![]() |
Mrb ben msxlabs ı tesadüfen google da buldum ve hemen üye olmuştum bence çok güzel bir site.... Bu sitedeki dostluk ve paylaşım bambaşkadır.......... Bana kısaca jump diyebilirsiniz |
burdan ben flim indirmek istiyorum faka t nasıl indirileceğini bilmiyorum yada indirebileceğim bir site ismi biliyormusunuz şimdiden çok tşk |
tşk ederim hb:D |
nasıl olduğunu hatırlamıyorum bu 3. cü gelişim |
you tube a girmiyordu yeni jacker sürümü çıkmış .Jacker 5 arıyordum burda varmış .Üye olmadan göstermiyodu linki üye oldum yükledim ve you tubea girdim :) |
google |
bana burayı bi abim tavsiye etti sanırım çok eski bir siteymiş.. çok ii oldugunu ve her konuda her şeyden faydalanabilicegimi söledi.. bende üye oldum.. ama pişman deilim ortam süper :D:D |
Selam ben Serap. Google saolsun araştırmalarımda sürekli siteniz yardımcı oluyor :D |
öncelikle aranıza aldınız için teşekkür ederim.forumlar gezerken gördüm ,bana göre güzel bir paylaşım merkezi bunun için üye oldum.başarılarınızın devamı dileğiyle.saygılar... |
Sadece googLede ödevLerime yardımcı oLduğu için üye oLıyım dedim ;) .. |
mSxLaßs ßayadır takıß eddıqım ßır ßayla$ım ßlatform`u Çok kalıteLi ßen üye im sanıyordum cunku Ne arasam kEsin ßurayada ßakardım Alacaqımı Alırdım Çok t$k ederım payLa$ımcı Arkada$lara KlawyeLeri dert qörmesın yakla$ık 2 & 3 yıL oLmu$tur ßurayı ßıleli yenı uye Oldum yada ßa$ka uye Adım vardıda ßen anımsayamadım Gercı ßı kac Nıck denedım qıremeyınce Yenı actım :) |
öncelikle mrb ben yeni sayılırım Herşey on numaraolmus google amcam önerdi burayı bana güzel olmus.... |
Vampir resimleri arıyodum burasını farkettim |
Merhaba arkadaşlar ben mert mc mert modellemem ve gta'lara mod yapıyorum bunun ingilizcesi Modding and Cars (: arasıra Dj'lik yapıyorm. |
msnde bi sorun ckmisti onu arastirirken burda cözümü buldum. burdada üyelik istiyordu zorla üye oldum yani ahah |
Alıntı:
|
Uzun süredir forumu inceliyorum bir türlü üye olmak nasip olmadı en sonunda benim ne eksiğim var dedim ve açtım bir üyelik... Üye olduğumdan beri her gün sabah akşam forumdayım.... Ee bu arada tasarımı çok beğendim, paylaşımcı üye çok, gerçekten dört dörtlük bir site..Puanım 10 üzerinden 10 ;) |
merhabalar, benim dükkan var pasaj.com da, örgü işleri satmaya geldim :) |
Alıntı:
|
Ben 3 sene önce bulmuştum bu siteyi ama öbür üyeliğimi hatırlamıyorum daha önce bilgi araştırırken bulmuştm Adım: Deniz Türker :) |
Merhaba ben bu siteyi resim ararken buldum. Yeni bir üyeyim ve sitenizi çok beğendim. İnşallah uzun süre burda kalabilirim... :) |
Diğer forumlardan çok farklı ve çok güzel çok hoşuma gitti bundan sonra elimden geldiği kadar paylaşımlarımı burada yapacağım... |
Bu siteyi tesadüfen gördüm ve gerçekten çok hoşuma gitti,üye olmaya karar verdim ve bu siteden çok memnunum |
slm ,ben de bireşekilde msn cırı silmeye calışı yordum o esna da KAR ŞILAŞ TIK BİDE YARDIM CI OL SSA BANA DA HA MUTLU OLACAM |
en kapsamlı site konu başlığı en geniş olan site bence.kapsamlı. ama önceki sayfa daha iyiiydi. teşekkürler hepinize. |
Herkese Merhaba .. Msx'i uzun süre önce keşfettim fakat üyeliğim bugüne kısmetmiş.. Emeklerinize Sağlık Başarılı Bir Site .. |
internette gezerken tanıştım.tanıştığıma da çok memnun oldum. :) |
Merhaba adım Sergen... Siteye bu sitenin ismini çok önceden beri biliyordum ama kayıtlı değildim, ortamı görmek için kaydoldum :) Teşekkürler.. |
Ben Burayla İlk Önce İnternetten Tanıştım Özelliklede Birşey Ararken İnternette Bakınırken Buldum...:smiley32:Bukadar Aramamdan Sonra Deydi Diye Düşünüyorum. |
Msxlabs 4-5 seneden beri biliyordum ara ara takip ediyordum.Bu güne nasipmiş üye olmak umarım arkadaşlara bizde yardımcı oluruz. |
aynen bende yıllardır haberim vardı burdan hatta öncedn üyeydim de şifreyi unutmuşum şimdi tekrar üye oldum :p bu sefer daha aktif olmak dileğiyle teşekkürler.. (: |
googleden bırsey ararken tesadufen buldum:) |
ben psikoloji öğrencisiym psikoloji ile ilgili yazıları araştırrken tanıştım ve gerçekten çok hoşuma gitti üye olmaya karar verdim :) |
Merhaba, ben nasıl geldim, izah edeyim... Ben Google'da aramalar yapıyordum. Arama sonuçlarımda bu forumdan metinler çıkıyordu. Bu durum, birkaç kez yinelendi. Dedim ki bana, git bir üye ol, bak bakalım duruma... Büyük bir forum. Güvende ve mutlu ve esenlikli ve çok keyif almam dileğimle... Hoşbuldum diyorum. :| |
tesaduf eseri burda bulunmaktayım... ismim Bahadır... herkese ıyı forumlar ... |
GoogLe da ne arasam MsXLabs çıkıo... :)) |
ödevim icin netten arastırma yaparken sürekli bu siteyi görmeye basladım bugünde üye oldum (: |
BENDE ÖDEVİM İÇİN buldum ve sevdim ve seveceğim inş. |
Uzunca bir süredir hep karşıma çıkıyordu,herhangi bir şey ararken.Hatta bir gün korkup kapatmışlığımda olmuştur.Ama bugün baktım ve en sonunda ben de aranıza katılmaya karar verdim. |
Hi everybody. I am from England(because of my mother but my father from Turkey:D) but i can speak Turkish a little and i like this forum then i became a new member:D Then my name is Ayshe and i am 20 thax everybody:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sİTEYİ İYİ BULDUM HERKESE GÖSTERİLEN AYRI BİR NEZAKET VAR ! bu arada benim le ilgili bilgilerim tanıtımda yazıyor teşekkürlerXd^o) |
siteyi birkaç gün önce özel bir durumumu araştırırken tesadüfen buldum.değişik biraz korkutucu gibi geldi hala anlamaya çalışıyorum .anlama aşamasında olduğum için de olumlu ya da olumsuz görüş bildiremeyeceğim.umarım aradığımı bulmama yardımcı olacak şeylerle karşılaşırım.:) |
msn hata kodu veriyordu . sizle tanıştım |
Bir Program arıyordum.Site ismine bakmadan girdim.Hem programı hem de Siteyi inceledim.Üye sayısı ve diğer forum sitelerinden farklı oluşu dikkatimi çekti. Sonra üye oldum . Bir süre daha siteyi takip ettim..Ayrılamaz oldum (: |
Merhaba. bana Skyguy diyebilirsiniz. uzun süredir bu siteden bulduğum ödevler, bilgiler oluyordu. ve tabi bir üyenizin nicki çok hoşuma gitmişti. bende bu siteye kayıt olmaya karak verdim :) |
slm bn alp bnde kafama ne takılırsa girer bakrım ödew osun hobi olsun (daha çok ödewlerde)hep msxlabs görüp kullanıyodum kendi kendime dedim ki madem bu kdr çok girip faydalanıyorum girip üye olim bari hiç değilse çewre edinirim daha matrak geçer die katıldım ***ßy_mKrP*** |
Bu Siteyi Coktandır Biliyorum Ve Bana Cok Yardımı Dokundu Onun İçin Üye Olma Greği Duydum |
Ben sihirbazliqla elaqeli google-da axtariş edirdim. Ve bu siteyi buldum.Burdakı melumatlar çox xosuma geldi. |
| Saat: 20:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık