![]() |
Merhaba arkadaşlar. MsXLabs'la uzun zaman önce tanışmıştım. Ödev araştırmaları sayesinde ve birçok bilgi de bulmuştum. Üye olmak bugüne kısmetmiş. MsXLabs üyesi olduğum için de mutluyum. |
selam think............................. google-den girdim..................... hosuma gitdi............................... uye oldum..................................... bura cok guzel................................ oppa................................................. bye-bye think..................................... |
MERHABALAR SİTENİZE YENİ ÜYE OLDUM KESİNLİKLE BENİ İLGİLENDİREN BİR SİTE AMA HİÇ BİR YERE GİRİŞ YAPAMIYORUM YADA BEN BECEREMEDİM:)ŞUBAT AYINDA BENİ NELER BEKLİYOR ÖĞRENMEK İSTİYORUM BİR AKREP OLARAK ŞİMDİDEN TŞK. |
ben internete girdiğimde google da bi şeyler araığımda bu site gözüme çarpıyodu ben de üye olmaya kara verdim |
Herkese selam,bugüne kadar bir çok paylaşımınızdan faydalanan bir internet kullanıcısı olarak aranıza katılmaya karar verdim,umarım birlikte güzel paylaşımlar yaşarız,hepinize merhaba diyorum, Oğuz |
Msxlabs ı kimse bana tavsiye etmedi.Fakat bir iki araştırma yaptığımda neredeyse bütün cevapların bu siteden geldiğini gördüm.Böyle bir siteyle tanışmam tamamen böyle oldu ve site gerçekten müthisss. |
GoogLe'dan Program Arama Sonucunda Kendimi ßurda ßuLdum..Daha Çok Zaman Kayßetmeyip Hemen Üye oLdum :-# Umuyorum ki İyi Yaptım..Çünkü Site Çok GüzeL Emeqi Geçen Herkesin Eline SagLık..ÖzeLLikLe Site Sahißinin ßöyLesi HarikûLade ßir Site oLuşturdugu İçin N'e Kadar Teşkkür Etsek Azdır HeraLde..İyi Vakit Geçirmem diLegiyLe Şimdiden Hşß :) |
Soru cevap sitesi arıyordum google den ordan buldum güzel siteniz var saygılarımla. |
sLm ben elif aslında eski bi üyeydim evlendikten sonra bir süre internetim yoktu MsX den mahrum kalmıştım sonra internetim oldu ama bebeğimde doğdu bu sefer fırsatım olmadı :D bulduğum ilk fırsatta geldim ama üyeliğim iptal olmuştu bende aynı isimle tekrar geldim hepinize kavuşmak tekrar çok güzel... |
Sitenizle nasıl tanıştım:Genç bir arkadaş,Zafer abi sen bilirsin, Dünya ile Ay ve Güneş arası ne kadardır diye sordu.Birden bu mesafeleri km olarak bilmediğimin farkına vardım.Işık hızı olarak biliyordum ama arkadaşa anlatabilmem için km ye çeviremedim.Öğreneyim sana söylerim dedim.Google da arayınca sizin (artık bizim) site sayfa başıydı.Sorulan sorulara verilen cevaplardan ve kullanılan üsluptan çok hoşnut kaldım.Anladım ki site kalite barındırıyor.Üye olmak için fazla düşünmeye gerek yoktu.Aranıza katılmaktan ben de mutluluk duydum.Teşekkür ederim. |
Araştırma yaparken... Süper bi site... |
her ödevimle ilgili konuyu yazdığımda bu sayfa çıkıyordu.bende en sonunda üye olmaya karar verdim:)) |
ne arasam bu site karşıma çıkıyordu ve üye oldum (: |
İsmim Öykü.. Ben ne zaman araştırma yapsam sorularımın cevabını msxlabs'da buluyorum.. Çok sevdiğim bir forum :) Üye oluşumun tek sebebi bu :) |
MrB;ben KoNsTaNtİn,bu from,u tesadüfen gördüm.okudum içeriğini beğendim ve insallah bu günden itibaren takılıcaminsallah yarıırlı olurum bende bişiyler yapar katkı sağlarsam ne mutlu bana(Y)(Y) |
bu siteyle tesadüfen karşılaştım ama açmaya bir türlü vaktim olmadı süper bir site |
Ödevimi arastırırken buldum :) Kesfetmeye karar verdm :D |
herkese mrb bn dilara aranızda 1 aydır varım forum harika herkese iii forumlar...:D bu arada bnde ödev araştırırken sitelere üye olmaya bayılırım üye oldum bidada kopamadım..:D |
Yaptığım bazı aramalar sonucu google arama motorunun çıkardığı sonuçlar içerisinde gördüm. birkaç kez girdim ve artık yaptıgım arada msxlabs var ise tereddütsüz olarak açıyorum... (H) |
iyi niyetlim bir dünyalıyım. ADIM DENİZ, herkese selam öncelikle bu siteyi bana kimse önermedi ben kendim buldum:)İNTERNETTE MSN nasıl yüklenir diye yazdım ve açılan sayfadaydınız...laptopumda arıza vardı arkadaşım formatladı sonrasında messenger programını yükleyemedim ne yaptıysam halada yüklenmedi.bununla ilgili bilgi almak adına girdim siteye ama başaramadım burda yazılanlarla artık bilgisayar programlarıyla uğraşanlara götürmem gerek diye düşündüm.:D aslında formu dolduruken kendimden bahsettim aynı şeyleri yazmıyayım.kısaca ifade edeyim ama yinede, adım deniz evliyim 14 yaşında bir oğlum var..iyi niyetli samimi sıcak kanlıyım izmirliyim ve izmirde yaşıyorum.neşeli insanların arasında olmaya özen gösteririm.her fırsatta gülerim.hayatımızda yeterince eziyet üzüntü acı var o yüzden stresli ortamlarda bulunmuyorum elimden geldiğince...beşiktaşlıyım sonsuza dek...milliyetçiyim ülkemi seviyorum bugünlere gelmemi sağlayan Atatürk'e hayranım...müzik dinlemeyi sinama izlemeyi kitap okumayı severim.gezmek yeni yerler görmek hoşuma gider.arkadaşlarla sohbete kahve keyfin eayrıca bitter çikolata yemeğe bayılırım.bu kadarım işte kendi halinde bir dünyalı................ |
Bazı nşeyleri araştırıyordum- burası çıktı. Bende bir şeyler paylaşmak istedim ve buraya geldim. |
ben burayı oyun hilelerini ararken buldum daha yeni katıldım ama şimdiden çok sevdim bol bol konulara cevap yazacağım yazarken hemde bilgi edinmiş olacağım teşekkürler msxlabs ekibi |
ilk tanışmamda bi program ararken karşıma çıktı :D maviyi de severim gözlerimi de :D geçenlerde yine bişeyler lazım oldu burada arayım dedim. buldum ama üyelik gerekliymiş :D eski msn adresimi ve şifremi unutunca yeni yepyeni bir sayfayla tekrar aranızdayım :D herkeze iyi forumlar |
yeni arayışlar içindeyken mavinin sonsuzluğuna doğru çekildim ve burdayım |
bir an önce liselerin puanlarını öğrenmem gerekiyordu (: tercih yapacaktım.. msX'den başka yardımcı olan yoktu (::D |
Ben Daha Az Önce Üye Oldum, Önceden Habire PS2 Emulator Oyunları Diye G**gle de Arıyordum (Reklam Olmasın Diye ** Koydum) Hep Bu Site Çıkıyordu Bende Üye Oldum Süper Bi Site Ama Biraz Alışmak Lazım Ben Diğer Forumlarda Vardım Onlara Göre Burası Biraz Karışık Ama Çok İyi Bir Arkadaşlık Ortamı Var. Saygısızlık Yapan Arkadaşlarımızda Yok =) |
SAYIN:♥@@@ mavi karanlık@@@ umarım benim de tutkunu olacağım hatta nerdeyse hiç uyumadan sayfada bağımlı olacağımı düşünüyorum siz sayın yönetici ve yetkili arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum :) |
Genellikle ödevler icin irdim bu siteye cogu aradogım seyleri bu siteden buluyordum ben de kayıt olup gerekli seyleri sormak icin üye oldum. |
ben ödev araştırırken buldum istediğim her konuyu bulunca üye olmaya karar verdim süper bir site bayılıorum <3 |
bende bulmadım msx i msx beni buldu diyebilirim ve iyiki beni buldu diyorum burda olmaktan memnunum saygılar sunarım |
Yozgat Bozok Üniversiesi Araştırma Hastanesinde Bilgi işlemde Yazılım & Donanım konularında çalışıyorum. Msx le Hoş Teması sayesinde tanıştım :) |
bn burayı ödevlerimi yaparken buldum çok güzel bir site........:) |
Geçiyordum işte buldum bakalım ne olacak:D |
bende rastgeLdim bi kaç aRkadas öneRdi aRtık buRadayım yeniyim acemi sayıLırım daha önce biRçok sitede HackshieLd ve antitorrent üzerine pro adminLiq yaptım isim veRmicem buRaya gELmemin amacı onLine oyunLaRdaqi tüm acıkLaRı biLmem Beyaz şapkaLı bir hackerim demek isteRm ama bunu diyenLeR lameRdiR =)) onLine heR türLü oyunLaR icin deStek verebiLiRim.. sevdimm bu siteyiii :) |
Merhaba, ben DJ Maxlife. Bilgisayar denen illete acaip tutkum var. Hayatımı oyun serverlerinde ve bazı rpg sitelerinde yöneticilik yaparken geçirdim. Hayatıma renk katmak içinde bu foruma üye oldum. Sakin biriyimdir. İlk öncelikle bu sitenin adını akılda tutmak zor olduğu için bu forum diyecem;). Bu forumu merakımdan buldum. Bu arada hala oyun serverlerindemisiniz...? diye sorarsanız evet, hatta server sitelerinde moderatörlük ve asistanlık yaptım ve yapmaktayım. İlerde belki bu siteninde moderatörlüğünü yapmak isterim.:). Benden bu kadar, şimdiden sizlerle ve admin arkadaşlarla tanıştığıma memnun oldum. |
işte bugün ben bugün aranıza katıldım ama ilk günden hayranı kaldım bida bırakmak istemiyorum...!!! |
Google de arastirma yaparken buldum forumunuzu, üye olmaya karar verdim .. |
ben ilk önce bir ödev yapmak için girmiştim:) tüm ödevlerimde bu site çıktı.bende merakımdan bu siteye kaydoldum işte bu :) |
Ben Nazlıkurt; Sitenizi sörf yaparken tesadüfen buldum. Çok memnunum. Aradığım her şey var. Hatta fazlası bile var. Umarım sizlerde benden memnun kalırsınız. Her kese iyi akşamlar diliyorum... |
Admin Bey Gerçekten Çok işime Yarayan Bir Site Ve Sana Binlerce Ve Diğer Arkadaşlara Binlerce TŞK ler |
bi arkadaşım bi konu üzerinde araştırma yaparken bu siteyle karşılaşmış bazı bilgiler için üye olması gerekiomuş ada buraya üye olmuş banada söyledi ve bizde bu sitede takılmaya başladık (rotfl)(rotfl)(rotfl)(rotfl) |
Öncelikle Merhaba sitenin yararlı olması sayesinde buraya üye oldum ve bende soruları soran kişilere yardım etmek istiyorum . Umarım benle iyi anlaşırsınız. cümleleri Uzatmayı seven bir insanımdır ama çok hoşuma gitmez.( elimde değil) adım Hwang Kanzade ( hanzade ) Tatarım ama Türkçe biliyorum .. Teşekkürler .. Sevgillerle :) |
ben varya ben sitelere üye olmaya bayılırım daha bugün oldum harika ya..Msxlabs bambaşka... |
ben yeni üye oldum siteden pek fazla birşey anlamıyorum yardımlarınızı bekliyorum siteyi bulmam: ödev araştırmalarımda soru cevap kısmında cevap buluyorum çok yararlı ama soru cevap kısmı hariç diğer bölümlerden pek birşey anlamıyorum |
Alıntı:
|
Ben bu siteye üye olalı 12 gün ya oldu ya olmadı..Burayı proje ödevimi hazırlarken farkettim ve üye olmaya karar verdim ... Bu site benm hayran olduğum bi site ve artık vazgeçilmezlerim arasında...Bundan sonraki yaşamımda da hep benmle olucak buna inanıyorm D: |
bu yıldı galiba evet evet akşamdı forumları arııyordum.MsXlabs gözüme ilişti kaydoldum.Bu arada adım armine konyalıyım |
Adım Erkan, 24 Yaşındayım, Üniv 3.sınıf öğrencisiyim (Resim öğretmenliği okuyorum) Resim çizmeyi ve Pc'de zaman geçirmeyi çook severim. Ayrıca Dizi izlemeyi severim : )) -- MsXLabs ' ile tanışma serüvenim şöyle başladı: Ben Anime karakterler üzerine 1 çizim dosyası hazırlamaya çalışıyorum, o yüzden "google" da anime vs arama yaptım, sonra buraya yönlendirildim : )))) (burda olmaktan mutluluk duyuyorum) BÜTÜN HERKEZE MERHABALAR... (MsXLabs Yöneticilerine, Ailesine ve Değerli üyelere vs. ) |
MeRhAbAxX;; İLK ÖNCE SİTENİZİ ÇOK İYİ GÖRDÜM BENDE MUTLU OLACAĞIMI UMUYORUM:D :):):):):) |
Forumdaki konuların Aşırı derecede hit yaptığı dikkatimi çok çekti. Gerçekten çok sağlam ve çok iyi forum.Üye + Yöneticileriyle. |
| Saat: 20:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık