![]() |
Sevgili günlük sanırım en sık yazanlardan biri benim...Aslında yorgunum,ama tv de "Cesur Yürek" filmi yayınlanıyor,onu izliyorum.Eğer yazdıklarıma birilerinin gözü çarpacak olursa; "Süper bir film,kesinlikle izlemeniz lazım" diyorum... Şimdilik Hoşçakal günlük. |
benim gözüm çarptı mell bayaa bi izledim ve ilk sinemada izlemiştim ağladım birde süper bir film gerçektende. günlük valla uzaklara gitmek istiyorummmmmmmm |
Yasemin sorma,bende öyle!Kaç saattir temizlikle uğraşıyorum.Öldüm,öldüm... Sevgili günlük senden önce Yasemin'le konuştum:) Bugün gerçekten çok yoruldum,Temizlik bayağı bir zamanımı aldı,yarın kısmet olursa annemler geliyor Rize'den... Şuan yorgunluk çayı içiyorum. Tekrar görüşmek üzere... |
MeLL sorma bende bugün temislik yaptım :shy: arabamın tavanını sildim :faint: ama güzel 1 gündü sağlıklıyım,mutluyum Allah 'ıma şükür :)) |
:shy2:bugün yine çok geç kalktım ve tüm gün yatıp yuvarlandım:uf:başım ağrıyor şimdide:muz:kendime gelmem lazım .... |
Msxte en son ihmal edecegim şey sensin günlüküm:kiss2:..Vakit buldukça bakıyorum artık sana da..Ders çalısıyorum günlük,kendime inanamıyorum sayısal çalısıyorum dil yetmezmiş gibi..Şimdi burda sitem etmicem sana,mecbur yapıcam kabullendim yani;)Eylül ayı geldikten sonra beni buralarda hiç göremezsen şaşırma sakın.İnşallah bi sene sonra hayatımı garantiye alınca(öss-yds'yi atlatınca) daha sık görüşürüz.. Ve... O'nu çok sevdiğimi bi kez daha söylemek istiyorum günlük:tender: M:inlove:M .... Bi dahaki görüşmemize kadar HOŞÇAKAL:wave: |
bugün erken kalktım ve başım berbat ağrıyor:S sabahtan beri sıkıntıdan patladım.ve yarın tercihler açıklanıyor:shy2: |
yine ben özledinmi beni bilmiyorum ama ben gene yalnızım bu gece de ve gene hüzünlü Her acıda derinden sızlar yüreğim, Kor ateşlerde yanıp kül olurcasına Külleri dağlara savururcasına titrer ellerim. Gözlerimden iki damla yaş aksa da o anda acılarımı azdırır her damlada. Yıldızlara denktir benim detlerim, Sevdama gölge düşürür doğan güneş ve semada ışıl ışıl duran güzelim ay ..Gözyaşlarımda kaybolan gözlerini anımsatır gökyüzünde. Yalnızlığının tenhasına bırakıp gitmeyi marifet mi sanıyorsun, Beni gözyaşlarına boğmayı Ölümü bana ödül etmeyi ..Aslında marifet sandım her aşkta yenilmeyi, Hhr sevda da kavgayı, her kavgada ölmeyi. Marifet bilmedim, kendime yakıştıramadım gülmeyi, yaş olup gözlerinde duruldum, söz olup dudaklarında savruldum, kar olup avuçlarında eridim, senin için ölüp ölüp dirildim. Mutlu etmek istersen beni sevdiğim..Daya silahı şakağıma titrersem namerdim... |
Sevgili günlük,bugün arkadaşıma gittim.Onun işleri vardı yardım ettim.Kardeşim hastalandı,doktora götürdük,iğne verdi:(:( Çok sık hastalanıyor bu çocuk yaff!!Allah şifa versin.Çok yorgunum birazdan uyuyacağım.Görüşmek üzere... |
Çok bunaldım artık günlük,üstüme üstüme geliyor herşey...Sabretmem gerek biliyorum ama...Offff ne desem...,en iyisi boşwer!!!!!!!:@:@ |
| Saat: 22:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık