![]() |
İstanbuldaki son gecem son nefeslerim, her şeyi bıraktığım ve çekip gideceğim son gecem Aşkımı bile bırakmayı göze aldığım gece bu son gece:P |
Merhaba günlük...Ve Sevgili MsXLabs Hakkınızı helal edin kısa bir müddet olmayacağım... Hepinizi çok seviyorum iyiki tanışmışım msxlabsla ve sizlerle... Hoşcakalın...Görüşmek üzere |
:cry:canım sıkılıyor nefes alamıyorum ne biçim sıcak hava:uf:ben tatile gitmek istiyorum haftaya inşallah gidicem.... |
Sevgili günlük,canım sıkılıyor yaff.Evde yalnızım,bizimkiler geziyorlar Rizede.Ben babamla burdayım.Aslında istesem giderdim ama gitmedim babamla kalmak istedim.Şimdi de sıkıldım:S:S Şimdi gideyim ben sonra yine görüşmek üzere... |
GÜnler çok sıcak olarak geçiyor.. gezmelere gitmesek hayat geçmiyecek gibi. öss ye başlamadım daha:D olsun yorgunluk geçsin üstümden inşAllah başlarım :) kuzenin düğünü var Allah gitmeyi nasip eder inşAllah günlük .Şimdilik BU kadar:) |
hoyy günlük:D ağustos bitiyor... heyecanım daha da artıyor:D |
Sevgili günlük benim canım neden bu kadar sıkılıyor bugün:S:S:S Dışarıda çıkmak istemiyorum:S:S |
sevgili günlüğüm ne zmndr ihmal ettim seni umarım bana kırılmamışsındr günlerim evde geçip gidio pc de olmasa sıkıntıdan patlardım heralde genelde msndeyim çok cnm sıkıldı zmnda burda eskisi kdr sık girmiorum ama napalım yinede girmeye çalışıorum neyse görüşürz günlüğüm iyi geceler |
Sevgili günlük merhaba:) Bugün parmağımı yaraladım:S Sandalyemi çekerken,parmağım demir bacağı ile oturağı arasında kaldı, deri koptu:S:S:S dünden beri üzerimde bir sakarlık var anlamadım gitti:S |
bugünü tek yaşadım işte ..... gerçekten de yokmuş günlük bugünle beraber bende bittim işte |
| Saat: 03:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık