![]() |
Nargile yapıyorum şuan... Birazdan hazır olur cekk dumanı içine ömründen ömür üfletsin:D |
Neden !! bizi kötü olup üzenlerin arasında, en çok saygı duyduğumuz, Sevdiğimiz, değer verdiklerimizde vardır :( :( :( Belki Günlük !bunu senin bilmen imkansız. Cevap vermende öyle: Belkide hep hayatı kendimiz, sorgulama ihtiyacına engel olamayışımızdandır kim bilir. |
Ah be günlük Uçaklardan bir tanesine düşmanım biliyormusun :( Çünki sevdiğimi, O uçaklardan bir tanesi götürdü :( Gittiği gün Sevdiğime çok daha fazla sarılmak, öpüp koklamayı öylesine çok istemiştimki ama dönmemek üzere gideceğini bilsem Saçlarını okşar; Elini tutar; nolursun gitme derdim :$ Bir daha gelmemek üzere gideceğini, nerden bilirdimki :( :( :( |
off off...zaman geçmiyor ne olacak benim bu halim kaderim hayatımın yönü belli olacak belki.ama moralim çok bozuk ... |
Bugün çok sinir ettim onu..Karşılıklı sinir olsak da sölüceklerimizi hiç çekinmeden yüzümüze vursak da herşey yavaş yavaş yoluna giriyor çok şükür..Kadir kıymet biliyoruz her ne olursa olsun..Yakın tarih için büyük planlarımız var..O gün için bekliyoruz=)Mutluyum günlük;İyi ki var,beni tamamlayan tek insan O'nu çok seviyorum:inlove: __M&M__ |
Bu gün bir karar aldım, tatile gidiyorum... Unutmak istediğim bir sürü olay var geldiğimde çoğunu hatırlamamış olacağım...Arkadaşlarımın neredeyse hepsini unutacam çünkü bir anlam ifade etmiyorlar...geçmişle yaşanmayacağını öğreneceğim geldiğimde yep yeni bir ben olacağım ...Sadece dostlarım kalsın yeter derken ayrılık vakti yaklaşıyor..:S |
Sevgili günlük,sabaha karşı kardeşlerimi yolcu ettik,birkaç saat önce vardılar...Bende öyle yaa uğraşıyorum,sağolsun yalnız bırakmıyorlar kuzen,teyzemler... |
günaydın günlük.kaç saattir yataktayım uykusuz bende kalkıp pc basına gectim sıkıntıdan.moralim çok bosuk :cry: |
günlük ........gitsem gitsemmmm şöle uzaklaraa :( |
Sevgili Günlük,bugün benim arkadaşımın doğum günü...Özel sebeplerden dolayı bugün bir arada olamadık ama en kısa zamanda doğum günü için görüşeceğiz inşallah...Evdeyim ve rahatsızım.Cereyanda kaldım ve grip oluyorum :S:S Ne zayıf bünyem var yaff...2 hafta değilse 3.hafta hastalanıyorum:S:S |
| Saat: 17:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık