![]() |
En dost :recruit87-careless :) |
en kıskanç:benmişim:hih!: en özelim..aşkım..herşeyim:RuffRyders(L) en özlediğim..cnm arkadaşım:Recruit87:tender: en ballişim:Hay_LaZ:kiss: en bitenem:karakız_38:kiss::rose: en kardeş we hemşo: P.u.s.aT:kiss::tender::rose: en sewdiklerim:leblebi.....the_encrypted...helen...anelya...TatLı_BeLa...:tend er::rose::kiss: |
en bidenem:mhtp__dnz88:tender: en kankişi:HoT_WoRKiNG_DeViL:hug: en bebişi:TaTLı_BeLa:kiss: en abisi: P.u.s.a.T:rose: en mantıcı:RuffRyders:smiley9: |
en aşık: ben :P en aşkına sadık: ben:D en iyi yürekli: yine ben :rofl: en şanslı: mhtp__dnz88 :inlove: |
En aşkım, bitanem ve en güzel - özzgegirl(L) En sıcakkanlı, en samimi ve en iyi arkadaşım - anelya:kiss: Ablaların en güzeli, en şahanesi, en bitanesi ayrıca forumda en fazla sevdiğim ve en çok saygı duyduğum kişi - blueeyez:tender: Forumun en sevilen ve en renkli ayrıca benden sonra en yakışıklı olanı - Ruffy:D En ayrılmaz ikili ve en sevimliler - karakız_38&Hot_Working_Devil:) En taktir ettiğim ve forumun en yararlı üyesi - Kesinlikle Sedef 21:smiley32: En platonik aşık ve aşkına asla karşılık alamıycak olan - SweetGirlAsu:D (Ben koskoca manken basit bi fotomodelle çıkar mıyım canım hiç?:hih!:) En ünlü - Ben.. En karizma, en yakışıklı v.b - Ben.. |
En yakışıklı, en karizma, en havalı, en bitanemm, en aşkımm, en herşeyim:) requiem aeternam Ayrıca en güzel ve en şanslıda Ben |
en kaybolan - Hay_LaZ |
en yalnız bennn:( |
En her konuya msj yazan >>> Ben <<< :D |
en yakışıklı....the encrypted en ünlü.........the encrypted en özel.........the encrypted en havalı......the encrypted en karizmatik..the encrypted baska aklıma gelirse yazarım :):) |
| Saat: 12:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık