MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

Kimaleya 21 Temmuz 2011 18:01

Bi akrabamız bana şahmaran efsanesini anlatmıştı yanlız oda yarım yamalak bilyodu.Bende bi araştırayım dedim ve bu sitedeki bilgileri okudun sonra biraz karıştırdım ve site hoşuma gitti bende üye olayım dedim:)))

SettingZm 21 Temmuz 2011 23:22

kuzenim burda takılıyordu merakla bende girdim üyelik falan derken okuyucu olduk :) Zamanla birşeyler paylaşırız :)

uye947 4 Ağustos 2011 17:05

google aracılığı ile geldim iyi ki gelmişim.

AndThe_BlackSky 7 Ağustos 2011 16:03

Bir Arkadaşımı üye yapmıştım buraya o artık pek onlıne olamıyor ve ben kullanıyorum hesabını bende daha önce AndThe_BlackSky olarak burda üyeydim Ve geri Döndüm Artık buralardayım..

SlaYeR 8 Ağustos 2011 02:48

Birkaç aydır sürekli hocalar araştırma ödevlerini dayıyordu her bakışımda bu site çıkıyodu nerdeyse bende dayanamadımm üye oldum.Artık yaz tatilindeyiz gerçi ama :D .

kosovalı hulya 8 Ağustos 2011 13:55

Açıkça söylemek gerekirse msn de bi hata oluşmuştu bende hata sorunu nu ararken MsXLabs çıkıverdi karşıma yani tamamen tesadüf ama iyi ki de tesadüf olmuş burda olmaktan mutluyum zaten bağımlılık yaptı isteseniz de gidemem :D :D

_VICTORY_ 8 Ağustos 2011 14:15

Kızım için ödev araştırırken en çok karşıma çıkan site MsXlabs oldu. Biraz dolaşınca zengin içeriğini gördüm ve üye oldum. Burda olmak çok güzel :)

dilemmaa07 9 Ağustos 2011 19:27

sitenizi gerçekten çok güzel buldum bir hastalık arastırırken bu siteden buldum ve aydınlattı sonra üye olmak istedim ve gerisi geldi ve burdayım saygılarımla

LadyöLüm 9 Ağustos 2011 19:40

Araştırma ve ödev yaparken her zaman karşıma çıktı bu site ve her defasında bu site sayesinde yüksek notlar aldım:) bir gün dedim şu siteyi bulayım adını bilmediğim için öylesine hastalık adı yazdım ve tabii ki en başta msx vardı :) üye olalım bakalım dedim ve o gün bugündür mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum.. harika biyer ve hiç sıkılmıyorum chatte birsürü arkadaşımla konuşabiliyorum, sorulara cevap yazarak insanları mutlu ediyorum harika!!

SpyderFreak 15 Ağustos 2011 21:11

Sanırsam 2009 yılında, Sercax ismi ile üye idim. Soru sorma bölümünde görev almıştım ve sanırım bir arkadaşımın internetten ücretsiz olarak sunduğu rap albümünün konusunu açtığım için banlanmıştım. Şimdi tekrar buralardayım! :)

titan32 17 Ağustos 2011 16:02

nasıl mı öğredim dün dinoma nedir yazdım googleye burası çıktı ziyaeretciden mesaj attım dinamom çalışmıyor die hala cevap werilmedi nie wermiyonzu cevap ?

süper gizem 17 Ağustos 2011 16:38

Google :noangel:

by_baha 3 Eylül 2011 13:55

Zor olmadı. Yıllar önceydi messenger programına ek özellikler arıyordum ve kendimi bu sitede buluverdim. Tasarımı ilgimi çekmişti o zamanlar tabi,şu anda öyle ama fazla ilgilenemediğimden böyle diyorum :)

fancymusty 4 Eylül 2011 18:04

NeutralizeR abinin sayfasındaki La serenissima şarkısı sayesinde hala duruyor 2006 dan beri

gizliözne 7 Eylül 2011 02:16

Bu siteyi kendim buldum güzel bir site olduğunu düşünmesem üye olmazdım.

nilay_cadi 7 Eylül 2011 08:24

msn proqramlarını ararken tesedüfen buldum:D kısa ve öz...sonra baya alışkanlık oldu ama bu yıl artık bayramdan bayrama ugrar oldum...:)

nedretc 11 Eylül 2011 07:55

Merhaba kimsenin bakmadığı bir açıyla baktığınızı görmek beni çekti.Umarım ben de yararlı olurum size.

guctan 11 Eylül 2011 14:54

Google'da bir kişi hakkında bilgi aratırken msxlaps 'a rastladım. Siteyi ilginç buldum ve üye oldum.

YnsYlmz 11 Eylül 2011 22:23

Burayı nasıl buldum: Bir program ararken buldum (msxml) adında bir programı arıyordumprogramın ismini yanlış yazdım ve bu sitede kendimi buldum.

cherryboom 24 Eylül 2011 19:23

Merhaba ben daha yeni üye oldum msn eklentileri ararken buldum...:)

ciko31 27 Eylül 2011 23:41

selam, ben aslinda birkac yil önce bulmusdum burayi msn icin biseyler ararken ama uzun zamandir msn i kullanmadigim icin burayida birakmisdim, artik yine aklima geldi ve yeniden üye oldum. Herkesin emegine eline saglik

I love you 28 Eylül 2011 17:50

arkadaşlar bu siteye nasıl girebilirim googleye ne yazacağım onu bilmiyorum bu siteyi tesadüfen açtım lütfen yardım edin !!!(K)

East769 29 Eylül 2011 18:03

Kimya konusu için girdim, sıcak ortam. Üye oluverdim direk. :)

Misafir 29 Eylül 2011 18:07

Msxlabs ile bir ödevi ararken tanıştım . Sanırım fazla yerde bulamamıştım . Sonra başka ödevler ararken çoğunlukla bu site hep karşıma çıktı . En sonunda bende yardım olsun diye bazı sorulara cevap yazmaya ve konular açmaya başladım . Misafir olmama rağmen bu hakkı kullanabildiğim için de msxlabsı çok sevmiştim . Cevabını bulamadığım sorularda hep bu siteye uğruyordum . Bir gün bende üye olmak istiyorum . Çünkü msxlabstaki bilgiler bana çok işe yarıyo . Aynı zamanda bende daha fazla bilgi vermek istiyorum insanlara :D Yazan ; Yes

TURKBEY 1 Ekim 2011 10:27

Merhabalar ; Bende bu sitenin müdavimlerindendim. Bugün hafta sonu olduğu için aklımda kalmış, bakayım eskilerden kimler varmış dedim. Oda ne birde girdim ki, üyelik iptal. Tabi yeniden üye olduk. Herzamanki gibi yine bizi karşılayan hazır kıta ThinkerBeLL : )))

Nur 7 Ekim 2011 17:42

ben nur buraya sorularımda problemlerimde yardım almak için üye oldum inşallah güzel vakit geciririz

JéLLyßon 7 Ekim 2011 19:50

Merhaba ben msxlabs'ı ödevlerimi ararken tanıdım ve çok sevdim.:) Özellikle fen ve sosyal ödevlerimde çok yardımcı olduğu için acaba nasıl bir yer diye merak ettim ve üye oldum.Daha yeni üye olduğum için hiç arkadaşım yok.

Ben arkadaş edinmeyi çok seven biriyimdir.Benimle arkadaş olabilirsiniz.Yüzmeyi gerçekten de çok severim.;)

Ahm3TcaN 7 Ekim 2011 20:11

performans ödevleriyle :D

yelzzz 7 Ekim 2011 21:58

elma da desem armutta desem karşıma çıkan site....:)

Sasuke Uchiha 8 Ekim 2011 16:31

:)

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 5307)
Google :noangel:

Google ha :)

mekansız reis 8 Ekim 2011 17:16

mekansız reis

sporcuyum spor hocalığı yapıyorum şuan 41 madalyam var devam etmektedeyim genellikle sağıklı beslenmeye dikkat ederim

---------- Mesaj tarihi 17:16 ---------- Önceki mesaj tarihi 17:13 ----------

merhaba adım gökhan sporcuyum spor hocalığı yapıyorum 41 madalyam var spora devam etmekdeyim genellikle sağlıklı yiyeceklere dikkat ederim vaktimi genelde anterman yaparak geçer zamanın biraz yarısında bu mükenmel yerde süper olacağını biliyorum

trk341 10 Ekim 2011 21:16

bnm hayatim

Meraba arkadaşlar bnm adim tarik siteye yeni uye oldum obur uyeligim silinmis en sevdigim site budur sizinle arkadas olup tanismayi isterim...
Beni arkadas olarak eklerseniz sevinirim :)

---------- Mesaj tarihi 18:16 ---------- Önceki mesaj tarihi 18:12 ----------

Arkadaslar hic kotu niyetim yok sadece arkadaslik icin ekleyebilirsiniz...

---------- Mesaj tarihi 18:16 ---------- Önceki mesaj tarihi 18:16 ----------

Arkadaslar hic kotu niyetim yok sadece arkadaslik icin ekleyebilirsiniz...

mavikurt 13 Ekim 2011 14:00

Bende bu siteyle internette takılırken bişi araştırıken çıkan bu siteye tıkladım ve içeriğini görünce hoşuma gigtti ve bu siteye üye oldum ve çok memnunum =)) beğenirseniz çok sevinirim arkadaşlar

alparslan7cr 13 Ekim 2011 22:34

Googledan birşeyler incelerken.

WentoR 15 Ekim 2011 14:37

Ne Aradıysam Burada Aradım...(Her Aradığımı Buldum ;) )
Foruma Gelince:
Tek Kelimeyle Muhteşem

CESURLADY 15 Ekim 2011 21:17

merhaba

MERHABA BEN CANAN,İNTERNETTE ARAŞTIRMA YAPMAYI ÇOK SEVİYORUM.ÖZELLİKLE TARİH KONULARINDA VE ARADIĞIM BİLGİLERİ EN İYİ SİZİN FORUMUNUZDA BULUYORUM.2 YILDIR ZİYARETÇİ OLARAK BAKIYORDUM.BUGÜN ÜYE OLMAYA KARAR VERDİM.İYİ ÇALIŞMALAR ARKADAŞLAR:)

kaanbeyazgs 16 Ekim 2011 20:48

Çok güzel

Merhaba,bir çok forumdan oluşan çok güzel bir sitedesiniz.Rahat olun :):):D

_ley_la_ 18 Ekim 2011 00:28

AFEDERSİNİZ

Az önce aldığım bir maille sitenizi ihmal ettiğimi fark ettim:$ herkesten af diliyorum. Çünkü bir süredir netle pek ilgilenemedim. Tabii bilgisayarımda üye olduğum forumların olduğu dosyam da silindiği için :$:$ burasınıda unuttum. Aslında bu forumdan pek çok kereler resimler şiirler alarak kullandım kendi blog sayfamda. Fakat forum adını yazdığım dosyam olmayınca unuttum. Sizlere emek verdiğiniz bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederken unuttuğum içinde özür diliyorum. Herkese iyi akşamlar.(F)(F)

Teusa 20 Ekim 2011 20:27

Burayı çok seviyorum arkadaşlarım burayı sevmemi saçma buluyor ama ben çok seviyorum :)

DuRu 20 Ekim 2011 21:17

Sitenizi bir ödev araştırırken buldum.Sürekli karşıma çıkmaya başladı.Şimdi üyeyim ve çok memnunum harika bir site ! Tebrikler!

Teusa 21 Ekim 2011 20:21

Google:P

benim herşeyim olan Tek bir yer var orada MSX...

PinkFairystella 25 Ekim 2011 18:21

Bir Konu Arıyodum Ve Bu Siteyi Buldum Çok Güzel Diye Üye Oldum :)

SiLentLy 26 Ekim 2011 10:51

bazı programlar ararken buldum arkdaşlarımda önermişti zaten...:)

Asena 26 Ekim 2011 20:56

Aşk meleği :D

sihirlisu 31 Ekim 2011 20:24

Ödev araştırırken buldum MsX`i...:)

emir1 1 Kasım 2011 20:34

çok müthiş bi site aşığım buraya foto ve vidolara en çok ve think'e tabikide:$

m3ry3m 2 Kasım 2011 13:57

Anime tutkum sayesinde keşfettim msxlabs'ı bundan 2 yıl önce falan..
Msxlabs'ın gizemli bi çekimi. Vazgeçilmez...
Üye olmak yeni kısmet oldu :)

eglenceli 2 Kasım 2011 14:06

BİZ AYRILMAZ İKİLİYİZ

---------- Mesaj tarihi 14:06 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:04 ----------

BİZ BİLGİSAYAR DERSİNDEYKEN ÖĞRETMEN BİZDEN BİR FORUMA ÜYE OLMAMIZI İSTEDİ.BEN DE HEP ÖDEVLERİMİ YAPARKEN BU SİTE KARŞIMA ÇIKIYORDU.BENİM DÜNYAMDI BURASI,KOPAMIYORDUK.BEN DE ÜYE OLDUM EEE! GİT GİDE BAĞIMLILIK YAPTI TABİİ!!!BEN DE DİĞER ARKADAŞLARIMA SÖYLEDİM. ŞU AN DA BENİM SAYEMDE BİZİM OKULDAN 147 KİŞİ ÜYE OLDU BURAYA!!!!

seroo 2 Kasım 2011 21:36

Bir soru merak etmiştim.Googleye yazdığımda önüme bu site çıktı.Gerçekten güzel bir site.Ben arkadaşlarıma önericem kesinlikle.Sorularıma cevap verirseniz sevinirim

SEVGİLERİMLE
Yalnız Asıq Seroo

ZeRRe 6 Kasım 2011 22:43

Ödev araştırıken buldum MsX`i...
Aslında ben sitelere üye olmaya bayılırım ama bu benim bildiğim siteler gibi deil hem MsX benim çok hoşuma gitti çıkmak istemiyo şuan canım inşallah burdanda birdaha çıkmam boşuna kaybettiğim yılları düşünüyorum bilgisayarın başında keşke MsX`i daha önceden bulsaydım diye zaman kaybı şu bilgisayar başında yaptığımız işler MsX hariç...:)

Saat: 20:15

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık