![]() |
Merhaba, Messenger hizmetinde birkaç saattir dünya genelinde iletilerin karşı tarafa ulaşmaması, "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi:" hata mesajıyla karşılaşılması sorunu yaşanmaktadır. Bu problem sunucu tabanlıdır ve sizin bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur. Sabırlı olup sorunun giderilmesini beklemeniz gerekiyor. Saygılar |
evet yaa bende bu yüzden msn yi sildim tüh desne yaa boşuna sildik yaaa allah kahrestinn olsun bidaha yüklücez artık ne yapalım paylaşım içn sagolsın |
bekliyiceğiz artık yapıcağımız başka birşey yok (A) |
boşuna ilenlerdenim bende cok saolun yaw sorunlarıma en kısa zmnda cvp aldığım tek site iyki varsınız:) |
evt yaaaaaa kudurdum ben resmen bana bişi gelmyo benm yazdıklarım gitmiyo bende silcektim sonunda allahtan haber aldımbu site süper yaaaaaa ;) |
ya valla kudurup duruyodum burda ne oldu bu pc ye diye :) sildim bende msn yi habire taratıyom pcyi bişimi var diye :D koptum gülmekten burayı görünce. teşekkürler iyiki varsınız :):) |
Alıntı:
|
evet bende az kalsın siliyodum msn yi iyki silmemişim saollun paylaşım için ne zaman düzelir acaba :*( detaylı bilgi veren olursa sevinirim |
millleeeeet sprun düzeldiiii konuşabilirsinizz ;) |
^o) ıykı varsınız yahu cok sagolun burda kafayı yıyecektık pekı ne zman duzelır yahu bu of ya:(((((((((:*( |
Oturum açamayan üyeler varmı ? hotmail.com uzantılı mail adreslerimi acabiliyorum fakat ! hotmail.co.uk uzantılı adresimi acamıyorum Sunucu kaynaklı olabilir mi? ben ondan süpeleniyorum. |
Her şey normale dönmüş görünüyor, hala sorun yaşıyorsanız oturumunuzu kapatıp yeniden açınız. |
Kapatıp yeniden acma yı çok denedim ag baglantılarımı da kontrol ettim hiç bi sorun yok !.. hatta yeniden yapılandırdım da diyebilirim. |
Alıntı:
|
evt baba yaa bazen cıkıyoo |
Ben delirmek üzereyim iki tane adresim var birini açıp konuşabiliyorum dışarıdan bana yazabiliyorlar , diğerinden benim mesaj yazmadığım kimse bana mesaj yazamıyor yazdıkları anda "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" mesajı alıyorlar ne yapmam lazım anlamadım Hotmail contact listemdede kişileri silemiyorum geçici bir sorun oluşmuş sonra deniyimmişim napıcam bilmiyorum accountumu iki kere iptal ettim tekrar açtım ama hala düzelmedi:( Ne yapmam gerektiğini bilen varmı acaba ? |
Aynı sorun benim msnimde de var...Üç gündür msnde birine birşey yazmadan bana yazamıyorlar ben yazdıktan sonra da kısa bir süre içinde cevap vermeleri lazım yoksa yine aynı sorun oluyor..Yardım edebilirseniz çok sevinirim..:cry: |
aynı sorun bendede var.Ben yazmadan kimse bana yazamıyıyor.Bunun sebebi nedir.10 kere kurdum baştan ama çözüm yok.Msx yapın bir büyüklük daha.Çözün şunu. |
genel bir problem bendede bu problem var düzelir umarim |
1- Windows Messenger kullanarak oturum açın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. 2- MSN Support'a ulaşın. İlgili sayılabilecek daha önce yazdığım bir mesaj: Alıntı:
|
aynı problem bende de var ben bişey yazmadan karşıdakinin yazdığı bana gelmiyor ve karşıdakinin hemen cevap yazması gerekiyor bana yazdığının gelebilmesi için 2 gündür çıldırmak üzereyim umarım sorunun bir çözümü vardır.... |
soruna çözüm bulundu mu?? support a mail attım ama daha cevap gelmedi... |
Alıntı:
|
walla ben herseyi denedim windows messengerde actım tüm bilgilerimi değiştirdim ne denediysem ben yazmadan yazmıyorlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yazamadığınız kişilere titreşim gönderin(= bi süre böle idare edecez artık |
"Çevrimdışı anlık ileti geçici olarak kullanılamadığından bu ileti gönderilmedi" şimdi karşıdaki arkadaşla çevrimdışı yazışırken iki üç iletiden bazen her iletiden sonra "Çevrimdışı anlık ileti geçici olarak kullanılamadığından bu ileti gönderilmedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin." fakat karşı taraf iletimi görüyor ama bu hata iletisinide veriyor.. ama birimiz çevrimiçi olunca hata çıkmıyor.. bu sadece bende oluyor.. karşıdaki arkadaş aynı hatayı almıyormuş.. kullandığım sürüm 2008 (derleme 8.5.1302.1018) direkt vistanın başlat bölümündeki live messenger indiri tıklayarak kurdum.. neyse bu hatayı giderebilirmiyiz.. yada hata mı bu.. teşekkürler... |
arkadaşım mrb öncelikle... Ben kendi msn mden başka pc lerde çevrimdışı ileti yollayabiliyorum... Fakat kendi pc'mde çevrimdışı ileti yollayamıyorum.. Bu konuda tam üstüne basmışsın bana yardım edebilirmisin.??????? |
Merhaba, Msn'de biriyle yazıştığımda karşıdaki kişinin iletileri bazen gelmiyor geliyor ama msn kapatıp açtıktan sonra veya ertesi gün geliyor bu durum dayanılmaz bir hal aldı sırf bunun için format attım hala düzelmedi tr.msn.com dan yani resmi siteden indiriyorum acaba neden böyle bir hata veriyor karşılaşan varmı çözümü nedir,teşekkürler,kolay gelsin. |
Bilgisayarla boşunamı boğuşuyoruz yani https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gif |
msn discover 1.5 yükleyince bende bu hata oluyor yardımcı olurmusunuz programı kaldırdığımda sorun kalkıyor ayrıca msn discower 1.5 yükleyince 8100030d hatası verip açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim tşklr |
ya evet bende discovery yükledim alıclara iletilemedi sorunuyla karşılaşıorum acaba nedendir bi yardım edebilir misiniz? :) |
Arkadaşlar bu sorunu cozdum sadece biraz dikkat lazımmış :) discovery yüklü arkadaşlar dikkat edin yazdığınız cümlelerin başında türkçe karakter olmamalı! eğer cümleniz şöyle başlıyorsa: EaGleKinG: Önemli değil :) bu size hata raporu olarak döner bunu engellemenin tek yolu var yazılarınıza dikakt edin eger cümleniz " ç-ğ-i-ö-ş-ü " harfleri ile başlıyorsa cümlenizi yazmaya başlamadan sadece 1 boşluk bırakırsanız veya bu harfler yerine noktasızlarını kullanırsanız sorun yaşamazsınız! Saygılarla ! |
Merhabalar Ben birine o çevrimdışıyken ileti yazıyorum.Ama ''Çevrimdışı anlık ileti geçici olarak kullanılamadığından bu ileti gönderilmedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.'' aynen bu geliyor.. Benim gönderdiğim ileti gitmişmidir acaba? |
ne zman gelir bi bilgi varmı |
Yaa bişey dicem arkadaşlar gene tüm alıcılara iletilmedi yazıyor genemi ir sorun var acabaa |
şuan güncel mi bu site MSNDE ANLIK İLETİRİM TESLİM EDİLMİYO NEDEN ne zaman düzelir çatlıcm yaaaaaaa KARDEŞİM TSK EDERİM |
Aynı sorun bendede var:( |
aynı soryn bende de var |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Lütfen dikkate alınız: Alıntı:
|
evet süper bi sitee saolasınız |
saol ama bekle bekle sinir kat sayılarımız yükseldi :)) |
Yaw tüh beee msnde tam hata vericek zamanı buldu:( İş konuşması yapıyordum tamda:S |
aynı sorun bnde de var ölcem şimdi :(:( Ya iyiki bildirdiniz.....Nerdeyse güzelim laptop camdan uçuyordu...tşkler....:))) |
Alıntı:
Yukarıdaki mesajda da belirtildiği üzere dünya genelinde yaşanan sunucu tabanlı bir problem. Ve bizlerce yapılması gereken hiçbir şeyi kurcalamadan biraz sabırlı davranıp sorunun giderilmesini beklemek. |
bendede war ya ne zamn düzelir ki?:S |
yha bende yazamıyom bi çözüm bulalım buna yoksa valla bu pc yi camdan atacam sinir oldum yha kızla konuşamadım :@ |
yalnız değilsinz :( Bnde de var o sorunn ! :'( |
4 SENE SONRA AYNI SORUN BU GECE GENE VAR yhaf ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSİN NE BU YHA YAZDIKLARİM GİTMİYOR VE OLMUYOR HİÇBİRŞEY YAPAMIYORUM Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi: HATASI VERİYOR YAZDIĞIM HİÇBİRŞEY KARŞİ TARAFA GİTMİYOR YARDIM PLS |
| Saat: 06:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık