![]() |
Alıntı:
Realistlik hayatın hep siyah tarafını görmek degildir.Zorluklarla baş ediyoruz.Hiç sanal gibi bakmadım,baktırmam da;)..Sevmenin yaşı cinsi mekanı..:P yoktur arkadaş:DSeviyoruz diye ailemizi atmadık ya.Herkes ceza veriyo zaten bi ailem bi askım..Bu arada seni cok seviyorum:D..Kankam beni düşündügünden sölüyo ama bundan sonra kimse yorum yapmıcak biz hakkında.Ne medyatik bi çiftmişiz ya.Biz her zamanki gibi ileriye dönük akılcı yaşıyoruz devamı da gelicek...:wave: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bugün galiba bes-on tane daha günlük yazmam gerekecek.Ee farklı bi gündeyiz nasılsa.:)))Birincisi ne bu çekememezlik ikincisi alet ediyorsak günlük alet oluyor,üyeler böyle alıntı yapıp niye bidaha bidaha yorum yazma geregi duyuyor.Üçüncüsü işte böle diye günlük geçiştirilmez.Son olarak RECA ediyorum herkes kendi gününü anlatsın;) ...... Günlük bildigin gibi sabahın erken vakti..Ama geceyi anlatabilirim:naughty:Kuzenlerle ve abimlerle dışarı çıktık.Eve döndügümüzde gece birdi galiba.İstemeye istemeye gittim dogrusu ama çok da kötü degildi.Mekanda bişiler içtik.İlk defa nargilenin tadına da bakmış oldum:PAma sevmedim be*-)Neyse...Eve geldik abimler geri gitti teyzemlerin evine ben tek kaldım evde:tender:Sabah da aşkımla konuştum..Ben onu çok seviyorum günlük ya:inlove: |
bana RECA etme :Pözellerinizi yazmayarak işe başlayın ozaman:Pgünlükte günde 10 tane yazılmaz:Pcok bilmiş.tartışma ortamına cevirdini kendin söledin yazdıklarına bak:Pburası herkese acık bi alan kimsenin yorum yapmasını istemiyosanız bazı özellerinizi gizli tutmayı ögrenin.seninle tartışmaya niyetim yok cnm sadece medyatik olmanızın kendinizle alakalı oldunu söledimbu mesajıma cvp yazmazsan sevinirim RECA ediyorum:P |
Günaydın Günlüküm:DBugün yine erken yazıyorum:DVeeee büyük gün yaklaşıyor Kayseri de ki herkesi kendi haline bırakıp gidiyorum hem de bi daha dönmeden:DTaşınıyoruz be günlük:Dİş güç vs vs.:DÇok yoğunum yani:moo:Ve şunu da belirteyim kii Hem realistim hem siyah bakıyorum işinize gelirse;)Bundan sonra adımın geçtiği geçeceği hiç bi günlük istemiyorum Herkes kendine dikkat etsin Ben gidiyorum :wave: Hakkım da helal olsun herkese :D |
:uf:canım sıkılıyor beklemek çok zor bir an önce olsa ne olacaksa da rahatlasam.:moo: |
2-3 gündür sana yazamıyorum .. :broken: Çalışıyorum be günlük .. zaten yorgun geliyorum.Havalar da çok sıcak.! :shy: Ama işi bırakacağım. her daim MsX.... ! 2 gündür muhteşem çalışıyorum. Aybaşında maaş . :) Patrona da güzel gözükmek gerek. :cici: Parayı aliyim bırakcam. :noangel: Hadi by by... |
Aksiyonu hiç mi bitmez bir insanın:moo:Başım dönüyo bazen bu koşuşturmacadan:faint:Bugün telefon trafiği hiç bitmedi:SÖnce babamla konuştuk sonra halamlar sonra teyzem dedem falan:moo:Aman Tanrım:faint:Gün bitiyor ben acaip yorgunum:SBir an önce yatağıma girip deliksiz bir uyku çekmek istiyorum|-)|-) Bu arada Allah nasip ederse yarın babam geliyor iznini kullandı:tender:Çok özlemiştik onu tam 2.5 aydır görmedik:SNese geliyor işte çok şükür geri gidecek olsa da :S Günlük bugünün en güzel olayı daaa Kankam yıldız aldı :cl: Hayırlı olsun bebem:tender: Bu arada bugün alışveriş yaptık:D tatil için:noangel:Bekleyin benii:moo:Geliyorummm:moo: |
Sevgili günlük bugün yazacak bişey yok yaff canım çok sıkılıyor:S Herkes kendi halinde,bende öyle |
Bugün yeni okuluma kayıt yaptırdık... Masa tenisi var yaşasın.. Şimdiden heyecanlanıyorum , yeni arkadaşlarım olacak... Yeni Öğretmenler de tabiii.. ! İşe de geç gittim ooh ne güzel. Ama geç gittiğim için 3,5 ytl yemek param kesildi... :S Enerjiktimm.. Neyse günlük, görüşürüz. |
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık