![]() |
Msn avatarları ararken bu sitei buldum kısaca rastgele:D |
ben yeni kullanıcı olarak gerçektende internet ve bilgisayar konusunda bayağı acemiyim.bilgisayarı oğlum için aldım. ona yönelik 3 yaşındaki oğlum için gerekli programları aramaktayım. bazende kendim için. bunun gibi bilgisayarı benden daha iyi kullanıyor kendisi açıyor kendisi kapatıyor hiç hata yapmadan.istediği oyunu bana sormadan açabiliyor. bir de okuma yazmayı öğrense daha güzel olacak... |
merhaba bende yeni üye oldum. Konya dan muhasebeci |
slm ben bu siteyi google buldum ve çok begendim sizlerle olmaktan mutluyum :) |
TEQUILA söyledi :) Buraya geldim ne göriyim Mr.Cc burda adminiş.Mr cc 3 boyutlu chat sitesi var ismini vermiyim reklam olmasın ordada admindi eskiden: ) :P Ama bilgi aktarımı bakımından ve estetik açısından güzel bi yer. Bu arada İseeStupedPeople 50 yıl banlandı haberiniz olsun: ))) |
slm ben gaye siteyle nası tanıştııma gelince walla google da çoklu msn arıyodumm öle sitelere tek tek bakarken burya girdimm öle işte yane ösel bi çaba sarfetmedimm =) |
arkadaşlar ya ben bu deep freeze yi nasıl silecem tıklayınca bana 6 standard disabled before install/uninstall diyo ne yapacam kafayı yiyecem nolur cvp yazı :@ ARKADAŞLAR BEN ŞUU DEEPFREEZE Yİ SİLEMİYORUM BANA 6 STANDAR DİCEBLED BEFORE İNİNSTALL/UNİNSTALL DİYO NE YAPACAM |
Site'ye Tavsiye Üzerine Geldim.Harbi Site Çok Güsel Emegi Geçen Herkesin Eline Saglık ..! Yeni Mekan :) |
meskın tavsıye ettı bana |
merhaba arkadaşlar internette dolaşırken buldum burayı tüm üyelere sevgiler:$ |
| Saat: 00:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık