![]() |
En güzel : ben (önce ben) En arkadaş : requiem aeternam En ablam : Nephthys En sevdiklerimden : jölym,Nephthys,requiem aeternam En çalışkan : ruff En en'ler aslında tüm üyeler |
en sevecen : ben :tender: |
En nefret ettiğim Tanrıça En uyus Tanrıça En paranoya Tanrıça En altta kalmaz Tanrıça En civadan ağır maden Tanrıça En palandöken Tanrıça En admine Tanrıça En fadime Tanrıça En kalamiti Tanrıça En palaspandıras Tanrıça En sevimsiz Tanrıça En sevimli gene Tanrıça En zeki Tanrıça En sopalık Tanrıça En sabırsız Tanrıça En inzibat Tanrıça En deli Tanrıça En patateskızartması Tanrıça En mayanoz Tanrıça En ketçap Tanrıça En ..... Bu kadar şeye rağmen neden En Sevdiğim gene Tanrıça . Tanrılar çıldırmış olmalı yada aklımı kaybettim..yoksa patates ketçapı çok sevmemdenmi..;) |
En tecrübeli : kompetankedi :rofl: En sevdiğim : karanlığım :tender: gerisi başka zaman... :P |
en sevdiğim - karakiz_38 en iyisi - P.u.s.a.T en şirini - HoT_WoRKiNG_DeViL - TaTLı_BeLa en formcusu - RuffRyders en abisi - The Unqie en uşaum - The encryted en kardeşim - p.u.s.u en özlediğim - mhtp_dnz88 balişim en hep yalnızı - Hay_LaZ |
en abisi:Hay_LaZ:rose: en kankisi:karakiz_38:kiss: en bidenesi:HoT_WoRKiNG_DeViL:tender: |
en kankileri:HoT_WoRKiNG_DeViL - TaTLı_BeLa:tender: en bidenem:Hay_LaZ:rose: en abisi:The Unique,P.u.s.a.T:kiss: |
en yeğenlerim |
en sevdiklerim:HoT_WoRKiNG_DeViL - TaTLı_BeLa,Hay_LaZ,The Unique,P.u.s.a.T,RuffRyders,The encryted,mhtp_dnz88:tender:(sw) |
en sevdiklerim:HoT_WoRKiNG_DeViL ,Hay_LaZ,karakiz_38,The encryted,p.u.s.u:rose: |
| Saat: 06:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık