MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

umut kasan 2 Ocak 2012 02:51

ne aradığımı bilmiyorum lakin imeil hesabı açmama yardımcı olursan sevinirim:):)

RuffRyders 2 Ocak 2012 08:12

Alıntı:

umut kasan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2286693)
ne aradığımı bilmiyorum lakin imeil hesabı açmama yardımcı olursan sevinirim:):)

Merhaba, şu iki konuyu incelerseniz E-Mail adresi almanız konusunda size yardımcı olucaktır: MSN Adresi Almak - Yeni MSN Hesabı Açmak & @hotmail.com.TR Uzantılı E-Mail Adresi Almak

eylul_yagmur 2 Ocak 2012 20:43

:turkiyem:

Ödevimcom 2 Ocak 2012 20:46

Ben İrem ,
Bir forum sitesi arıyordum,buldum.Burası çok güzel.Ödevlerle ilgili şeyler paylaşıyorum.İnsanların ödevlerine yardımcı olmak beni çok mutlu eder. ( sizin de ödeviniz varsa bakabilirsiniz,veya bana bildirebilirsiniz.) Sürekli yazılar paylaşıyorum,ama henüz yorum yok.Yorum yaparsanız beni çok mutlu edersiniz.
Okuduğunuz için teşekkürler.. :)

LaDyGaGa 2 Ocak 2012 20:49

Ben annemle birlikte valeybolu araştıryorduk. Birden adını unuttuğum üyenin yani burada kayıt olan üyenin paylaşımını gördüm. Anneme ne güzel site değil mi dedim. Annem isityorsan üye olabilirsin dedi. Annem sözleşmeyi okudu. Ve okudu okumasında birden kendiside üye oldu. İşte o an kullanıcı adını düşünürken Lady Gaga fotolarına bakıyordum. Annemle öyle belirledik geçtik. E sonra paylaşımlar yaptım eğelnce bir site olduğunu buldum. Ve böyle sık sık paylaşımlar yapa yapa başarılarımı göstermiş oldum.
Msx üylerine ve adminlerinde sevgilerimle,
LaDyGaGa.

herens 5 Ocak 2012 12:09

merhaba ben 26 yaşında evli ve 1 çocuk annesi bir bayanım internetten evde yapabileceğim işleri ararken bu siteyi buldum konuşmalar yorumlar çok sıcak içten ve gerçekçi geldi önce bi misafir mesajı yazdım baktım site gayet güzel hemen üye oldum ... :)

yeSiMM 5 Ocak 2012 21:18

Gerçktn çOk gzl bR site ypmşsnz tbrk edrm :) ve hrkez gbi bnde bu siteyi çOk beğendm her konuda yorum ypılmş blmedklerm hkknda Bilgi shibi Olmama yRdımcı oLdu ...

özlem bal 5 Ocak 2012 22:17

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs® - Mavi Karanlık®´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs® - Mavi Karanlık® Ekibi

teşekkur ederm iyi aksamlar :D:)

Eren bulut 6 Ocak 2012 16:06

Nasıl tanıştım?

Ben buraya dünyadaki dağları araştırırken buldum üye olmak istedim ve bukadar eylenceli,güzel ve ilgili bir site olduğunu gorunce takip etmeye basladım. :)

Candy_Girl 7 Ocak 2012 19:36

Merhaba ben Melike,
Bundan 13 gün önce falan kayıt oldum MsX`e bayıldım internette gezinirken dikkatimi çekti :D
İyikide bulmuşum.:)

Dark_Blue1990 7 Ocak 2012 19:49

bence forumlar arasında bir numara

kitap_kurduu 8 Ocak 2012 18:22

çok güzel bir site üye olduğum için çok mutluyum

criminal 12 Ocak 2012 02:23

bir şarkıyı ararken buldum burayı :)biraz göz gezdirdikten sonra üye oldum
iyi de oldu sanırım fazla aktif olmasamda ara sıra uğrarım ;)

bi quan 17 Ocak 2012 09:51

çalıştğım iş yerinin sahibi aracılığı ile :)

macleod476 17 Ocak 2012 14:09

merhaba ben uzun zamandır tanımama rağmen pek ziyaret edemiyordum ya da her internet kullanıcısı gibi internette yaptığım aramalar sonucu msxlabs çıkarsa konuyu inceler geri çıkardım ancak son zamanlarda büyük bir forum bünyesine katılmak ve internet ortamımı daha da renklendirmek düşüncemden dolayı üyelik aldım.[2.üyeliğim önceki çok aktif değildi silinmiş sanırım] . Böylece çok büyük bir ailenin bir bireyi oldum.çok güzel bir ortam var ve hem bu forumun bana , hem de benim bu foruma katacak şeylerimizin olacağını düşünüyorum.herkese iyi forumlar dilerim. vesselam .

manyak1903 18 Ocak 2012 16:53

sistem geri yükleme ile ilgili yazılar okurken buldum,çok iyi açıklama yapmıştı arkadaş,
sonra burada da üyeliğim olsun dedim ,yorumlar ziyaretçilere açık olmasına rağmen,
herkesin forumda güzel vakit geçirmesi dileğiyle,

Candy_Girl 20 Ocak 2012 19:29

İnternette fotoğraflar falan arıyordum Msx çıktı daha sonra bir kaç hafta böyle sürdü hep Msx çıkıodu dayanamadım üye oldum :)

Cute_Girl 20 Ocak 2012 19:36

Ben Senanur Buraya ablam Candy_Girl sayesinde üye oldum.

miva_avim 20 Ocak 2012 20:13

Yazan
Miva_aviM
Ben bu siteyi Firefox'ta araştırma yaparken buldum.Ve çok işime yaradı diyebilirim.Her istediğimi burdan öğrenebiliyorum.Bu yüzden Msxlabs Ekibi'ne çok teşekkür ediyorum.

AskMen 24 Ocak 2012 19:23

fantastic men resimleri arar ken buldum. güzel tasarlanmış devma etmeyi düşünüyorum.

kibrit_27 27 Ocak 2012 16:21

msxlabs

msxlabs sitesini neden sectiniz?

---------- Mesaj tarihi 16:21 ---------- Önceki mesaj tarihi 16:18 ----------

birçok bilgi verdiği için arkadaşım flora önerdi :D

kerem15 28 Ocak 2012 12:37

ödevimi yapmak için bu siteye tesadüf üzere girdim.biraz bilgi aradım ve bende üye oldum :D

melis26 30 Ocak 2012 17:51

Merhaba! :) Daha önce takıldığım bir forum vardı, sonra ne olduğunu bilmiyorum o siteyi kapattılar... Ben de yeni bir siteye üye olmalıyım diye düşündüm aklıma ilk bu forum geldi :D

AhmeT202 31 Ocak 2012 21:23

Kota sıfırlama ile iligili bişiler araken kendimi burda buldum :)
Siteyi beğenmesem üye olmazdım :D
Umarım burada iyi paylaşımlar yapabilirim.

compL3x 31 Ocak 2012 21:34

arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum güzel bi site :)

SİNEM_02BEYAZ 31 Ocak 2012 23:27

ilk olarak siteniz güzel.ben siteyi araştırma yaparken buldum.bu site benim ilk forumum.iyi hayırlı günler dilerim.

CiCeK6 1 Şubat 2012 12:02

bir konuyla ilgili arastirma yaparken cikti karsima bu site. oncelikle misafir olarak cevap yazabilmek beni mutlandirdi onu soyleyebilirim :) ardindan biraz arastirdim ve siteyi cok begendim, uye olmaya kararverdim. kuranlarin ve duzenleyenlerin emegine saglik. iyi forumlar...

Fanatik tegmen 1 Şubat 2012 22:27

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs® - Mavi Karanlık®´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs® - Mavi Karanlık® Ekibi

öncelikle göstrmş oldugnz ilgi icn tskr edrm..asker hayranı oldugm icn askerlerle ilgli syfalarda gznrkn bu sayfayla tnstm ve ck mtlym hrsy icm tskrr...

AırGear 3 Şubat 2012 11:23

Nasıl Bulduğumu Hatırlamıyorum Ama İyi ki Bulmuşum(A)

Medine gulu 3 Şubat 2012 19:26

Sitenizi tesadufen buldum,guzel bir siteye benziyor.zamanla gorcez:)yeni uye olanlara yolladiginiz karsilama mesajini beyendim;)

X_qöktan_X 3 Şubat 2012 19:58

Ben arkadasımla birlikte ödevlerimizi (bazılarını) google yazıp aratırdık.Çoğunlukla MsX'ten cevaplar çıkardı önümüze.Daha sonra ilginç konuları olan ve güzel bir site olduğunu farkettim.üye olmadan bazı konulara bakar bazende cevap yazasım gelirdi... Kayıt olduğum gün çok canım sıkılıyordu.Sonra MsX'e kayıt oldum.Artık sadece canım sıkıldığında değiL hep buradayımm :)

Okul Cocu 16 Şubat 2012 21:39

salla

arkadaşlarım burayı önermişti ama bn çok bir sonuç alamadım o yüzden sitenizden fazla memnun kalmadım yarın sınavın var inş. düşük not almm

---------- Mesaj tarihi 21:39 ---------- Önceki mesaj tarihi 21:38 ----------

Benim arkadaşlarım önerdi ama ben bi fayda göremedim sitenizden memnum olmadım

Teamoore 17 Şubat 2012 01:42

Alıntı:

Okul Cocu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2340949)
arkadaşlarım burayı önermişti ama bn çok bir sonuç alamadım o yüzden sitenizden fazla memnun kalmadım yarın sınavın var inş. düşük not almm

---------- Mesaj tarihi 21:39 ---------- Önceki mesaj tarihi 21:38 ----------

Benim arkadaşlarım önerdi ama ben bi fayda göremedim sitenizden memnum olmadım

Dürüst objektif görüşün söylemin güzel. Ancak buraya üye olup da memnun kalmayan hiç görmemiştim.

macintoshSJ 17 Şubat 2012 07:43

forum da yazı yazma bağımlısıydım düzgün sevecen bir forum sitesi arıyordum girdiğim ilk gün 10 adet falan yazdım 1 aylık süre ile üyeliğim var arada lazım oluyor soru soruyorum vb. güzel forum yani vazgeçilmez. böyle tanıştım ben.

pusula 17 Şubat 2012 08:14

bir konuyu ararken

Summer 20 Şubat 2012 17:16

Merhaba,

Bu siteyi biri önermedi açıkçası, öğrenciyim, ödevlerim var. Google' ye her baktığımda ödevim ile ilgili aradığım cevabı bu sitede buluyorum, bu yüzden üye oldum.

Kendim ile tanıtacak pek bir şey yok, Başak burcuyum, koyu Fenerliyim : ) <3

Gelen arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum, boşuna göndermeyin...

İYİ EĞLENCELER!..

hasan_oguz 22 Şubat 2012 12:17

merhaba , internette bir bilgi araştırdığımda hep bu site ile karşılaşıyorum bazen bilgileri bulamıyorum o yüzden genelde soru-cevap bölümünü kullanmak için üye oldum.

KinqofTheDewil 22 Şubat 2012 12:20

Bi tane abimde qörmüştüm (: biraz ziyaretçi olarak kurcaladım çok hoşuma qitti (: bende üye oldum (:

mezarkollu 22 Şubat 2012 14:17

kendimin tarifini yaptım..." https://www.msxlabs.org/forum/members/792221-mezarkollu.html " o kadar ki copy paste yapmamak adına burayada yazmıyorum niye çünkü orjinallikten yanayım gibi aptalca bi söylemle kahrolsun korsan temposuna geçmiycem
bu siteye üye olmamın nedeniyse bi hayli garip...çünkü canım istedi...

küçük_prenses 25 Şubat 2012 12:31

öncelerde bu sitenin olduğunu bilmiyordum ama her zaman bir soru sorduğumda bu site karşıma geliyor var aradığım cevapları burada buluyorum bilgisiyar dersinde iken öğretmenimiz bir foruma üye olmamızı istemişti bende burayı seçtim ve şimdi çok mutluyum

gözdem 25 Şubat 2012 14:07

Merhaba,
bence bu site harika neredeyse istediğim herşeyi buldum bugüne kadar... :)
siteyle tanışalı oldukça zaman geçti... ne ararsam karşıma bu site çıkıyordu... bende artık herşey için ilk bu siteye bakıyorum... emeği geçen herkesin ellerine sağlık... :)

---------- Mesaj tarihi 14:07 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:03 ----------

Merhaba,
bence bu site harika neredeyse istediğim herşeyi buldum bugüne kadar... https://www.msxlabs.org/forum/images/smilies/msn_happy.png
siteyle tanışalı oldukça zaman geçti... ne ararsam karşıma bu site çıkıyordu... bende artık herşey için ilk bu siteye bakıyorum... emeği geçen herkesin ellerine sağlık... https://www.msxlabs.org/forum/images/smilies/msn_happy.png

AirFoRcE_11 25 Şubat 2012 14:28

Video klip hazırlıyordum, gerekli tüm aksesuarlar hazır sanırken, bazı fotolarda erksik olduğunu farkettim google'a "hüzün fotoğrafları" yazdıklan bu yana msx'liyim..

kulturkankiler 25 Şubat 2012 22:07

Bende geldim

Merhaba, bir arkadaşın tavsiyesi ile sitenizi inceledim ve çok beğendim hemen üye oldum.İnşallah hep beraber yararlı paylaşımlarda bulunarak güzel dostluklar kurarız.

seymaalan 27 Şubat 2012 16:53

Ödevlerimi yaparken msxlabs hep en ön sırada oluyor oradan derslerime yazarlanıyorum sürewkli bu siteye üye oluyum diyordum ve bugün bayağı bir fazla ödevim vardı ve hepsindede msxlabs'ı kullandım artık üye molma zamanım geldi dedim :D ve hemen üye oldum ve siteden çokk memnunum :)

zeynep98 29 Şubat 2012 15:42

Ben bu siteyi googledan kafamdan harfler yazarken buldum :) tesadüf yanii .)

OnlinePowerTime 29 Şubat 2012 15:46

Bir konu hakkında bilgi ararken buldum.
Bulduğum için de mutluyum.
Güzel bir site, güzel bir tarz.

berkay_2000 29 Şubat 2012 20:06

:ham: yerken kardeşim bana çarptı o arada yanlışlıkla bu site açıldı. Sonra çok güzel bir site olduğunu gördüm ve kayıt oldum yani, az önce oldu bu.

buz perisi 4 Mart 2012 05:27

....

Alıntı:

buz perisi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2264804)
edward ve bella ile ilgili resim ararken buldum.hemen üye oldum ... üye olduktan iki gün sonra tekrar ggirdim ve gerisinde bağımlı oldum.... ahhh msx ahhhh brnim yeni dünyam oldun o günden sonra....

^ Kardeşimin yazdıkları hesaplar birleştirildiği icin ben yazmisim gibi gorunuyor..

:hih!: Ben buraya coook önceden de üyeydim.Bi gün yine kendi blogum icin resim arıyordum;bi baktım MsX'teyim.Sonra giriş yapmaya calistim üyeliğimin silinmiş olduğu gerçeğiyle yüz yüze geldim :cry:..(sure uzatılabilirse çok iyi olur:hih2:) Yeniden üye oldum.Eskiden olan hic kimse yoktu.(cok aci:() Burayı nasıl özlediğimi fark ettim :inlove: ve buz perisi nickiyle devam ettim MsX macerasına (kardeşimin hesabıyla birleştirildi.) Sonrası malum.Calistim tekrar zaten onceden de hak etmiş olduğum bu konuma geldim.:hih!:

:shy2: Bana istediğini yapabilirsin amcam(kompetankedi).Hakettim.Manzarali bir mezarlik vasiyetimdir.(H)

L4r0xyL 4 Mart 2012 08:28

O Beni BuLdu..

woltka1001 4 Mart 2012 08:44

Daha yeni bir üyeyim 3 ayımı dolduracagım.

Saat: 04:44

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık