![]() |
Şu Sıralar Hangi Oyunları Oynuyorsunuz? Bilgisayar oyunları olarak:
|
|
0) Pro Evolution Soccer 6 1) NBA 2007 |
1)Need for Speed™ Carbon 2)Fifa 2007 |
Pro Evolution soccer 6 Fifa2007 Online oyunlardan: Counter-Strike Knight |
1) Need for Speed - Carbon 2) Brothers In Arms "+16" |
Adsl Bozuldugunda Oyun Oynamıştım Fm 2006 ile Counter :) |
Company of Heroes!!! Yeni nesil RTS'nin en iyisi! Need For Speed: Carbon Battlefield 2 (ONLINE OLARAK HARİKA, TAM SAVAŞ ALANI!!!) |
Fm 2007:d |
hay laife |
1) Need for Speed™ Carbon(Y) 2) Fifa 07:smiley32: 3) Gta San Andreas(L) 4) The Sims 2 Pest:baby: 5) Football Manager 2007:turkiyem: |
PC Oyunlarda NFS Carbon 2 Kasımda Bitirdim :d Hemen Bİtti Yaw Canım Sıkıldı Online Oyunda KO Asla Sevmem Ultima Online Hiçde Sevmem Zaten Aynı Osmanlı Zamanda Çıkan Oyuna Benziyor :D O Zamanda Teknoloji Varmıydı :D :D Artık RYL Oynuyorum 95lvl ;) Gelin Bakalım PVP Yapalım Hepimiz Beraber :D :D |
Rogue Trooper (Bitirdim) Termobilator Ultima Online (Xhearon'un açılmasını bekliyorum) Knight Online |
NFS Carbon, Age of Empires III, Blood Rayne Pyscho Fear Online oyunlar; Ogame, monsters, knightfight, knightonline, |
AGE OF EMPİRES 3 NFS CARBON ROME:TOTAL WAR |
dragon feal klan savaşları ogame |
PLAY STATION Winnig Eleven 10.. |
1.FABLE 2.LEGACY OF KAİN 3.FAHRENHEİT 4.F.E.A.R COMBAT 5.PRİNCE OF PERSİA WARİOR WİTHİN 6.SİLENT HİLL THE ROOM 7.CALL OF THE CTHULHU 8.DEVİL MAY CRY 3 SPECİAL EDİTİON 9.HALF LİFE 2 EPİSODE ONE 10.BLOOD OMEN 2 |
NFS Most Wanted NFS Carbon Batlefield 2142 World Of Warcraft |
ben knight oynuyorum |
bol bol okey... |
daha çk şiddet içeren oyunları oynuyorum viyetnam oyunu nu bide haf-life |
counter-strike 1.5 ve 1.6 need for speed most wanted |
Heroes of Might and Magic V Need for Speed™ Carbon Blood Rayne 1 - 2 |
tabiki sadece football manager bide kabus 22 ... |
slm konu oyundan açılmışken aranızda serious sam oyunu oynayan war mı?bu oyunda 3. levelde unable to load level diye bir uyarı çıkıyor ve oyunun dewamı gelmiyor.yardım edebilicek biri war mı?:S :S |
Fifa 2004 Fifa 2007 Fifa fifa 07 fifa 04 fifa 05 fifa06 fifa97 nba 2007 battlefield counter strıke lord of the ring serilerinin hepsi Yeni üyeyim hepinize iyi yaşamlar |
Play Station Winning Eleven 9 :D |
wınnıg eleven 10.. |
PLAY STATİON PES 6 |
RollerCoasterTycoon 3 Enter The Matrix ThinkThanks |
stronghold:crusader oynuorum hastasıyım ya :moo: bide arkadaşlar yeri burasımı bilmem ama bana şöle kaliteli bi savaş yada strateji oyunu tavsiye edebilecek varmidur acep ?? |
kngiht online ( şu oyundan bi kurtulsam ne güzel olurdu :( ) counter strike 1.6 hertürlü vs yapılır :D |
|
:hey: Ben şu sıralar Need For Speed Carbon oyununu oynuyorum.:turkiyem: herkese tavsiye ederim |
mubz online |
marrio:$ |
PES 4 + Counter - Strike Son... |
Euro Rally Champion CHİCAGO 1930 HARRY POTTER SIRLAR ODASI HOBBİT HARD TRUCK 2 SPLİNTER CELL UEFA CHUMPİONS LEAGUE 2004-2005 CAUNTER STRIKE Deathmatch Classic Team Fortress 1.5 Play with POD-Bot 2.5 VE EN SEVDİĞİM OYUN NEED FOR SPEED UNDERGROUND2 |
þÈñįм θўпσĎıΜ θỲũΛļǺЃ: fLight simulator 2004 age of empires III the sims 2 stronnghold 2 call of duty 2 knight online silkroad online deep sea tycoon bunlar bu ay içinde oynadıklarım.. |
ben bu sıralar 1.SIMS 2 2.FREEDING FRENZY 2 diye bir oyun oynuyorum |
fifa 07 knight online counter strıke 1.6 war rock |
Şu an makinamda; -titan (ilki bitti epic kasıyorum) -Quake 4 (bitti.Sakın diğer quakelerle karıştırmayın Q4 half life tarzı yapmışlar bayada sardı) -Tabiki PES6 -Call of duty2 (Bitti Online oynuyom) -Sniper elit (bitti) -Wietkong2 (devam) -Rogue troper (devam) -nfs carbon (uyuz etti öle duruyo) -Commandos Strike force (devam) -Devil My Cry 3 (Mr. Dante ayrı zevk) -DibloII Lod (Ne kadar modu bulabilirsem) ve tabiki Counter Strike :Source Asrın oyunu.... Yanlarına şu anki durumlarınıda yazdımki bunlardan birinin bi yerine takılan olursa sölesin emrindeyim..... |
far cray comdenment fear raın sıx box vegas (yanlış yazmadım inşallah :-)) kardeşlerr takımı dehşet oyunlarr ozellıkle raın sıx *** vegas ekran kartı canavarıı gforcenın 7900 lerınee denk gelıyoo benım ekran kartıı buna denk gelıyoo .-)) bıde 1gb ram ıstıyoo yuksa bu sııstem acmaz zoyunu:-)) |
Alıntı:
NFS CARBON (DONA DONA) ONLİNE NORMAL DEVIL MY CRY 2 BLOOD RAYNE 2 GTA SAN ANDREAS PSP DEN Liberty City stories FİFA 2007 ONLİNE NORMAL ONLİNE LAR SİLK ROAD ONLİNE ÇOK ZOR YAF:*( KNİGHT ONLİNE WORL OF WORLDCRAFT |
raınbow six vegas vee farcry bıttı çok guzel oyunlardı vede zordu şimdi feara el attım onu bıtıreceğım |
Şu sıralar CoD2'yi oynuyorum ama Cs:Source'ye başlamayı düşünüyorum. Ben şu sıralar Cod2 oynuyorum ama Cs:Source2ye başlamayı düşünüyorum. |
age of empires 3 sims 2 that's life |
knight online takılıyordum ama saolsunlar hile yapan yapama.hileli ortamda oyun tadı kalmıyor.oynatmıyolar ki insana ağız tadıyla |
FlatOut 2 NFS Carbon Fifa 2007 Street Racing Syndicate Ghost Recon Advanced Warfighter son zamanlarda oynadığım oyunlar bunlar |
| Saat: 21:52 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık