin yalvarsam da gelmezsin senden istediğim şarkımız çalarsa , işitirsen bir yerlerde; durup dinlemen öylece dinlemen ve sadece geçirdiğimiz güzel günleri düşünmen bu gidişin gidiş değil bu bakışın hayır değil bu öpüşün mevsimi değil bu bilmeler faydamı sanki avutmuyor hiçbir şey artık sende anla dindirmiyor yaramı susturmuyor beni durdurmuyor hiç belki gözyaşı dökmüyorum ama içimdeki haylaz durmuyor daha hızlı çarpar oldu daha bir özler oldu seni gitme demeyeceğim desem de gideceksin atsam kendimi düştüğüm zifiri karanlıktır sadece tutsam ellerini çatlamış derilerdir öpsem dudaklarını yitip de gidişlerimizdir baksam gözlerine donuk iki renktir bitti işte son çırpınışlarımızdı belki yenik düştük zamana bizde yenildik aşka! alıntı |
Beni de al… Aşka dair ne kaldıysa çatlağından sızan yüreğinde Mahşere dönen kör sokakta kaygısızca ilerlerken Önümüzde ıstırap vadileri mesken, ardımızda donmuş nehirler Beni de al yanına giderken, zaman tersine işlerken Bir damla yaş aktığını hissedersen bana bakan gözlerinde İnleyişimin çiçekleri ayaklarımızın altında can çekişirken Bulunmayanları aramaktan değil, arananları bulmak isterken Yanaklarından süzülen kırılgan öpücük Sevip okşamalar durmadan bizden söz ederken Beni de al yanına giderken, zaman tersine işlerken |
|
| Saat: 22:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık