![]() |
yeni adresime spaces oluşturmak için bazı değişiklikler arıyordum o sırada buldum umarım yardımcı olursunuz iyi akşamlar... spaces ayarlarını bulabileceğim sayfaya yönlendirirmisiniz.... :) :D ;) |
Mrb arkadaslar Msxlabs.org u COM iken tanımıstım bi ara kapandı benimde askerlik falan girdi araya simdi kavustum sukurler olsun umarım guzel seyler ortaya cıkar Herkese paylasımlarında dolayı sımdıden toplu tsk ederim :D Sevgiyle... |
Alıntı:
|
sitenizle at fotografları ararken buluştum kalitesinden ve çeşitliliginden etkilendigim için üye oldum :) |
ben messengerr discovery arıodum burda buldum onun için üye oldum |
selam arkadaşlar.bi arkadaşım beni bu güzel siteye yönlendirdi.ben msn discovery nasıl kurucam onu sormak istedim.teşekkürler |
Alıntı:
Soru ve sorunlarınızı ilgili konuların Teknik Destek konuları altından sormanız, cevabı almanızı hem hızlandıracak hem de kolaylaştıracaktır. Lutfen inceleyiniz: https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/30-messengerdiscovery-teknik-destek.html?highlight=MSN+Discovery Saygılarımla |
Alıntı:
|
herkese slm ben yeni üyee oldumm |
öncelikle bu siteyi bizlere kazandıran arkadaşlara çok teşekür ediyorum, gerçekten de içerik ve görünüm olarak çok hoş. Sitenizi arama motorları sayesinde buldum ve hemen üye oldum çünkü birçok ihtiyacımı karşılayabilecek nitelikte. Sitede bulunan tüm üyelere selam ayrıca amatör arkadaşlara da 73'lerimi sunuyorum... :smiley32: :turkiye: :smiley32: :wave: :bow: :bow: :bow: |
| Saat: 18:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık