![]() |
Bilgisayarım neden açılmıyor? elektrikler gitti we bilgisayar açılmıyo acaba nedendir format mı gerekiyo? |
İnceleyiniz PC/Internet Teknik Destek |
Bilgisayarım açılmıyor ne yapabilirim? ya blgisayarım bozuldu. bilgisayarımı açıyorum açılırken bir kaç uyarı veriyor fakat ardından xp nin açılış sesi geliyor ama açılmıyor siyah bir ekran var alt köşesinde ise mikrosoftun yazılım sahteciliğinin kurbanı olabilirsiniz yazısı başlat çubuğu ve öğelerde yok napıcam bilmiyorum yardım edin:( |
ekran kararmış olduğu halde uyarıyı mı alıyorsunuz? asıl sorun masaüstü öğelerinin olmaması mı ? açıl maması mı? daha açık sorarsanız yardımcı olmaya çalışacağız |
windows etkinleştirme kurbanı olmuşsun temiz bir windows kurulumu gerekmektedir. lisanlı windows yada kırılmış windows kurarak bu sorundan kurtulabilirsin. |
Bilgisayarım neden açılmıyor ? Bilgisayarı açmaya çalıştığımda windows xp ekranı açılıyor mavi çubuk dönüyor 15-20 dakika beklememe rağmen böyle devam ediyor ve açılmıyor ne yapmalıyım? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bilgisayarım açılmıyor, nedeni nedir? Bilgisayarımı açıyorum ancak windows xp resmi gelip windows yüklenirken tekrar başa dönüyor bilgisayar yeniden açmışım gibi oluyor hep aynı işlem devam ediyor. yardım olur musunuz. |
İnceleyiniz PC/Internet Teknik Destek |
| Saat: 21:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık