![]() |
Kimseyi tanımıyorum henüz ama yoktur heralde requiem aeternam kadar yakışıklısı ve karizması... Birazda gıcığıı:P |
En başımın belası ve en bana platonik aşık olan SweetGirlAsu..:D |
Forumun en uyanık hücre organeli benim |
En Dost careless_WHISPER :smiley32:recruit87 |
en sevimlisi PUSAT :) |
forumun butun uyeleri hepsinin enleri var ben tanıdıklarımdan aklıma gelenleri yazıyorum en guzel gulumseyeni hüznünmelodisi ---theencrypted en ustası--- kompetan kedi -- expcoder --- virtuecat --- en melakolik-- noraynynn en flash imza hazırlayan ironx-- wetup en tatlı seytan-- hot devil en oyuncu ruffRyders en minikleri barış--- semin en anlastıklarım--- huznun melodisi-expcoder-çesminaz- saklısevdam --lionheat- recruit-- en bitirimi-- leblebi-- sedeph ---kontes ss yeni tanıdıklarım-- red eye cöl fırtınası-- ahmetseydi aklıma geldikce yazarım:) |
en karizmatik................the encrypted en yakışıklı....................the encrypted en özeli........................the encrypted aklıma geldikce yazarım:D |
MsX in En güzel bayanı: my Love For You MsX in en şeker üyesi: İronx, Yağmurtanesi ....... MsX in En efendisi: SaKLı SevDaM ,Ahmed....... |
En efendi ve en güzel flash yapanı recruit87-careless_WHISPER-P.u.S.u :rose: |
şuan en kırgını: ben:) en değerli ablacım: cesminaz, cinnamon ve karanlığım...:tender: en iyi: hüznünmelodisi:rose: en ünlü: requ :D |
| Saat: 15:09 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık