MsXLabs
Sayfa 1 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/13794-asagidaki-ileti-tum-alicilara-teslim-edilemedi-sorunu.html)

NeutralizeR 15 Kasım 2006 18:54

Merhaba,

Messenger hizmetinde birkaç saattir dünya genelinde iletilerin karşı tarafa ulaşmaması, "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi:" hata mesajıyla karşılaşılması sorunu yaşanmaktadır. Bu problem sunucu tabanlıdır ve sizin bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur. Sabırlı olup sorunun giderilmesini beklemeniz gerekiyor.

Saygılar

cidohuro 15 Kasım 2006 18:58

evet yaa bende bu yüzden msn yi sildim tüh desne yaa boşuna sildik yaaa allah kahrestinn olsun bidaha yüklücez artık ne yapalım paylaşım içn sagolsın

hellboy726 15 Kasım 2006 19:01

bekliyiceğiz artık yapıcağımız başka birşey yok (A)

torpedox 15 Kasım 2006 19:04

boşuna ilenlerdenim bende cok saolun yaw sorunlarıma en kısa zmnda cvp aldığım tek site iyki varsınız:)

chatlax_rapcy 15 Kasım 2006 19:10

evt yaaaaaa kudurdum ben resmen bana bişi gelmyo benm yazdıklarım gitmiyo bende silcektim sonunda allahtan haber aldımbu site süper yaaaaaa ;)

dj-toxiccimmy 15 Kasım 2006 20:23

ya valla kudurup duruyodum burda ne oldu bu pc ye diye :) sildim bende msn yi habire taratıyom pcyi bişimi var diye :D koptum gülmekten burayı görünce. teşekkürler iyiki varsınız :):)

kucugum 15 Kasım 2006 20:32

Alıntı:

serserin18 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 262378)
slm

yahu bende dıyorum ne oldu bu msn ye bende sıldım bsatan kurudm tuh ya ne zman duzelır ya :( buarada gercekten tesekkurler bılgınız cıın delı dıvane olmuatuk burda

cobra1204 15 Kasım 2006 20:32

evet bende az kalsın siliyodum msn yi iyki silmemişim saollun paylaşım için ne zaman düzelir acaba :*( detaylı bilgi veren olursa sevinirim

chatlax_rapcy 15 Kasım 2006 20:36

millleeeeet sprun düzeldiiii konuşabilirsinizz ;)

kucugum 15 Kasım 2006 20:42

^o) ıykı varsınız yahu cok sagolun burda kafayı yıyecektık pekı ne zman duzelır yahu bu of ya:(((((((((:*(

Misafir 15 Kasım 2006 20:47

Oturum açamayan üyeler varmı ? hotmail.com uzantılı mail adreslerimi acabiliyorum fakat !

hotmail.co.uk uzantılı adresimi acamıyorum Sunucu kaynaklı olabilir mi? ben ondan süpeleniyorum.

NeutralizeR 15 Kasım 2006 20:49

Her şey normale dönmüş görünüyor, hala sorun yaşıyorsanız oturumunuzu kapatıp yeniden açınız.

Misafir 15 Kasım 2006 20:53

Kapatıp yeniden acma yı çok denedim ag baglantılarımı da kontrol ettim hiç bi sorun yok !.. hatta yeniden yapılandırdım da diyebilirim.

NeutralizeR 15 Kasım 2006 21:14

Alıntı:

Shadow_BoY adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 262416)
Oturum açamayan üyeler varmı ? hotmail.com uzantılı mail adreslerimi acabiliyorum fakat !

hotmail.co.uk uzantılı adresimi acamıyorum Sunucu kaynaklı olabilir mi? ben ondan süpeleniyorum.

Farklı uzantılı email adresleriyle oturum açıp sorunsuz ileti gönderebilmek için bir süre daha beklemeniz gerekiyor gibi...

felluce34 20 Kasım 2006 16:49

evt baba yaa bazen cıkıyoo

blackwater 19 Ocak 2007 09:08

Ben delirmek üzereyim iki tane adresim var birini açıp konuşabiliyorum dışarıdan bana yazabiliyorlar , diğerinden benim mesaj yazmadığım kimse bana mesaj yazamıyor yazdıkları anda "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" mesajı alıyorlar ne yapmam lazım anlamadım Hotmail contact listemdede kişileri silemiyorum geçici bir sorun oluşmuş sonra deniyimmişim napıcam bilmiyorum accountumu iki kere iptal ettim tekrar açtım ama hala düzelmedi:(

Ne yapmam gerektiğini bilen varmı acaba ?

garikan 21 Ocak 2007 16:50

Aynı sorun benim msnimde de var...Üç gündür msnde birine birşey yazmadan bana yazamıyorlar ben yazdıktan sonra da kısa bir süre içinde cevap vermeleri lazım yoksa yine aynı sorun oluyor..Yardım edebilirseniz çok sevinirim..:cry:

herror 13 Mayıs 2007 23:24

aynı sorun bendede var.Ben yazmadan kimse bana yazamıyıyor.Bunun sebebi nedir.10 kere kurdum baştan ama çözüm yok.Msx yapın bir büyüklük daha.Çözün şunu.

QueenDeViL 14 Mayıs 2007 03:13

genel bir problem bendede bu problem var düzelir umarim

NeutralizeR 14 Mayıs 2007 08:51

1- Windows Messenger kullanarak oturum açın ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.
2- MSN Support'a ulaşın.

İlgili sayılabilecek daha önce yazdığım bir mesaj:

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 470712)
Yeni fark etmemden dolayı cevap biraz geç gelmiş olabilir ama en azından benzeri sorunu yaşayanlar için fikir verebilecek bir kaç konuya değinebilirim.

Kişi listesi dosyaları bilgisayarlarıınızda değil, MSN sunucularında barınmaktadırlar. Yaptığınız ekleme/silme/engelleme vb. değişiklikler bu dosyalara yazılırlar.

Herhangi bir işlem yapıp oturumunuzu kapatıp tekrar açtıktan sonra bu değişikliği göremiyorsanız, işleminiz zaman aşımına uğramış ya da kişi listesi dosyanızda bir hata oluşmuş olabilir. Bu durumda yapabileceğiniz çok fazla şey yok.

Daha sade, az özellik barındıran bir Messenger sürümüyle oturum açıp işlemi tekrar edebilirsiniz. Mesela "Başlat > Programlar > Windows Messenger" kullanarak oturum açın, silmek istediğiniz kişiyi bulup silin. Tekrar ekleyin, oturumunuzu kapatıp açın. Sorun çift taraflı yaşanıyorsa, karşınızdaki kişiye de bu adımları takip etmesini önerin.

Kişiler birbirlerini listelerine eklediklerinde, bir taraf diğerini silmiş olsa bile kişi listesi dosyasında ilgili kişinin bilgisi kalır. Her iki taraf da birbirini "engellemeden" silerse, ardından da "Araçlar > Seçenekler > Gizlilik" bölümüne gelip aşağıdaki resimde gösterilen bölümdeki işlemi yaparsa, ancak o zaman "hiç eklememiş/eklenmemiş" gibi olurlar:

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/msn_kisi_silme.png

Bu işlemleri anti-virus/firewall gibi güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakıp yüklüyse Messenger eklentilerini/yamalarını kaldırıp uygulamanızı öneririm.

Defalarca bu işlemleri yapmanıza rağmen bir sonuç alamıyorsanız, sorunun kullanıcı tabanlı olmadığından emin olabilirsiniz. MSN Support/MSN Messenger birimine ulaşmanız gerekiyor:

E-mail Support

Siz de yukarıda yazdıklarımı uygulamayı deneyebilirsiniz. Sonuç alamazsanız, MSN Support'a durumu izah eden bir mesaj gönderebilirsiniz.

gzd_gzd 14 Mayıs 2007 10:23

aynı problem bende de var
ben bişey yazmadan karşıdakinin yazdığı bana gelmiyor
ve karşıdakinin hemen cevap yazması gerekiyor bana yazdığının gelebilmesi için
2 gündür çıldırmak üzereyim
umarım sorunun bir çözümü vardır....

gzd_gzd 14 Mayıs 2007 13:45

soruna çözüm bulundu mu??
support a mail attım ama daha cevap gelmedi...

NeutralizeR 14 Mayıs 2007 14:00

Alıntı:

gzd_gzd adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 473503)
soruna çözüm bulundu mu??
support a mail attım ama daha cevap gelmedi...

Önceki mesajımda Windows Live Messenger kullanarak değil de Windows Messenger kullanarak oturum açtıktan sonra aynı sorunun devam edip etmediğini kontrol etmenizi belirtmiştim.

aradeon 14 Mayıs 2007 21:10

walla ben herseyi denedim windows messengerde actım tüm bilgilerimi değiştirdim ne denediysem ben yazmadan yazmıyorlar

NeutralizeR 14 Mayıs 2007 21:16

Alıntı:

aradeon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 473904)
walla ben herseyi denedim windows messengerde actım tüm bilgilerimi değiştirdim ne denediysem ben yazmadan yazmıyorlar

Eğer herhangi bir eklenti, yama vb. yüklü değilse, güvenlik yazılımları kapalıyken bile sorun devam ediyorsa; bu sorunun birçok kullanıcı tarafından yaşanmasını genel bir sorun olarak değerlendirebiliriz. Bu da sunucu tabanlı bir problem olduğuna işarettir. MSN Support'a ulaşın ve bir süre beklemede kalın.

aradeon 14 Mayıs 2007 21:19

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 473916)
Eğer herhangi bir eklenti, yama vb. yüklü değilse, güvenlik yazılımları kapalıyken bile sorun devam ediyorsa; bu sorunun birçok kullanıcı tarafından yaşanmasını genel bir sorun olarak değerlendirebiliriz. Bu da sunucu tabanlı bir problem olduğuna işarettir. MSN Support'a ulaşın ve bir süre beklemede kalın.

ilgilendiğin için teşekkürler bekleme moduna geçeyim.

bl4ck 14 Mayıs 2007 21:40

yazamadığınız kişilere titreşim gönderin(= bi süre böle idare edecez artık

hasankeyf72 17 Şubat 2008 21:29

"Çevrimdışı anlık ileti geçici olarak kullanılamadığından bu ileti gönderilmedi"

şimdi karşıdaki arkadaşla çevrimdışı yazışırken iki üç iletiden bazen her iletiden sonra

"Çevrimdışı anlık ileti geçici olarak kullanılamadığından bu ileti gönderilmedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin."

fakat karşı taraf iletimi görüyor ama bu hata iletisinide veriyor..

ama birimiz çevrimiçi olunca hata çıkmıyor..

bu sadece bende oluyor.. karşıdaki arkadaş aynı hatayı almıyormuş..

kullandığım sürüm 2008 (derleme 8.5.1302.1018) direkt vistanın başlat bölümündeki live messenger indiri tıklayarak kurdum..

neyse bu hatayı giderebilirmiyiz..

yada hata mı bu..

teşekkürler...

_Kara_Şimşek_ 26 Mart 2008 17:31

arkadaşım mrb öncelikle... Ben kendi msn mden başka pc lerde çevrimdışı ileti yollayabiliyorum... Fakat kendi pc'mde çevrimdışı ileti yollayamıyorum.. Bu konuda tam üstüne basmışsın bana yardım edebilirmisin.???????

eser_733 7 Mayıs 2008 23:02

Merhaba,

Msn'de biriyle yazıştığımda karşıdaki kişinin iletileri bazen gelmiyor geliyor ama msn kapatıp açtıktan sonra veya ertesi gün geliyor bu durum dayanılmaz bir hal aldı sırf bunun için format attım hala düzelmedi tr.msn.com dan yani resmi siteden indiriyorum acaba neden böyle bir hata veriyor karşılaşan varmı çözümü nedir,teşekkürler,kolay gelsin.

odrii 7 Mayıs 2008 23:24

Bilgisayarla boşunamı boğuşuyoruz yani https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gif

tayhan 9 Temmuz 2008 11:30

msn discover 1.5 yükleyince bende bu hata oluyor yardımcı olurmusunuz programı kaldırdığımda sorun kalkıyor

ayrıca msn discower 1.5 yükleyince 8100030d hatası verip açılmıyor

yardımcı olursanız sevinirim tşklr

EaGLeKiNG 12 Ağustos 2008 22:31

ya evet bende discovery yükledim alıclara iletilemedi sorunuyla karşılaşıorum acaba nedendir bi yardım edebilir misiniz? :)

EaGLeKiNG 13 Ağustos 2008 01:54

Arkadaşlar bu sorunu cozdum sadece biraz dikkat lazımmış :)

discovery yüklü arkadaşlar dikkat edin yazdığınız cümlelerin başında türkçe karakter olmamalı!

eğer cümleniz şöyle başlıyorsa:

EaGleKinG:
Önemli değil :)

bu size hata raporu olarak döner bunu engellemenin tek yolu var yazılarınıza dikakt edin eger cümleniz " ç-ğ-i-ö-ş-ü " harfleri ile başlıyorsa cümlenizi yazmaya başlamadan sadece 1 boşluk bırakırsanız veya bu harfler yerine noktasızlarını kullanırsanız sorun yaşamazsınız!

Saygılarla !

Misafir 10 Eylül 2009 20:51

Merhabalar
Ben birine o çevrimdışıyken ileti yazıyorum.Ama ''Çevrimdışı anlık ileti geçici olarak kullanılamadığından bu ileti gönderilmedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.'' aynen bu geliyor.. Benim gönderdiğim ileti gitmişmidir acaba?

gungor956 14 Eylül 2009 23:14

ne zman gelir bi bilgi varmı

Misafir 14 Eylül 2009 23:15

Yaa bişey dicem arkadaşlar gene tüm alıcılara iletilmedi yazıyor genemi ir sorun var acabaa

Misafir 14 Eylül 2009 23:39

şuan güncel mi bu site

MSNDE ANLIK İLETİRİM TESLİM EDİLMİYO NEDEN

ne zaman düzelir çatlıcm yaaaaaaa

KARDEŞİM TSK EDERİM

ISIK 14 Eylül 2009 23:58

Aynı sorun bendede var:(

Misafir 15 Eylül 2009 00:08

aynı soryn bende de var

ThinkerBeLL 15 Eylül 2009 00:10

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1484607)
Merhabalar
Ben birine o çevrimdışıyken ileti yazıyorum.Ama ''Çevrimdışı anlık ileti geçici olarak kullanılamadığından bu ileti gönderilmedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.'' aynen bu geliyor.. Benim gönderdiğim ileti gitmişmidir acaba?

Alıntı:

gungor956 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1489079)
ne zman gelir bi bilgi varmı

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1489080)
Yaa bişey dicem arkadaşlar gene tüm alıcılara iletilmedi yazıyor genemi ir sorun var acabaa

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1489118)
şuan güncel mi bu site

MSNDE ANLIK İLETİRİM TESLİM EDİLMİYO NEDEN

ne zaman düzelir çatlıcm yaaaaaaa

KARDEŞİM TSK EDERİM

Alıntı:

ISIK adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1489151)
Aynı sorun bendede var:(

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1489167)
aynı sorun bendede var cıldırcam teknik problemmi arkadaşlar

Lütfen dikkate alınız:

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 262265)
Merhaba,

Messenger hizmetinde birkaç saattir dünya genelinde iletilerin karşı tarafa ulaşmaması, "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi:" hata mesajıyla karşılaşılması sorunu yaşanmaktadır. Bu problem sunucu tabanlıdır ve sizin bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur. Sabırlı olup sorunun giderilmesini beklemeniz gerekiyor.

Saygılar

Misafir 15 Eylül 2009 00:12

evet süper bi sitee saolasınız

thehatred 15 Eylül 2009 00:17

saol ama bekle bekle sinir kat sayılarımız yükseldi :))

metalmen 15 Eylül 2009 00:17

Yaw tüh beee msnde tam hata vericek zamanı buldu:(

İş konuşması yapıyordum tamda:S

Misafir 15 Eylül 2009 00:17

aynı sorun bnde de var ölcem şimdi :(:(

Ya iyiki bildirdiniz.....Nerdeyse güzelim laptop camdan uçuyordu...tşkler....:)))

ThinkerBeLL 15 Eylül 2009 00:21

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1489191)
aynı sorun bnde de var ölcem şimdi :(:(

Ölmenizi gerektirecek bir durum yok :)
Yukarıdaki mesajda da belirtildiği üzere dünya genelinde yaşanan sunucu tabanlı bir problem. Ve bizlerce yapılması gereken hiçbir şeyi kurcalamadan biraz sabırlı davranıp sorunun giderilmesini beklemek.

Misafir 15 Eylül 2009 00:21

bendede war ya ne zamn düzelir ki?:S

Misafir 15 Eylül 2009 00:21

yha bende yazamıyom bi çözüm bulalım buna yoksa valla bu pc yi camdan atacam sinir oldum yha kızla konuşamadım :@

Misafir 15 Eylül 2009 00:23

yalnız değilsinz :( Bnde de var o sorunn ! :'(

Misafir 15 Eylül 2009 00:24

4 SENE SONRA AYNI SORUN BU GECE GENE VAR

yhaf ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSİN NE BU YHA YAZDIKLARİM GİTMİYOR VE OLMUYOR HİÇBİRŞEY YAPAMIYORUM Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi: HATASI VERİYOR YAZDIĞIM HİÇBİRŞEY KARŞİ TARAFA GİTMİYOR YARDIM PLS

Saat: 06:05
Sayfa 1 / 2

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık