MsXLabs
Sayfa 1 / 4

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/156349-crazy-text-script-msn-plus-live-scripts.html)

Morrigan 24 Nisan 2008 10:14

1 ek
Crazy Text

Script'i uygulayabilmeniz için Windows Live Messenger ve Msn Plus kullanıyor olmanız gerekmektedir.

Script'i indirdikten sonra tıklayın, kendisi kurulacak ve Messenger Plus! menüsü içine yerleşecektir.

Script'i kurdugunuzda deaktif olacaktir. Aktif etmek icin herhangi bir konusma penceresi acip ctstart!yazip enterlayin. Devre disi birakmak icin ise ctstop! yazip enterlayin.

Bu script asagidaki resimde gördügünüz yazi tipini kullanabilmenizi saglayacaktir.

.

Sheqer_GirL 18 Mayıs 2008 13:57

ya bana bi yaRdım edin yapamaDım ctstart! yapDım soRa neRden yazı tipini fLn ayarLicam :D:D:D

magicdeaht 19 Mayıs 2008 16:15

sana birşey sorcam bu wlm arayüzünü nerden buldun:D

ahmetgns 22 Mayıs 2008 00:48

Alıntı:

Sheqer_GirL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1057873)
ya bana bi yaRdım edin yapamaDım ctstart! yapDım soRa neRden yazı tipini fLn ayarLicam :D:D:D

Script kendi standart yazı tipini kullanıyor. Başka bir yazı tipi ayarlamana izin vermiyor.

tufan00 30 Mayıs 2008 08:27

ctstart! yaptım ama halen o yazı tipi etkin olmadı... Neden?

ahmetgns 30 Mayıs 2008 08:50

Alıntı:

tufan00 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1072737)

ctstart! yazıp gönderdiğinizde bu komut konuşma penceresinde görünmemeli, script tarafından yutulmalı ve sadece scriptin başlamasına yaramalı. Eğer bu komut karşı tarafa gittiyse script bilgisayarınızda çalışmıyor demektir.

Messenger Plus! Live eklentisinin yüklü olduğundan eminsiniz, öyle değil mi?

Scriptin, Messenger Plus! Live tercihler penceresindeki Scriptler bölümünden etkin olduğundan (adının başındaki kutucuğun işaretli olduğundan) eminsiniz, değil mi?

Script, tipi değiştirilmiş yazıyı siz yazarken göstermez, siz o yazıyı gönderince karşı tarafa değiştirerek gönderir.

onurzaman 4 Haziran 2008 23:57

yazı tipini nasıletkin edices

ahmetgns 5 Haziran 2008 00:37

Alıntı:

onurzaman adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1079825)
yazı tipini nasıletkin edices

İlk yazıyı dikkatlice okuyun. Orada anlatılıyordu.

philli bebeq 17 Haziran 2008 22:59

ya yukledim de.. bunu nasil geri kaldircam? olmuo kaldiramiom bunu :S

MelancholiscH 17 Haziran 2008 23:08

Tamamen kaldırmak ıcın plus/tercihler/scriptler Oradan Crazy Text e tıklayıp kaldır dıceksın.
Eger msn konusma penceresınde ctstart! yazıp enter yapıp harflerı sekıllı halde yazarken eskı halıne dondurmek ıstersen de ctstop! yazıp enter yapıosun eskı halıne donuor yazılar. :)

kyhn472 25 Haziran 2008 13:59

yavvv bu prog nası calıso olmadı bnm kı :S

ya bnde yaptm bdnede etkın olmadı yardm pleaseee :(:(

ahmetgns 25 Haziran 2008 15:46

Alıntı:

kyhn472 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1105489)
yavvv bu prog nası calıso olmadı bnm kı :S

ya bnde yaptm bdnede etkın olmadı yardm pleaseee :(:(

Konuyu ilk mesajını dikkatlice tekrar okuyun. Yine olmazsa, daha sonraki mesajların birinde benim sorduğum sorulara cevap verin.

menal3447 19 Temmuz 2008 17:43

selam arkadaşlar ben yükledimde nasıl çalıştıracam hayla anlayamadım gitti yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşşekürler

ARKADAŞLAR BEN BUNU ANLAYAMDIM BEN YÜKLEDİM AMA DAHA SONRA NE YAPCAM LÜTFEN YARDIM EDİN HELP PLS::::::....???

menal3447 20 Temmuz 2008 12:48

olmuyo :S

ysmn_onr 31 Temmuz 2008 14:45

yha neden ben gülücük ifadelerimi kullanamıyorum mesela örnek bu :D

ahmetgns 31 Temmuz 2008 17:39

Alıntı:

ysmn_onr adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1135268)
yha neden ben gülücük ifadelerimi kullanamıyorum mesela örnek bu :D

Sorunun bu scriptten kaynaklandığını tespit etmişsiniz ama elinizdeki scriptle bir çözüm sağlayamazsınız. Bu scriptin bu sorunun giderilmiş olduğu daha güncel bir sürümünü resmî script veritabanından indirirseniz bu sorunu yaşamazsınız: Messenger Plus! Live - Script - CrazyText

selo 4 Ağustos 2008 23:18

o konusma penceresindeki stili nasıl yaptınız yha

ahmetgns 5 Ağustos 2008 00:02

Alıntı:

selo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1138390)
o konusma penceresindeki stili nasıl yaptınız yha

Stil derken yazı stilini kastediyorsanız bu konuda tam da o anlatılmaktaydı.

saddad 7 Ağustos 2008 14:16

script i kurduktan sonra msn messenger plus dan cıkıp tekrar gırın ondan sonra ctstart! yazın ve etkın artık deneyeblırsınız

SeRCaX.TR 8 Ağustos 2008 23:13

http://img122.imageshack.us/img122/2746/adszfj2.png

Programın orjinal sitesindeki son sürümünden Görüntüler...

Confiriguration ' u açıyoruz.

http://img122.imageshack.us/img122/4500/adszvg4.png

Yazı tipimizi seçiyoruz..

http://img521.imageshack.us/img521/3710/adsz2kh5.pngEnabled olmasına dikkat ediyoruz..

Save diyoruz... İşlem tamam...

Download ve Daha Fazlası İçin : http://www.msgpluslive.net/scripts/view/142-CrazyText/

kozmiks 10 Ağustos 2008 19:05

Ya o msn skinini nasıl yaptın :) Çok güzel öyle sağda çevrimdışı göster falan olması:.. lütfen söyler misin nasl yaptın

SeRCaX.TR 10 Ağustos 2008 19:23

http://img333.imageshack.us/img333/9017/script1112jm2.png

Arkadaşımızın anlatmaya çalıştığı şey Arayüz... [ Skin ]

qenuine 16 Ağustos 2008 18:29

pardn ya ben bide renkle ilqili olanı kullanıodm su anda ikisini aynı anda kullanamam mı acaba ?

c324 16 Ağustos 2008 20:53

yha ilk yazı tipi ne bu scripitin

ahmetgns 16 Ağustos 2008 21:14

Alıntı:

qenuine adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1148416)
pardn ya ben bide renkle ilqili olanı kullanıodm su anda ikisini aynı anda kullanamam mı acaba ?

Maalesef, ikisi aynı anda kullanılamıyor. Bu, Plus! script sisteminin bir kısıtlaması denebilir.

Alıntı:

c324 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1148554)
yha ilk yazı tipi ne bu scripitin

İlk gönderide verilen script bir yazı tipi seçme imkanı vermemekle birlikte daha sonraki gönderilerin birinde verilen güncellenmiş script birkaç yazı tipi arasından seçim yapma imkanı sunuyor.

gmzrapkolik 27 Ağustos 2008 22:58

yha ctstart! yzıorum ama olmuyoo yhaa nsıl yapcamm??__??

ahmetgns 29 Ağustos 2008 22:27

Alıntı:

gmzrapkolik adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1158112)
yha ctstart! yzıorum ama olmuyoo yhaa nsıl yapcamm??__??

!ctstart yazdıktan sonra klavyedeki Enter'a ya da penceredeki Gönder düğmesine de basmalısınız. Aynı sizin gibi olmadığını söyleyen birine yazdığım şu cevabımdaki sorulara cevap verebilir misiniz Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts - Tekil Mesaj - MsXLabs

extreme35 29 Ağustos 2008 23:42

ya bana yardım edin yapamıyorum yaa acil yardımmmm!!!18o|:(:):O:D

sey7sey 15 Eylül 2008 17:35

çk saol usta ifadelerde karışıyo biras ama olsunxD

ahmetgns 16 Eylül 2008 10:31

Alıntı:

sey7sey adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1177170)
çk saol usta ifadelerde karışıyo biras ama olsunxD

Bu sorunu aşmak için scriptin güncellenmiş sürümünü kullanabilirsiniz. Güncel sürümü edinmek için Messenger Plus! Live'ın 4.70 sürümünü yüklemiş ve Tercihlerinde "Bileşen güncellemeleri için de denetle" seçeneğini işaretlemiş olmak şartıyla bir konuşma penceresinde /checkupdates komutunu yazıp göndererek scriptin güncel sürümünü edinebileceğiniz bir pencere açtırabilirsiniz, ya da bu scriptin veritabanındaki sayfasına gidin: Messenger Plus! Live - Script - Crazy Text

azrail33 23 Eylül 2008 13:36

t yerine M yazıo bunu nasıl yapcaz

LaDy 25 Eylül 2008 22:04

Alıntı:

azrail33 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1184913)
t yerine M yazıo bunu nasıl yapcaz

Messenger Plus! Tercihler > Genel/Scriptler > CrazyText v0.3
Söz konusu olan script'e tıklayın, sonra "Düzenle" yazan yer'den 36. satır'daki
Alıntı:

Message = Message.replace(/t/gi,"т")
yazan yer'den düzeltebilirsiniz. Oradaki tırnak içindeki t'yi silip normal t ekleyin.

volle 30 Eylül 2008 18:26

cok saolun beyler ben yaptım oldu ctstartın sonuna ! katmayı unuttugunuz ıcın olmuyor ctstart!
:D

csmania 1 Ekim 2008 19:51

ben bunun gibi bi script yükledim ama ctstart! yazmadan . yükledim bu sefer kaldıramıyorumm . lütfen yardım edin

CrasHofCinneT 1 Ekim 2008 20:37

Alıntı:

csmania adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1191419)
ben bunun gibi bi script yükledim ama ctstart! yazmadan . yükledim bu sefer kaldıramıyorumm . lütfen yardım edin

PLUS! > Tercihler > Scriptler > Kaldırmak İstediğiniz Scripti Seçip Kaldır...

Yapmanız gereken işlem budur...

massaka31 3 Ekim 2008 13:11

bende de olmadı font a eklemeyı calıstım gene olmadı:dontknow::sopa:

ÇaqRı 4 Ekim 2008 20:16

ya abi etkinleşdirdim ama durduramıyorum ctstop! yazıyorum ama olmuyor yaa nasıl yapıcağım bunu yardımcı olun lütfen..

ahmetgns 4 Ekim 2008 22:13

Alıntı:

ÇaqRı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1194413)
ya abi etkinleşdirdim ama durduramıyorum ctstop! yazıyorum ama olmuyor yaa nasıl yapıcağım bunu yardımcı olun lütfen..

Ya aşağıda CrasHofCinneT'in anlattığı gibi scriptten tamamen kurtulun;
Alıntı:

CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1191472)

ya da yine aynı yerde scriptin adının başındaki kutucuğun işaretini kaldırıp onaylayın.

Medusa80 5 Ekim 2008 17:35

ben bütün dedikleriinizi yaptım ama benımkınde hiç bir değişiklik yok ne yapabilrm

B.L.A.C.K 5 Ekim 2008 23:11

Banada Bir Tane Akrabam Atmıştı Bunu Gibi Birşey Ama Plus Script Olduğu İçin Kabul Edip Direk Al Dedim Msn yi Yeniden Başlattım Aynı Yazı Tip Oldu...
Yinede Teşekkürler...

CANDY_GİRL 29 Ekim 2008 18:48

ctstart!
yapcksın bi konuşma penceresi açıp yapcksın ama daha sona birisine nasılsın yppıp enterle bk o nasıl çıkıo o yazı tipi

ya arkadaşlar bn yptm da çok güsel hatta yazı tpide ifadelerin hiç biri çıkmıo napcz

ahmetgns 29 Ekim 2008 22:47

Alıntı:

CANDY_GİRL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1214372)
ctstart!
yapcksın bi konuşma penceresi açıp yapcksın ama daha sona birisine nasılsın yppıp enterle bk o nasıl çıkıo o yazı tipi

ya arkadaşlar bn yptm da çok güsel hatta yazı tpide ifadelerin hiç biri çıkmıo napcz

Daha önce iki sefer sorulmuştu. Cevapları;

Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts - Tekil Mesaj - MsXLabs
Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts - Tekil Mesaj - MsXLabs

mRwe_1912 9 Kasım 2008 14:57

silip tekRar yükLeyin keSin etKiLi;)

cehago 14 Kasım 2008 21:12

Alıntı:

tufan00 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1072737)

évéT NedEn ETKin OLmaDi

GaMZeLiM_88 14 Kasım 2008 23:44

ya etkinleşdirdim ama durduramıyorum ctstop! yazıyorum ama olmuyor yaa nasıl yapıcağım bunu yardımcı olun lütfen..

Ya aşağıda CrasHofCinneT'in anlattığı gibi scriptten tamamen kurtulun; Alıntı:
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı https://www.msxlabs.org/forum/ambience/buttons/viewpost.gif

ya da yine aynı yerde scriptin adının başındaki kutucuğun işaretini kaldırıp onaylayın.

yaptım yine olmadı programı kaldırdım kurdum sildim yine yok yok aynı yazı tipi öyle kaldı nasıl deiştiricem

ahmetgns 15 Kasım 2008 00:08

Alıntı:

GaMZeLiM_88 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1228061)
ya etkinleşdirdim ama durduramıyorum ctstop! yazıyorum ama olmuyor yaa nasıl yapıcağım bunu yardımcı olun lütfen..

Ya aşağıda CrasHofCinneT'in anlattığı gibi scriptten tamamen kurtulun; Alıntı:
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı https://www.msxlabs.org/forum/ambience/buttons/viewpost.gif

yaptım yine olmadı programı kaldırdım kurdum sildim yine yok yok aynı yazı tipi öyle kaldı nasıl deiştiricem

Sizin harflerinizi değiştiren şey bu script olmayabilir. Messenger Plus!'ın Tercihler penceresinde Konuşmalar > Hazır Metinler altında bulunan ayarları kontrol edip, her harfe çılgın bir harf ataması yapıldıysa bunları kaldırın.

plıplı 25 Kasım 2008 18:54

olmuo ctstart da yazdım neden?

yha neden olmuo cıldıracam

careless_WhispeR 25 Kasım 2008 18:58

Alıntı:

plıplı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1239877)
olmuo ctstart da yazdım neden?

yha neden olmuo cıldıracam

İlk Mesajdan Alıntı...
Aktif etmek icin herhangi bir konusma penceresi acip ctstart!yazip enterlayin. Devre disi birakmak icin ise ctstop! yazip enterlayin.

Ünlem İşareti Var Sonunda Dikkat ettiniz mi ?

plıplı 25 Kasım 2008 19:17

yha bn yapamıom yar dım edinn helppppp

sicuro 30 Kasım 2008 14:10

ya nasıl yapamıyosunuz gayet basit pencereyi açın yazın ctstart! yazın bunu kopyalayın yapıştırın gönderin sonra başka bişey yazıp gönderin göreceksiniz...

Saat: 03:19
Sayfa 1 / 4

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık