![]() |
Bende bu sitenin hayranıyım. Tutkunuyum. Soru-cevap'la basladım kullanmaya. Ve üye olmadan bile soru sormak ve cevap almak çok hoşuma gitti bu avantajı insanların bulabilmesi beni etkiledi. Soru-cevap için üyelik gerekmese de ben siteyi sevdiğim için, ve üye olmadan faydalanmak içime sinmeyeceği için üye oldum. Esasen msn konularında internette araştırma yaparken buldum burayı. Msnplus'ın sitesindeki link'ten de bulmuş olabilirim. |
bir arkadaşım vav harfiyle ilgili link verdi.. bende kendimi burada buldum.. gençlerden yeni teknoloji öğrenmek için. |
selam ben bu siteye çok yararlı olduğunu düşünerek kaydoldum.:) ve çok iyi bir paylaşım sitesi .arkadaşlar bu siteye nasıl resim video vb. ekleyebilirim? bana anime girl resimleri gönderirseniz sevinirim. |
Tesadüf eseri buldum gayet güzel ve seviyeli bir ortam. İyiki üye olmuşum. Herkese merhaba :D |
évéT ßuraya yeni üyeyim çok geniş arşivler içerio gözlemlerime göre gerci daha çok göz atamadım ama çok meşgul bi insanım kısa kendimi anlatmam ve tanıtmam gerekirse 23 yasında özel bi şirkette sekreterim Bu Site hakkındaki Görüşlerim Önemli ASlında Bence Herkesin Sölemesi Lazım Görüşlerini Çünki Gerçekden Etkileyici Ve Güzel Form Ben Bu Tür Yerle Forumlara Falan hiç vakit ayırmazdım çok uzun süredir pc kullanırım ama ilk kez bi forma vakit ayırdım... |
MsXLaBs ı bana kimse tavsiye etmedi msn messenger için farklılıklar ararken karşıma çıktı. |
vertigo hastalığı ile ilgili bilgi arıyordum karşıma çıktı,daha sonra kollarımdaki uyuşmalarla ilgili bili ararken gene karşıma çıktı demekki yararlı bişeyler var burda diye düşündüm ve burdayım:) |
google a yine eziyet çektirdiğim bir anda buldum. sanırım sitenin altını üstünü getiricem, bir sürü enteresan konu var. |
Merhaba, Ben msxlabs ile öncelikle ablam sayesinde daha sonra cnntrap sayesinde tanıştım. 34 Recordzun yansıması olduğumu düşünerek bizde hep burdayız :) |
ben matematik öğretmeniyim. mersinden katılıyorum. sitenizin millete çok faydalı olması dileklerimle iyi geceler... |
teşekkürler. meraba ben lilyumm.doğum günümü kutlama nezaketinizden dolayı teşekkür etmek istedim.çok teşekkürler...sizlerinde hayatınızda gönlünüzden geçen her şeyin olması dileğimle saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum size hoşçakalın......msxlabs ekibi saygılar:smiley32::rose::lips:(F) |
Google.. |
Merhaba, google da sorularıma cevap ararken hep bu site karşıma çıkıyordu,üye olmadan da sorular sorabiliyordum en güzeli de bu.Ben de üye olmaya karar verdim...:) AYRICA SAYFA VE SES EFEKTLERİ DİKKATİMİ ÇEKTİ;) |
eski üyeyim hesabım silinmiş. Tekrar geldim. |
Selamun Aleyküm, Uzun zamandır böyle bir site arıyordum.Çünkü hep aynı şeylerden bıkmıştım.Site gerçekten çok güzel Teşekkürler... |
arkadaşımdan öğrendim... |
merhaba, ben pirlanta gercek adim elmas google araciligi ile tanidim burayi resim meraklisiyim burada da bir hayli enteresan resimler var site zaten oldum olasi süper tebrik ederim devamini diliyorum yeni resimler bekliyorum ..geceleri hic sevmezdim.. rengi mavi olmasa.. sevgiyle.. |
Merhaba Adım Alperen Yalnız şehrimde tek başıma yaşıyorum... |
bazı resimleri aratırken gördüm sitenizi daha öncede üyeliğim vardı ama silinmiş sanırım yeniden üye oldum ve burdan tanıdığım 6 yıllık çok iyi bir arkadaşım var umarım sizlerde böyle sağlam arkadaşlar edinebilirsiniz ayrıca sitenizdeki konularda çok hoş en azından ciddiye alıyorsunuz teşekkürler ekibinize kendimi tanıtacaktım bide sanırım aman orasını boşverin işte tanışmaya ne gerek var şimdi |
Tesadüf eseri buldum bakalım nasıl bir yermiş :) Ayrıca AdanaLıyım Sagopa Kajmer yani Yunus Özyavuz manyağıyım :) İçimde ŞEFİNİ kaybetmiş bir ORKESTRA'nın hüznü... Dışımda CHARLİE CHAPLİN gülüşü :):) http://www.kustu.com/w2/_media/images:people:charlie_chaplin.jpg |
slm bende sivastan melek lise 4 bilgisayar bölümü okuyorum |
ben buraya geldiğimde güzel sözler arıyordum birde baktım üye olunuyor oldum 2 senedir buradayım ama pek açmam.. |
Sanırım ben de eski üyelerdenim ancak uzun zamandır teknik nedenlerden ötürü (bilgisayarım arızalı olduğu için) girmiyordum .Bugün msnde sorun oldu,yeniden yükleme ihtiyacı duydum,microsoftun kendi sitesinden yükleyemedim,aklıma eski dostum sitemiz geldi,geldim buraya,ancak bir baktım üye olduğum isimle giremiyorum.Yeniden aynı isimle üyeliğimi tazeledim.Sanırım sitemizd eyapılan yenilikler nedeniyle ,belki de uzun zaman giriş yapılmadığı için üyeliğim iptal edilmiş olabilir.Sorun değil,siteme yeniden kavuştum.Merhaba .... |
bu siteyi ilk buldugumda googlede araştırma yapıyodum siteye girdigimde çok begendim ve ilginç geldi bana üye olmak istedim ve böle işte:)ama bu siteyi açanlara konu ekleyenlere çok tşkler çok qüsel bi site:):):):):) |
Herkese merhabalar. Ben enes. İstanbulda yurtta kalıyorum. Üniversite okuyorum. Geçen yıldan beri biliyorum, bu siteyi ama yeni ilgilenebildim. Kısmet bugüneymiş :) Şimdi de depresyonla boğuşuyorum. . Uğraş arıyorum. 19 yaşımdayım ama çooooooookk yoruldum :P Çooookk ::) |
ödevlerimi yaparken sürekli karşıma çıkıyodu bende üye oldum |
yenı degıl aslında cok cook cook zamandır önüme cıkıyodu goolede mavı karanlık genelde program aratırken sık sık cıkmıstırr ee artık zamanı geldı dedım ve uye oldum*-) herkese kolay gelsın ,güzel bı paylasım sıtesı ,emeğı geçen herkese teşekkürlr:) |
selamlar Alıntı:
|
internette dolasirken tesadüfen buldum,konular ve ses cok etkiledi... mavi karanligi cok cok eskiden beri severim...yani internet zamanindanda önce :) buradaki seslendirmeyi nereden indirebilirim..yardim ederseniz sevinirim idaho |
selam mehraba ;) rıca ederım nedemk teyzemın aracılıgyla buldum bu steyıı :D:D |
slm Alıntı:
|
tesadüfen buldum OYUNCU OLMAK ICIN KAC YIL OKUMAM GEREKIYOR yazdim ve sonra biryere girdim songra aburasi cikti karsima bende belki sorularima cevap bulurum diye kayit oldum |
bir konuyu araştırırken buldum zaten biliyordum bu siteyi ve detaylı bilgi verdiğinden buruya üye oldum :) |
messengerımdaki sorunu çözmek için google ile buldum.teşekkürler... |
site beni buldu o kadar da saklandım oysa ki :) |
slm benim bir sorunum var o sorunu cözmem için google dan dolaşırken gördüm uye oldum ama halen sorunumu cözemedim ayrıca sorunumu çözmemde yardımcı olursanızda sevinirim :D sorunum şu msn acıp kapatabiliyorum yazabiliyorum msj lar gelip gidiyor ama bir sitedeyken msn görüşmesi yapamıyorum yani çevrim içi gözükmem gerekirken çevrimdışı görünüyorum ve hemen ustte şu yazı cıkıyor ( msn yeni surum istiyor windows live beta ) böyle bir yazı bende ne kadar yeni sürüm varsa yukledim ama bir sonuç alamadım şimdiden tşk |
Yardım bölümünde daha doğrusu can cant bölümünde siteyi gördüm yardım ediyim birkaçtane örnek yazıyım dedim üyelik gerekti üye oldum ve çok iyi bir yer :) oldunu düşünüyorum selamLar :) |
Soru-cevap bölümüne üyelik de gerekmiyor. Çok hoş bir hizmett şekli. Ama site o kadar faydalı ve kaliteli ki insan üye olmadan edemiyor. Yeni gelenler hoşgeldiniz. |
Google de gezinirken buldum ...:) |
BİLİMİYORUM Sigortacılık ile bilgi ararken burada kendimi buldum sitenin temesı beni büyüledi ve üyelik linkini gördükten sonra kontrolden çıktım ve kendimi bu sitenin üyesi buldum. bilmem anlata bildimmi:D |
ben yeni kayıt oldum ama müthiş bir site ödevimi yaparken buldum |
Tesadüf eseri buldum hemde cok ılginç vampirlerle ilgili araştırma yapıyodum bu site cıktı karşıma uye ol dıye yazıyodu bende vampirlerle ılgili bi site sandım ve uye oldum iyikide uye olmusum dıyorum cunku harıka bı sıte cok güzel benim hayatım oldu sankı bı sıte gercekten bagımlılık yapıyo ben ayrılamıyorum ayrılmakta istemiyorum ınsallah kötü bisey yapmamda atmazlar beni :Dbu sıte benım vazgecilmezim... |
tesadüfen.. |
Selam, ben de msn sohbet günlüklerinde geçmişlerin okunması ile ilgili bir problemim nedeniyle tamamen tesadüfen google dan buldum bu siteyi ve tabi ki çok da faydalı oldu özellikle de acemi bir bilgisayar kullanıcısı olarak benim için.Çok teşekkur ederim. |
MerhabaLar ßende Esra Yeni Üye Oldum 15 Yaşındayım Ödev Sitelerinde Stajyerlik Yapıyorum Şuan Bu Site ßana Çok Karışık Geliyor Yavaş Yavaş ALışacaqım.. (: İyi Forumlar.... |
Merhaba, $öyLe bir geciyoRdum ugRadim =) güzeL bir Siteye benziyoR basariLarinizin devamini diLerim .. |
ablamın kızı telefonun icadını arıyordu. ararken burayla tanıştım. hem ablamın kızının ödevini hem kendim için harika bir site buldum. teşekkürler msxlabs... işte buraya tanışma hiayem. |
Aranıza Hoşgeldim =) Herkeze selamlar, forumunuza yeni katıldım. WLM 2009 un bilgisayarımda çalışmaması sebebiyle googlede yaptığım arama sonucu forum sitenize geldim. cevap yazan insanların konular hakkında uzman olduğunu gördüm ve üye olma kararı aldım. Adım ali, ama bana kısaca yine ''ali'' diyebilirsiniz. :D ilgi alanım photoshop ve grafik tasarım konularıdır. (ve bu arada başka bir forum sitesinde moderatörlüğüm var, sizlerle çok iyi anlaşabileceğimi düşünüyorum :) ) teşekkürler... :) |
.. oncellıkle tum msXLabs aılesıne merhaba.. ama sıtenın azellıklerını soylersenız sevınırım yanı sıtenın kullanım amacı? neler yapılabılır admın ve moderator cvp beklıorum.. ;) |
bende geçen gün görmüştüm uzun zamandır dikkatimi çekiyodu lise 2 ögrencisiyim burda bazı konular hakkında bilgi ediniyodum sonunda çok merak ettim bugün üye oldum adım dila 11 yaşındayım ankaradan katılıyorum umarım yeterlidir iyi vakit geçirecegimi düşünüyorum:) |
| Saat: 04:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık