![]() |
Sevgili Günlük ; Uzun zamandır görüşemiyoruz seninle.... Bu forumda açtım gözlerimi , en iyi ve en çabuk teknik desteği burada buldum ben.... 2 aydır ACEMİ olarak geziyorum burada ama artık anladım ki forum acemiliğini atmışım üzerimden... Forum Kuralları , ne nerede öğrenmem 2 ayımı aldı ; ama yaptım... Artık yepyeni bir Sercax olarak karşınızdayım ; bundan sonra neredeyse tüm forumlarda elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışacağım... İyi Geceler Günlük ; görüşmek üzere..! |
yine eksilerdeyim.mutsuz umutsuz kırgın yalnız....sanki tüm olumsuz sıfatlar beni ifade ediyor suan.yarın yolculuk vakti.her zamanki gibi tek basıma yapayalnız.ama yolun sonunu göremeyecek kadar umutsuzum.:S helpppp:) |
Hafta içi fulltime çalışmama rağmen evde & bahçede babam yine 1 sürü iş çıkardıı :uf: ama iyi 1 gündü en azından düğün yoktu :muz: neyse ki msxlabs var :tender:Neyse İyi Geceler MsX yarın Görüşürüz :wave: Not: Yalancılardan Bıktım :( |
Sevgili Günlük ; "Kafam Attı" derlerya..O Mod'da kalıcam galiba gün boyu...Kapalı kaldım burda...Sanada Yazasım Yok Aslında.. Hoşçakal..Günlük.. |
ne güsel bir gün bugün demek isterdim lakin hava sıcak bunaltıcı ve sıkkın ve basık ........ migrenim aldı başını gidiyo hatta aldı başımı gidiyo......... grip sonası öksürük ciğerlerimi parçalıyo .... kötüyüm yane ............... |
işyerindeyim.. işler şimdi bitti ama yenileri geldi.. yoruldum :( yine tatlı yemek gibi bi hata yaptım... gözümün önünü göremiyorum :S |
Sevgili Sanal Günlüğümüz... Bugün acaip derecede başım ağrıdı :S Olağan günlerden biriydi iş yerinde işim çoktu ama yapamadım :faint:artık birikir :P Bugün kuzenimin düğünü var bide orda başım ağrır ohh:P Neyse Artık Gitme Zamanı Düğün Beni Bekler Halayda Başı Çekecek Biri Lazımmış :muz::faint: :wave: |
Günlük !! Bize zarar verdiklerini sanarkennn.. Asıl zararı kendilerinin: Göreceğini, ne zaman öğrenecekler. . |
Günlük !! Şu anda O yağmur seslerini duyabiliyor, Onun; sesini duyduğu yağmurda Yine onunla birlikde ISLANIP ONA SARILDIĞIMI ACABA HİSSEDİYORMUDUR :$ http://img79.imageshack.us/img79/7696/piog3mk2jg61ss2.gif EMİNİM HİSSEDİYORDUR, ÇÜNKİ HİSLERİ ÇOKKKK... GÜÇLÜYDÜ :tender: |
yarın gece tatile gidiyorum olesss...bu hafta herün yolculukla gecti ama çok yoruldum off off.bi kaç gün yokum msx kendinize çok iyi bakın :wave::tender::cici: |
| Saat: 18:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık