MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

webci274 7 Kasım 2011 16:08

Alexa sıralamasında görünce begendim. Takıldığım diğer forumlara ek olarak üye oldum.

SendeSaklı 10 Kasım 2011 20:56

Msn'de gönderme hatası alıyodum sorunu çözdüm. Üye olayım dedim :)

yava 13 Kasım 2011 20:33

arkadaşlarım buranın çok iyi bir site olduğunu söylediler ve bende buraya üye oldum.

Servistan 15 Kasım 2011 15:18

Merhaba, MsXLabs - Mavi Karanlık

Bana hosgeldin diyen arkadaslar hsbldm dyrm tesadufn siteye grdm uye oldm umarm psman olmam ha

sema 522 15 Kasım 2011 17:27

çok sevdim ben bu siteyi yeni üyeyim bir konu ararken buldum bu siteyi çok güzel site yapanın ellerine sağlık

BÜŞRA NUR 15 Kasım 2011 18:51

googlela ne yazsam bu site çıkıyodu karşıma ben de dayanamadım üye oldum:)

sade 15 Kasım 2011 21:04

bende oğlumun derslerine bakarken bulmuşdum iyikide bulmuşum şimdi çıkamıyorum

MasterOfPuppets 15 Kasım 2011 21:07

Sürekli aradığım şeyi bulabiliyordum,bende kayıt olayım dedim.Umarım iyi vakit geçiririm.

Kratos 16 Kasım 2011 14:35

Google'da ne ararsan hemen bu site çıkıyor çok güzel bir görünümü var hazır bir format üzerine baya bir emek harcanmış. Benzeri sitelerin teker teker yok olduğu bir dönemde hala istikrarını sürdüren bir site gördüğüm kadarıyla. Görsel yönden gerçekten şahane olmuş tebrik ederim. Nasıl olsa Google'a ne yazarsam yazayım bu site çıkıyor artık bu sitede ararım bulmak istediğimi..:)

kartanesi 19 Kasım 2011 19:19

Aradığım herşeyde karşıma çıktığı için geçen senelerde üye olmuştum.Fakat uzun zamandır girmediğim için üyeliğim iptal olmuş :) şimdi yine bana çoook lazım olacağını düşünüyorum ve yine burdayım. Emeği geçen herkese teşekkürler.

TheMassacre 25 Kasım 2011 10:00

2007-8 arası internet cafe çalışıodum ve bu siteyi gördüm; sohbetti ,ambiyansıydı filan hoşuma gitti ilk adım blue_shadow'du ve bir süre uzak kaldım neyse özledim yaww :)

By_Mysterious 25 Kasım 2011 23:23

Merhaba arkadaşlar ben Berke ilgi alanım Game Programing (Oyun Programla) profesyonel olarak çalıştığım programlar var ayriyetten grafikerim.:)
Şuan bir forumdada modluk yapıyorum nerden mi gördüm bu siteyi ne zaman bir sorunum olsa yazınca ilk sırada.:D

yamyamaNga 26 Kasım 2011 21:47

2011 yılında tanıştım çok güzel bir site

kayhan45 26 Kasım 2011 22:34

googleden meslek lisesinden düz liseye geçiş yapmayı arıyodum nereyi açsam burası geliyordu ben de faydalı bir site olduğunu anlayıp üye oldum :D

4Tune 27 Kasım 2011 09:44

Aslında önceden bulmuştum üye olmak bugüne kısmetmiş.. :) Umarım kalıcı oluruz. ThinkerBell, Keten Prenses, NeutralizeR saygılar hepinizi cok seviyorum paylasımlarınız süper... :)

DeathGate 27 Kasım 2011 11:26

Bir Konu Hakkında Araştırma Yaparken. . .Gerekli Birçok Şey Öğrendim Ve Ben De Bu Bütünün Bir Parçası Olmak İstedim.:$

ZoRRo 28 Kasım 2011 14:27

Evet Ben Dün Bilgisayar ile ilgili bir konuyu araştırıyordum ve msxlabs Karşıma çıktı Bakmak istedim Bakınca Harika bir site olduğunu düşündüm VE Buradayım :)

uASelman 29 Kasım 2011 16:17

Ben merak ettiğim şeyleri buradan buluyordum.
Üye oldum.
İlk mesajım.

qüLer 29 Kasım 2011 17:13

wALLA ÖdeV ARAtıRıyoDumm Baktım Üye Ol YazıO beNde İşime YaraR Dİe ÜYe Oldumm HnnY Bİ TESAdÜff :P:P:P:P

Burem 30 Kasım 2011 14:59

2010 Yılında Sizleri Öğrendim . Sitenizi Çok Beğendim . Fakat Hiç Üye Olmadım . Ödevlerimi , istediğim şeyleri hep burada buldum . Bende Üye Oldum ve Ailenize Katıldım.

brk2103 5 Aralık 2011 11:13

merhaba kısaca burak.
arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım bu siteyle.

beyazmasa 6 Aralık 2011 01:19

hoşbulduk

merhabalar
öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, emeklerinize, yüreğinize, ellerinize sağlık, forum sitenizi internette araştırma yaparken gördüm, inceledim ve kullanıcı sayısının çokluğu ve içeriği çok dikkatimi çekti, çok geniş kapsamlı ve paylaşımların yararlı olduğuna inanarak bende bu ailenin bir ferdi olmaya karar verdim,

Üç bayan arkadaş bir site kurduk, botanixir.com. bitkisel ürünlerin bulunduğu bir site, daha çok yeni, bu sitemizi ilerletmek, tanıtmak, üye sayısını artırmak ile ilgili araştırmalar yaparken buldum forum sitenizi, ve forum sitenizde bizim gibi yeni site kuranlara tanıtım izni vermeniz, çok çok güzel bir uygulama,

Tekrar ellerinize sağlık diyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

fani wampire 6 Aralık 2011 16:45

aslında böyle bir sitenin warlıgından haberim yoktu. bu siteyle tanışmam tam bir tesadüf ama çok güzel bir tesadüf. Çok memnun kaldım bu siteden, kesinlikle üye olmak; olmayanları uyarmak gerek!:)(ff)(lol)(rotfl)

Placebo Etkisi 8 Aralık 2011 23:16

İnternette bişeyler ararken ikidebir rastladığım bir siteydi. Bigün;"Yeter ya! ne bu hergün hergün karşıma çıkıyor!?" dedim ve en sonunda bugün kayıt oldum.

JéLiBoN 11 Aralık 2011 17:47

Merhaba ben Melike Dilara.Msx`i uzun zamandır duyuyordum.Üye olmak şimdiye nasip oldu.:)

yeşim 12 Aralık 2011 01:34

yeni üyenizin yardıma ihtiyacı var....

merhaba

siteniz gerçekten çok güzel yeni üye oldum olurken farklı dinler araştırdığım için burda bulabilceğimi düşündüm fakat anladım ki aradığım şey burda değil bu nedenle üyelikten vazgeçtim fakat bir türlü başaramadım acil yardımınızı rica etmekteyim ...bu konuda yardımcı olursanız sevinirim başarılarınızın ve üye sayınızın artması dileğiyle teşekkürler....

sade 12 Aralık 2011 08:36

merhaba ben sade bu siteyi oğlumun derslerini ararken buldum ama artık bağımlısı oldun burası benim ikinci dünyamgibi oldu ne ylan söylim burda yaşamak mükemmel :smiley9:iki varsın maviMMM:tender:

RuffRyders 12 Aralık 2011 14:02

Alıntı:

yeşim adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2249478)
merhaba

siteniz gerçekten çok güzel yeni üye oldum olurken farklı dinler araştırdığım için burda bulabilceğimi düşündüm fakat anladım ki aradığım şey burda değil bu nedenle üyelikten vazgeçtim fakat bir türlü başaramadım acil yardımınızı rica etmekteyim ...bu konuda yardımcı olursanız sevinirim başarılarınızın ve üye sayınızın artması dileğiyle teşekkürler....

Merhaba, Bu linki inceleyebilirsiniz. > Dünya Dinleri - Liste

fatmanur 13 Aralık 2011 19:57

msxlabs nasıl tanıştım

Ben bu siteyle şöyle tanıştım ve üye oldum. her araştırma yaptığımda bu siteyi açar araştırmamı yazardım. bu sitenin bütün bilgi var diyerek üye oldum kendime arkadaş olmak için birisi arıyorum ama arkadaş olmaları için tanışmamız gerekiir.:D

didem92 13 Aralık 2011 20:00

:)

Ben bu siteye nereden ulaştım kısaca aslında bu site kendi tanıtımını resmen yapıyor bir çok konuya sahip oldukları için benim yazdıgım bir konuda bu site çıktı cevaplar ve konular çok ilgimi çekti ben de üye olmak istedim vedeoldum..:D

PhantomStranger 13 Aralık 2011 20:21

Herkese merhaba. Ben Mehmet Ali. 17 yaşındayım. Urfa'lıyım. Herkese iyi forumlar.. PC teknik bilgileri araştırırken buldum siteyi.

parisienne 13 Aralık 2011 22:08

igoogle de resim ararken buldum ilginc resimler bolumunuz hosuma gitti diger bolumlerede goz gezdirince ben buraya uye olurum dedim ve oldum umarim yazilarimda harf hatalari olabilir yurddisinda yasiyorum klavye seorunundan dolayi pesinen ozur dilerim

Ertan CİNGÖZ 14 Aralık 2011 22:27

Herkese öncelik ile merhabalar dilerim.

MsxLabs'ı yıllardır biliyorum. Fakat aranıza katılmak bugün nasip oldu. Benide aranıza kabul ederseniz sevinirim :)

Neler yaparım;

- Şirketin birtanesinde webmasterlik yapıyorum, SLR fotoğraf makinaları ile uğraşıyorum ve son olarak radyo programcılığı yapmaktayım. Herkese iyi forumlar dilerim.

HANDSOME 17 Aralık 2011 13:59

Merhaba MsxLabs ile tanışma tabi Global arama motoru olan Google aracılığı ile oldu biraz meraklıyımdır (: Forumları yada ilgi duyduğum başlıkları araştırır hitlerine bakarım .. tabi burayı çok önceden biliyordum yada biryeş aradığımda gene Googlede üst sayfalarda çıkması msxLabs ın ne kadar geniş bir bilgi paylaşımının göstergesidir . ve beimde burda olup hep almak değilde birazda paylaşım yapmak istedim açıkcası :) Her neyse iyiki geldimişim faydam olucaksa ne mutlu bana (:

Kolay Gelsin ..

ferkut 19 Aralık 2011 12:20

Sitenizi gerçekten çok beğeniyorum.
Abur cubur herşeyi doldurup da hiç bir şeyi tam beceremeyen siteleri gördükçe
daha da çok hoşuma gidiyor.
Başarılarınız devamı dileklerimle...

buz perisi 20 Aralık 2011 19:07

edward ve bella ile ilgili resim ararken buldum.hemen üye oldum ... üye olduktan iki gün sonra tekrar ggirdim ve gerisinde bağımlı oldum.... ahhh msx ahhhh ebnim yeni dünyam oldun o günden sonra....

nrfsnky 20 Aralık 2011 19:11

bn buraya hep giriodm ama üye oluncağını bilmiodm bnada arkadaşm söledi iki üye olmşm çokk süper bi site
:):):smiley9::smiley9:

ChaosXL 20 Aralık 2011 19:17

Benim bir ağabeyim var ve beni pc de görürse bana çok kızıyo ve vuruyo.

Ama ben MsxLabs'a dayak pahasına giriyorum ve gireceğim arama motorumu bulabilseniz 3542 kez MsxLabs MK'ye girdiğim gözüküyo.Ama çok PM atmam.

Bu site benim 1.hayalim ve hala öyle.
Ben bu siteye bağlıyım

taklım 20 Aralık 2011 21:44

bir araştırma yaparken baktım eğlenceli bi site hemen kaydoldum başta pek anlayıp ısınamadım ama sonradan diğer tüm paylaşım siteleri arasında aslında en yararlı olduğu kanısına vardımmm...

Elisa 21 Aralık 2011 13:05

Hayırlı günler ben sitenizi tesadüf eseri buldum hoşuma gitti..
Ve şimdi aranızdayım:)11 yaşımda başladım ve 5 seneden bu yana hala devam etmekteyim web sayfalarında editörlük yapıyorum ve genelde resim gift yapımlarım daha fazladır umarım forumunuzdada güzel paylaşımlarda bulunucam

sevgilerle Elisa
:turkiye:

Affetmezzz 21 Aralık 2011 21:59

Ben Bu siteyle Google da Ödevim İçin Araştırma Yparken rastladım ÇOK MEMNUNUM HERKEZE ÖNERİRİM

seromania 22 Aralık 2011 18:58

Her türlü bilgiyi burada buluyorum. Bencillik yapmayayım da şunlara bir teşekkür edeyim diye girdim. Belli mi olur belki benim paylaşacağım şeyler de başkalarının işine yarar.

ZeRGaNa 22 Aralık 2011 19:29

Ben bu siteyi genellikle ödevlerimi araştırırken görüyordum çok yararlı olduğunu farkettim üye oldum şimdi çoook mutluyum :)

Punkgirl~ 26 Aralık 2011 14:18

Ben bu forumu çok seviyordum her soruma yanıt buluyordum sonra kendi kendime neden üye olmayayım dedim ve oldum :cici:

barbie_34 26 Aralık 2011 19:08

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs® - Mavi Karanlık®´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs® - Mavi Karanlık® Ekibi

Ben bie ödevim için araştırma yaparken hep buradan yapıyordum.Sonra dedim ben neden üye olmuyorum.Olayım daha fazla işime yarar bu site hem ben bu siteyi sevdim dedim.Üye oluverdim işte..:P

Candy_Girl 28 Aralık 2011 11:01

Merhaba ben Melike.MsX`i çok seviyorum.Msxlabs`ta her türlü bilgiyi bulabiliyorum.Buradan asla ayrılmak istemiyorum(F)

L0V3K1NG 29 Aralık 2011 01:36

arkadaştan gördüm ve hemen üye oldum

L0V3K1NG 29 Aralık 2011 02:18

msxlabs çok güzel bir site her türlü bilgiyi bulabilirim

XpaycaXp 1 Ocak 2012 16:09

ÖDEV YAPARKEN :dans::hug::sus::dede::cl::hih2::cici:

Dark_Blue1990 1 Ocak 2012 16:18

sıcak bir yaz akşamıydı forumlar die aradığımda en çok sevilen bu forumdu

Saat: 20:14

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık