![]() |
aman günlükümsü şey hiç öle keyifli falan değilim enteresan bir durumda söz konusu diil ...Herkes bi havalarda kimseyi çekesim yok sıkıldım bayıldım üff geldi ...... |
Sevgili günlük bayağı oldu uğramadım.Arkadaşın abisinin düğününden geldik.Çok yorgunum yaff...Bu günlerde gene kafam bir dünya.Sözde tatile gittim.Ama pek iç açıcı olmadı...Benim olmayan tartışmalar problemler hep bana rastlıyor,Ne iş anlamadım... |
Merhaba günlük yine ben...Az önce uzun zamandır görüşemediğim bir kardeşim bir arkadaşım geldi.Aslında çok kıymet verdiğim 3 yıllık dostluğumuz olan bir arkadaşımın kardeşi...O 3 yıllık arkadaşımla şimdi görüşmüyoruz.Sebepleri var tabi,ama onu çok seviyorum ben,çok özlüyorum...Şimdi kızkardeşi ile aylar sonra konuşunca,çok duygulandım çok üzüldüm yaff,Gözyaşlarımı tutamadım.Kendisi iyiymiş çok şükür,bıraktığı zamanki gibi...:( Hep dua ediyorum o ve ailesinin iyiliği,selameti için.Gerçekten çok başka,çok iyi bir insandı...Onu kaybettiğim için hala çok üzgünüm...Yeri,başkası ile dolabilecek bir dost değil.Ama böyle olması gerekiyor ise varsın olsun!İnsan dayanmak zorunda olunca dayanıyor bazı şeylere...:(:( |
Merhaba.. Kötüyüm Günlük..Çok Kötü..Hayatımın En Zor Günü Bugün..Buz Gibi O Mermerlerin Arasına Girmek O Kadar Acıttıki Canımı,Nefes Alamadım,Konuşamadım,Ağlayamadım..Uzun Uzun Baktım Onlara..Rüzgarla Dönsünler Bana Diye Bekledim Saatlerce...Gel(me)di.... Özledim Günlük.. Annecim..Babacım..Çok Özledim.. |
Merhaba Günlük Tribal Grip halden çıkmışken bugün uzun zaman sonra tekrar dershane çocuğu oldum :) garipti..Hep bu eğitim sistemini eleştirirlerdi ya,haksız değillermiş.Kara Kalem,Beyaz Kağıt başladık bakalım...Babaannemin dediği gibi koca eline bakmaktansa oku çalış kendi paranı ye :) dimi ama :) Hoşçakal günlük.. |
B€LkİDe TeK GüN@hıM, S@decE SENİİİ... sevMEKKK..Tİ Şimdi iSe; GünAhIMııı.. YokLUğUNLaaa.. BedELini ÇoK AğıRRR.. Öd€TiYoRsuNNNN... VE Sen BunA, MutluLuk DiyoRSunnn... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( |
:cry:tatil bitti ama sınavlar hiç bitmedi off |
Kötü giden bir kaç gün sonrasında bugün yine çok güzel günlük:tender:..Çatlayana kadar çeviri yapsam da sıkılmaktan patlayana kadar momenti anlamasam da bugün özel bi gün:uf:.. Seni seviyorum canyarım:inlove: |
Sevgili günlük,insanın canını sıkan şeylerin sonu gelmiyor yaff:S Herkes bir arıza... Biliyorum çaresi sadece kafaya takmamak,ama ne yapayım yaff,ben görmezden gelemiyorum işte. |
Dün gece yine bi arkadaşımı askere yolladık havaya atmaktan kollarım ağrımıştı sabaha kol ağrısıyla başladım... :S Sonra üniyle ilgili işim vardı bütün günüm yollarda geçti... :moo: Biraz iş birazda dolaşma olsun hava serindi zaten... :P Tam artık ayaklarım iflas etti eve dönüş yolunda Dodge Charger gördüm muhteşemdi... :S Sonra eve geldim arkadaş çağardı onun yanına gittim ps oynadık 2 kere yendim :noangel: 1 kere yenildim :sopa: olay çıktı... :S Biraz boğuştuk :D Yoruldum sonra eve kaçtım :P Bütün gün bomboş geçti gitti :D |
| Saat: 13:30 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık