![]() |
hayır ne cıddıyetı :D sımdı naber nassın dedım ya ona hıtaben geyık dedım :D alttakı sende cıddı degılsın demı :D yerıne gore:D |
hayır yeri dahi olsa ciddi değilim :P sen ciddi insansın ama alttaki demi :D |
ıı cık cok degılım :D arada cıddı olmak lazım ama :D yalan söylerken felan:P hayat boş ya :D dımı :D |
yalan söylerken ciddi olmak mı ciddi olmayınca yalan söylemeye pek gerek kalmıyor :D hayat boş doğru alttaki itinayla yalan söylüyor :D |
her sartta işime gelıyorsa :D bı sewgılıme solemem bıde yakın arkadsım war bı tane ona :D yakın arkadsım anlıyo :D sen sölemezmısın alttakı :D |
BEN KENDİMİ KANDIRMAKTAN BAŞKA KİMSEYE YALAN ATIYORUM ALTTAKİ DÜŞENİN DOSTU OLURMU? |
Hayır..ÖyLe bi dost görmedim ben.. Alttaki Tarihi yerLeri gezmekten hoşLanır mısın ? |
EVET.. ALTTAKİ SİNİR KRİZİ GEÇİRİP ORTALIĞI TALAN ETTİNMİ HİÇ? |
Evet 1 kere okulda bir arkadaşıma sinirlenip dersin ortasında çok kötü şeyler yaptım :rofl: Şimdi gülüyorum. Alttaki sen kriz geçirdin mi hiç? |
EVET BENDE BİKERE GEÇİRDİM ÇOK KÖTÜ OLMUŞTUM AMA KENDİMEDE ZARAR VERMİŞTİM KAYNAR KAHVE BARDAĞINI KIRDIM YANDIM SONRA KALEM GEÇMİŞ ELİME O ARA DELMİŞİM KENDİMİ:D:DBENDE GÜLEYİM BARİ ALTTAKİ SN ÇOKMU SİNİRLİSİN |
| Saat: 07:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık