![]() |
Gta Vice City Oyununu Kurtlar Vadisine çevirir. Her bina TR yama Kurtlar Vadisine uyarlanır. Yabancı bir yer kalmaz. İndir - Download - Yükle |
valla cd de vardıı ek olarak kurtlar vadısı onu yukleyenmedımm burdan deneyeyım bırazz :-) |
beyler öncelikle slmlar kankyler ya bu modda araba benzini bitebiliyomu geri alabiliyormuyuz ??? lütfen özelliklerini yazarmısınız;) teşekkütler (H) |
valla bıldığım kadarıylaa rabaların benzını bıtıyormuşş msn de chat felan yapılıyormuşş gorevlerı zormuşş olee duydumm hatta okumuştumm:-) |
İNŞALLAH BEKİ KANKA YENİ ARABALAR VEYA SİLAHLAR VARMI |
bılmem ama vardır heralde bzızım yapma tufeklerr felann ::::-))))) |
olablir :))) kanka ya sen denemedinmi hiçç ?? bana özel mesajla msn ni yaz gönder ok mi |
valal oyunu oynamadım vardırr heraldee yaww |
bu da oldu yani |
Alıntı:
|
Yahu modu inidrdimde yükleyemiyom bi yardımcı olur musunuz??? |
hiç oynamadım ama herhalde güzeldir |
yaaa ben de yükledim ama neleri nereyeataçağımı bilemiyormmm |
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN ÇOK SAOL İNDİRİYORUM DENİYCEM TEKRAR ELLERİNE SAĞLIK KOLAY GELSİN.. |
Bende gta kurtlar vadisi var öncelikle oyuncunun2 tane skinsleri var arabalar farklı ama silahlar aynı tabelalar türkçe geri kalan herşey aynı kurtlar vadisi modunu indirdikten sonra belgelerimde gta vice city var oraya atıyoruz ve dizine çıkarta basmalısınız |
vayy be super bu ablam bayıldım valla:D |
saolasin kardes,ellerine saglik... |
galiba kelepçe felan varmış? |
öncelikle merhaba gta kurtlar vadisinde ilk görev nerededir bilen varsa sölesin cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşşekkür ederim. |
arkadaşlar gta kurtlar vadisinde ilk görev nereden başlanıyor sölermisiniz acaba şimdiden teşekkiürler.:S arkadaşlar "GTA KURTLAR VADİSİ" "GTA TÜRK " ve "GTAVİCE CİTY"den okadar güzelki bütün kapalı yerler açık ve kendi adamların kendi villan var başladığında kendiliğinden 100000 para geliyor... süperr tavsiye ederim........... |
nasıl bilgisayara indiririm |
Alıntı:
|
arkadaşlar bu oyunu yüklemek istiyorum ama bütürlü olmuyor biliyosanız nolur söyleyin |
indiriliyo dimi ??? |
Link kırılmış :( |
Alıntı:
Link güncellendi. |
nasıl kuruluyor anlatır mısınız? |
ben de kurtlar vadisi yamasını indirdim tekrar normale çevirmeye çalışıyorum yardım eder misiniz acil!!! S~S |
GTA VİCE CİTY ULTİMATE TRAİNER V2 SAYESİNDE HER YER TÜRKÇE İSİMLER VE SİLAH SONSUZ CAN 250 KALKAN 250 YANİ CAN ÖLÜMSÜZ AMA SORUN TANKA BİNEMİYOR :( |
| Saat: 00:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık