![]() |
Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar ****Programı silerek kaldırdığınız halde Denetim Masası Program Ekle/Kaldır bölümünde ismi gözüküyorsa: HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstallbölümünden istediğiniz programı silin. **** |
bileder ben bu dediğini anlamadım nerden giriliyo bu dediğin yere bi yardım edersen sevinirim |
Alıntı:
Bu sorunu gidermek için aşağıdaki adımları izleyin: 1.Başlat'ı tıklatın, Çalıştır'ı tıklatın ve sonra CMD yazın.2.Komut isteminde REGSVR32 APPWIZ.CPL yazın.3.Bu işlem başarısız olursa, aşağıda listelenen kayıt defteri girdilerini arayın. Bu sorunu çözümlemek için, kayıt defterinde aşağıdaki anahtar ve değerlerin bulunup bulunmadığına bakın. Eksik anahtar veya değerleri yeniden oluşturun. Bu anahtarların sistem sürücü harfini kullandığını unutmayın. Bu girdileri, bilgisayarınızın yapılandırmasıyla eşleşecek biçimde ayarlamanız gerekebilir. •[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{00000535-0000-0010-8000-00AA006D2EA4}] "ADODB.Recordset"•[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{00000535-0000-0010-8000-00AA006D2EA4}\InprocServer32] "C:\Program Files\Common Files\System\ado\msado15.dll"•[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{00000535-0000-0010-8000-00AA006D2EA4}\InprocServer32] "ThreadingModel"="Apartment"•[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{00000535-0000-0010-8000-00AA006D2EA4}\ProgID] "ADODB.Recordset.2.5"•[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{00000535-0000-0010-8000-00AA006D2EA4}\VersionIndependentProgID] "ADODB.Recordset"•HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{2048EEE6-7FA2-11D0-9E6A-00A0C9138C29} "Microsoft OLE DB Row Position Library"•HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{2048EEE6-7FA2-11D0-9E6A-00A0C9138C29}\InprocServer32 "C:\Program Files\Common Files\System\Ole DB\oledb32.dll" "ThreadingModel"="Both"•HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{2048EEE6-7FA2-11D0-9E6A-00A0C9138C29}\ProgID "RowPosition.RowPosition.1"•HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{2048EEE6-7FA2-11D0-9E6A-00A0C9138C29}\VersionIndependentProgID "RowPosition.RowPosition"•[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{352EC2B7-8B9A-11D1-B8AE-006008059382}\InProcServer32] "%SystemRoot%\System32\appwiz.cpl"4.Aşağıdaki yordamlardan bilgisayarınız için geçerli olanındaki adımları izleyin ve ardından bu sorunun çözümlenmiş olup olmadığını sınayın. Sorun çözülmüşse kalan adımları atlayın. Sorun giderilmemişse, 5. adıma gidin. •Internet Explorer 6.0'da bu sorunu çözümlemek için, Internet Explorer 6.0'ı onarın: a. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.b. Aşağıdaki komutu Aç kutusuna yapıştırın ve Tamam'ı tıklatın: rundll32 setupwbv.dll,IE6Maintenance "C:\Program Files\Internet Explorer\Setup\SETUP.EXE" /g "C:\WINDOWS\IE Uninstall Log.Txt Bu komut büyük/küçük harf duyarlı olduğu için, Microsoft, komutu bu makaleden kopyalayıp Aç kutusuna yapıştırmanızı önerir.•Internet Explorer 5.0 veya 5.5'te bu sorunu çözümlemek için, Internet Explorer 5.0 veya 5.5'i onarın: a. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.b. Aşağıdaki komutu Aç kutusuna yapıştırın ve Tamam'ı tıklatın: rundll32 setupwbv.dll,IE5Maintenance "C:\Program Files\Internet Explorer\Setup\SETUP.EXE" /g "C:\WINDOWS\IE Uninstall Log.Txt Bu komut büyük/küçük harf duyarlı olduğu için, Microsoft, komutu bu makaleden kopyalayıp Aç kutusuna yapıştırmanızı önerir.5.Yerinde yükseltme gerçekleştirin: Not Yerinde yükseltme gerçekleştirmeden önce verilerinizi yedeklediğinizden emin olun.. Yerinde yükseltme gerçekleştirmenin tehlikeleri hakkında daha fazla bilgi için, "Daha Fazla Bilgi" bölümüne bakın. a. Windows 2000 yükleme CD-ROM'unun \I386 dizinindeki Winnt32.exe dosyasını çalıştırın.b. Windows 2000 Kur ekranı görüntülendiğinde, Windows 2000'e Yükselt'i tıklatın.c. Yüklemenin tamamlanmasını bekleyin.Program Ekle/Kaldır aracı yine de düzgün çalışmıyorsa, içeriği görüntülemiyorsa veya bu sorunu Internet Explorer'ın sonraki sürümlerine yükseltmeden çözümlemeye çalışmak istiyorsanız, girdilerin bulunduğundan emin olmak için aşağıdaki kayıt defteri anahtarlarını denetleyin: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Management\ARPCache Not Yukarıdaki kayıt defteri anahtarları boşsa, Program Ekle/Kaldır aracı da boş olabilir. REGSVR32 [yol\dosyaadı] komut satırını kullanarak aşağıdaki dosyaların her birini kaydedin: %systemroot%\System32\Appwiz.cpl %systemroot%\System32\Mshtml.dll %systemroot%\System32\Jscript.dll %systemroot%\System32\Msi.dll Program Files\Common Files\System\Ole DB\Oledb32.dll Program Files\Common Files\System\Ado\Msado15.dll %systemroot%\System32\Msdart32.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Mshtmled.dll %systemroot%\System32\Mswstr10.dll [kaydedilemez] Program Ekle/Kaldır aracı eksik bilgi görüntülüyorsa veya boşsa, aşağıdaki dosyaların tarihlerini doğrulayın ve mümkünse dosyaları kaydedin: %systemroot%\System32\Gdi32.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\User32.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Msvcrt.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Ole32.dll %systemroot%\System32\Shlwapi.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Imm32.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Indicdll.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Urlmon.dll %systemroot%\System32\Version.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Lz32.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Comctl32.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Clbcatq.dll %systemroot%\System32\Oleaut32.dll %systemroot%\System32\Mlang.dll %systemroot%\System32\Shell32.dll %systemroot%\System32\Shdoclc.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\NetapI32.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Secur32.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Netrap.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Samlib.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Ws2_32.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Ws2help.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Wldap32.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Dnsapi.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Wsock32.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Plugin.ocx %systemroot%\System32\Wininet.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Crypt32.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Msasn1.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Msls31.dll [kaydedilemez] %systemroot%\System32\Imgutil.dll %systemroot%\System32\Cscui.dll %systemroot%\System32\Cscdll.dll [kaydedilemez] Program Ekle/Kaldır aracı, kullanıcı arabiriminin iletişim kutusunu görüntüleyebilmesine karşın yüklü program içeriğini görüntüleyemiyorsa, kayıt defterinde aşağıdaki anahtarın bulunup bulunmadığını denetleyin: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{352EC2B7-8B9A-11D1-B8AE-006008059382}\InProcServer32 Kayıt defteri anahtarı eksikse, aşağıdaki metni bir metin dosyasına kopyalayın, dosyası .reg uzantısıyla kaydedin ve etkilenen bilgisayarda uygun girdileri yüklemek üzere dosyayı çift tıklatın. Windows Kayıt Defteri Düzenleyicisi Sürüm 5.00 için: [HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{352EC2B7-8B9A-11D1-B8AE-006008059382}\InProcServer32] @=hex(2):25,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,52,00,6f,00,6f,00,74,00, 25,00,5c,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,33,00,32,00,5c,00,61,00,70, 00,70,00,77,00,69,00,7a,00,2e,00,63,00,70,00,6c,00,00,00 "ThreadingModel"="Apartment" http://support.microsoft.com/library/images/support/kbgraphics/public/en-us/uparrow.gifÜste Durum loadTOCNode(1, 'status');Microsoft bu sorunun "Aşağıdakilere Uygulanır" bölümünde listelenen Microsoft ürünlerinde bulunduğunu onaylamıştır. Aşağıdaki liste, Program Ekle/Kaldır aracı tarafından kullanılan tüm kayıt defteri anahtarlarını içerir. Bu anahtarların Appwiz.cpl dosyası kaydedilerek ayarlanması gerekir, ancak kayıt işleminin başarıyla tamamlandığını doğrulamak üzere çapraz başvuru yapabilmeniz için burada sağlanmışlardır. •[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{352EC2B7-8B9A-11D1-B8AE-006008059382}] @="%DESC_ShellAppMgr%" •[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{352EC2B7-8B9A-11D1-B8AE-006008059382}\InProcServer32] @="SystemRoot%\System32\appwiz.cpl" (REG_EXPAND_SZ) "ThreadingModel"="Apartment"•[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{0B124F8C-91F0-11D1-B8B5-006008059382}] @="Installed Apps Enumerator"•[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{0B124F8F-91F0-11D1-B8B5-006008059382}\InProcServer32] @="SystemRoot%\System32\appwiz.cpl" (REG_EXPAND_SZ) "ThreadingModel"="Apartment" Not Bu anahtar yalnızca Microsoft Windows XP'de bulunur.•[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{CFCCC7A0-A282-11D1-9082-006008059382}] @="Darwin App Publisher"•[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{CFCCC7A0-A282-11D1-9082-006008059382}\InProcServer32] @="SystemRoot%\System32\appwiz.cpl" (REG_EXPAND_SZ) "ThreadingModel"="Apartment"•[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Shell Extensions\Approved] "{352EC2B7-8B9A-11D1-B8AE-006008059382}"="Shell Application Manager"•[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Shell Extensions\Approved] "{0B124F8F-91F0-11D1-B8B5-006008059382}"="Installed Apps Enumerator" Not Bu anahtar yalnızca Microsoft Windows XP'de bulunur.•[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Current Version\App Management\Publishers\Darwin App Publisher] @="{CFCCC7A0-A282-11D1-9082-006008059382}"•[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Shell Extensions\Approved] "{CFCCC7A0-A282-11D1-9082-006008059382}"="Darwin App Publisher"•[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Contr olPanel\InProcCPLs] "appwiz.cpl"="" ARP çalıştırıldıktan sonra kullanılan kayıt defteri girdileri. loadTOCNode(3, 'status');•HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppInstallPath INF dosyasını okur. Kod, INF dosya adını okur. INF bölümü olarak "AppInstallList" kullanılır.•HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\Installer\Terminal Server\EnableAdminRemote ARP çalışırken 1 olarak ayarlanır. TS'ye ARP'nin çalıştığını bildirir. ARP'den çıkıldığında 0 olarak ayarlanır.•HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Management\Publishers Uygulama yayımcılarını numaralandırır •HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Wx86\cmdline wx86'nın etkin olup olmadığını belirlemek üzere okunur.•HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\NewSh ortcutHandlers "Yeni bağlantı" işleyicilerinin listesini edinmek üzere numaralandırılır. Bu işleyiciler belirli bir öğe için Başlat menüsüne, masaüstüne veya başka öğelere bir bağlantı ekleyebilecek gibi görünmektedir.•HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Shutdown\ForceReboot Kur çalıştırıldıktan sonra yeniden başlatma gerekip gerekmediğini belirlemek üzere okunur. Bir değer varsa, yeniden başlatma gerekmektedir.•HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\MS-DOSOptions yardmcı olabldysem cok mutlu olrm bıraz uzun oldu ama aradgn herseyı kısaca anlattm ve bulablrsın yardımcı oldysam ne mutlu!!!!!!!!!!!!!! |
Bilgisayarsan kaldıramadığınız (Unsintall yapamadığınız) programları silmek, Windowsun başlangıçta yüklediği programları ve dosyalarını düzenlemek, Kayıt Defteri (regedit) kayıtlarınından windowsun kullanmadığı ve gereksiz olanları silmek için... http://personal.inet.fi/business/toniarts/files/EClea2_0.exe ...bu programı kullanmanızı tavsiye ederim. herhangi bir yanlış program yada dizini sildiğinizde Backup (yedekleme) özelliğide olduğundan geri alabiliyorsunuz... Tamamen ücretsiz bir yazılım olup daha bir çok özellikte mevcuttur... |
Ayrıca Bilgisayarınızdan silemediğiniz yada adını değiştiremediğiniz dosya veya klasörleri silmek, isimlerini değiştirmek için... Download Unlocker Unlocker programını tavsiye ediyorum çok kullanışlı ve ufak bir programdır... |
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstallbölümünden nero 7 piremium u silmeye çalıştım ama hala orda görünüyor ne tamamen yükleyebiliyorum nede kaldırabiliyorum windows bu progarmın kaldırılmasını durdurdu veye yuklenmesinin önüne geçti diyor. elle teker teker silmeye çalıştım ama başaramadım program ekle kaldırda nero gözüküyor ama kaldır bölümü aktiflenmiyor vista home piremium işletim sistemim ne yapmak gerekiyor |
kusura bakma 0bi program için o kadar uğraşamam format atarım daha ii |
Alıntı:
sn teber rıca edyorum lutfen bıdaha bole seler yazacagnza ne yapıosanz onu yapn |
Alıntı:
msn programını mı nasıl sılcez bunumu merak edıorsun????? |
selam. bende pc me ebeveyn koruması için webjini diye bir program kurdum. fakat proğramı kaldırmak istediğimde silemedim.proğram ekle kaldırda gözükmüyor ama internette engelleme işlemine devam ediyor.c de webjini dosyası mevcut ama silinmiyor. Yardım ederseniz sevinirim. |
hepside silinmiyo bazen hata verebiliyo ama genelde iyi çözüm |
harbi ya biraz daha açık olabilirmi |
Alıntı:
Alıntı:
bu hatayımı verıo? http://img523.imageshack.us/img523/9009/19wj.jpg Sürüm : 1.8.5 Boyut : 191 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP Üretici Firma : Cedrick Collomb Tanıtım: Unlocker, silinemeyen dosyaları silmek amacıyla hazırlanmış ücretsiz bir yazılımdır. Yazılımın Türkçe desteği de bulunmaktadır. Çalışma mantığı ise şudur: Silinmeyen dosyanın hangi uygulamalar tarafından kulanıldığını denetlemek ve bu uygulamalara son vererek dosyanın silinmesini sağlamak. Zaman zaman her kullanıcının başına bu tür sorunlar gelebilir. Yani siz bir dosyayı silmek istediğinizde dosyanın kullanımda olduğu ve silinemeyeceğine dair uyarı iletileri alabilirsiniz. Bu gibi tüm problemlerde Unlocker, işinize yarayacak en iyi sağ tuş yardımcınız olacaktır. Yazılımın Kullanımı Silmeye çalıştığınızda uyarı iletisi almış olduğunuz bir dosyayı Unlocker yardımıyla silmek için silemediğiniz dosyaya sağ fare tuşuyla tıklayın. Unlocker programı kendisini zaten sağ tıklama menüsüne yerleştirmiştir. "Unlocker" ifadesine tıklayın, karşınıza o dosyanın hangi uygulamalar tarafından kullanıldığını gösteren bir pencere çıkacaktır. Burada yapmanız gereken tek şey seçim menüsünden "Sil" komutunu kullanıp, "Bütün kilitleri aç" tuşuna tıklamak olacaktır. Daha sonra dosyayı rahatlıkla silebilirsiniz. (Özellikle dosyanın Explorer.exe uygulaması tarafından kullanıldığı için silinemediği ve bir sonraki sistem açılışında temizlenmesi gerektiği yazılı bir uyarı mesajı alırsanız, bu uyarıyı gözardı edebilirsiniz. Zira program, bir sonraki açılışta dosya silmeyi teklif etse de ekranı yenilediğinizde, tekrar başlatma zorunluluğu olmadan silindiğini görüyorsunuz) Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler Bazı dillerde oluşan hatalar giderildi. Birden fazla dosya seçerken program işlem yapmıyordu. Bu sorun giderildi. Yeni diller eklendi. Seçilen dosyalar bazen yanlışlıkla kendi kopyasını oluşturabiliyordu. Bu sorun giderildi. index.dat isimli geçici internet klasöründe bulunan tanımlama dosyası silme desteği geliştirildi. Kopya korumalı dosyaların da silinebilmesi imkanı sunuldu |
merhaba ben bir süre önce messenger dıscovery yükledim fakat sildim bunu ama sildiğim halde bilgisayarı her açtığımda modül takılı değil diye uyarı oluyo ne yapmam lazım |
ener ozman pc format cekılene kadar aynı hatayı verecektır |
arkadaşlar bide bana yardımcı olun şimdi ben dictionary diye bi sözlük programı kurdum sonra kaldırdım başlat menüsünde bi klasör kaldı onu masaüstüne aldım ama şimdi ne silebiliyorum nede taşıyabiliyorum hatta klasörü sağ tıklayıp özellikler dediğim zaman dosya türünün altında birlikte aç yazıyoo. Bir klasör neyle birlikte açılabilirki. Silmeyi denediğimde verdiği uyarı şu " dosya silinemiyor: Kaynak dosya veya diskten okuyamıyor " güvenli modda denedim olmadı. Bir iki silme programıyla denedim olmadı. Bi klasör içinde format atmak istemiyorum. Şimdilik dosyayı gizledim ama orda olduğunu biliyorum ve silmek istiyorum lütfen bilen biri varsa yardımcı olsun. Bu arada klasörün içi boş hatta sistem dosyalarını göster deyip öyle baktım 0bayt hiç bişey yok. Cevaplarınızı bekliyorum |
sn. hakanbora pek yardımcı olamayacagım ama ynede solym aynı sey bazen bende de oluyor bırakıyorum dosyayı orda sonrakı pc yı actıgımda hala orda duruo ama bu sefer silmek istedıgımde sılebılıyorum. |
c sürücüsünde disk birleştirme ne yaptıysam olmadı.. :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Disk birleştirme silinmesi zor olan dosyaları silmeye değil, birleştirmenin yapılması halinde dosyalara hızlanmış bir şekilde erişmenizi sağlar. Normal oturumda silme işlemi yapamıyor ve sürekli bu dosya bir program tarafından kullanılıyor olabilir uyarısı geliyorsa Güvenli Modda oturum açılarak silinebilir. Ancak burda dikkatli olunması gereken bişey var. Bilmeden silinen herhangi bir dosya programın bağlı olduğu bir dosya olabilir ve bundan sonra çalıştırıldığında ya normal çalışmasını sağlayamaz ya da hiç çalışmaz halde olabilir. Emin olduktan sonra silinmesi daha uygun olur o yüzden. |
Program EkleKaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi Başlat/Çalıştır/Regedit i çalıştırın (Çalıştır'ı klavyeden çalıştırmak için win tuşu ile R tuşuna basın.) 1- HKEY_LOCAL_MACHINE 'i yanındaki + yı tıklayın açılan listeden 2- Software 'i açın, aynı şekilde takip edin 3- Microsoft 'u açın 4- Windows 'u açın 5- CurrentVersion 'u açın 6- Uninstall' ı açın (Bilgisayarım \HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall) Burada Program-Ekle kaldır daki listeyi göreceksiniz. Listeden kaldıramadıklarınızı DEL tuşuna basarak silin. Registry, Windows’un bütün ayarlarinin tutuldugu bir veri tabanidir. Bu veri tabanindaki bilgiler bilgisayarinizin WINDOWS klasöründeki iki gizli dosya içinde tutulur. Dosya isimleri USER.DAT ve SYSTEM.DAT oluyor. Windows Türkçesinde adina "sistem kaydi" adi verilen REGISTRY’nin hiyerarsik bir yapisi vardir. Bu yapi bilgisayarinizin klasör seklindeki agaç yapisina benzer. REGISTRY editörünün penceresinde görülen her dal bir klasör simgesi ile gösterilir. Bilgisayarinizin REGISTRY ayarlarini yapabileceginiz REGISTRY editörünü BASLAT menüsünden ÇALISTIR komutunu çalistirip ekrana gelecek olan diyalog kutusunda REGEDIT yazip ENTER tusuna basarak ekrana getirebilirsiniz. REGISTRY editöründeki her dala KEY (ANAHTAR) adi veriliyor. Her anahtarin altinda alt-anahtarlar ve degerler yer alabiliyor. Bu alt anahtarlarin altinda da baska alt anahtarlar ve degerler bulunabilir. Bu degerler üç çesittir. STRING (dize degeri), BINARY (ikili deger) ve DWORD (bunun Türkçe’si yok) olabilirler. Bu degerler kullanim amacina göre degisiklikler gösterebilirler. Açinca göreceksiniz, REGISTRY editöründe at ana dal bulunuyor. Her dal, sistem kaydindaki bilgileri gruplamak için kullaniliyor. Bu ana dallari açiklayalim: l HKEY_CLASSES_ROOT - Bu dalda dosya türleri ve OLE (object linking and embedding - nesne baglama ve gömme) hakkindaki bilgiler saklanir. OLE sistemini kullanan uygulamalar bilgileri bu dalin alt dallarinda alabilirler. L HKEY_CURRENT_USER, o anki aktif kullanici için ayrilmis ve ayarlanmis olan degerlerine buradan erisebilirsiniz. l HKEY_LOCAL_MACHINE - Bilgisayarinizda kurulu durumda bulunan bütün yazilim ve donanim bilesenlerinin bilgileri ve ayarlari bu bölümde tutuluyor. Birden fazla donanim profili programlayabileceginiz için o an aktif olan donanim ve yazilim ayarlari HKEY_CURRENT_CONFIG bölümünde gösterilirler. L HKEY_USERS - Bilgisayarin bütün kayitli kullanicilarinin özellestirilmis ayarlari (renkler, denetim masasi ayarlari vs...) bu bölümde kayitlidir. Windows’un çoklu kullanici tarafindan özellestirilme seçenegine sahiptir ancak genelde DEFAULT adinda tek bir kullanicidan söz edilir bu bölümde. O anda bilgisayari kullanmakta olan kullanicinin özel ayarlari HKEY_CURRENT_USER bölümünde gösterilir. L HKEY_CURRENT_CONFIG - HKEY_LOCAL_MACHINE dalinin o anda aktif olarak kullanilmakta olan donanim ve yazilim ayarlarina gitmek için bu daldan yola çikabilirsiniz. l HKEY_DYN_DATA - HKEY_LOCAL_MACHINE dalinda Windows’un dinamik olarak degisebilen tak ve kullan (Plug-&-Play) ayarlarinin ve degerlerinin gösterildigi bölüme ulasmak için kullanilir. |
anlamadım benya hayırlısı.biraz karışık olmuş sanki |
arkadaşlar bende nod32 var birtürlü silemiyorum bana yardımcı olurmusunuz lisansı doldu silemiyorum program ekle kaldırdan yapıyorum hata veriyor bir dosya gösteriyor hatada o dosyaya gidiyorum hiç bir şey yok boş dosya |
Alıntı:
Not: Sistemi güvenli modda açmak için bilgisayarı yeniden başlatın ve başladığı anda sürekli F8 e basın. Önünüze işletim sistemi listesi gelecek, buradan güvenli mod desteğiyle başlatı seçin ve Windows XP Pro../Home yazısı geldiğinde tıklayın. Kısa bi süre sizi beklettikten sonra oturum açma ekranı gelecek. Buradan kendi oturum adınızı (administrator değil) tıklatın ve güvenli modda olduğu için masaüstün normal oturumdaki gibi gözükmeyecektir. Bunun uyarısını gösterecektir, soruya evet diyerek oturumu açın ve program ekle kaldırdan silmeyi deneyin. Eğer kaldırılmazsa kurulum klasörünü ve kalıntılarını silin. Daha sonra oturum açıldığında kendi silecektir. |
alt+0160 dosya gizleme alt+0160 dosya gizleme işini yaptım dosya gizlendi ama bu dosyayı silemiyorum nasıl sile bilirim bana yardımcı olurmusunuz |
Merhaba arkadaşlar %100 Çözümle Gelin Bu Sorundan da Kurtulalım Açıklama yapan arkadaşlarımız olmuş ama bilgisayar kullanmakda acemi olan arkadaşlar için videolu görsel olarak anlatım yaptım umarım faydalı olur... Silinmeyen bir dosyanız proğram kalıntınız veya nesne olarak görünen 0 KB boyutunda bir dosyanız var ve silemiyorsanız bu hotfile linkinde nasıl silerek kurtulacağınızdan bahsettim bazı arkadaşlarım güvenli kip'te açarak veya ctrl + alt + dell tuş kombinasyonlarını kullanarak silmenizi önermiş ama silmek istediğiniz dosya görev yöneticisinde olmaz çünki aktif çalışan bir nesne değildir dolayısıyla silmeniz mümkün olmaz windows bu dosyayı tanımlayamadığı için güvenli kipde başlatmanızda sorunu çözmez bu yüzden bu yöntemlerle silemezsiniz format atmadan silmek için videolu şekilde anlattım videoyu indirerek izleyebilirsiniz sormak istediğiniz soru veya yardımcı olabileceğim başka bir konu olursa videodailetişim adresim mevcuttur format atmadan kurtulabilirsiniz bu yolla iyi silmeler :) Hotfile.com: One click file hosting: dosya silinemiyor kaynak dosya veya disketten ok |
System 32 dosyaları Öncelikle hayırlı çalışmalar dilerim. Benim sorunum system32 dosyası hakkında. System32 klasörünün içinden herhangi bir dosya sildiğimde 7 sn sonra dosyanın aynısı geri geliyor. Bu normal bi durummu yoksa esaslı bir virüs mü girdi makinaya. Cevabınızı şimdiden merakla bekliyorum. |
Your Uninstaller programını tavsiye ederım regedit girerek HKEY_LOCAL_MACHINE falan girmeden programları rahatlıkla kaldırıp silinebilir googlede bu program mevcuttur denemenizi tavsiye ederım |
my security shield silme Acill Yardımmm my security programını kaldıramıyorum yardım plss |
merhaba nod 32 deki güncel keyleri silmek istiyom bilgisayardan bunu nasıl yaparım yardımcı olabılırmısınız ? |
ya arkadaşlar bende rar falan diyo silemiyorum diyor ki rar.exe dosyası sileinemiyor dosyanın ulanılmadığına emin olun diyor lütfen yardım edin :( |
arkadaslar ben su wolfteam furyası nedr die merak edip indirdim ancak bı dosya (wolfteam türkiye 2011 fln die devm edio) silinmiyor ve ayrıca bilgisayarımı asırı dercede yawaslatıor uzerine gelp sag tıklaadımda win7ultimade war bende bişi donup duruo pc dusunuo ama hep devm edio geri donusume surukleyorm ama silinmeye hazrlanıor dio ve ole saatlerce devm edio ccleanerla temizledm ama olmadı denetm masasını kullandım ama o program yada exe nedr artık bilmourm cunku acılmıoda gozukmuo dier dosyasını sildim bu dosya silinmior o kdr guzel oyunlarm war silinsinde istemıorm o kdr gec bolumleri formattan baska tavsiye edebilceiniiz warsa |
yada redegitten girebilirsin oraya |
arkadaşlar ben bs player yüklemiştim pcme fakat daha sonra spash pro kurmak için sildm.Kuramadım olmadı, Bs p.tekrar yükledim fakat müzik,film açmak istediğimde pc hangi programda açılmasına dair bir liste çıkarıyor. Bs yüklü olduğunda ilk onda açılıyordu. Sizde ne yapmalıyım? Müzik ve filmlerime baktığımda, Açılış programı olarak hala Bs P.görünüyor ama program pcmde yok.. Yardımcı olursanız sevinirim. |
ARKADAŞLAR BU DENETİM MASASINDAN KALDIRAMADIĞINIZ PROGRAMLARI SİLMEK KOLAYDIR. BAZI BİLGİSAYARLARDA SONUÇ VERMEYEBİLİR AMA BU PROGRAMLARI SİLMEK İÇİN PROGRAMIN KLASÖRÜNÜ SİLİN. SONRA DENETİM MASASINDAN PROGRAM EKLE VE KALDIR' A GİRİN. ORDAN PROGRAMMIN İSMİNİ BULUN. SONRA KALDIR KOMUTUNU VERİN. SİZE DOSYAYI BULAMADIĞINI SÖYLEYECEKTİR. SİZ YİNE SİL KOMUTUNU VERİN (BU BAZI BİLGİSAYARLARDA KALDIR VB. OLABİLİR). PROGRAM SİLİNMİŞTİR. |
arkadaşlar bu başlıgı açan arkadaş gibi ben de wolfteam in setup'unu indirdim tıkladıgım zaman pc donuyor. ve o setup yüklendi yükleneli bilgisayarım çok yavasladı. silmeye çalısıyorum. önce bu programı kullanan programı kapatın diyor. windows xp sp3 kullanıyorum. dosya pc yi yavaslattıgı için silmek istiyorum ama sılemiyorum ne zaman silmek için tıklasam pc donuyor. ne siliniyor ne de yükleniyor lütfen yarrrdımm. |
Wolfteam Setup Silme :) Beyler Setup Geridonusumun Ustune Getirin Ve Sonucbu Sonra Pc reset Atın ve Geri Dönüşümü Bosaltın :) |
Bu Allttan Acılan close Onu İstisem |
Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar arkadaşlar ben bilgisayara wolfteamı kurdum ama çalışmadı geri kaldırdım ama bir klasörü silinmiyo ne yapabilirim benimkinin programı windovs xp lütfen yardım edin |
Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar Bir dosya bilgisayardan kesin olarak nasıl silinir? - TeknoTV - Hürriyet WebTv buradan belki istediğiniz her şeyi silebilirsiniz ama sonsuza dekkkkkk !!!!!!!!!dikkatttt!!!!!!!! |
Bilgisayardan Silemediğiniz Dosyalar Arkadaşlar size bir yöntem sunuyorum ama herkezin problemine çözüm olmamakla beraber belki bazılarının işini görür. şimdi aşağıdaki kodu yeni bir not defteri açıp yapıştırıyoruz. Daha sonra klasör seceneklerinden bilinen dosyalar için uzantıyı gizle seceneğini kapatıp gizli dosya ve klasörleri göster seceneğini açıyoruz. sonra bu notepad klasörünün adını "Deskop.ini" yapıyoruz. (Yeni Metin Belgesi.txt ------> Deskop.ini şeklinde) Daha sonra salt okunur ve gizli yapıp silinmeyen klasörümüzün içine atıyoruz. Denemekten zarar gelmez. Kod: ------------------------------------------------------------------------------------- [.ShellClassInfo] LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21790 InfoTip=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-12689 IconResource=%SystemRoot%\system32\imageres.dll,-108 IconFile=%SystemRoot%\system32\shell32.dll IconIndex=-237 ------------------------------------------------------------------------------------- |
Bende Öyle Bir Sorunla Karşılaştım...Banada Wolfteamdan Oldu Bilgisayarı Kapatın Açıldığı Zaman hemen Durmadan Hızlı bir Şekilde Silin Sonra Silinecektir Çünkü Daha Bilgisayar Hazırlanmadığı için Silinebiliyor..... Saygılarımla |
admin elinden öpem işe yaradı çok saol bide ben security alert hatası alıyorum çözümü varmı?...teşekkürler |
| Saat: 13:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık