YAZICI YAZIYI NEDEN ÇIKARTMIYOR |
kartujunuzu, ilgili kablo ve bağlantıları kontrol ediniz. hatta kartuj yenileyiniz. bilgisayarla yazıcı arasında donanımsal bir sorun olup olmadığını kontrol ediniz. |
YAZICIM ÇALIŞMIYOR FORMAT ATTIRDIKTAN SONRA BÖLEE OLDU |
Hp Marka yazıcım yazdırmıyor , sorunu ne olabilir ? Merhaba arkadaşlar.Hemen Konuya gireyim.benim yazıcım var HP PSC 1410 yazıcı uzun zamandır belge çıkartmıyor.fotokopi çekiyor fakat bilgisayardan gönderilen yazıyı çıkartmıyor silip yeniden yükledim bilgisayara format attım ama tık yok.bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? Arkadaşlar ilk defa burada şansımı denicem inş yardımcı olan çıkar |
Yazıcı neden çalışmıyor? yazıcı neden çalışmıyor |
yacım formaz atılmadan önce tıkır tıkır çalışıodu format attım tık yok cd romda çalışmıor programı da yükleyemiorum |
arkadaşlar bnim yazıcım çalışıor ama kağıtda alıoyr hatta ama boş çıkarıyor siz şimdi yazdıra basın diceksiniz biliorum ama öle deil yazıyı yazdıra basıyorum kağıdı alıor boş çıkarıo....siz birde mürekkep boş dersiniz.oda şöle.mürekkebi daha yeni doldurduk...!!!acil yardım büssürü ödewim war lütfennn bilgisayardan anlıyor olan bana yardım etsin...hemen şimdi |
yazıcıyı cd den tekrar yükle bi formattan sonra olduysa silinmiştir o yüzden tanımıyor olabilir |
Yardım Lütfen ! Arkaşlar benim yazıcım Word'de yazıyor fakat kendi kullandığım mevdata hukuk programında Yazdır diyince yazmıyor sebebi ne olabilir ? Yazıcı : Samsung SCX-4216f |
Alıntı:
|
Saat: 02:25 |
©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık