![]() |
Bir Gittin Dönmedin Bu bahar karlarla yağmurlarla gel Bizim burda susuz kurak bağlar var Seni yâr etmezler bana sevgili Aramızda aşılası dağlar var Günler uzadıkça ömrüm kısaldı Aklımı bu sevda bir yeldir aldı Yıllar var gözlerim yollarda kaldı Bir bilsen ardından nice ağlar var Bir şarkıdır adın dilimde her dem Bir tutkudur sevdan sensiz edemem Gelmez isen ben bu yerden gidemem Beni sana bend eyleyen bağlar var Bir gittin dönmedin dünya güzeli Ne sevincim belli ne gamım belli Tekrar düşümdür bir tek teselli Seni böyle tutan hangi bağlar var Abdülhekim KOÇİN |
hasrete demir mi attın sevgilim? esiri oldum yalnızlığın, hayalin gözümde mahpus iken. her gün avutuyorum özlemimi özleminle hayatta iken hasretinle ölüyorum her dakika, her saniye. muhtacım sana; ekmeğe, suya havaya inat. bu şehir bana, ben bu şehre yabancı. taşıyamıyor yükümü bense hasretini… umuda yolculuk için, öterken siren sesleri bu garda bana uğurlamak kalırdı, melül, melül bakarak ardından. yüreğime sığmayan özlemini geride bırakamazdım; bu şehirde yalnız bıraktığın gibi… şimdi ise gözlerim boş yüreğim nahoş. maziye yelken indirdim yüreğimde ki fırtınalar yetmese de küreklere asılıyorum ağır, ağır karanlıkta yol alır gibi. kelimeler gırtlağımda boğumlansa da söylüyorum işte sevgilim. bir seni, bir de memleketini özledim… |
artık yoksun anladınmı?? Yeni Aşklara Yelken Açtim Geride Biraktiğim Onca Anilarimin üzerine Kocaman Bir Yalan Yazdim Sende Kalan Acilarima Yaralarima Artik Yoksun şiirlerimde Hayatimda Bende Kalan Aşkinda Kalmadi Artik Artik Yoksun Anladinmi? Unutuğum Söylenemez Ama Unuturumda Adini Ağzima Bile Almam Bundan Sonra Sende Unuttun Zaten Daha Benden Ayrildiğin Gün Bitirdin!!! Yazik Nekadarda Merhametsizmişsin Daha Yaşayacak Bir Kalbi Can çekiştire çekiştire öldürdün Biliyormusun Artik Bendede Yok Merhamet Kendin Gibi Ettin Benide Bende Senin Gibi Oldum Ama Bigünde öldüremedim Senin Yaptiğin Gibi Bir Mana Bulup Bitirmedim Vay Be Nekadar çok Yalvarmiştim Ağlamiştim Sana Yaninda Olsam Belki Ayaklarina Kapanirdim Onu Bile Yapardim Ben; Ama Sen Ona Bile Değmezmişsin Değmediğin Gibi Benide Haketmemişsin Sana O Yapmacik Hayatinda Mutluluklar Artik önümde Tertemiz Hayatim Var O Dünyamda Senin Yerin Yok Sen Tercihini Yaptin Ve Kaybettin Giden Kaybedendir Sen Kendi Kendine Verdin Cezani Sakin çikma Karşima Yakarim Senide O Yalan Hayatinida... alinti |
Diyorsun ki, 'Bırak Git' Aşkın ulu çınardır, yüreğime kök salmış, Benden içre ne varsa, hep yerini Sen almış, Diyorsun ki 'bırak git', 'arama ve de sorma', Bilir misin ellerin, tutunduğum tek dalmış. Gömleğin iki yanı, gözyaşımdan ıslanmış, Göğsüne hasret başım, taş duvara yaslanmış, Diyorsun ki 'bırak git', 'arama ve de sorma', Bilir misin gözlerin, kalbimi çoktan çalmış. Seviyorsa yüreğim, kavuşmasam da sana, Ecel kapıda olsa, inan üzülmem cana, Diyorsun ki 'bırak git', 'arama ve de sorma', Bilir misin dudağım, dudaklarında kalmış. Sözün başım üzredir, emrine boynum ince, Dünyayı göz görmüyor, insan bir kez sevince, Diyorsun ki 'bırak git', 'arama ve de sorma', Bilir misin küçüğüm, sensizken sözüm lâlmış. Sevdiğimin huzuru, yüreğime haz katar, İçimde tam şuramda, sıcacık bir aşk yatar, Diyorsun ki 'bırak git', 'arama ve de sorma', Bilir misin acı söz, senin dilinde balmış. Ay yüzlüm sensiz olmak, meğer ne fakir halmış. Küçüğüm sensiz kalmak, ummanda delik salmış. Metin Eser |
Hadi bırakma elimi bak yalvarıyorum Tomurcuk gözlerine sinmiş nefreti siliyorum Hadi getir sen de birkaç tuğla durma Sevgiden bir duvar örüyorum Kapat o kapıyı ama içerden kapat Bana kalbinden geçen bir masal anlat Yaşlı bir adam olsun ona aşık yaşlı bir kadın Yıllar sonra kavuşmuş olsunlar Yılların tanışıklığıyla gözleriyle konuşup Dudaklarıyla sussunlar.. Başka değirmenlerde öğütmüş olsunlar hayatlarını Ama aynı topraktan yoğursunlar eş ruhlarını Aynı şarkıları söylesinler aynı içecekleri sevsinler Buna kimsenin anlayamayacağı bir anlam yüklesinler Gökten düşen elmalarla gülümsesinler.. Bir umutsa beklemek sabır denizinde Umut işte ellerimde Uyan hadi Benimle kal Gitme.. |
ben hep 'kalan' oluyordum onunla,bu bana çok acı veriyordu...birgün gitmek zorunda kaldım...ben öldüm |
Gidiyorsun Gidiyorsun arkanda izler birakarak Kal gitme diyemiyorum tek care susmak Üzülme aglama diyorsun ama gidiyorsun Yasli gözler birakarak Elveda demeye dilim varmiyor Ne yazikki yollarimiz ayriliyor Bir anlam veremedim aklim almiyor Gidiyorsun arkanda sorular.... Yüregime akitiyorum göz yaslarimi Yavasca cekiyorum üzerinden bakislarimi Nasil dindirecegim yüregimdeki acilari Gidiyorsun kirarak ümitlerimi.. Sema Altun |
Giden Gittiği Gün Canevimde öyle bir acı varki Kahrına dayanmak o kadar zor ki Ağlasam sızlasam kimim duyarki Bir dost arıyorum ben hep yanımda Sinemde dolaşan hüznün hayali Yüreğime çöker kâbus misali Beni bitirecek yalnızlık hali Bir dost arıyorum ben hep yanımda Mahzun yüreciğim günlerdir yasta Yerinden kalkılmaz bir garip hasta Beni benden eden düştüğüm hata Bir dost arıyorum ben hep yanımda Bir ben miydim aşkı sevdası biten Dövünen gönülmüş ahı öğreten Giden gittiği gün yıkıldım zaten Bir dost arıyorum ben hep yanımda ENGİN NAMLI |
Sen Vardın... http://by142w.bay142.mail.live.com/mail/SafeRedirect.aspx?hm__tg=http://65.55.153.121/att/GetAttachment.aspx&hm__qs=file%3d1ace4de9-9c12-405e-b418-05364f308b40.jpg&ct%3daW1hZ2UvanBn&name%3dMS5qcGc_3d&inline%3d1&rfc%3d0&empty%3dFalse&imgsrc%3dcid%253a4EBB4D5F64744B1584387A5FF68C04B5%2540nebahat&oneredir=1&ip=10.1.106.117&d=d1596&mf=0 Tutunacak yeri kalmadı hayatımın, kendime tutunuyorum, savruluyorum düşlerimin içinde, kahroluyorum. Çekip gitmek istiyorum buralardan, nereye varacağımı bilmediğim uzun bir yolda, yanıma hiç birşey almadan, ardımda hiç kimseyi bırakmadan, yol almak istiyorum, hiç bir yere varmadan. Bir zamanlar sen vardın.Sanaydı tüm yolculuklarım. Kendi kendimin prensesiyim ben. Kendi yalnızlığıma buyuruyorum her şeyi.Yalnızlığımın krallığında,yalnızlığımı yönetiyorum. Yüksek duvarlar örmeliyim ülkeme. Kimseyi içeri almamalıyım. Kimsesiz kalırsa insan, ancak o zaman kurtulur yaralanmaktan. Bir zamanlar sen vardın. Senden aldığım bütün yaralarım. Kaçmalıyım biliyorum.Acılarımın sonu gelene kadar kaçmalıyım. Bomboş odalarda ağlamalıyım. Güçlü görünmeliyim tüm insanlara. Kendimi korumalıyım. Oyunlar oynamalıyım. Yıkılmazmışım gibi, kırılmazmışım gibi, güçlü ve sakin olmalıyım. Sığınmalıyım kendi krallığıma, savaşlarımı kendi içimde yaşamalıyım Bir zamanlar sen vardın. Tüketti beni oyunların. Kimseler bilmemeli, görmemeli tükendiğimi.Bir seçim zannetmeli. Sebebinin sen olduğu bilinmemeli yalnızlığımın. İçimde kalan "sen"imin güzelliğini korumaya çalıştığımı görmemeli. Bir zamanlar sen vardın.Gerçektin. Yanımdaydın. Şimdi yoksun, varlığım can çekişiyor.Kimsenin bilmediği, görmediği bir acıyı yaşıyorum kendimi hapsettiğim yalnızlıkta. Gelsen. Tutsan ellerimden, can versen içimde bir türlü bitiremediğim varlığına. Kaçışlarıma bir son versen.Yıksan bütün duvarlarımı, yeniden hayata döndürsen.Hayata tutunmayı öğretsen. Savrulmasam, yok olmasam, yaralanmasam. Bir zamanlar sen vardın.Yoksun, ölmekten beter. Sadece gelsen. Zannettiğim gibi güzel olmayacak olsa da, gelsen, Bu bile yeter. NHR |
| Saat: 04:58 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık