![]() |
dün yanın en kovetli insanı sinirliyken sinirine hakim olandır Hz.Muhammet.(SAV) |
Eğri Olsam Yay Gibi, Elde Tutarlar Beni. Doğru Olsam Ok Gibi Yabana Atarlar Beni |
Denebilir ki, hiçbir şeye muhtaç değiliz, yalnız bir tek şeye ihtiyacımız var; Çalışkan Olmak! Servet ve onun doğal sonucu olan rahat yaşamak ve mutluluk, yalnız ve ancak çalışanların hakkıdır. Mustafa Kemal Atatürk |
Aşka Dair Aşk dediğin narin bir çiçektir Ve çiçekler dalında güzeldir. Sevmekten korkma birtanem, İnsanlar sevdikçe yücelir... </B> |
Başkalarının kusurlarını tartarken, parmağıyla terazinin kefesine bastırmayan insan pek enderdir. (Baron Langenfauld) |
Konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak sanattır. (Goethe) |
Değdimi Sevdamızı yazdım taşa Seni sordum uçan kuşa Neler ettin sen bu başa Ettiğine değdi mi ? Türkü yaptım seni saza Çaldım seni yaza yaza Bırakmazdım bir arsıza Gittiğine değdi mi ? Mevsim olup döndün güze Kanıp gittin yalan söze Ne diyeyim ben bilmeze Bilmeyene değdi mi ? Ateşten bin beter yaktın Beni uçuruma attın Toprağın misali bastın Bastığına değdi mi ? i.k |
Yanlış yoldaki çıkışlar da iniştir. (Orhan Yalçın) |
D.Y Yakalamaya çalışma onu çünkü onu yakaladığında sen de yakalanırsın onun gibi. Bırakmaya çalışma onu bırakırsan bırakırlar seni o anda hiç farkına varmasın… i.k |
Hayatımda hiç bir zaman bir ağaç kadar güzel bir şiir görmedim. Şiirleri yazan benim gibi çılgınlardır. Fakat ağaçları yapan Tanrı'dır. (W. Longfellow) |
| Saat: 15:09 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık