![]() |
Alexa sıralamasında görünce begendim. Takıldığım diğer forumlara ek olarak üye oldum. |
Msn'de gönderme hatası alıyodum sorunu çözdüm. Üye olayım dedim :) |
arkadaşlarım buranın çok iyi bir site olduğunu söylediler ve bende buraya üye oldum. |
Merhaba, MsXLabs - Mavi Karanlık Bana hosgeldin diyen arkadaslar hsbldm dyrm tesadufn siteye grdm uye oldm umarm psman olmam ha |
çok sevdim ben bu siteyi yeni üyeyim bir konu ararken buldum bu siteyi çok güzel site yapanın ellerine sağlık |
googlela ne yazsam bu site çıkıyodu karşıma ben de dayanamadım üye oldum:) |
bende oğlumun derslerine bakarken bulmuşdum iyikide bulmuşum şimdi çıkamıyorum |
Sürekli aradığım şeyi bulabiliyordum,bende kayıt olayım dedim.Umarım iyi vakit geçiririm. |
Google'da ne ararsan hemen bu site çıkıyor çok güzel bir görünümü var hazır bir format üzerine baya bir emek harcanmış. Benzeri sitelerin teker teker yok olduğu bir dönemde hala istikrarını sürdüren bir site gördüğüm kadarıyla. Görsel yönden gerçekten şahane olmuş tebrik ederim. Nasıl olsa Google'a ne yazarsam yazayım bu site çıkıyor artık bu sitede ararım bulmak istediğimi..:) |
Aradığım herşeyde karşıma çıktığı için geçen senelerde üye olmuştum.Fakat uzun zamandır girmediğim için üyeliğim iptal olmuş :) şimdi yine bana çoook lazım olacağını düşünüyorum ve yine burdayım. Emeği geçen herkese teşekkürler. |
2007-8 arası internet cafe çalışıodum ve bu siteyi gördüm; sohbetti ,ambiyansıydı filan hoşuma gitti ilk adım blue_shadow'du ve bir süre uzak kaldım neyse özledim yaww :) |
Merhaba arkadaşlar ben Berke ilgi alanım Game Programing (Oyun Programla) profesyonel olarak çalıştığım programlar var ayriyetten grafikerim.:) Şuan bir forumdada modluk yapıyorum nerden mi gördüm bu siteyi ne zaman bir sorunum olsa yazınca ilk sırada.:D |
2011 yılında tanıştım çok güzel bir site |
googleden meslek lisesinden düz liseye geçiş yapmayı arıyodum nereyi açsam burası geliyordu ben de faydalı bir site olduğunu anlayıp üye oldum :D |
Aslında önceden bulmuştum üye olmak bugüne kısmetmiş.. :) Umarım kalıcı oluruz. ThinkerBell, Keten Prenses, NeutralizeR saygılar hepinizi cok seviyorum paylasımlarınız süper... :) |
Bir Konu Hakkında Araştırma Yaparken. . .Gerekli Birçok Şey Öğrendim Ve Ben De Bu Bütünün Bir Parçası Olmak İstedim.:$ |
Evet Ben Dün Bilgisayar ile ilgili bir konuyu araştırıyordum ve msxlabs Karşıma çıktı Bakmak istedim Bakınca Harika bir site olduğunu düşündüm VE Buradayım :) |
Ben merak ettiğim şeyleri buradan buluyordum. Üye oldum. İlk mesajım. |
wALLA ÖdeV ARAtıRıyoDumm Baktım Üye Ol YazıO beNde İşime YaraR Dİe ÜYe Oldumm HnnY Bİ TESAdÜff :P:P:P:P |
2010 Yılında Sizleri Öğrendim . Sitenizi Çok Beğendim . Fakat Hiç Üye Olmadım . Ödevlerimi , istediğim şeyleri hep burada buldum . Bende Üye Oldum ve Ailenize Katıldım. |
merhaba kısaca burak. arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım bu siteyle. |
hoşbulduk merhabalar öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, emeklerinize, yüreğinize, ellerinize sağlık, forum sitenizi internette araştırma yaparken gördüm, inceledim ve kullanıcı sayısının çokluğu ve içeriği çok dikkatimi çekti, çok geniş kapsamlı ve paylaşımların yararlı olduğuna inanarak bende bu ailenin bir ferdi olmaya karar verdim, Üç bayan arkadaş bir site kurduk, botanixir.com. bitkisel ürünlerin bulunduğu bir site, daha çok yeni, bu sitemizi ilerletmek, tanıtmak, üye sayısını artırmak ile ilgili araştırmalar yaparken buldum forum sitenizi, ve forum sitenizde bizim gibi yeni site kuranlara tanıtım izni vermeniz, çok çok güzel bir uygulama, Tekrar ellerinize sağlık diyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum. |
aslında böyle bir sitenin warlıgından haberim yoktu. bu siteyle tanışmam tam bir tesadüf ama çok güzel bir tesadüf. Çok memnun kaldım bu siteden, kesinlikle üye olmak; olmayanları uyarmak gerek!:)(ff)(lol)(rotfl) |
İnternette bişeyler ararken ikidebir rastladığım bir siteydi. Bigün;"Yeter ya! ne bu hergün hergün karşıma çıkıyor!?" dedim ve en sonunda bugün kayıt oldum. |
Merhaba ben Melike Dilara.Msx`i uzun zamandır duyuyordum.Üye olmak şimdiye nasip oldu.:) |
yeni üyenizin yardıma ihtiyacı var.... merhaba siteniz gerçekten çok güzel yeni üye oldum olurken farklı dinler araştırdığım için burda bulabilceğimi düşündüm fakat anladım ki aradığım şey burda değil bu nedenle üyelikten vazgeçtim fakat bir türlü başaramadım acil yardımınızı rica etmekteyim ...bu konuda yardımcı olursanız sevinirim başarılarınızın ve üye sayınızın artması dileğiyle teşekkürler.... |
merhaba ben sade bu siteyi oğlumun derslerini ararken buldum ama artık bağımlısı oldun burası benim ikinci dünyamgibi oldu ne ylan söylim burda yaşamak mükemmel :smiley9:iki varsın maviMMM:tender: |
Alıntı:
Merhaba, Bu linki inceleyebilirsiniz. > Dünya Dinleri - Liste |
msxlabs nasıl tanıştım Ben bu siteyle şöyle tanıştım ve üye oldum. her araştırma yaptığımda bu siteyi açar araştırmamı yazardım. bu sitenin bütün bilgi var diyerek üye oldum kendime arkadaş olmak için birisi arıyorum ama arkadaş olmaları için tanışmamız gerekiir.:D |
:) Ben bu siteye nereden ulaştım kısaca aslında bu site kendi tanıtımını resmen yapıyor bir çok konuya sahip oldukları için benim yazdıgım bir konuda bu site çıktı cevaplar ve konular çok ilgimi çekti ben de üye olmak istedim vedeoldum..:D |
Herkese merhaba. Ben Mehmet Ali. 17 yaşındayım. Urfa'lıyım. Herkese iyi forumlar.. PC teknik bilgileri araştırırken buldum siteyi. |
igoogle de resim ararken buldum ilginc resimler bolumunuz hosuma gitti diger bolumlerede goz gezdirince ben buraya uye olurum dedim ve oldum umarim yazilarimda harf hatalari olabilir yurddisinda yasiyorum klavye seorunundan dolayi pesinen ozur dilerim |
Herkese öncelik ile merhabalar dilerim. MsxLabs'ı yıllardır biliyorum. Fakat aranıza katılmak bugün nasip oldu. Benide aranıza kabul ederseniz sevinirim :) Neler yaparım; - Şirketin birtanesinde webmasterlik yapıyorum, SLR fotoğraf makinaları ile uğraşıyorum ve son olarak radyo programcılığı yapmaktayım. Herkese iyi forumlar dilerim. |
Merhaba MsxLabs ile tanışma tabi Global arama motoru olan Google aracılığı ile oldu biraz meraklıyımdır (: Forumları yada ilgi duyduğum başlıkları araştırır hitlerine bakarım .. tabi burayı çok önceden biliyordum yada biryeş aradığımda gene Googlede üst sayfalarda çıkması msxLabs ın ne kadar geniş bir bilgi paylaşımının göstergesidir . ve beimde burda olup hep almak değilde birazda paylaşım yapmak istedim açıkcası :) Her neyse iyiki geldimişim faydam olucaksa ne mutlu bana (: Kolay Gelsin .. |
Sitenizi gerçekten çok beğeniyorum. Abur cubur herşeyi doldurup da hiç bir şeyi tam beceremeyen siteleri gördükçe daha da çok hoşuma gidiyor. Başarılarınız devamı dileklerimle... |
edward ve bella ile ilgili resim ararken buldum.hemen üye oldum ... üye olduktan iki gün sonra tekrar ggirdim ve gerisinde bağımlı oldum.... ahhh msx ahhhh ebnim yeni dünyam oldun o günden sonra.... |
bn buraya hep giriodm ama üye oluncağını bilmiodm bnada arkadaşm söledi iki üye olmşm çokk süper bi site :):):smiley9::smiley9: |
Benim bir ağabeyim var ve beni pc de görürse bana çok kızıyo ve vuruyo. Ama ben MsxLabs'a dayak pahasına giriyorum ve gireceğim arama motorumu bulabilseniz 3542 kez MsxLabs MK'ye girdiğim gözüküyo.Ama çok PM atmam. Bu site benim 1.hayalim ve hala öyle. Ben bu siteye bağlıyım |
bir araştırma yaparken baktım eğlenceli bi site hemen kaydoldum başta pek anlayıp ısınamadım ama sonradan diğer tüm paylaşım siteleri arasında aslında en yararlı olduğu kanısına vardımmm... |
Hayırlı günler ben sitenizi tesadüf eseri buldum hoşuma gitti.. Ve şimdi aranızdayım:)11 yaşımda başladım ve 5 seneden bu yana hala devam etmekteyim web sayfalarında editörlük yapıyorum ve genelde resim gift yapımlarım daha fazladır umarım forumunuzdada güzel paylaşımlarda bulunucam sevgilerle Elisa:turkiye: |
Ben Bu siteyle Google da Ödevim İçin Araştırma Yparken rastladım ÇOK MEMNUNUM HERKEZE ÖNERİRİM |
Her türlü bilgiyi burada buluyorum. Bencillik yapmayayım da şunlara bir teşekkür edeyim diye girdim. Belli mi olur belki benim paylaşacağım şeyler de başkalarının işine yarar. |
Ben bu siteyi genellikle ödevlerimi araştırırken görüyordum çok yararlı olduğunu farkettim üye oldum şimdi çoook mutluyum :) |
Ben bu forumu çok seviyordum her soruma yanıt buluyordum sonra kendi kendime neden üye olmayayım dedim ve oldum :cici: |
Alıntı:
|
Merhaba ben Melike.MsX`i çok seviyorum.Msxlabs`ta her türlü bilgiyi bulabiliyorum.Buradan asla ayrılmak istemiyorum(F) |
arkadaştan gördüm ve hemen üye oldum |
msxlabs çok güzel bir site her türlü bilgiyi bulabilirim |
ÖDEV YAPARKEN :dans::hug::sus::dede::cl::hih2::cici: |
sıcak bir yaz akşamıydı forumlar die aradığımda en çok sevilen bu forumdu |
| Saat: 20:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık